zano5443 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 καλησπερα στο forum.μια φιλη μου εχει το κινητο,και εχει προβλημα με την οθονη.για την ακριβεια με το touch screen.στην αρχη αλλο νουμερο παταγε κι αλλο της ενεργοποιουσε,οποτε το αφησε για μερικες μερες μεχρι που μου το εδωσε για να το κοιταξω.μονο που τωρα που το ανοιξα δε λειτουργει καθολου το touch screen.του εκανα αναβαθμιση λογισμικου (ειχε το firmwire της cosmote) και του εβαλα το S523GXXJA2 που προτεινε ο felix , χρησιμοποιωντας τις οδηγιες του sakisxas. μετα απο καποια προβληματα ,λογω μαλλον της Usb θυρας του pc μου,εγκατασταθηκε το νεο firmware , λογικα σωστα.και λεω λογικα ,γιατι το touch screen εξακολουθει να μη δεχεται εντολες,ουτε απο το δαχτυλο ,ουτε απο το πενακι.ξερει κανενας καμια λυση να προτεινει?χειροτερα ουτως η αλλως δε μπορει να γινει ,αφου η εγγυηση χαθηκε ετσι κι αλλιως με την αλλαγη του firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Versus_U Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) Φίλε petroski, είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές το κινητό αυτό για αυτά τα χρήματα.Είναι ένα απλό και στυλάτο touch screen κινητό και με αναβάθμιση στο πρόγραμμα S523GXXJA2 σου δίνει πολλές extra δυνατότητες κυρίως όσον αφορά εφαρμογές δικτύου και ρυθμίσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας. Σου παραθέτω για μένα μερικά πολύ δυνατά σημεία και κάποια άλλα που υστερεί: Πλεονεκτήματα: Απίστευτα μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, τόσο που ξεχνας να το φορτίσεις. Εύκολη και με γρήγορη απόκριση μεγάλη οθόνη αφής. Ικανοποιητική χωρητικότητα με την προσθήκη και κάρτας μνήμης ως 8GB. Πολύ καλός φωτισμός καλή ηχητική αναπαραγωγή αρχείων. Με το καινούριο NPS Studio είναι παιχνιδάκι να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας, καθώς και να περάσεις φωτογραφίες, θέματα και τραγούδια από τον υπολογιστή. Για εφαρμογές java κοίτα το προηγούμενο post μου :D Μειονεκτήματα: Έλλειψη Wi-fi στη βασική έκδοση (αν είχε και Wi-fi θα τα έσπαγε, αλλά υπάρχει και τέτοια έκδοση που είναι όμως ακριβότερη για τσέκαρέ το). Είναι Quad Band. H φωτογραφική του μηχανή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και μαζί με την έλλειψη flash κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αν σε ενδιαφέρουν οι δυνατότητες φωτογραφίας, στρέψου κάπου αλλού.Και στο βίντεο ισχύουν τα ίδια. Μεγάλη δυσκολία πρόσβασης στο εσωτερικό της συσκευής.Πρέπει να κάνεις βαράκια για να καταφέρεις να βγάλεις το οπίσθιο κάλυμα.Αυτό μου την είχε δώσει πολύ στην αρχή τώρα το συνήθισα. Αυτά έχω να πω εγώ. Τώρα για το φίλο Zano, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν η touch screen ήταν προβληματική από την αρχή, για συγκεκριμένο μικρό χρόνο εξερχόμενων κλήσεων θα μπορούσε η φίλη σου να το πάει πίσω και να απαιτήσει καινούριο κινητό γιατί υπάγεται στην κατηγορία "dead on arrival" ήταν δηλ ελαττωματικό με την παραλαβή. Θα πρότεινα να το πάει για επισκευή, αφού πριν όμως βάλει ξανά το παλιό firmware, το οποίο αν υπάρχει στο darkforest, το κατεβάζετε από εκεί.Αλλιώς βάλε τουλάχιστον αυτό με τον κωδικό "BD" που είναι για Ελλάδα. Έτσι ίσως, αν το πας, να μην το καταλάβουν και να μην πληρώσεις την επισκευή. Φαίνεται θέμα hardware, για αυτό δε σου προτείνω να το ξαναφλασάρεις. Δεν κατάλαβα όμως αυτό που είπες το εγκατέστησες "λογικά σωστά;" Ή το εγκατέστησες ή όχι δεν έχει μέση λύση εδώ. Αν στο τέλος δε σου έβγαλε ότι όλα τα αρχεία εγκαταστάθηκαν επιτυχώς, δε το έχεις κάνει οπότε κάντο από την αρχή. Αν όχι πήγαινέ το για επισκευή ΣΤΗ SAMSUNG με το παλιό firmware.Αν το πας εκεί που το πήρες θα το πάρεις του Αγίου Π...:X Edited July 13, 2010 by Versus_U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Versus_U Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βάλω τους δύο αριθμούς παραληπτών κινητού που θέλω να ειδοποιήσει το κινητό μου αν μπει σ'αυτό άλλη κάρτα sim.(Μενού-Ρυθμίσεις-Ασφάλεια-Εντοπισμός κινητού- Παραλήπτες). Μου λέει μόλις βάλω τα νούμερα "Απαιτείται κωδικός χώρας".Βάζω μπροστά από τα νούμερα το 30 αλλά πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zano5443 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 versus καταρχας καλημερα,και κατα δευτερον ευχαριστω που ασχοληθηκες με το προβλημα μου.δοκιμασε σαν κωδικο χωρας το 0030,κι οχι σκετο 30. και μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι το firmware (με το logo της cosmote) που "φοραει" οταν πωλειται απο το γερμανο?γιατι δε μπορουσα να το δω,λογω του οτι δε μπορουσε να μπω στο μενου. ανεφερα οτι "λογικα εγκαταστηθηκε σωστα" γιατι ανοιγει ,φορτωνει κανονικα,αλλα δε μπορω να δω αν δουλευει και σωστα :) αν καποιος μπορει να μου πει τον κωδικο του συγκεκριμενου firmware που ψαχνω,τον ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Φίλε ψάχνεις το "S5230MAIG2". Δυστυχώς έφαγα το google, τα τορρεντάδικα που είμαι μέλος και το rapidshare και δεν βρήκα τίποτα. Αν το βρούμε, θα μετρήσει για πολλούς, μιας και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε εγγύηση. Θα ξαναψάξω, αλλά αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, σαφώς να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zano5443 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 tzimmys καλησπερα.ευχαριστω καταρχας για το ψαξιμο που ριξες.θα μπορουσε καποιος που φοραει το μαμα-firmware να το αντιγραψει σε αρχειο και να το ανεβασει καπου?η να μας το διαθεσει μεσα e-mail?αν ξερει καποιος πως μπορω να ξεπατικωσω το firmware,ας πει μηπως βρω αλλο με το μαμα-firmware για να το κανω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μαμά φοράω και φαντάζομαι πολλοί από εδώ, αλλά δεν νομίζω να αντιγράφεται. Έψαξα και για πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά, αλλά δε βρήκα κάτι. Αν κάποιος όμως ξέρει πώς γίνεται, πολύ ευχαρίστως να το αντιγράψω και να το ανεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Versus_U Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδιά έκανα εκτεταμένη έρευνα για να βρω το S5230MAIG2. Δεν έχω βρει κάτι ακόμα αλλά σκέφτηκα το εξής. Αν κάποιος έχει το τηλεφωνάκι με αυτό το firmware, μπορεί να το κάνει extract και upload στο forum μέσω ειδικού προγράμματος.Τα firmware που βρίσκουμε στο darkforest γίνονται με αυτόν τον τρόπο. Θα ψάχνω κι εγώ να το βρω και αν έχω νέα θα σας πω. Ευχαριστώ τον Zano για τη λύση που πρότεινε. It worked! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Έχω μπει και εγώ στη διαδικασία. Θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Να μην σας απογοητεύσω, αλλά μάλλον δεν γίνεται. http://www.forum-samsung.com/forum/index.php?showtopic=22637 http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=5315.0 http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=1383.0 Δοκίμασα με το MultiLoader, τελευταία έκδοση η 5.62. Επίσης βρήκα και το Optiflash. Τελευταία έκδοση 4_16_T1_S02_X820, αλλά τζίφος. Είχε κανείς άλλος καλύτερη τύχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Versus_U Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά το έψαξα κι εγώ πολλές μέρες, δε βρήκα κάτι που να μας βοηθήσει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack_power Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βάλω τους δύο αριθμούς παραληπτών κινητού που θέλω να ειδοποιήσει το κινητό μου αν μπει σ'αυτό άλλη κάρτα sim.(Μενού-Ρυθμίσεις-Ασφάλεια-Εντοπισμός κινητού- Παραλήπτες). Μου λέει μόλις βάλω τα νούμερα "Απαιτείται κωδικός χώρας".Βάζω μπροστά από τα νούμερα το 30 αλλά πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα;ΦΙΛΕ VERSUS_U ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ +30 .. ΤΟ (+) ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ !!!:) Παράθεση Prime owner of Samsung GT-S5230 Star:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Είναι μιας φίλης μου το κινητό. Μια ερώτηση. (Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί πιο πριν). Στις επαφές αν κρατήσεις σταθερό το δάκτυλο πάνω στις επαφές σου βγάζει το ελληνικό αλφάβητο, καθώς όμως κατεβαίνεις προς τα κάτω και πας π.χ. στο Λ ή στο Κ (είτε το γράφεις ελληνικά είτε αγγλικά) δεν σου βγάζει τις επαφές με το Λ ή το Κ. Ξέρει κανείς κάτι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Νέο fw και είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) Νέο fw και είσαι εντάξει. Λες ε? Προφανώς με τον τρόπο που λένε τα παιδιά παραπάνω? Thank's. Edited July 28, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ή και από τη samsung με το επίσημο. Προσωπικά αυτό έχω βάλει για να μη χάσω την εγγύηση, αλλά κάνει κάτι χαζά. Όταν ανοίγω το τηλέφωνο κολλάει λίγο, όταν κλειδώνει γιΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΏΣΕΙ ΠΆΛΙ ΚΟΛΛΆΕΙ ΛΊΓΟ, ΚΆΠΟΙΑ VIDEOS ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΊΖΕΙ ΚΤΛ. Η δυνατότητα που θέλεις πάντως με το πρώτο γράμμα, δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ή και από τη samsung με το επίσημο. Προσωπικά αυτό έχω βάλει για να μη χάσω την εγγύηση, αλλά κάνει κάτι χαζά. Όταν ανοίγω το τηλέφωνο κολλάει λίγο, όταν κλειδώνει γιΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΏΣΕΙ ΠΆΛΙ ΚΟΛΛΆΕΙ ΛΊΓΟ, ΚΆΠΟΙΑ VIDEOS ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΊΖΕΙ ΚΤΛ. Η δυνατότητα που θέλεις πάντως με το πρώτο γράμμα, δουλεύει. Τα ίδια προβλήματα εμφανίζονται και στους άλλους που αναβαθμίσανε στο καινούργιο firmware? Γιατί αν συμβαίνουν τα ίδια άστο καλύτερα το "ψάξιμο με το πρώτο γράμμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joonas Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 γειά σας! Μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνω register στο darkforestgroup monster;Γράφω το username και τα λοιπα αλλα δεν ξερω τι να γραψω εκει που λέει what is 4+5 και δεν μπορω να συνδεθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 4+5=9 1010101010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 καλημερα εχει κανεις βρει παιχνιδια για το σταρ αλλα να καλυπτουν ολη την οθονη ;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Φίλε μου έχω πρόβλημα...το κατέβασα το εγκατέστησα όλα καλά (αν και έχασα τις επαφές μου...)...Έχω όμως ενα πρόβλημα...κατεβάζω εφαρμογές απ το ιντερνετ σε μορφη "όνομα".jar και δεν τις αναγνωρίζει ενώ πριν αλλάξω το firmware τις αναγνώριζε...τι φταίει; δυστυχώς δεν είναι easy java (δηλαδή δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογες τζαβα ποθ έχεις κατεβάσει από το pc αλλά πρέπει να τις κατεβάσεις από το web του κινητού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Χαιρετώ τους διαχειριστές και την παρέα του myphone! Πριν από λίγο φλάσαρα το σταράκι με το νέο firmware S523GXXJA2 και δουλεύει jet! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, με αξιοπρόσεκτη την εμφάνιση κενού αριστερά από τον τηλεφωνικό κατάλογο για να κινείται ο αντίχειρας χωρίς να ενεργοποιείται κάποια επαφή που δε θέλουμε.Πολλά καινούρια παιχνίδια και εφαρμογές για δίκτυο, γρήγορες αποκρίσεις στην αφή. Ακόμα βέβαια εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι, δε μπορώ να γράψω ένα μήνυμα με μικρά γράμματα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ρε παιδιά ή είναι bug που δεν έχει φτιαχτεί; Και κάτι άλλο ρε παιδιά συγχωρέστε με κιόλας αν φανεί μαλ... αλλά με το νέο firmware έχει μόνιμο icon πάνω στην οθόνη το G σε μπλε πλαίσιο, που σημαίνει ότι έχει συνδεθεί σε δίκτυο GPRS. Επειδή με το προηγούμενο πρόγραμμα (S5230MAIG2), αυτό το εικονίδιο μου το έβγαζε όταν κατά λάθος ενεργοποιούσα κάποια εφαρμογή που απαιτούσε πρόσβαση στο δίκτυο, μήπως χρεώνει όσο βρίσκεται σαν ένδειξη πάνω; Η απλά είναι ένδειξη ότι υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων με GPRS; Αν συμβαίνει η πρώτη περίπτωση πώς να το απενεργοποιήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχωρέστε με για τον πανικό απλά ήθελα να σας ρωτήσω για να μάθω.:O το λογισμικό αυτό δεν αναγνωρίζεται από το samsung new pc studio, μετά από λίγο καιρό θα αρχήσει να κολλάει, θα κλείνει το κινητό από μόνο του, θα εμφανίζει μια μαύρη οθόνη με τη λέξη upload, και πολλά άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παιδιά έχω το firmware S523GXXJA2 και θέλω να να βάλω το S5230XXIE7, ακολουθώ τη διαδικασία φλασαρίσματος και όταν πατήσω το port search δεν εμφανίζει το τηλέφωνο μου, τί συμβαίνει; Σας παρακαλώ βρείτε μου μια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ή και από τη samsung με το επίσημο. Προσωπικά αυτό έχω βάλει για να μη χάσω την εγγύηση, αλλά κάνει κάτι χαζά. Όταν ανοίγω το τηλέφωνο κολλάει λίγο, όταν κλειδώνει γιΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΏΣΕΙ ΠΆΛΙ ΚΟΛΛΆΕΙ ΛΊΓΟ, ΚΆΠΟΙΑ VIDEOS ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΊΖΕΙ ΚΤΛ. Η δυνατότητα που θέλεις πάντως με το πρώτο γράμμα, δουλεύει. καλησπερα εγω γιατι δεν μπορω να βρω λογισμικο στη σελιδα της samsung ;; μου εμφανιζει μονο το αρχειο του NPC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaico Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλημερα, Κάτοχος του star εδώ και δυο ημέρες και πλήρη εικόνα δεν έχω σχηματίσει γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του. Από ακουστική κατά την διάρκεια της κλήσης είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν και το περίμενα ένα τικ πιο γρήγορο στην απόκριση και πιο εύκολο στο σκρολάρισμα ( δεν το έχω συνηθίσει ακόμη, Δεν ξέρω αν επηρεάζει η ζελατίνα που είχε πάνω την οποία δεν έχω βγάλει ακόμη). Κατά την αυτόματη μεταφορά των επαφών μου που είχα στην SIM τα έκανε μαντάρα . Έχει αφήσει τα ονόματα στο ευρετήριο χωρίς τα επίθετα κ.λ.π . χρειάζεται ψάξιμο . θα ηθελα την αποψη σας για το ποια θήκη σας βολεύει καλυτέρα για το staraki : 1. αυτή που το κιν. μπαίνει στο πλάι http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=41818) 2. Αυτή που το κιν. μπαίνει από πάνω (http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=41831 3. αυτή που το σκεπάζει πίσω μπρος flip style (http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=41017) καθε πρόταση καλοδεχουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts