yiankap74_ Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Ρε παιδιά θα μου το φέρει η γυναίκα μου στο κεφάλι. Έχει και σε σας τόσο χάλια αυτονομία?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazydoctor Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 3 - 4 μέρες εξαρτάται από την χρήση Παράθεση Nokia 8210 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson K750 -> LG Optimus One P500 -> Samsung Galaxy Core -> Xiaomi Redmi note 2 -> ????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Τι 3-4? ούτε μέρα από πρωϊ μέχρι βράδυ δεν κρατάει άντε το πολύ 1,5. Έχω απογοητευτεί πλήρως. Το στρώσιμο της μπαταρίας το έκανα εγώ όπως και στο δικό μου 6600i. Eνώ αυτό κρατάει μια χαρά το 3710 τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazydoctor Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 δες στην οθόνη του κινητού άμα γραφει πάνω αριστερά 3g τότε αυτό φταίει όταν ενεργοποιημένο το 3g σήμα καεί περισσότερη μπαταρία πήγαινε μενού->ρυθμίσεις->τηλέφωνο->λειτουγία δικτύου-> gsm και επέλεξε το gsm μετά από αυτό θα σου κρατάει διπλάσιο χρόνο Παράθεση Nokia 8210 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson K750 -> LG Optimus One P500 -> Samsung Galaxy Core -> Xiaomi Redmi note 2 -> ????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ΟΚ. Θα το δοκιμάσω για να γλυτώσω την γκρίνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek1 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) 2ον , Να αλλάξεις στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων την υποστήριξη χαρακτήρων σε περιορισμένη. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Όταν γράφω SMS με ελληνικά, έχω διαθέσιμους μόνο 70 χαρακτήρες. Δεν υπάρχει η επιλογή "Υποστήριξη χαρακτήρων: περιορισμένη" στο NOKIA 3710, όπως επίσης δεν υπάρχει και η επιλογή "Χρονική ισχύς μηνύματος". Αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά εμείς που έχουμε αυτό το τηλέφωνο θα χρεωνόμαστε διπλά SMS από τις εταιρίες; Μήπως είναι θέμα κάρτας SIM, γιατί η δικιά μου είναι ήδη 6 χρόνων. Edited April 15, 2010 by greek1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Nokia 3710 fold software version 04.30 released This software release comes with general performance improvements.To get this software through your device, type in *#0000# on the home screen or go to Device Manager. Select Options > Check for updates and follow the on-screen prompts. Alternatively, this software release is available through the Nokia Software Updater. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek1 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Έτρεξα το Nokia Software Update και μου λέει Your device software is already up to date. If you wish, you can reinstall it. Γιατί δεν με αφήνει να βάλω τη νέα έκδοση 4.30; Nokia 3710 fold (RM-509) Firmware version Current: 3.80 Update: 3.80 Edited April 23, 2010 by greek1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Απο τα καλυτερα κινητακια που ειχα και εχω. Κομψοτατο, μικρο, σοβαρο, ντιζαινατο, στιβαρο. Ο,τι πρεπει για την τσεπη και να μην το νοιωθεις. Απιθανο ακουστικο πεντακαθαρο και δυνατο, σαν του 6700 που για μενα ειναι top σ'αυτο το θεμα. Τα ledακια στην πανω πλευρα είναι πολυ εντονα και ειδοποιουν για αναπαντητες κλησεις και μηνυματα, αναβουν δε και μια φορα στις εισερχομενες κλησεις. Χρησιμότατο! Ειναι σιγουρα απο τις συσκευες που θα μεινουν στη συλλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 (edited) Τα ledακια στην πανω πλευρα είναι πολυ εντονα και ειδοποιουν για αναπαντητες κλησεις και μηνυματα, αναβουν δε και μια φορα στις εισερχομενες κλησεις. Χρησιμότατο! Ειναι σιγουρα απο τις συσκευες που θα μεινουν στη συλλογη. Σχετικά με τα led που αναφέρεις, αυτά αναβοσβήνουν μέχρι να ανοίξεις το καπάκι ή μόνο για λίγα λεπτά; Είναι όντως πολύ χρήσιμη λειτουργία! Edited June 2, 2010 by Fox Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 αναβοσβηνουν μεχρι ν'ανοιξεις το καπακι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinky_ Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 όλα καλά με τις προδιαγραφές του,αλλά η εξωτερική οθόνη δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπεις την ώρα όταν είναι κλειστό το καπάκι ή μόνο τα 10 δευτερόλεπτα αφού το κλείσεις;Ποιος το νόημα του ρολογιου στην εξωτερική οθόνη αν είναι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) πατας τα πλαινα κουμπια για να δεις Ερωτηση Καλωδιο για συνδεση με το pc που θα βρω ρε παιδια. Ενα που ειδα σε γνωστο μαγαζι που νομιζω οτι κανει (ca-101 ?) το ειχε 22ε!! Καπου αμπελοκηπους αμα ξερετε κατι πειτε μου! όλα καλά με τις προδιαγραφές του,αλλά η εξωτερική οθόνη δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπεις την ώρα όταν είναι κλειστό το καπάκι ή μόνο τα 10 δευτερόλεπτα αφού το κλείσεις;Ποιος το νόημα του ρολογιου στην εξωτερική οθόνη αν είναι έτσι; Edited August 5, 2010 by MTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλημέρα. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις το αυθεντικό καλώδιο της nokia για να συνδέσεις το κινητό σου με το pc. Μπορείς να ψάξεις για MicroUSB καλώδιο κάποιας άλλης εταιρίας. Θα βρεις και στο eshop.gr, πλαίσιο και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Παίδες 3 πραγματάκια αν ξέρει κανείς κάτι. 1. Πήρα καλώδιο usb αλλά δε φορτίζει από το pc, ξεκινάει να δείχνει οτι φορτίζει λιγο και μετα λεει μη συμβατός φορτιστής. Απλα δεν υποστηρίζει? 2. Πηρα εναν φορτιστη ακομα (οχι τον αυθεντικο, εναν usb travel charger) και ενω δειχνει οτι φορτιζει, μολις τον βγαζω, η μπαταρια ειναι στα ιδια. 3. Οπως ειπε και καποιος παραπανω, δε μου βγαζει εκδοση 4.30 το update, μου λεει οτι η 3.80 που εχω ειναι η τελευταια.. Οποιος ξερει κατι τα φώτα του, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Παίδες 3 πραγματάκια αν ξέρει κανείς κάτι. 1. Πήρα καλώδιο usb αλλά δε φορτίζει από το pc, ξεκινάει να δείχνει οτι φορτίζει λιγο και μετα λεει μη συμβατός φορτιστής. Απλα δεν υποστηρίζει? 2. Πηρα εναν φορτιστη ακομα (οχι τον αυθεντικο, εναν usb travel charger) και ενω δειχνει οτι φορτιζει, μολις τον βγαζω, η μπαταρια ειναι στα ιδια. 3. Οπως ειπε και καποιος παραπανω, δε μου βγαζει εκδοση 4.30 το update, μου λεει οτι η 3.80 που εχω ειναι η τελευταια.. Οποιος ξερει κατι τα φώτα του, ευχαριστω! Μήπως φταίει το καλώδιο ??? Προσπαθώντας κάποτε να κάνω αναβάθμιση σε ένα 6267 με καλώδιο του εμπορίου δεν μπορούσα με τίποτα, όσες φορές κι αν προσπάθησε μέχρις ότου έβαλα το δικό του. Δοκίμασε με ένα γνήσιο ... Μετά από 10 ημέρες και αφού επέστρεψε από το εξωτερικό, παρέλαβα το 3710 από το nokia care διότι δεν άνοιγε, αναβαθμισμένο με την παρακάτω version: V 09.73 16-08-10 RM-509 :rolleyes: edit: το σαιτ της nokia λέει άλλα !!! code: 0575554 Latest available software for your device: Version: 04.35 Compare numbers If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements http://i54.tinypic.com/2wevwjd.jpg :wacko: Edited October 11, 2010 by antheod Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 "Υποστήριξη χαρακτήρων: περιορισμένη'' εβαλαν στη νεα αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Έχει να επιλέξεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων> μηνύματα κειμένου> υποστήριξη χαρακτήρων> πλήρης ή περιορισμένη. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Επιτελους. Ηταν σοβαρη παραλειψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα.. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα κομμάτια που έχει το e-shop είναι παραεισαγωγής?? Το έχει αγοράσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα.. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα κομμάτια που έχει το e-shop είναι παραεισαγωγής?? Το έχει αγοράσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα? Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. Εκεί που φέρνουν Ελληνικής εισαγωγείς φέρνουν και παραεισαγωγής. Επικοινώνησε μαζί τους να στο διαβεβαιώσουνε ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. Εκεί που φέρνουν Ελληνικής εισαγωγείς φέρνουν και παραεισαγωγής. Επικοινώνησε μαζί τους να στο διαβεβαιώσουνε ... Θα το κάνω αλλά τις πιο πολλές φορές δεν παίρνεις απάντηση και σου ανεβαίνει η πίεση οπότε είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα..:p Να κάνω και 2 ερωτησούλες ακόμα: 1) Μήπως γνωρίζουμε τα ελληνικά product codes γιατί δεν υπάρχουν στη πρώτη σελίδα. Έχω δει μόνο αυτό που έχει postarei εσύ. Είναι το ελληνικό? 2) Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής product code με nemesis όπως με άλλες συσκευές? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Με μια αναζήτηση βρήκα τα παρακάτω: 0575554 RM-509 EURO-H BLACK GREEK 0575763 RM-509 EURO-H PLUM GREEK 0576037 RM-509 EURO-H PINK GREEK 0588519 RM-509 GREEK BLACK SWAP 0588525 RM-509 GREEK PLUM SWAP 0588533 RM-509 GREEK PINK SWAP http://www.nokioteca.net/home/forum/index.php/topic/173052-product-codes-nokia-3710-fold-rm-509/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εχουν χαλαρωσει πολυ τα δοντακια που κουμπωνει το πισω καπακι. Υπαρχει καποιο site στο ιντερνετ που να πουλαει τετοιου τυπου αξεσουαρ / ανταλλακτικα φθηνα; Ας μην ειναι και γνησιο.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 το ιδιο επαθε και το δικο μου. Πισω καπακι, βρηκα στην Νοκια της Κατεχακη, και παμφθηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts