Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται αυτή η εναλλαγή αυτόματα ανάλογα με το ωράριό μου?

Θα το προτιμούσα σε σχέση με την manual εναλλαγή που κάνω τώρα. Εκτός από ις συντομεύσεις τι άλλο μπορώ να έχω διαφορετικό στις 2 αυτές λειτουργίες για να εκμεταλλευτώ πλήρως τη δυνατότητα αυτή?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια βοήθεια από όποιον ξέρει και δε βαριέται βέβαια να μου πει! Πολλές φορές ανοίγω blog από το E72, μέσω πακέτου ιντερνετ που έχω, και γραφει "μνήμη πλήρης, παρακαλώ κλείστε κάποιες εφαρμογές".Χωρίς να έχω άλλες εφαρμογές ανοιχτές και χωρίς να έχω βάλει προγράμματα στο κινητό.Συνήθως όταν ανοίγει σελίδες πάνω από 2 mb.Σκέφτεστε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά μια βοήθεια από όποιον ξέρει και δε βαριέται βέβαια να μου πει! Πολλές φορές ανοίγω blog από το E72, μέσω πακέτου ιντερνετ που έχω, και γραφει "μνήμη πλήρης, παρακαλώ κλείστε κάποιες εφαρμογές".Χωρίς να έχω άλλες εφαρμογές ανοιχτές και χωρίς να έχω βάλει προγράμματα στο κινητό.Συνήθως όταν ανοίγει σελίδες πάνω από 2 mb.Σκέφτεστε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τι εννοείς "ανοίγω blog"?

Ανοίγεις κάποιο blog στο ίντερνετ μέσω του browser της συσκευής?

Πάντως να ξέρεις ότι το μήνυμα "μνήμη πλήρης" είναι πρόβλημα του symbian το οποίο έχει βελτιωθεί κατά πολύ, σε σχέση με το παρελθόν, εξακολουθεί όμως να υπάρχει.

Δεν σημαίνει ότι εξαντλήθηκε η μνήμη ραμ της συσκευής σου, απλά το σύστημα τον παίρνει με το συμπάθειο....

Για πες, τι ακριβώς προσπαθείς αναοίξεις??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Aνοίγω το blog "τρομακτικό" από τον browser του κινητού.Νομίζω τελικά ότι μόνο εκει το παθαίνει...Μη μου πείτε να αλλάξω browser γιατί νομίζω είναι πιο βολικός από άλλους! Ευχαριστώ

καλησπερα...το κινητο ηταν σε vodafone live και επιχειρησα να αλλαξω to product code ετσι ωστε να το αναβαθμισω.κανει κολληματα.πως γινεται να το επαναφερω παλι πισω??????

Aνοίγω το blog "τρομακτικό" από τον browser του κινητού.Νομίζω τελικά ότι μόνο εκει το παθαίνει...Μη μου πείτε να αλλάξω browser γιατί νομίζω είναι πιο βολικός από άλλους! Ευχαριστώ

Αν το κάνει μόνο με αυτή την σελίδα τότε φταίει η σελίδα λόγο του ότι είναι βαριά. Πάντως δοκίμασε και τον mini opera, δεν καταναλώνει τόσα πολλά ΜΒ για να κατεβάσει τις σελίδες και γενικά είναι πολύ πιο γρήγορος από τον ενσωματωμένο web browser.

καλησπερα...το κινητο ηταν σε vodafone live και επιχειρησα να αλλαξω to product code ετσι ωστε να το αναβαθμισω.κανει κολληματα.πως γινεται να το επαναφερω παλι πισω??????

Δεν μπορείς να πας πίσω στην έκδοση της vodafone. Δοκίμασε να κάνεις ένα hard format και παρατήρησε αν συνεχίζονται τα κολλήματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πολλά κινητά έχουν τον τρόπο ανταλλαγής sms σαν chat.Δηλαδή φαίνεται η απάντηση του άλλου, η δική σου, κλπ σε ένα παράθυρο.Το δικό μας κινητό γιατί δεν έχει τέτοια επιλογή? Κατέβασα κάτι από το ovi αλλά ήταν τραγικό.Επρεπε να ανοίξεις εσύ κάθε φορά την εφαρμογή, άσε που φαινόταν χάλια, κλπκπλ.Ξέρει κανείς αν γίνεται κάτι? Ευχαριστώ πολύ

Έτσι είναι τα Series 60. Από την έκδοση 5.2 (Symbian^3) θα υποστηρίζεται εγγενώς αυτή η δυνατότητα.

Ψάξει για εφαρμογή, όλο και κάτι θα βρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια καλησπερα!!

ειμα καινουργιος εδω μεσα.

βλεπω εχετε κανει τρομερη δουλεια και αναλυετε πολλα θεματα των κινητων,και μπραβο σας για αυτο!

προχθες μου κλεψαν μεσα απο το μαγαζι μου το i phone 4.

αφου πριν τρεις μηνες εχασα και το 3gs που ειχα.

αγορασα λοιπον το ε72 νοκια.

δεν μπορω να του ανοιξω email και να συγχρονισω επαφες απο το outlook:ninja:

please help me:(

Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου την Pc-suite ή OVI-suite από το CD που υπήρχε μέσα στη συσκευή, άφησε την να κάνει τις αναγκαίες αναβαθμίσεις μέσω internet κι όταν συνδέσεις τη συσκευή σου όλα θα είναι οκ. Έχω κι iphone, πιο ολοκληρωμένο PC περιβάλλον κι εύκολο στη χρήση από της Nokia δε θα βρεις.
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Ρε παιδιά, το κινητάκι μας στο Internet μου φαίνεται αργό! Ακόμαι και το blackberry 9000 μου φαίνεται πιο γρήγορο! Δε συζητάω για HTC MAGIC,ΙPHOΝΕ κλπ.Αυτά πάνε πολύ πιο γρήγορα! Αλλά το σερφάρισμα με το Ε72 είναι λίγο κάρβουνο! Σε 3g μιλάμε πάντα.Cosmote εχω, αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό.Καμμία αποψη? Ευχαριστώ

Καθότι το κινητό μας με τον προεγκατεστημένο browser είναι πάρα πολύ αργό, κατέβασα τον Opera και τον Opera mini.Καταρχήν δεν μπορώ να βρω πώς να σβήσω στην αρχική τους οθόνη τα προεγκατεστημένα sites και να βάλω αυτά που θέλω.Μήπως ξέρει κανείς? Είναι βέβαια πιο ελαφριά προγράμματα και μάλιστα συμπιέζουν περισσότερο τα δεδομένα αλλά λίγο πιο πολύπλοκα...Τελικά το internet στο κινητό μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο όπως νόμιζα πριν το πάρω.Τελοσπάντων!

Καθότι το κινητό μας με τον προεγκατεστημένο browser είναι πάρα πολύ αργό, κατέβασα τον Opera και τον Opera mini.Καταρχήν δεν μπορώ να βρω πώς να σβήσω στην αρχική τους οθόνη τα προεγκατεστημένα sites και να βάλω αυτά που θέλω.Μήπως ξέρει κανείς? Είναι βέβαια πιο ελαφριά προγράμματα και μάλιστα συμπιέζουν περισσότερο τα δεδομένα αλλά λίγο πιο πολύπλοκα...Τελικά το internet στο κινητό μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο όπως νόμιζα πριν το πάρω.Τελοσπάντων!

Στο opera και το opera mini διάλεξε το site που θέλεις να αλλάξεις ή μια κενή θέση και πάτα και κράτα πατημένο το κεντρικό κουμπί.

Λοιπόν, δοκίμασα τον UC Browser.Toν βρήκα από το Ovi και είχα διαβάσει καλές κριτικές από ξένα sites.Για μένα είναι ο καλύτερος! Γρήγορος και ελαφρύς! Μπορεί να μην έχει την "πολυτέλεια" στην εμφάνιση του Opera, αλλά για μένα είναι πλεον ο πιο εύχρηστος.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Καλησπέρα, νέα αναβάθμιση για το E72. Η 052.005 182MB

Η αναβάθμιση γίνετε τώρα, για τι νέο προσφέρει αργότερα όταν ασχοληθώ.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Edited by Ekotas
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Τι περιλαμβάνει?

Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή πλην του ότι ίσως να έγινε αμυδρά πιο γρήγορο. Ίσως κάποιος άλλος χρήστης ξέρει κάτι παραπάνω μιας και το χρησιμοποιώ λίγο. (Το έχω για 2ρο)

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

ξερει κανενς τι πρεπει να κανων για να μην συηνδεαιτε μονο του με το wifi οποτε θελει εκηνω

Στη σελίδα 20 και στις επόμενες, αναφέρεται το θέμα αυτό.Ρίξε μια ματιά.

ξερει κανενς τι πρεπει να κανων για να μην συηνδεαιτε μονο του με το wifi οποτε θελει εκηνω

Για δοκίμασε αυτό.

Nokia E72 52.005 firmware update available

Changelog:

• Changes in timezones
  • Adobe Reader updated to version 2.5.202
  • Default system start date changed (11/10/2010)
  • Clock time font changed (update after a previous firmware, v51, made it appear smaller)
  • Device Management fix
  • Keypad Autolock fix (autolock now restricted to homescreen)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλησπερα.εχω ενα e72 και προσεξα πωσ δε παιζει βιντεακια απο το ιντερνετ.εχω κατεβασει το opera 10 αλλα παλι τπτ.καμια λυση??κτ μου λεει για adobe flash player.εψαξα αλλα τπτ.

Ο opera δεν υποστηρίζει flash ενώ ο ενσωματωμένος browser υποστηρίζει Flash Lite 3.0. Αν δεν σου αρκεί δοκίμασε και τον skyfire (έχω πάρα πολύ καιρό να τον χρησιμοποιήσω και δεν ξέρω σε τι επίπεδο έχει φτάσει).

Καλημέρα, ίσως να είναι κάπως άσχετο το ερώτημά μου αλλά γνωρίζετε εαν πρόκειται να βγει κάποια στιγμή σύντομα ο αντικαταστάτης του Ε72?

Ιδανικά θα περιμενα κάτι σαν το Ε72 αλλά με λίιιγο μεξαλύτερη οθόνη και ακόμα πιο ιδανικά να είναι τύπου touch and type συσκευή. Το σχήμα/σχέδιο/πλητρολόγιο του Ε72 μοιάζουν ιδανικά και γι'αυτό ρωτάω σε αυτό το 8έμα καθως άλλες συσκευες με ψηφιακά πληκτρολόγια ή με πληκτρολόγια αποσπόμενα απο το πλαι δε με ενδιαφέρουν. Το candybar στυλ του Ε72 μοιάζει ιδανικό..

Ευχαριστώ