KofoE Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 καλησπέρα, Έχω ένα nokia E72 με σύνδεση vodafone συμβόλαιο....Με πιάνει κει εμένα η προσφορά της vodafone για τους συνδρομητές της 500MB μέχρι 16 Απριλίου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας πως να κάνω tether με το laptop μου.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 μπορεις να το συνδέσεις με καλώδιο :) και μεσω του nokia suite Να δωσεις νετ στο λαπτοπ/υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά, έχετε μήπως να προτείνετε κάποια καλή εναλλακτική μπαταρία για το κινητάκι μας? Το χω σχεδόν 2 χρόνια και σιγα σιγά μειώνεται.Όχι ότι δεν κρατάει τουλάχιστον 2-3 μέρες! Βλέπω στο ιντερνετ διάφορες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αποδίδουν.΄Ή αν είναι να πάρω, να πάρω πάλι την αυθεντική? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) guys, πως γίνεται να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό; EDIT τελικά βρεθηκε η λύση. πατώντας το Power button επιλέγω την επιλογή κλειδωμα τηλεφώνου και βουαλά αν μπορεί κάποιος Mod να ενώσει τα ποστς μου, καθως δε μπορώ να κάνω τροποποίηση Edited May 2, 2012 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 καλημέρα η "αναπνοή' πως κλείνει και πως το κλειδώνω (ποια πλήκτρα πατάω για να κλειδώσει)? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 για να κλειδωσεις/ξεκλειδωσεις το πληκτρολογιο πατάς τα παρακάτω πλήκτρα [ATTACH]25112[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Πάντως το κακό με το email της Νοκια έχει παραγίνει.Παρόλο που δεν χρησιμοποιώ συχνά email από το κινητό, έβγαλα προχτές μια φωτογραφία και πήγα να τη στείλω με email, και δεινοπάθησε το κινητό.Πάνω από 10-15 λεπτά προσπαθούσε...Μία το κυκλάκι το πράσινο να γίνεται μπλε-πράσινο, μία να γίνεται πράσινο ότι τάχα συνδέθηκε και το 'στειλε, το email ακόμα στα εξερχόμενα ήταν.Γενικά το ιντερνετ θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο σε ένα τέτοιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) καλημέρα, εγώ πάλι προσπαθώ να δημιουργήσω νέο email και δεν το δέχεται γιατί? (είναι η δημιουργία του 1 email, το κινητό το πήρα χθες). και την εξοικονόμηση ενέργειας πως μπορώ να την βγάλω? Edited May 8, 2012 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 καλημέρα, εγώ πάλι προσπαθώ να δημιουργήσω νέο email και δεν το δέχεται γιατί? (είναι η δημιουργία του 1 email, το κινητό το πήρα χθες). και την εξοικονόμηση ενέργειας πως μπορώ να την βγάλω? Για το email θα σου προτεινα να δοκιμασεις να το σεταρεις εχωντας γυρισει την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα. Για την εξοικονομηση ενεργειας, πατα το κουμπι Power (αυτο που ανοιγει και κλεινει το κινητο) και θα σου ανοιξει το μενου με ολα τα προφιλ σου. Κατω θα βρει την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση της εξοικονομησης ενεργειας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Για το email θα σου προτεινα να δοκιμασεις να το σεταρεις εχωντας γυρισει την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα. Για την εξοικονομηση ενεργειας, πατα το κουμπι Power (αυτο που ανοιγει και κλεινει το κινητο) και θα σου ανοιξει το μενου με ολα τα προφιλ σου. Κατω θα βρει την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση της εξοικονομησης ενεργειας. :) για την εξοικονόμηση της ενέργειας όλα εντάξει αλλά για το email το έκανα αλλά πάλι δεν το δέχεται, τι άλλο να κάνω μου σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 για την εξοικονόμηση της ενέργειας όλα εντάξει αλλά για το email το έκανα αλλά πάλι δεν το δέχεται, τι άλλο να κάνω μου σπάσει τα νεύρα Που κολλαει το ολο θεμ? Τι εμαιλ ειναι? Τι ρυθμισεις βαζεις? Για πες μηπως και μπορεσει καποιος να βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Που κολλαει το ολο θεμ? Τι εμαιλ ειναι? Τι ρυθμισεις βαζεις? Για πες μηπως και μπορεσει καποιος να βοηθησει τελικά τώρα το βρήκα δεν είχαν αποθηκευτεί οι ρυθμίσεις από το δίκτυο τώρα όλα οκ ευχαριστώ ΄sakissalonika; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) καλημέρα σε περίπτωση που δεν έχω αποθηκεύση της ρυθμίσεις του πάροχου δεν μπορώ να ρυθμίσω τα mail μου? γιατί όταν πάω να τα ενημερώσω συνδέεται μόνο με τον πάροχο και χρεώνομαι. μια βοήθειαααα!!!!!!!! Edited May 18, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) μια βοήθειαααα!!!!!!!! Αν συνδεθείς σε σε ένα ασύρματο δίκτυο, και μετά ξεκινήσεις να κάνεις την διαδικασία απο την αρχή, συνεχίζει να θέλει να συνδεθεί με τον πάροχο και όχι με το ασύρματο δίκτυο? Edited May 18, 2012 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Αν συνδεθείς σε σε ένα ασύρματο δίκτυο, και μετά ξεκινήσεις να κάνεις την διαδικασία απο την αρχή, συνεχίζει να θέλει να συνδεθεί με τον πάροχο και όχι με το ασύρματο δίκτυο? όχι, αλλά όταν συνδέομαι με wifi δεν μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό μόνο όταν συνδέομαι με τον πάροχο τότε δημιουργείται λογαριασμός, γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 όχι, αλλά όταν συνδέομαι με wifi δεν μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό μόνο όταν συνδέομαι με τον πάροχο τότε δημιουργείται λογαριασμός, γιατί? Περα απο τον λογαριασμο του email σου, οταν συνδέεσαι στο ασύρματο δίκτυο, μπορείς να μπείς στο ίντερνετ? Εννοώ σου ανοίγει κάποιο site? Σε ρωτώ γιατί, είναι λίγο περίεργο, να μην μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό, εκτός και αν γενικά δεν μπορείς να βγείς στο ίντερνετ μέσω ασυρμάτου, οπότε και σωστά δεν μπορείς με το ασύρματο να κάνεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Περα απο τον λογαριασμο του email σου, οταν συνδέεσαι στο ασύρματο δίκτυο, μπορείς να μπείς στο ίντερνετ? Εννοώ σου ανοίγει κάποιο site? Σε ρωτώ γιατί, είναι λίγο περίεργο, να μην μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό, εκτός και αν γενικά δεν μπορείς να βγείς στο ίντερνετ μέσω ασυρμάτου, οπότε και σωστά δεν μπορείς με το ασύρματο να κάνεις αυτό που θέλεις. ναι μπορώ, συνδέομαι κανονικά μόνο με δημιουργία email έχω το πρόβλημα.Μήπως επειδή έχω βγάλει της ρυθμίσεις του πάροχου για να μην συνδέεται με αυτόν παίζει ρόλο, της έβγαλα επειδή όταν υπάρχουν αποθηκευμένες μπαίνει από εκεί στο ιντερνετ και όταν δεν γίνεται δημιουργία email από το wifi μπαίνει από τον πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ναι μπορώ, συνδέομαι κανονικά μόνο με δημιουργία email έχω το πρόβλημα.Μήπως επειδή έχω βγάλει της ρυθμίσεις του πάροχου για να μην συνδέεται με αυτόν παίζει ρόλο, της έβγαλα επειδή όταν υπάρχουν αποθηκευμένες μπαίνει από εκεί στο ιντερνετ και όταν δεν γίνεται δημιουργία email από το wifi μπαίνει από τον πάροχο Κατ'αρχήν, αν πάς στο Πίνακα ελέγχου-Ρυθμίσεις-Σύνδεση-Προορισμοί-Διαδίκτυο, θα βρείς όλες τις συνδέσεις που χρησιμοποίησες μέχρι τώρα. Είναι με σειρά προτεραιότητας. Επομένως, θα πρέπει να βάλεις ως πρώτη προτεραιότητα, το ασύρματο δίκτυό σου, και τελευταία την σύνδεση του παρόχου. Έτσι το έχω και εγώ, οπότε, όταν είμαι σπίτι, συνδέεται στο ασύρματο του σπιτιού, και όταν είμαι έξω συνδέεται με τον πάροχο. Αν πάω σε μέρη που είχα χρησιμοποιήσει τα ασύρματα δίκτυα που έιχαν, τότε δίνει προτεραιότητα και σε αυτά, και αφήνει τελευταία την σύνδεση με τον πάροχο. Επίσης, δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά, και ξανακάνε την διαδικασία ρύθμισης του email σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 καλημέρα, εγώ πάλι προσπαθώ να δημιουργήσω νέο email και δεν το δέχεται γιατί? (είναι η δημιουργία του 1 email, το κινητό το πήρα χθες). και την εξοικονόμηση ενέργειας πως μπορώ να την βγάλω? Την πρώτη φορά θέλει να κάνεις τις ρυθμίσεις για εμαιλ με τον πάροχο. Μετά το γυρνάς σε wifi. H εξοικονόμηση ενέργειας, βγαίνει από το power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Μολις πριν λιγο, ειδα οτι υπαρχει αναβαθμιση για την συσκευη μας. Γμωριζει καποιος κατι σχετικα με τι ειδους αναβαθμιση ειναι αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 χθες έκανα αναζήτηση ενημέρωσης και δε βρήκα κάτι. είμαι cosmote branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 χθες έκανα αναζήτηση ενημέρωσης και δε βρήκα κάτι. είμαι cosmote branded Μετα την αναβαθμιση εχω πλεον: Εκδοση λογισμικου: 091.003 Ημ/νια εκδοσης: 03/04/2012 Προσαρμοσμενη εκδοση: 091.003.C00.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 είσαι branded σε κάποια εταιρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 είσαι branded σε κάποια εταιρία; Δεν ειμαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδιά, μία άποψη για μία μπαταρία που θέλω να πάρω για όποιον θέλει να μου πει...Βρίσκω στο ebay κάτι μπαταρίες από μια αγγλική εταιρία e-cell 1500mha που κάνουν γύρω στα 5-6 Ευρώ. Με 12 Ευρώ περίπου βρήκα και μια gold battery 2500mha (και καλά). Λέτε να είναι καλή η "Χρυσή"? Ποια λέτε να πάρω? Παρεπιπτόντως χτες έκανα κι εγώ ενημέρωση και κατέβασα την έκδοση που βγήκε τον Απρίλιο.Δεν είδα βέβαια καμμία διαφορά...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts