Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να πούμε και τον ΧΡΑΝ από το palm forum. Πραγματικός ευεργέτης για την ενότητα :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Egw pshfizw ws kalytero ton Florinaperis k ton georgep800.

Me exoun voithisei se oti exw xreiastei gia to kinhto mou.

Epishs kanoun k foveri douleia gia to forum tis Sony Ericsson!

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

• 5 months later...
Guest RouKouNas

Για να "ξυπνήσουμε" και αυτό το θέμα.. ;)

Μιας και είναι επίκαιρο το "Ποιος είναι ο καλύτερος mod" για να δούμε τι γίνεται και με τα μέλη..

Εγώ θα ψηφίσω τους:

eon

killing_you2

ταξιδιωτης22

Dimitris69

και ο καλύτερος βέβαια είναι ο matrb με διαφορά...

Ο επόμενος παρακαλώ..

Για να "ξυπνήσουμε" και αυτό το θέμα.. ;)

Μιας και είναι επίκαιρο το "Ποιος είναι ο καλύτερος mod" για να δούμε τι γίνεται και με τα μέλη..

Εγώ θα ψηφίσω τους:

eon

killing_you2

ταξιδιωτης22

Dimitris69

και ο καλύτερος βέβαια είναι ο matrb με διαφορά...

Ο επόμενος παρακαλώ..

Xμ...με μεγαλωσες κατα 10 χρονια,αλλα δεν πειραζει... :p :D

Δεν ξερω ποια ειναι τα καλυτερα μελη στο σαιτ(εξαρταται πως καταλαβαινει ο καθενας αυτη τη λεξη),οποτε το πιθανοτερο ειναι να αδικησω πολλους/ες εδω μεσα...ας πω ομως ορισμενα ονοματα... :)

Nrg,Minovg,mario_fit,Roykoynas,taksidiotis & αρκετοι ακομα που θα γραψω καποια αλλη φορα... ;)

Xμ...με μεγαλωσες κατα 10 χρονια,αλλα δεν πειραζει... :p :D

Δεν ξερω ποια ειναι τα καλυτερα μελη στο σαιτ(εξαρταται πως καταλαβαινει ο καθενας αυτη τη λεξη),οποτε το πιθανοτερο ειναι να αδικησω πολλους/ες εδω μεσα...ας πω ομως ορισμενα ονοματα... :)

Nrg,Minovg,mario_fit,Roykoynas,taksidiotis & αρκετοι ακομα που θα γραψω καποια αλλη φορα... ;)

Τα πρωτα 2 ονοματα ειναι τυχαια ετσι? :D :p

Τωρα το καλυτερο ειναι λιγο..καπως! Εγω θα πω αυτους που συμφωνω με τα λεγομενα τους: Dimitris69 :whistle: minovg και AgentM, tomorrow, amelidis και ολους τους @thessaloniki mycars&bikes drgus hunter κλπ κλπ :yahoo:

H δικη μου λιστα με πραγματικα "καλα παιδια" (απ' οσο μπορει να καταλαβει τουλαχιστον καποιος) ειναι :

Βασιλης

Dimitris79

VarX

Ταξιδιωτης2004

'Τrapped

Poseidon

FREAK_OF_NATURE

Tinkerbell

Glafkos!

Φυσικα με τυχαια σειρα...Βασικα ειναι κι αλλοι αλλα τωρα δεν μου ερχονται στο μυαλο...:(

Απο mods δεν εβαλα κανεναν γιαιτ με ολα τα παιδια εχω την καλλιτερη των σχεσεων οποτε... ;)

Καλύτερα μέλη κατ'εμε:

1. Exposed_Bone :love:

2. Emufear

3. FREAK_OF_NATURE

4. Xourxoulitsos

5. mario_fit

6. ταξιδιώτης22

7. kakiasmeno

8. shodanjr_gr

Εμενα δεν με εβαλε κανεις παντως...Ουαααα :cry::baby::cry:

EDIT:

9. Alexel

10. killing_you2

Δεν θα μπορουσα να βαλω σε λιστα ακομα κανενα απο τα παιδια που συνομιλω στο myphone συχνα,για τον οποιο λογο δεν ημουν τοσο ενεργος στις συζητησεις στο παρελθον οπως πλεον.

Κακα τα ψεματα ειναι πολυ ωραιο να εχεις φιλους που μπορει να μην εχεις γνωρισει απο κοντα και υπαρχουν δεσμοι συμπαθειας μεταξυ μας,καθως ανταλασσουμε αποψεις οπως θα καναμε αν ημασταν για καφε.

Οσο και να εχει υπαρχουν μερικοι με τους οποιους εχουμε πολυ καλη "επικοινωνια" ,κοινες αποψεις και ενδιαφεροντα με αποτελεσμα σε βαθυτερες συζητησεις και εντονοτερη ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων,κατι που συναπτει δεσμους φιλιας εστω και απροσωπα που βεβαιως θα ηθελα καποια στιγμη να παμε για κανα καφεδακι :)

Οσο αφορα για τις γυναικειες παρουσιες του φορουμ,θελω να δηλωσω κατι ... δεν εχω κανενα προβλημα με εσας,αντιθετως σας συμπαθω πολυ αλλα πολυ συχνα σχολιαζω καυστικα γιατι ειμαι φανατικος υπερασπιστης της αληθειας και της λογικης...i hope no hard feelings with all of you

The Future Belongs To The Brave

λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy,VIDEOMIX,amelidis,Alexkass,v@gelis,gregorisvas,killing_you2,pininfarina, JustMe,bill_viper,konstantinos bei,JuNiOr,DrGus,john74,nikosgonzalez,Johner και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι. :)

τωρα θα περασω στις γλυκητατες κοπελιες :love: του myphone που ειναι οι

powerz,menellia,ntinouli,Tinkerbell,michelle,markella,nantia και freak of nature που τις θεωρω πραγματικα πολυ καλες κοπελες. :)

βασικα υπαρχουν κι αλλα παρα πολυ καλα παιδια που αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι για να γραψω,παντως χαιρομαι και ειναι τιμη μου να ειμαι μελος του myphone οπως επισης τιμη μου να συνομιλω μαζι σας παιδια κι ας ερχομαστε και σε διαφωνιες που και που. :p

mod δεν εβαλα κανεναν γιατι πραγματικα αυτα τα παιδια ειναι υπερανω απ ολους μας γιατι χαρη σε αυτους εχουμε αυτο το αγαπημενο site που λεγεται myphone.

ελπιζω καποια στιγμη να γνωριστουμε κι απο κοντα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι.

τωρα θα περασω στις γλυκητατες κοπελιες του myphone που ειναι οι

powerz,menellia,Tinkerbell,michelle και freak of nature που τις θεωρω πραγματικα πολυ καλες κοπελες.

Na sai kala.Eisai o protos poy anaferei to onoma moy sto thread ayto :O .

Apo ta melh toy MYPHONE ektimo idiaitera ton taksidioth22,ton lewton,ton johnypatras,ton Prof.Wizard kai (fysika)thn menelia.

Ολοι καλοί είστε. :D

Αν δεν είσαστε καλοί δεν θα είσαστε εδώ. :shifty:

Το πιάσατε το υπονοούμενο ε? :p

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

εγω κοντεψα να φαω μονιμο μπαν απο μοντς εδω μεσα που δεν με πανε μια απ οτι εχω καταλαβει :p αλλα βλεπω ειμαι αγαπητη :* σε μερικα μελη..

thx :D

λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy,VIDEOMIX,amelidis,Alexkass,v@gelis,gregorisvas,killing_you2,pininfarina, JustMe,bill_viper,konstantinos bei,JuNiOr,DrGus,john74,nikosgonzalez,Johner και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι. :)

Πως και με εβαλες στην λιστα Ταξιδιωτη; Δεν περιμενα να με βαλει κανενας!

PowerZ: Γιατι μωρε; Μια χαρα εισαι και σε ξερουμε ολοι βασικα!

John_vla: Καλα εσυ ξερω γιατι με εβαλες στην λυστα :cool:

ολα να τα περιμενεις πια σε αυτη την ζωη,, εδω βαλανε εμενα. :rolleyes:

εγώ πάντως κατέχω μια [μπορεί και δυό] συμπάθεια προς εσένα.http://www.greekforum.de/forum/images/smilies/wow.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/yaya.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/hb.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/hug.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/mrstraetz.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/inc.gif

It's what you do to me..

Πολλά είναι τα άξια μέλη... SIRHC,menelia,Dem,aoratos,Petros_the_Great και φυσικά ο Xourxoulitsos!

Έτσι και αλλιώς αν δεν υπήρχαν άξια μέλη δεν θα είχε τέτοια επιτυχία το forum :rolleyes: :)

Πως και με εβαλες στην λιστα Ταξιδιωτη; Δεν περιμενα να με βαλει κανενας!

και γιατι να μην σε βαλω φιλε μου :)

επισης ξεχασα τους greek aeras και mplip.παντως ημαστε κατι παλικαρια εδω μεσα :D

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ψηφιζω πρωτα απ'ολα το φιλτατο Aquasonic που με "συστησε" στο myphone.

Τον Dgeor γιατι κανει την καλυτερη δουλεια στο thread του sx1.

Τον Papajohn γιατι μου αρεσε ενα συγκεκριμενο μηνυμα του για την ναυαρχιδα sx1.

Τον KennyDopeGr γιατι τον παω απιστευτα!

Τον Νeo24gr γιατι καποτε ειμασταν οι μονοι που δουλευαμε για τα sagem.

Και τελος τον εαυτο μου γιατι ειμαι ο μονος που ενδιαφερομαι για τα sagem τωρα πια εεεε.............. και για να παρω και γω μια ψηφο! :cry: :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...