LuckyStriker Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 psifisw ton nervos kai asymvivastos pragmatika ta pedia skizode (me tin kali eneia :) ) dinon pano apo ola SOSTES apadisis se olous osos exoun provlimata Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Να πούμε και τον ΧΡΑΝ από το palm forum. Πραγματικός ευεργέτης για την ενότητα :) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Egw pshfizw ws kalytero ton Florinaperis k ton georgep800. Me exoun voithisei se oti exw xreiastei gia to kinhto mou. Epishs kanoun k foveri douleia gia to forum tis Sony Ericsson! Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Για να "ξυπνήσουμε" και αυτό το θέμα.. ;) Μιας και είναι επίκαιρο το "Ποιος είναι ο καλύτερος mod" για να δούμε τι γίνεται και με τα μέλη.. Εγώ θα ψηφίσω τους: eon killing_you2 ταξιδιωτης22 Dimitris69 και ο καλύτερος βέβαια είναι ο matrb με διαφορά... Ο επόμενος παρακαλώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Λοιπον, SADIAGRAXA John_vla PowerZ Freak_of_Nature Δεν μου ερχετε κανενας αλλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Για να "ξυπνήσουμε" και αυτό το θέμα.. ;) Μιας και είναι επίκαιρο το "Ποιος είναι ο καλύτερος mod" για να δούμε τι γίνεται και με τα μέλη.. Εγώ θα ψηφίσω τους: eon killing_you2 ταξιδιωτης22 Dimitris69 και ο καλύτερος βέβαια είναι ο matrb με διαφορά... Ο επόμενος παρακαλώ..Xμ...με μεγαλωσες κατα 10 χρονια,αλλα δεν πειραζει... :p :D Δεν ξερω ποια ειναι τα καλυτερα μελη στο σαιτ(εξαρταται πως καταλαβαινει ο καθενας αυτη τη λεξη),οποτε το πιθανοτερο ειναι να αδικησω πολλους/ες εδω μεσα...ας πω ομως ορισμενα ονοματα... :) Nrg,Minovg,mario_fit,Roykoynas,taksidiotis & αρκετοι ακομα που θα γραψω καποια αλλη φορα... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Xμ...με μεγαλωσες κατα 10 χρονια,αλλα δεν πειραζει... :p :D Δεν ξερω ποια ειναι τα καλυτερα μελη στο σαιτ(εξαρταται πως καταλαβαινει ο καθενας αυτη τη λεξη),οποτε το πιθανοτερο ειναι να αδικησω πολλους/ες εδω μεσα...ας πω ομως ορισμενα ονοματα... :) Nrg,Minovg,mario_fit,Roykoynas,taksidiotis & αρκετοι ακομα που θα γραψω καποια αλλη φορα... ;) Τα πρωτα 2 ονοματα ειναι τυχαια ετσι? :D :p Τωρα το καλυτερο ειναι λιγο..καπως! Εγω θα πω αυτους που συμφωνω με τα λεγομενα τους: Dimitris69 :whistle: minovg και AgentM, tomorrow, amelidis και ολους τους @thessaloniki mycars&bikes drgus hunter κλπ κλπ :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 H δικη μου λιστα με πραγματικα "καλα παιδια" (απ' οσο μπορει να καταλαβει τουλαχιστον καποιος) ειναι : Βασιλης Dimitris79 VarX Ταξιδιωτης2004 'Τrapped Poseidon FREAK_OF_NATURE Tinkerbell Glafkos! Φυσικα με τυχαια σειρα...Βασικα ειναι κι αλλοι αλλα τωρα δεν μου ερχονται στο μυαλο...:( Απο mods δεν εβαλα κανεναν γιαιτ με ολα τα παιδια εχω την καλλιτερη των σχεσεων οποτε... ;) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Καλύτερα μέλη κατ'εμε: 1. Exposed_Bone :love: 2. Emufear 3. FREAK_OF_NATURE 4. Xourxoulitsos 5. mario_fit 6. ταξιδιώτης22 7. kakiasmeno 8. shodanjr_gr Εμενα δεν με εβαλε κανεις παντως...Ουαααα :cry::baby::cry: EDIT: 9. Alexel 10. killing_you2 http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 o καλός φίλος kostaskisss και ο nos55 :) only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Δεν θα μπορουσα να βαλω σε λιστα ακομα κανενα απο τα παιδια που συνομιλω στο myphone συχνα,για τον οποιο λογο δεν ημουν τοσο ενεργος στις συζητησεις στο παρελθον οπως πλεον. Κακα τα ψεματα ειναι πολυ ωραιο να εχεις φιλους που μπορει να μην εχεις γνωρισει απο κοντα και υπαρχουν δεσμοι συμπαθειας μεταξυ μας,καθως ανταλασσουμε αποψεις οπως θα καναμε αν ημασταν για καφε. Οσο και να εχει υπαρχουν μερικοι με τους οποιους εχουμε πολυ καλη "επικοινωνια" ,κοινες αποψεις και ενδιαφεροντα με αποτελεσμα σε βαθυτερες συζητησεις και εντονοτερη ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων,κατι που συναπτει δεσμους φιλιας εστω και απροσωπα που βεβαιως θα ηθελα καποια στιγμη να παμε για κανα καφεδακι :) Οσο αφορα για τις γυναικειες παρουσιες του φορουμ,θελω να δηλωσω κατι ... δεν εχω κανενα προβλημα με εσας,αντιθετως σας συμπαθω πολυ αλλα πολυ συχνα σχολιαζω καυστικα γιατι ειμαι φανατικος υπερασπιστης της αληθειας και της λογικης...i hope no hard feelings with all of you The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy,VIDEOMIX,amelidis,Alexkass,v@gelis,gregorisvas,killing_you2,pininfarina, JustMe,bill_viper,konstantinos bei,JuNiOr,DrGus,john74,nikosgonzalez,Johner και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι. :) τωρα θα περασω στις γλυκητατες κοπελιες :love: του myphone που ειναι οι powerz,menellia,ntinouli,Tinkerbell,michelle,markella,nantia και freak of nature που τις θεωρω πραγματικα πολυ καλες κοπελες. :) βασικα υπαρχουν κι αλλα παρα πολυ καλα παιδια που αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι για να γραψω,παντως χαιρομαι και ειναι τιμη μου να ειμαι μελος του myphone οπως επισης τιμη μου να συνομιλω μαζι σας παιδια κι ας ερχομαστε και σε διαφωνιες που και που. :p mod δεν εβαλα κανεναν γιατι πραγματικα αυτα τα παιδια ειναι υπερανω απ ολους μας γιατι χαρη σε αυτους εχουμε αυτο το αγαπημενο site που λεγεται myphone. ελπιζω καποια στιγμη να γνωριστουμε κι απο κοντα Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 poseidwn2004 marios_fit mplip^ bezoss :) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 o MELO 175 eimai???? ;-)) M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι. τωρα θα περασω στις γλυκητατες κοπελιες του myphone που ειναι οι powerz,menellia,Tinkerbell,michelle και freak of nature που τις θεωρω πραγματικα πολυ καλες κοπελες. Na sai kala.Eisai o protos poy anaferei to onoma moy sto thread ayto :O . Apo ta melh toy MYPHONE ektimo idiaitera ton taksidioth22,ton lewton,ton johnypatras,ton Prof.Wizard kai (fysika)thn menelia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Ολοι καλοί είστε. :D Αν δεν είσαστε καλοί δεν θα είσαστε εδώ. :shifty: Το πιάσατε το υπονοούμενο ε? :p Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 εγω κοντεψα να φαω μονιμο μπαν απο μοντς εδω μεσα που δεν με πανε μια απ οτι εχω καταλαβει :p αλλα βλεπω ειμαι αγαπητη :* σε μερικα μελη.. thx :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy,VIDEOMIX,amelidis,Alexkass,v@gelis,gregorisvas,killing_you2,pininfarina, JustMe,bill_viper,konstantinos bei,JuNiOr,DrGus,john74,nikosgonzalez,Johner και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι. :) Πως και με εβαλες στην λιστα Ταξιδιωτη; Δεν περιμενα να με βαλει κανενας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 resurection_boy DENIOR jog You guys RULE! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 PowerZ: Γιατι μωρε; Μια χαρα εισαι και σε ξερουμε ολοι βασικα! John_vla: Καλα εσυ ξερω γιατι με εβαλες στην λυστα :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ολα να τα περιμενεις πια σε αυτη την ζωη,, εδω βαλανε εμενα. :rolleyes: εγώ πάντως κατέχω μια [μπορεί και δυό] συμπάθεια προς εσένα.http://www.greekforum.de/forum/images/smilies/wow.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/yaya.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/hb.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/hug.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/mrstraetz.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/inc.gif It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Πολλά είναι τα άξια μέλη... SIRHC,menelia,Dem,aoratos,Petros_the_Great και φυσικά ο Xourxoulitsos! Έτσι και αλλιώς αν δεν υπήρχαν άξια μέλη δεν θα είχε τέτοια επιτυχία το forum :rolleyes: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Με ψηφίσατε και μένα.. το ναύτη... :p Ax ... thanx Andrew :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Πως και με εβαλες στην λιστα Ταξιδιωτη; Δεν περιμενα να με βαλει κανενας! και γιατι να μην σε βαλω φιλε μου :) επισης ξεχασα τους greek aeras και mplip.παντως ημαστε κατι παλικαρια εδω μεσα :D Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Ψηφιζω πρωτα απ'ολα το φιλτατο Aquasonic που με "συστησε" στο myphone. Τον Dgeor γιατι κανει την καλυτερη δουλεια στο thread του sx1. Τον Papajohn γιατι μου αρεσε ενα συγκεκριμενο μηνυμα του για την ναυαρχιδα sx1. Τον KennyDopeGr γιατι τον παω απιστευτα! Τον Νeo24gr γιατι καποτε ειμασταν οι μονοι που δουλευαμε για τα sagem. Και τελος τον εαυτο μου γιατι ειμαι ο μονος που ενδιαφερομαι για τα sagem τωρα πια εεεε.............. και για να παρω και γω μια ψηφο! :cry: :) [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts