Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον τους συμπαθώ όλους. Πιο πολύ συμπαθώ τον DENIOR, νομίζω ότι είναι πανέξυπνος. Αυτά που γράφει -τουλάχιστον όσα έχω διαβάσει- δείχνουν ανοιχτόμυαλο και ψαγμένο άτομο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

AAAA... Thank you thank you kai antapodidw!

Episis... billyavl kai greekcharmed, bestman, Instinct kai inside!

An 3exasa kanena kako gia mena :lol:

Όχι πως δε θα με ελεγες :lol::p

Ανταποδίδω λοιπόν και εγώ dude:p

Εγώ συμπαθώ απο εδω μέσα όσους μιλάω στο msn :p ξέρουν ποιοι είναι αυτοί, δε χρειαζονται ονόματα :D;) τους άλλους δε μπορείς να τους συμπαθήσεις ή αντιπαθήσεις χωρίς να συζητήσεις μαζί τους ιδιαίτερα ;)

Σας μισω ολους!:mad:

Απεχω δηλαδη απο τα Forum του play ground και ετσι δεν υπαρχω??:p

Οσοι εχετε symbian 60 και σας βοηθησα να σας καει η οθονη! :X

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εγώ δε θα γράψω ότι σε συμπαθω, γιατί τον Δεκέμβρη που το έκανα με έβαλες να απολογηθω γιατί και πως αφου "δεν εχουμε συναντηθεί ποτε σε thread" :p Μιά συμπαθεια όμως στην έχω:lol:

Εγώ δε θα γράψω ότι σε συμπαθω, γιατί τον Δεκέμβρη που το έκανα με έβαλες να απολογηθω γιατί και πως αφου "δεν εχουμε συναντηθεί ποτε σε thread" :p Μιά συμπαθεια όμως στην έχω:lol:

Σε θυμαμαι αγαπητη μου garfield :happy:

Οπως και την Freak.

Αλλα νευριαζω μερικες φορες...:( Ποιος συμπαθει ποιον, ποιος αντιπαθει ποιον...

Ετυχε να απεχω απο το forun και να μην μπαινω συστηματικα οπως εκανα για λογους κιθαρας. Και πουφ! Παει ο songless στα αζητητα :(

Τσιου.

Edit λιγο αποτομα δεν μεγαλωσες?? :D

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Σχεδόν όλους τους mods και editors. :p

Από μέλη : (σόρρυ αν ξέχασα κανέναν, ξέρετε ότι σας συμπαθώ έτσι και αλλιώς).

Hunter, kakiasmeno, elen82, SakisPlayer, Ovelix, papathvas, papa_george, Dead_Poet, Manos_the_Greek, miminoula, Tomby, Speedy, Sphinx, Alexkass, Death Angel, Mythos, miaow, maggie_25, Dias, McLoud, SantaCruz, SupraDIN, menelia, jane_butterfly, και πολλούς άλλους. Αλλους χαμένους και άλλους εξαφανισμένους.

Μου λείπετε όλοι σας πολύ.

Πιο πολύ από όλους μου λείπεις όμως εσύ azeppos[/member]

http://www.myphone.gr/gallery/data/2/16meet071104_29.jpg

Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει φίλε. :(

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Επεισης συμπαθω και τον vampyre επειδη με ειχε βοηθησει να ανοιξου θεμα για metting στην water fun ποθ δυστιχως δεν εγινε:( :(
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

προσθετω και την ioanna_io αν και για να πω την αληθεια ξεχναω πολλους που συμπαθω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σχεδόν όλους τους mods και editors. :p

Από μέλη : (σόρρυ αν ξέχασα κανέναν, ξέρετε ότι σας συμπαθώ έτσι και αλλιώς).

Hunter, kakiasmeno, elen82, SakisPlayer, Ovelix, papathvas, papa_george, Dead_Poet, Manos_the_Greek, miminoula, Tomby, Speedy, Sphinx, Alexkass, Death Angel, Mythos, miaow, maggie_25, Dias, McLoud, SantaCruz, SupraDIN, menelia, jane_butterfly, και πολλούς άλλους. Αλλους χαμένους και άλλους εξαφανισμένους.

Μου λείπετε όλοι σας πολύ.

Πιο πολύ από όλους μου λείπεις όμως εσύ azeppos[/member]

http://www.myphone.gr/gallery/data/2/16meet071104_29.jpg

Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει φίλε. :(

Αιωνία του η μνήμη.

Ελπίζω αυτοί που λές εξαφανισμένοι, να μην ειναι για παρόμοιο λόγο όπως του αείμνηστου και να ειναι όλοι καλά στην υγεία τους.:)

Καλό Πάσχα, καλή ανάσταση.

Ψηφίζω Panorramix για το καταπληκτικό χιούμορ. Βήχω σαν φυματικός, η παλιοίωση αργεί να μου περάσει, τα μισα αυγα που βράζω μου σπάσαν, αλλά γέλασα φίλε μου (με τον προσεκτικο τροπο που γελάει ένας φυματικός). Επισης καλή Ανάσταση.:)

Edit

vampyre μέρες που ειναι, η απωλεια γίνεται ακόμα περισσότερο οδυνηρη Ευχομαι κάποτε η απουσία του να γίνει ελαφρύτερη (όχι για σενα μόνο, αλλά κυρίως για τους δικους του ανθρώπους).

Ψηφίζω Panorramix για το καταπληκτικό χιούμορ. Βήχω σαν φυματικός, η παλιοίωση αργεί να μου περάσει, τα μισα αυγα που βράζω μου σπάσαν, αλλά γέλασα φίλε μου (με τον προσεκτικο τροπο που γελάει ένας φυματικός). Επισης καλή Ανάσταση.:)

Σε ευχαριστώ. Αν και το πραγματικό χιούμορ το έχεις εσύ. Αν και στην τελευταία υπογραφή σου, την πάτησες διοτι ιδιοκτήτης ειναι πράγματι ενα άλογο, αλλα όλη την νύχτα είχε.... "δουλειά".:rolleyes:

http://members.lycos.co.uk/margrou/koyfalogo.jpg

http://www.best-horse-photos.com/images/Horse_pictures.jpg

alalo poulaki exeis dikio..

ti na peis se kapoion,pos ton ektimas apo ta post tou?den exei kapoio idiaitero nohma..alloste polles fores allazoume apopseis se mikro xroniko diasthma ;) (na po paradeigmata??goux xoux..)

brisko anousio na grafo se kamia 10ria ksexorista post "sumpa8o ayton kai ekeinon" kai meta alla 10 posts euxaristion(goux goux kai pali) alloste se polla atoma einai adiaforo to poses fores 8a anafer8ei to nick tous se paromia threads kai alloi "zoune" mono kai mono gia na diabazoun to nickname tous se listes sumpa8eion..sumpa8eis einai ostoso kai oi duo kathgories

telos 8a sunxorhso ton vampyre pou me ksexase sthn makria tou lista(ma kala...ebales ston santa cruz kai oxi emena???)vampyrako mhpos me antipa8hses ki esu??:)

kamia fora to na se grapsei kaneis se ena posts de shmainei apolutos tpt an de to enoei:) allios fainontai oi sumpa8eies kai oi antipa8eies...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

alalo poulaki exeis dikio..

ti na peis se kapoion,pos ton ektimas apo ta post tou?den exei kapoio idiaitero nohma..alloste polles fores allazoume apopseis se mikro xroniko diasthma ;) (na po paradeigmata??goux xoux..)

brisko anousio na grafo se kamia 10ria ksexorista post "sumpa8o ayton kai ekeinon" kai meta alla 10 posts euxaristion(goux goux kai pali) alloste se polla atoma einai adiaforo to poses fores 8a anafer8ei to nick tous se paromia threads kai alloi "zoune" mono kai mono gia na diabazoun to nickname tous se listes sumpa8eion..sumpa8eis einai ostoso kai oi duo kathgories

telos 8a sunxorhso ton vampyre pou me ksexase sthn makria tou lista(ma kala...ebales ston santa cruz kai oxi emena???)vampyrako mhpos me antipa8hses ki esu??:)

kamia fora to na se grapsei kaneis se ena posts de shmainei apolutos tpt an de to enoei:) allios fainontai oi sumpa8eies kai oi antipa8eies...

Βιβή σε προορίζω για mod εσένα και σε κάλυψα στους mods. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

πιο καλη δικαιολογια δε μπορουσες να σκεφτεις??δε πειραζει...σε συνχωρω..:p

αχ 8α τιναζω παλι χωματα απο πανω μου....εεε santa cruzako??

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Όντας μέλος αυτής της κοινότητας για περίπου 6-7 χρόνια,είχα την χαρά και την τύχη να γνωρίσω είτε απο κοντά είτε μέσα απο το φόρουμ πάρα πολλά αξιόλογα άτομα.Εύχομαι στο μέλλον η παρακάτω λίστα να μεγαλώσει κι άλλο:!:

Πάμε για μια ανακεφαλαίωση λοιπόν:

http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/male.gif

xourxoulitsos,Bayern7,Hunter,AgentM,mario_ft,aimilios,lewton,minovg,xpuser,

elteo,popcupine,Ovelix,gmac,Speedy,michpan ,johner,PMNEDM,sallax,guru,

v@gelis,VarX,ταξιδιωτης22,faithless,Zer0cooL24,

http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/female.gif

Theoni,jane_butterfly,Garfield,Freckles,amorphis,

isolde,kakiasmeno,PowerZ,Stalitsa

Θέλω να ελπίζω ότι δεν ξέχασα κάποιον..:shifty:

Όντας μέλος αυτής της κοινότητας για περίπου 6-7 χρόνια,είχα την χαρά και την τύχη να γνωρίσω είτε απο κοντά είτε μέσα απο το φόρουμ πάρα πολλά αξιόλογα άτομα.Εύχομαι στο μέλλον η παρακάτω λίστα να μεγαλώσει κι άλλο:!:

Εγώ? Αξιόλογο άτομο? Αχαχαχα!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?:lol: :lol: :lol:

Σε ευχαριστώ Βασίλη! Το ίδιο εννοείται και για σένα!

και συνεχιζω.

βασιλης,manos the greek,ovelix,denior,vampyre,nervous,gregorisvas.

Garfield,freak of nature,nelly.

καλα ειναι και παρα πολλοι αυτοι εχω ξεχασει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ευχαριστώ και ανταποδίδω... :O:O:D

ΥΓ: Εγώ πάντως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιους/ες. Ακόμα και αυτοί/ες με τους οποίους/ες είχα κόντρα για οποιοδήποτε λόγο πάντα κάτι μου προσφέρουν και, περιέργως πως, νοιώθω μια συμπάθεια. Το ξέρω ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά έτσι είναι και όποιος θέλει το πιστεύει.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Βασίλη σ'ευχαριστώ πολύ :) Κι εγώ το ίδιο εννοείται..

Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να πω κι εγώ ότι συμπαθώ κι όλα τα παιδιά που μιλάμε σε διάφορα θέματα, ακόμα κι όταν δεν συμφωνούμε πάντα..

Δε θυμάμαι αν τους είχα αναφέρει σε παλιότερο μήνυμα π.χ. Dimitri79:)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...