garfield Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Γεία χαρα... Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα την jane_butterfly και garfield :p Ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω. :) Τη Jane πρέπει να την έχω γράψει πολύυ παλιά, αλλά με τις τόσες εκδρομές που κανει και σκάω απο τη ζήλεια μου, θα τη διαγράψω στα σίγουρα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Γεία χαρα... Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα την jane_butterfly και garfield :p ναι καλά....έχεις τον σκοπό σου εσύ:p :lol: :lol: γκαρφ εγώ τι φταίω...μια εκδρομούλα πάω και εγώ...που και που :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 ναι καλά....έχεις τον σκοπό σου εσύ:p :lol: :lol: γκαρφ εγώ τι φταίω...μια εκδρομούλα πάω και εγώ...που και που :D εσενα πρεπει να σε εχω πει και παλιοτερα ε? σε ξαναλέω... :) :D :D :happy: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 εσενα πρεπει να σε εχω πει και παλιοτερα ε? σε ξαναλέω... :) :D :D :happy:ααα δεν ξέρω...δεν γνωρίζω , αλλά δεν χρειάζεται ....το ξέρω:p :innocent: αμοιβαία τα αισθήματα :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 @Dexter: Κι εγώ σε συμπαθώ πολύ!:) Με την ευκαιρία να προσθέσω και τα παιδιά που παίζουμε στο "βρες την ταινία", κυρίως για την υπομονή τους με την ανικανότητά μου με τις φωτογραφίες:O (ξέρουν αυτοί)..Carpenoctum, Faithless, ferengi, Xourxoulitos, DesertsMisSRain (ξανά:) )ελπιζω να μην ξεχνάω κανέναν! Επίσης και τους gltsz (omg, σωστά το λέω??), Tinkerbell, Nrg και deb284.. Εννοείται βέβαια και η garfield :) Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω πολλούς:( Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 isolde eυχαριστώ πολύ. Δεν σε έχω ήδη γράψει? Για να μην ξανακοιτάω σε (ξανα)γράφω και σ' ευχαριστώ πολύ, ειδικά για τη βοήθεια σου σχετικά με το ποιες ταινίες να νοικιάζω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 @Dexter: Κι εγώ σε συμπαθώ πολύ!:) Με την ευκαιρία να προσθέσω και τα παιδιά που παίζουμε στο "βρες την ταινία", κυρίως για την υπομονή τους με την ανικανότητά μου με τις φωτογραφίες:O (ξέρουν αυτοί)..Carpenoctum, Faithless, ferengi, Xourxoulitos, DesertsMisSRain (ξανά:) )ελπιζω να μην ξεχνάω κανέναν! Επίσης και τους gltsz (omg, σωστά το λέω??), Tinkerbell, Nrg και deb284.. Εννοείται βέβαια και η garfield :) Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω πολλούς:( Να 'σαι καλά.. Παρομοίως :) Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Συμπαθώ τη μαμά της dexter που περνάει τέτοιο άγχος με την dexter και το αγόρι της!:D και τη dexter τη συμπαθώ επισης :) :lol: Είσαι πολύ γλυκιά πάντως που το βίτσιο της μητέρας μου να μου κάνει τη ζωή πατίνι, το αποκαλείς "άγχος" :rolleyes: http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 ναι καλά....έχεις τον σκοπό σου εσύ:p :lol: :lol: γκαρφ εγώ τι φταίω...μια εκδρομούλα πάω και εγώ...που και που :D Γι αυτό σε λέω εγώ φατσα....:p Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι...:rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 ;Eχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ψήφισα τελευταία φορά. Οι παλιές συμπάθειες παραμένουν. Δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να πω, οπότε θα ρίξω το βάρος σε διάφορα νέα μέλη που κάνουν κατά την γνώμη μου την διαφορά. :) Αποκλείεται να τους θυμηθώ όλους φυσικά σόρυ για όσους ξεχάσω. Έχουμε και λέμε, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας... Oι θαμώνες του S40: {respect} rostropol ostravindge lazman marvin (o προοδευτικοκουλτουριαραίος :p ) gtlzs (o επιστημονικός συνεργάτης περί ακτινοβολίας) snowball (η χιονόμπαλα) Thejb (rare να υποθέσω; :p ) isolde (η νέα διακριτική γυναικεία παρουσία στο c&f) ostvarivanje theka_2004 Manos_the_Greek (σαν το παλιό κρασι, σταθερή αξία) tassosvel (η ήρεμη δύναμη των διαξιφισμών) από τους μοντ (αν και έχουν δικό τουε θέμα) θα ψηφίσω τον nervous παρόλο που είναι λίγο νευρικός. Ααααα, όλα κι όλα. Η αλήθεια να λέγεται :p. Επίσης ρίχνω και μιο θετική στον DENIOR για τον λόγο ότι αν και μονίμως διαφωνούμε, δεν έχει καμία σχέση με τον DENIOR όταν πρωτογράφτηκε. Τέλος ψηφίζω dimitris79. Έτσι χωρίς λόγο. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Τέλος ψηφίζω dimitris79. Έτσι χωρίς λόγο. :blink: Ασε τωρα που δεν ξερεις το λογο... :rolleyes: :lol: Δε θελω να ψηφισω καποιον ιδιαιτερα,μιας & ολους τους συμπαθω (ή μαλλον δεν αντιπαθω κανεναν,παρα τις οποιες διαφωνιες). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Nα και η δική μου λίστα `trapped (e-κολλητός) intelX86 (καλοκαίρι rulez) Mario_fit (άψογες και πολύ διπλωματικές απόψεις) mplip^ (τον συμπαθώ πολύ) Mike-Dee (Scouts rulez) kostas@sl45 ;) Jog (u rock my word) Ταξιδιώτης22 kakiasmeno :rolleyes: Και βέβαια η αγαπημένη μου Cristina edit Let me add some more users Tomorrow (o expert για i-handsets και γενικότερα πολύ καλός) Tinkerbell ;) :D :cool: Manos the Greek ;) - φοβερο παιδί :) Xourxoulitsos :cool: Hunter (δεν εχουμε μιλήσει πολύ αλλα τον εκτιμώ ) Dimitris79 ( δεν ειναι προσκοπος ):P BestMan ,fanish1 ,pan 82 , amelidis Petros_the_Great συμπαθέστατος :D Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Petros_the_Great συμπαθέστατος :D Thanks Νίκο :happy: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Dimitris79 (προσκοπος ) :O :lol: Εγω προσκοπος?Απο πού κι ως πού?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Dimitris79. Τον συμπαθώ γιατί πολλές φορές συμφωνώ με τις απόψεις του. Ειδικότερα, το πως τις υπερασπίζεται (με ψυχραιμία που προσωπικά ομολογώ πως δεν διαθέτω :O ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 @Dexter: Κι εγώ σε συμπαθώ πολύ!:) Με την ευκαιρία να προσθέσω και τα παιδιά που παίζουμε στο "βρες την ταινία", κυρίως για την υπομονή τους με την ανικανότητά μου με τις φωτογραφίες:O (ξέρουν αυτοί)..Carpenoctum, Faithless, ferengi, Xourxoulitos, DesertsMisSRain (ξανά:) )ελπιζω να μην ξεχνάω κανέναν! Επίσης και τους gltsz (omg, σωστά το λέω??), Tinkerbell, Nrg και deb284.. Εννοείται βέβαια και η garfield :) Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω πολλούς:( Σε ευχαριστώ και πάλι isolde!! :D :D :O Μάλλον συμφωνούμε και στο ποιούς συμπαθούμε... Δεν θυμάμαι ποιούς είχα αναφέρει την προηγούμενη φορά οπότε ας το ξαναγράψουμε... isolde, nelly,CarpeNoctum,Faithless,ferengi, Xourxoulitsos, deb284, garfield, Nrg, elektirk eye, charmed_powers, greekcharmed και τον para5 (γιατί έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες αγαπημένες και χειρότερες σειρές!)... Και είναι και πολλοί άλλοι που τους ξεχνάω αυτή τη στιγμη "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Desert..kalaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!:p :p :lol: http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 AMAN!!!!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ΚΑΙ Φ Υ Σ Ι Κ Α την crazygirl!!! Sorry, απλά έχουμε κατηγορηθεί οτι είμαστε το ίδιο άτομο και τώρα έχω πάθει μια σύγχηση!!:lol: :lol: :lol: Sorry, τρελοκόριτσο, ελπίζω να μη μου θύμωσες :O :O "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 AMAN!!!!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!!!!! :blink: :blink: :blink: ΚΑΙ Φ Υ Σ Ι Κ Α την crazygirl!!! Sorry, απλά έχουμε κατηγορηθεί οτι είμαστε το ίδιο άτομο και τώρα έχω πάθει μια σύγχηση!!:lol: Sorry, τρελοκόριτσο, ελπίζω να μη μου θύμωσες :O :O Aστ'αυτα!:D Πας να τα μπαλωσεις τωρα!ΑΙΣΧΟΣ,μονο αυτο εχω να πω!Μα να ξεχασεις τον εαυτο σου!?:lol: :lol: Υ.Γ.Για την ακριβεια,δεν εχουμε κατηγορηθει,εμεις οι ιδιοι αρχισαμε τη φημη!:p http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 +1 απο μενα στον fotisbam :) -να σαι καλα φιλε- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Aστ'αυτα!:D Πας να τα μπαλωσεις τωρα!ΑΙΣΧΟΣ,μονο αυτο εχω να πω!Μα να ξεχασεις τον εαυτο σου!?:lol: :lol: Υ.Γ.Για την ακριβεια,δεν εχουμε κατηγορηθει,εμεις οι ιδιοι αρχισαμε τη φημη!:p Άνθρωπος είμαι και εγώ με μπλόκαραν,τι να κάνω;;;;) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 :O :lol: Εγω προσκοπος?Απο πού κι ως πού?:p iiiiiiiiiii αλλα ντάλα γραφω...το 15 ωρο υπνου μετά τη πολυημερη φταει... απ οτι θυμάμαι πρεπει να είχαμε ανταλαξει καποια pm μετά απο ενα θέμα που είχε ς ανοιξει...το προσκοπος πήγενε για άλλο user και αντι να αντιγράψω το δικο του εκανα past το δικό σου nick :lol: :lol: Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Βρε, την Ψυχώ την έχετε δει? Ποιος είναι ποιος?:worry: Και σας ψήφισα και τους δυο δεν ντρεπεστε! Εμ, έπρεπε να το καταλάβω απο τα nick σας. Η μία τρελλή, ο άλλος έρημος, ή έρημη τρέλλα..:wacko: :p CrazyDesert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 isolde, nelly,CarpeNoctum,Faithless,ferengi, Xourxoulitsos, deb284, garfield, Nrg, elektirk eye, charmed_powers, greekcharmed και τον para5 Χεχεχε., Thanks a lot bro και προφανώς ανταποδίδω :) Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spir0sS Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ton mikel epidi einai filos moy :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts