Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολοι πραγματικα εδω ειμαστε τελειοι γι'αυτο και το forum ειναι εθιση.

Ενα μελος που ξεχωριζω για τις γνωσεις του και γενικα για την συμπεριφορα του ειναι ο johner

Aπο τους Moderators και τους Administrators ολοι ειναι πραγματικα τελειοι γι'αυτο εχουν και την θεση τους.

Επισης ενα αλλο μελος που τωρα εχει γινει και co-mod ειναι ο Tifosi

Αμα κατσω να πω τα παιδια που ειναι πραγματικα καλοι θα παρει μια σελιδα μονο το δικο μου post :p

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ως κάλύτεροι Mods : Elekktrik EyE , MsK kai Vampyre

Ως μέλος που με ξέρει και υποστηρίζει : kostas@sl45i :happy:

Επίσης πολύ καλά παιδιά είναι ο συνομήλικος jog :) o mplip ο manoz (πολλοί Μάνοι τελικά! :p ) και ο manos the greek αρκεί να ναι πιο ήρεμος ;) Τους άλλους δε πρόλαβα να σας γνωρίσω :worry:

Τελικά σήμερα κατάλαβα ότι για να γίνουμε γνωστοί και να ξεχωρίσουμε στο φόρουμ πρέπει να έχουμε 100ντάδες ποστ ή να είμαστε μοντς :(

edit: πω πω, ένα σωρό λάθη έκανα επειδή πόσταρα πρωί, ούτε σε ύπνωση να ήμουνα, σόρυ παιδιά :o

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (20 Φεβ. 2004 , 14:30)

psifw thelw twra ti thelw....:D:D:D:D

Ψηφίζω iliasp δαγκωτό! :D

Θα σου στείλω με sms τον τραπεζικό λογαριασμό! ;)

129026.png?1640591734

Ψηφίζω και εγώ Ηλία και τον Μπίλ για... http://briefcase.pathfinder.gr/view/bill_viper (P800 part 1)

http://briefcase.pathfinder.gr/view/bill_viper2 (P800 part 2)

http://briefcase.pathfinder.gr/view/bill_viper3 (P800 part 3) [updated with all new apps]

:)

Έτοιμη και η δικιά μου λίστα μετά από εβδομάδες προετοιμασίας :p Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

Αlexkass, γιατί είναι ψώνιο με την καλή έννοια και κρατάει ένα ολόκληρο PDA forum μόνος του

Johner, γιατί έχει σώσει όσους έχουν series60 κινητό, και γιατί αγαπάει το NGAGE όσο εγώ

supernet, γιατί περιποιείται τα ποστ του και γιατί κάνει πραγματικά την διαφορά στα φόρα σταθερή τηλεφωνία και adsl

christ-k, χρήσιμη αν όχι απαραίτητη και η οπτική γωνία της τρίτης ηλικίας

eNeRGy, για το απίστευτα καυστικό του χιούμορ (συγκρίνεται μόνο με το δικό μου) και γιατι ξέρει να χάνει

Hunter, γιατι είναι τυπάς, αιώνιος νέος

manoz, γιατί είναι ψαχτήρι, σεβαστός χρήστης και έχει πάντα μια σωστή κουβέντα να πει

lefkal, γιατί είναι ψυχούλα και γιατί του αρέσουν και οι μάγισσες (Λευτέρη keep charming :cool: )

v@gelis, γιατί είναι γνώστης και δεν το κοκορεύεται

bibon, εις διπλούν

murdof, εις τριπλούν

achouch, εις τετραπλούν

kinitoeidhmonas, εις πενταπλούν και για το δελτίο τιμών κ.τ.λ. και που έχει πάντα στο τσεπάκι

OveLix, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται

guru, γιατί είναι η φορητή on-line βιβλιογραφία του myphone

aggeloz, δεν θυμάμαι γιατί, αλλά μέσα και αυτός (Τον βρήκα στην πρόχειρη λίστα, άρα θα υπάρχει λόγος)

T-Mobile, η πάντα επίκαιρη ανταπόκριση από το εξωτερικό

Βασίλης, γιατί προσφέρθηκε να μου επισκευάσει τον AresII

niriida, γιατί δεν χρειάζεται χιλιάδες ποστ για να κάνει την διαφορά

Μuck Smith, γιατί είναι ανιδιοτελής, τζορναντάκιας και σε όλους αγαπητός :)

Και φυσικά... Vicky-D, γιατί είναι το κορίτσι μου :rolleyes:

Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, με τιμάει ιδιαίτερα αν και δεν πάω για πρωθυπουργός :p . Η προτίμηση αυτή μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω, αν και προς το παρόν πρέπει να σταματήσω :blink: :confused: :wacko: για ένα μήνα περίπου λόγω εξεταστικής :(

Ευχαριστώ και πάλι, και συγγνώμη από τα παιδιά που ξέχασα να αναφέρω αυτήν την στιγμή, σίγουρα είναι πολλοί... :o (Ποιον να πρωτοαναφέρω?!?!?!?!)

Καλή συνέχεια παίδες...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (20 Φεβ. 2004 , 16:23)

Έτοιμη και η δικιά μου λίστα μετά από εβδομάδες προετοιμασίας :p Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

supernet, γιατί περιποιείται τα ποστ του και γιατί κάνει πραγματικά την διαφορά στα φόρα σταθερή τηλεφωνία και adsl

Thank you :)

Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, με τιμάει ιδιαίτερα αν και δεν πάω για πρωθυπουργός :p . Η προτίμηση αυτή μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω, αν και προς το παρόν πρέπει να σταματήσω :blink: :confused: :wacko: για ένα μήνα περίπου λόγω εξεταστικής :(

Εδώ θα 'μαστε! Καλή επιτυχία :D

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (20 Φεβ. 2004 , 16:38)

Thank you :)

Κανένα πρόβλημα φίλε, δεν το έβαλα το όνομά σου για να με ευχαριστήσεις, το έβαλα γιατί το πιστεύω, όπως και τα υπόλοιπα, όπως και άλλα που ξέχασα και δεν έβαλα.... ;)

Εδώ θα 'μαστε! Καλή επιτυχία :D

εμένα όμως θα μου επιτρέψεις: http://www.langkawi.dk/z17.gif

Και αυτό γιατί με τους #$%@# που έμπλεξα θα μου χρειαστεί... :(

Αlexkass, γιατί είναι ψώνιο με την καλή έννοια και κρατάει ένα ολόκληρο PDA forum μόνος του

ευχαριστώ πολύ φίλε! :)

στους δύσκολους καιρούς ( :( ) μόνο οι φίλοι φαίνονται... http://www.langkawi.dk/u82.gif

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

manoz, γιατί είναι ψαχτήρι, σεβαστός χρήστης και έχει πάντα μια σωστή κουβέντα να πει

Merci Αλεξ :)

Πολύ καλή δουλειά!!! Ιδιαίτερα οι αιτιολογίες σου είναι άπαιχτες!!!

Αν κατεβείς ποτέ ως υποψήφιος για οτιδήποτε :whistle: θα 'χεις σίγουρα τη δική μου ψήφο... :cool:

Hunter, γιατι είναι τυπάς, αιώνιος νέος

να εισαι παντα καλα Αλεξη - ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου :D , καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

:p Τώρα το είδα το post. Slap me.

Λοιπόν.

Κατ' αρχάς ο azeppos που του είχα στείλει pm για μια ερώτηση για μια αγορά μέσω internet μου φάνηκε πολύ πρόθυμος. Να ναι καλά. :)

Θα θυμηθώ και του υπόλοιπους και θα του αναφέρω, που πιστεύω πως είναι αρκετοί. Και στο Siemens forum που μπαίνω αρκετά μπορώ να πω ότι υπάρχει μια υπέροχη συνεργασία ανάμεσα στα μέλη.

A! ΜΙΒ, kp_86 ...

:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Λοιπόν... μετά από μεγάλη ανάλυση κατέληξα... στους εξής 4...

1. Rude Girl γιατί είναι αντράκι και δεν μασάει πουθενά... :happy:

2. Νάντια γιατί είναι αρχηγός με τα όλα της... :)

3. Ηunter γιατί είναι πατρίδα και πρώτος τύπος... :cool: και τέλος...

4. VIDEOMIX ως χαρακτηριστικό δείγμα της Νεοελληνικής ψυχασθένειας!!! :wacko:

Υπάρχουν και άλλοι αλλά πώς αλλιώς θα έγραφα κι άλλο ποστ αν τους γράψω όοολους εδώ;;; :blink:

I see stupid people...

John75 γιατι εχει γνωσεις και ειναι ο μονος που μπορω να μιλησω για ενα λεπτο θεμα.. για τα σκυλαδικα

@Snatch Thx gia ta kala sou logia :) Kai ego psifizo snatch gia tous idious akribos logous :D

Dog music rulzzzz :)

Kai fisika ta filarakia mou ambassador kai teras :)

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia (26 Φεβ. 2004 , 01:31)

na dwsw k mia ston pappou pou tou kollhsame to nickname!!!!!! gia psyxikh odynh :D

Τα αποτελέσματα έχουν καταμετρηθεί. Τα εώς τώρα τουλάχιστον. Μάγκες, της Νάντιας οι ψήφοι υσχίουν; Εώς τώρα έχει ποστάρει δίνωντας ψήφους ίσα με 15 φορές. :p

kanena .... giati oloi grammeno m'exoun paroti ehw faei th zwh mou sto sony ericsson forum, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: padws egw sas agapaw ki as mhn einai amoivaio kai kyriws tous : trobocop Msk (borei na ani kai staff de thymamai) Quasimodo gi to SE forum Dereki kai Sharkcra giati vriskoun se 5'' oti vriskoume emeis se 50' (SE pada) kai Videomix giati einai padahou parwn

lol plaka kanoume

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (29 Φεβ. 2004 , 16:38)

padws egw sas agapaw ki as mhn einai amoivaio kai kyriws tous : trobocop Msk (borei na ani kai staff de thymamai)

Οοοοοχι μωρέ... ένας απλός administrator είναι... :whistle: :lol: :lol: :lol:
I see stupid people...

an k kainourgios exw ksexwrisei tous eksis kyriws gia tin diathesi na lysoyn se olous emas tous neous opoiadipote aporoia k gia tin douleia pou exoun kanei sto site:asymvivastos,nervous,jim87,william blake k nantia.syggnwmi osous den anaferw sigoura aksizoun polla mprabo se olous sas! :D KEEP WALKING ;)
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Πρέπει να πούμε και τον Kinitoeidimona γιατί αν κάποιος τον χρειαστεί εντάξει σκίζεται ο άνθρωπος να εξυπηρετήσει !!

(Και επίσης ειναι και τρομερά παραπονιάρης.... )

:P

:X

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...