Lux Δημοσιεύτηκε June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2009 Ξεκιναω πρωτος με ενα θεικο κομματι, ισως απο τα καλυτερα techno, μαζι με δυο ρεμιξ του. Dreamnation - Daggmask Dreamnation - Daggmask (Pixelsaur Remix) Dreamnation - Daggmask ( DJ Runeboy Remix ) Περιμενω δικες σας προτασεις..! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Το μόνο techno κομμάτι που μου αρέσει, (πάρα πολύ όμως:happy:) είναι το: Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τι εγινε; Οι Ελληνες δεν ακουνε techno;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Guy Gerber - Timing (Original Mix) αν και δε μπορω να προσδιορισω πληρως τον ορο techno:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ευκολος ειναι. Κυριως μου αρεσουν τα techno/trance και techno/rave. Cosmic Gate - Exploration of Space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ενας φιλος μου πχ λεει πως ακουει techno και ακουει πριονια.. υπαρχουν παραλλαγες? οπως πχ electro house, progressive house etc..? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Τα παντα υπαρχουν, αλλα μπορεις να τα ξεχωρισεις ψιλοευκολα.. Πχ μπορω να ξεχωρισω ενα τραγουδι αν ειναι hardstyle, house, techno, electro, trance. Μονο progressive δε ξερω τι ειναι.. ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 τα ειδη της house τα ξερω ολα και και τα ξεχωριζω. ειδικα progressive που τρελαινομαι. αλλα τα techno δυσκολα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 an 8elete techno akouste apo dave clark,hacker,felix da housecat,miss kittin,sven vath,John Acquaviva... ta parapanw video pou eida einai ligo ap ola... Ομάδα Διαχείρισης: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Matrix II Mix J&R Project- Keep It Up Gigi D'Agostino - I 'll fly with you - L'amour Toujours ( ΕΠΙΚΟ! ) Φαινεται πως μονο εγω ακουω techno και γουσταρω!! Παντως και στην κοπελα μου που την εβαλα να τα ακουσει, επαθε την πλακα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Αρκετά καλός ο Aril Brikha. Ξεχωρίζω τα , και . Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcku Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Απορώ τι σχέση εχουν ολα αυτα τα κομμάτια (εκτος του gerber) με την techno μουσική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της Techno απο τον ανθρωπο που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ την μουσικη!! Και κατι απο τις παλιες καλες εποχες.... Ed Rush - Skylab Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcku Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Spektre - Vertigo (Federico Milani Remix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ενταξει εγω μιλουσα πιο πολυ για house-techno και rave-techno κτλ... Η καθαρα techno μουσικη που λετε εσεις δε μου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Οι μισοί εδώ μέσα ότι να ναι έχουν βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ελπίζω να μην είμαι κι εγώ off-topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcku Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 off-topic εισαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Αν δεν σας αρέσει το θέμα μπορούμε και να το κλειδώσουμε :confused: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Αν και ακουω αραια και που techno μερικα που μου αρεσουν σχετικα καινουργια Sander van Doorn & Marco V - What say (original mix) Christian Smith & John Selway - Mistral ( Anton Pieete Remix ) Nic Fanciulli & Steve Mac - 10% (Original Mix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts