Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω μια εφαρμογή για windows phone να μπορώ να μετράω τα kb που ανεβάζω ή κατεβάζω στο κινητό μου.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω μια εφαρμογή για windows phone να μπορώ να μετράω τα kb που ανεβάζω ή κατεβάζω στο κινητό μου.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Αν εχεις νοκια υπαρχει στο μαρκετ και λεγετε counters ..αλλοιως θες ξεκλειδωτο τηλ η custom ROM

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά, έχω στα χέρια μου ένα Omnia II ενός φίλου με πρόβλημα στο touch screen, είπα να προσπαθήσω να το φτιάξω.

Το κακό είναι πως από ό,τι κατάλαβα, επειδή για την αλλαγή της οθόνης γίνεται πλήρης αποσυναρμολόγηση, παίζει να χαθούν επαφές μηνύματα κλπ (δεν ξέρω πώς και γιατί, κάπου το είδα γραμμένο), υπάρχει τρόπος να τα σώσω κάπου αυτά με δεδομένο πως δεν είναι λειτουργικό το τηλέφωνο μέσω της touch οθόνης;

Το συνέδεσα με το PC μέσω usb, έβαλε το windows mobile center, έχω πρόσβαση στην μνήμη του τηλεφώνου, κατάφερα να αντιγράψω κάτι φωτογραφίες και βίντεο, αλλά δεν ξέρω πού είναι (και πώς) να αντιγράψω μηνύματα και επαφές..

Πέρασα και το Samsung PC Suite, αλλά δεν το βρίσκει το τηλέφωνο.. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι δεν είναι ανοικτό το τηλέφωνο.. Εννοώ, δεν μπορώ να βάλω καν το Pin. Όπου κι αν πατάω στην οθόνη, αυτο δέχεται πως πατιέται η αριστερή στήλη.. Δηλαδή είτε πατάω το 2 ή το 3, πατιέται μόνο το 1. Ομοίως και στις από κάτω γραμμές..

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

UPDATE: Με χίλια ζόρια τελικά κατάφερα να βάλω το pin.. Τις επαφές τις μετέφερα στην sim. Με τα μηνύματα μπορώ να κάνω κάτι;

Edited by dante02004

• 4 weeks later...
Ναι το λευκό είναι και το έφτιαξα τελικά(Με λίγη δυσκολία μεν αλλά το έφτιαξα).

Να σας πω ρε παιδιά αν έχω σε ένα φάκελο στη κάρτα μνημης ένα πρόγραμμα π.χ. destinator 7 πως μπορώ να κάνω συντόμευση αυτού του .exe αρχείου στην επιφάνεια εργασίας που είναι και τα άλλα εικονίδια ώστε να το τρέχω αμέσως και όχι μέσω του file manager.

πως το εφτιαξες?????

μετα απο hard reset στο omnia2 που εχω εχει κολιση στην στοιχιση οθονη μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω !

Edited by Sol_Ballads

Την πάτησα και εγώ , έκανα hard reset ξεχνώντας πόσο δύσκολη είναι η στοίχιση . Η συμβουλή μου συνεχείς γρήγορες προσπάθειες χωρίς να ζορίζεσαι καθυστερώντας στο να κλικάρεις ακριβώς στον σταυρό , κάποια τυχαία θα πετύχει .

• 4 weeks later...

Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση με νεότερο λογισμικό που μου πρότεινε το kies σε κάποιο σημείο κόλλησε και έμεινε εκεί κολλημένο όλο το βράδυ (στο 10%) τελικά το πρωί το αποσύνδεσα και το έκλεισα, του έβγαλα μπαταρία και δοκίμασα hard reset , το όποιο ΔΕΝ άκουσε. Αυτή την στιγμή στην οθόνη μου έχω την εικόνα ενός τηλεφώνου δεξιά του ένα τρίγωνο μπλε και πιο δεξιά έναν υπολογιστή , όταν το συνδέω με την usb κάνει προσπάθειες σύνδεσης αλλά δεν συνδέετε δεν το βλέπει ο υπολογιστής και ακούω στο μεγάφωνο του υπολογιστή τον ήχο από τις προσπάθειες σύνδεσης

Έχει κάποιος καμιά ιδέα του τι γίνετε ?

(έχω πάρει πριν back up kai me to kies αλλά και με το sprite)

Σας ευχαριστώ

• 3 months later...
Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση με νεότερο λογισμικό που μου πρότεινε το kies σε κάποιο σημείο κόλλησε και έμεινε εκεί κολλημένο όλο το βράδυ (στο 10%) τελικά το πρωί το αποσύνδεσα και το έκλεισα, του έβγαλα μπαταρία και δοκίμασα hard reset , το όποιο ΔΕΝ άκουσε. Αυτή την στιγμή στην οθόνη μου έχω την εικόνα ενός τηλεφώνου δεξιά του ένα τρίγωνο μπλε και πιο δεξιά έναν υπολογιστή , όταν το συνδέω με την usb κάνει προσπάθειες σύνδεσης αλλά δεν συνδέετε δεν το βλέπει ο υπολογιστής και ακούω στο μεγάφωνο του υπολογιστή τον ήχο από τις προσπάθειες σύνδεσης

Έχει κάποιος καμιά ιδέα του τι γίνετε ?

(έχω πάρει πριν back up kai me to kies αλλά και με το sprite)

Σας ευχαριστώ

Τελικά την λύση έδωσε (με κόστος) το service της εταιρείας , η αιτία (μου είπαν) είναι ότι κατά την διάρκεια της αναβάθμισης έγινε διακοπή στην σύνδεση του τηλέφωνου με το πρόγραμμα kies

• 1 month later...

Την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι σαν το παραπάνω μη πανικοβάλεστε και μην σπαταλάτε τα λεφτά σας άσκοπα

Απλά ψάξτε στο ίντερνετ για λύση σαν αυτή http://www.bytheway.gr/showthread.php?p=193765#post193765

Ένας καλός οδηγός και ένα πολύ καλό πακέτο θεμάτων - λύσεων ειδικά για το i8000 έχει το bytheway.gr

• 2 months later...

καλησπέρα..έχω και εγώ το omnia II και τις τελευταίες μέρες εχει κολλήσει η οθόνη.όπως είπαν και κάποιοι άλλοι πιο πάνω.δεν μπορώ να το ανοίξω γιατι κολλάνε οι αριθμοί

θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να πάρω τα μηνύματα μου και τις επαφές που είναι αποθηκευμένα στο κιν. και να τα έχω σε ενα back up file στον υπολογιστη.

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάτι τέτοιο με το kies.

ευχαριστώ

[KOSK

Καλησπερα σημερα επαισε το κινητο κατω με την οθονη και απο εκει και περα μαυρισε....ανοιγει αλλα μετα μαυριζει σχεδον τελειος...

Εχει χαλασει το digiter μονο???η θελω ολοκληρη οθονη??

Υπαρχει καποιος που να επισκευαζει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και σωστα!??!!

Αν ναι παρακαλω στειλτε πμ!!

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

• Administrators
Αυτό που περιγράφεις δεν έχει να κάνει με πρόβλημα του digitizer. Μάλλον πας για οθόνη αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σε αυτή τη συσκευή να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

Καλησπερα σημερα επεσε το κινητο μου (omnia 2)κατω με την οθονη και απο εκει και περα μαυρισε....ανοιγει αλλα μετα μαυριζει σχεδον τελειος...

Εχει χαλασει το digiter μονο???η θελω ολοκληρη οθονη??

Υπαρχει καποιος που να επισκευαζει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και σωστα!??!!

Αν ναι παρακαλω στειλτε πμ!!

digitizer = touch!

ολα τα αλλα = οθονη..

αρα εσυ πας για αλλαγη οθονης

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

digitizer = touch!

ολα τα αλλα = οθονη..

αρα εσυ πας για αλλαγη οθονης

μπας κ την εχει ακουσει και to digiter??To θεμα ειναι πως βρηκα οθονη με 17ευρω απο ebay...θα παιζει αν την αλλαξει καποιος που ξερει???Μου ειπε ενας φιλος για 20ευρω(εργασια) που ασχολειτε πως το φτιαχνει...

Εχω ακουσει διαφορα για της οθονες apo ebay...ισως παρω κ ενα digiter με 4 ευρω που εχει να το αλλαξω και αυτο...

Πραγματικα ομως δεν ξερω...τωρα το σκεφτομαι να δωσω ενα 40αρι-50αρι και να ειναι καμια μουφα η οθονη...η να θελει κ τπτ αλλο μετα...

• 2 months later...

ζητώ προκαταβολικα συγγνώμη αλλά οσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι .

Υπάρχει πρόγραμμά activesync για windows 8 ?

η έστω κάποιο άλλο πρόγραμμα συμβατό (επεξεργασίας των επαφών μεσώ pc) w8 ?

ευχαριστώ

λάθε βιώσας

• 1 month later...

Αν και κάποιος πιθανόν να έχει γράψει κάτι σχετικό στο topic είναι όμως λίγο δύσκολο να το βρω μέσα σε 350 + δημοσιεύσεις μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει πώς μπορώ να το ρυθμίσω να μην μου συνδέεται αυτόματα το samsung omnia II για να κατεβάζει δεδομένα και αναβαθμίσεις ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν τουλάχιστον να μου συνδέεται μέσω wifi και όχι μέσω του δικτύου Κινητής τηλεφωνίας , τα windows που φοράει είναι τα 6.5 και οι browser που έχει μέσα είναι ο opera και ο internet explorer

ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...

Θελω μια γρηγορη βοηθεια γιατι εχω αναγκη κατι μηνυματα απο το κινητο που μου ειχε σπασει η οθονη (omnia 2 windows mobile 6 αν δεν κανω λαθος)

Το κινητο συνδεετε με το usb αλλα η οθονη εχει σπασει και δεν μπορω να δω...και θελω ενα προγραμμα η καποιον τροπο να μπω να παρω η να διαβασω τα μηνυματα που ειχα μεσα..

Παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι ειναι μεγαλη αναγκη!

• 2 months later...
Καλησπέρα και συγνώμη εκ των προτέρων αλλά πραγματικά 350 σελίδες με πληροφορίες είναι πάρα πολλές για να τις διαβάσω :( . Υπάρχει οδηγός για rom installation στα ελληνικά? (αν υπάρχει και η τελευταία έκδοση των xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50188850&postcount=33 απλά λίγο πιο αναλυτικά, θα είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να αλλάξω κινητό και φοβάμαι μην κάνω πατάτα)

Καλησπέρα και συγνώμη εκ των προτέρων αλλά πραγματικά 350 σελίδες με πληροφορίες είναι πάρα πολλές για να τις διαβάσω :( . Υπάρχει οδηγός για rom installation στα ελληνικά? (αν υπάρχει και η τελευταία έκδοση των xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50188850&postcount=33 απλά λίγο πιο αναλυτικά, θα είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να αλλάξω κινητό και φοβάμαι μην κάνω πατάτα)

Το είχα το OMNIA II αλλά είχε...έχει... windows 6 νομίζω...

Μπορούμε να του βάλουμε android ;;;;;;;

Πολύ θα μου άρεσε κάτι τέτοιο...!!!!

Καλημέρα το δικό μου Omnia II έχει περασμένο και android μέσα απο το παιδί που το έιχε και μου το έδωσε εκτός από τα windows που έχει απο την μάνα του και μπορείς να του έχεις επιλογή ποιο να φορτώσει καθώς και να σου βγαίνει στην εκκίνηση του κινητού επιλογή με ποιό λειτουργικό θές να φορτώσει απλά όπως μου είπε ο φίλος μου το λειτουργικό android ρίχνει πολύ γρήγορα την μπαταρία