Dimis13 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Με μεγαλη μου λυπη διαπιστωνω την απουσια της εντεχνης μουσικης απο τη λιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimis13 (10 Δεκ. 2004 , 23:07) Με μεγαλη μου λυπη διαπιστωνω την απουσια της εντεχνης μουσικης απο τη λιστα. Το έντεχνο δεν είναι μουσικό είδος. Είναι μια έννοια που έχει επινοηθεί ώστε να διαχωρίζει βίαια τη μουσική σε έντεχνη και... τι; Άτεχνη; Όπως βλέπεις ο ορισμός από μόνος του έχει πρόβλημα. Φυσικά και όλα τα τραγούδια δεν είναι ίδια. Αυτό όμως σε κανέναν δε δίνει το δικαίωμα να τοποθετεί τον εαυτό του σε ένα τόσο "ψεύτικο" μουσικό είδος. Γι' αυτό για παράδειγμα κάποιος που ακούει Κότσιρα ή Ιωαννίδη μπορεί να ψηφίσει αυτό που νιώθει πως είναι πιο κοντά στο μουσικό είδος των συγκεκριμένων καλλιτεχνών (εγώ για παράδειγμα θεωρώ ότι είναι Alternative και μπαλάντες) ή να ψηφίσει την επιλογή "άλλο" προσδιορίζοντας με ποστ την επιλογή του ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Rap / Hip Hop μονο! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Sorry,κατι μπερδεψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 βασικα ολα τα ειδη οχι ομως πολυ βαρυ metall λογω της παλιας μου δουλειας δουλευα σε μπαρ τα χω συνηθησει ολα και τα ακουω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_VeRoN_ Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 In TRaNcE We TrUsT... :up: Παράθεση :: Looking For Something Like Us :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Εγώ Rock/Metal ψηφίζω και χαίρομαι πολύ που μέχρι τώρα η δημοσκόπηση δείχνει την πλειοψηφία ν' ακούει Rock/Metal ... Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Hard Rock - AOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxtos Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 rock-metal kai genika o,ti entexno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Βασικα ακουω βλακειες αλλα εχω επιγνωση..!!! Απο ελληνικα ποπ και ελαφρολαικα (τυπου Βανδη,Ρεμος,Κοκκινου) και απο ξενα κυριως ποπ και dance αλλα για να κραταω και λιγακι το επιπεδο τρελαινομαι για κλασικη rock (Scorpions,Led Zeppelin κτλ).Τωρα πως συνδιαζω τον Πλουταρχο με πχ τους Pink Floyd ειναι μια απορια που δεν εχω κατορθωσει ακομη να λυσω!!! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Εχω περιπου 200 mp3 απο καθε ειδος + 500 mp3 rap kai hip-hop.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 entexno ,rock kai ligo apola talla katepiloghn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 καλη ελληνικη μουσικη... οπως αυτο θελει να το ορισει καποιος ή να το φυλακισει μεσα σε χαζες λεξεις που το μονο που κανουν καλα ειναι να ταξινομουν τους δισκους στα metropolis γραμμενες πανω σε ταμπελακια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Παρόλο που μπορεί κάποια τραγούδια να μου τη σπάνε, ακούω τα ΠΑΝΤΑ! Ανάλογα βέβαια με τη διάθεσή μου, αλλά δεν έχω και πολλά κολλήματα με τη μουσική :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εγω ακουω κυριως house,dance/beat,trance και απο ελληνικα μου αρεσουν τα ρεμπετικα!Αλλα αν τυχει ακουω ελληνικα! Κυριως τα αλλα! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 I'm Fun της http://www.mediapositiveradio.com/images/catImages/psychedelic.jpg :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 house,dance,beat,trance,Rap,Hip Hop! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 - Έντεχνο / Ροκ - Classic Rock/Alternative Rock - House/Ethnic/Lounge/Downtempo - Jazz/Blues Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Τα πάντα απο ελληνικά,ειδικά λαικά,ελαφρολαικά,πολλά beatάκια,trance και λίγο electronica! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Εχω περιπου 200 mp3 απο καθε ειδος + 500 mp3 rap kai hip-hop.... Έγω έχω γύρω στις 4000τραγούδια απο ελληνικά,λαικά,ελαφρολαικά,μπίτια,trance σκυλάδικα και άλλα!11,8 GB συγκεκριμένα! καλη ελληνικη μουσικη... οπως αυτο θελει να το ορισει καποιος ή να το φυλακισει μεσα σε χαζες λεξεις που το μονο που κανουν καλα ειναι να ταξινομουν τους δισκους στα metropolis γραμμενες πανω σε ταμπελακια! +1!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Ακουω κυριως ελαφρολαϊκα, λαϊκα (Πλουταρχο, Κιαμο, Μαρινελλα, Πουλοπουλο, Χατζηγιαννη) απο ελληνικα, και απο ξενα κυριως μπαλαντες!:music: Βασικα, ειμαι εναντιον του να βαζω ταμπελες:down: στη μουσικη. Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα, οπως συμβαινει με το φαγητο, με το ποτο etc.:confused: Το θεμα ειναι να μην κατακρινουμε/σνομπαρουμε τα μουσικα ακουσματα κανενος, αλλα να τα σεβομαστε, οπως θελουμε να σεβοντε τα δικα μας!;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 house rulez!επισης ακουω και την eurotrance το τιεστο γιατι αυτη δεν ειναι trance κακα τα ψεματα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 to rock kyriarxei sthn psifoforia Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Rock, Alternative Rock, Trip-Hop, Ambient, κάποια Pop που ίσως μου κολλήσουν στο μυαλό, dance, slow κομμάτια σε μερικές φάσεις της ζωής μου και τον τελευταίο καιρό έχω φάει ένα κόλλημα με τα mash-ups. Από ελληνικά έντεχνο, (καλό) λαϊκό και ίσως μερικές φορές και ρεμπέτικα (όσο υπάρχει κρασί γύρω μου - μετά βαριέμαι :ρ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Που είναι η JAZZ?? Μου αρέσει ο Johny Cash που έχεις στην υπογραφή σου :) by the way το hurt είναι τραγούδι των Nine Inch Nails βρισκεται στο δίσκο downward spiral ,εκπληκτικό συγκρότημα,μοναδικός δίσκος! Αγαπημένοι μου οι Pearl Jam ,ο Iggy Pop, U2 , Live , Bob Dylan .Λατρεύω τα blues των 50-60ς και μου αρέσει ενίοτε να ακούω και lounge chill out κομμάτια. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts