PaFmAn Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 EDIT: evala kapies fotos alla den fenonte :o Rock Onwz you :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PaFmAn ( 9 Φεβ. 2004 , 11:38) EDIT: evala kapies fotos alla den fenonte :o Rock Onwz you :cool: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=235549#post235549 ;) (για την επισύναψη αρχείων) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2004 Basika mporo na akouso sxedon ta panta,alla i mousiki pou goustaro para poli einai to skyladiko :D Me ftiaxnei mexri ekei pou den paei :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. February 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2004 Rock και Metal πιο πολύ κλασσίκο θα έιναι πάντα μέσα στη καρδιά μου. :music: Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 απο trance μέχρι ελληνικά λαϊκά, αρ΄κεί να μου τραβήξει την προσοχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 House φυσικά.. ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι Ξύλινα Σπαθιά,Τρύπες,Μαύρη Μαγιονέζα,Κίτρινα Ποδήλατα,Ενδελέχεια ροκ rulezzzzzzzzzzzzzzzzz Και φυσικά ο Τζιμάρας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Εγώ γενικα Ροκ: Ξένα: -ΗΙΜ -U2 -Muse -Radiohead -ligo Iron Maiden Ελληνικά: -Διαφανα Κρίνα -Τρυπες ( μονο για τον kostas@sl45i http://www.langkawi.dk/o52.gif) -Λίγο Ενδελέχεια και Ξύλινα Σπαθιά αυτα Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Που είναι η JAZZ?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Chillout (CdM) Ambient (Nacho Sotomayor[!!!], Jose Padilla) El. Jazz (Saint Germain) Lounge (Nude Dimensions, Carte Blanche, Hotel Costes{ :!: }, Stephane Pompougnac) Ethnic (buddha Bar, Buddha Experience, Siddharta) Celtic New Age (Jarre, Kitaro) Συγχρονη Instrumental (Philip Glass) Κλασσικό Metal (ozzy, deep purple,ktl ktl) Καλή Ελληνική Μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 apo ola...ta panta..oti katsei sto ayti...pos to lene?:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Ότι έχω διάθεση να ακούσω κάθε φορά. Πάντως ακούω πολύ Bob Marley (θεός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 @dread: Οι Iron Maiden Rock; Από πού κι ως που; :wacko: Heavy Metal είναι @alfa156: Ο Ozzy Osbourne και Deep Purple δεν είναι Metal, Rock είναι :wacko: Και γράφονται Evanescence και όχι Evanescenes :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (17 Φεβ. 2004 , 17:57) @dread: Οι Iron Maiden Rock; Από πού κι ως που; :wacko: Heavy Metal είναι @alfa156: Ο Ozzy Osbourne και Deep Purple δεν είναι Metal, Rock είναι :wacko: Και γράφονται Evanescence και όχι Evanescenes :p Coolare λίγο φίλε μου! Άνθρωποι είναι λάθη κάνουν... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (17 Φεβ. 2004 , 17:57) @dread: Οι Iron Maiden Rock; Από πού κι ως που; :wacko: Heavy Metal είναι @alfa156: Ο Ozzy Osbourne και Deep Purple δεν είναι Metal, Rock είναι :wacko: Και γράφονται Evanescence και όχι Evanescenes :p Enντάξει μην πιάσουμε τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας! Oι Deep Purple κατατασσονται στα hard rock συγκροτηματα! Ο Ozzy μάλλον metal παίζει (έστω hard rock)! Πάντως για μερικά συγκροτήματα/τραγουδιστές τα όρια είναι δυσδιακριτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Και ας μην ξεχνιώμαστε ότι και ο Ozzy από Hard Rock ξεκίνησε ;) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla ( 8 Φεβ. 2004 , 15:12) Εγώ ακούω απ'όλα τα είδη αλλά μόνο η Metal με εκφράζει. Ακούστε το Master of Puppets των Metallica ή το Chop Suey των System of a Down και πολλές φορές θα νομίζετε ότι η ψυχή σας σαπίζει Ο__Ο :eek: Κάτι μουσικές, κάτι στίχοι πααααα........ :eek: :cool: Αγαπημένο μου συγκρότημα πάντως είναι οι Linkin Park! Πριν λίγο είπα να διασκεδάσω και έβαλα το CD του 50 Cent αλλά όταν είχε φτάσει πλέον στο 14ο τραγούδι είχα ξενερώσει από τη μονοτονία ;) :wacko: Καλά και τα άλλα είδη να ακούμε εκτός Metal αλλά για λίγο :cool: Entaksei min ta kanoume ola xyma... Alla master of puppets metallica kai allo SOAD.... Allo thrash (metallica tou 80- slayer) kai allo nu-metal (linkin park- SOAD)... Min ta kanoume ola iswma... A kai oxi kai rockas o ozzy.... ELEOS pia... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (17 Φεβ. 2004 , 15:57) @dread: Οι Iron Maiden Rock; Από πού κι ως που; :wacko: Heavy Metal είναι @alfa156: Ο Ozzy Osbourne και Deep Purple δεν είναι Metal, Rock είναι :wacko: Και γράφονται Evanescence και όχι Evanescenes :p για τους Deep purple τα όρια είναι δυσδιάκριτα, έχεις δίκιο, μάλλον είναι rock. Ο Ozzy πιστεύω έχει επάξια κερδίζει μια θέση στο Κλασσικό Metal. Δεν νομίζω οτι είναι rock, είναι πολυ πιο βαρύς, πιο σκοτεινός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Εγω ακουω ελληνικη pop και hip-hop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 OI Iron Maiden είναι καθαρά hard rock φίλε μου και να μην παριστάνεις τον έξυπνο άλλη φορά όπου δε χρειάζεται ;) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Τα παντα. Απο Guns n' Roses μεχρι ΤΕΡΛΕΓΚΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 skiladika-laika kai ligo ksena Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (23 Φεβ. 2004 , 18:36) OI Iron Maiden είναι καθαρά hard rock φίλε μου και να μην παριστάνεις τον έξυπνο άλλη φορά όπου δε χρειάζεται ;) Δε κάνω τον έξυπνο απλά είναι γνωστό ότι οι Iron Maiden είναι ένα από τα μεγαλύτερα Heavy Metal συγκροτήματα... Δηλαδή το να τους λες Hard Rock είναι ιεροσυλία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (25 Φεβ. 2004 , 15:33) Δε κάνω τον έξυπνο απλά είναι γνωστό ότι οι Iron Maiden είναι ένα από τα μεγαλύτερα Heavy Metal συγκροτήματα... Δηλαδή το να τους λες Hard Rock είναι ιεροσυλία :p Πάντως κι εγώ που ρώτησα κάτι γνωστούς μου πολύ ψαγμένους στο θέμα hard rock μου τους είπανε. Άρα δεν ήταν τόσο λάθος αυτό που είπε ο άνθρωπος οπότε αναθεωρώ το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (17 Φεβ. 2004 , 19:28) Coolare λίγο φίλε μου! Άνθρωποι είναι λάθη κάνουν... :o όπου παρασύρθηκα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 ELOY RULES. Gia na thimoynte oi palioteroi kai na mathenoyn oi neoteroi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts