Jump to content

[split] Apple Macintosh / MacOS

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5ετία σε πισί είναι σα να κρατάς γκόμενα και να είσαι και κερατωμένος.

κάθε 2 χρόνια θέλουν αλλαγή. άμεσα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

γενικά. κάθε χρόνο βγαίνουν νέα mb. δεν γίνεται να μείνεις 5 χρόνια με το ίδιο.

απλά δε γίνεται.

Alex = the best!

Μια χαρά γίνεται.

Απλά δε θέλεις/ουμε.

Στα PC απλά... δε γίνεται.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Αναλογως τι θες να κάνεις. Το 4+ ετών iBook μου μια χαρά είναι για surfing, office, iPhoto και άλλα τέτοια. Φυσικά πλέον τα δείχνει τα χρόνια του, δε λέω, και σύντομα θα πάρει την άγουσα.

Αντιθέτως το iMac του 2006 δεν με στενοχωρεί καθόλου. Αν το συγκρίνω με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σαφώς και είναι πιο αργός αλλά όχι σε βαθμό που να λέω ότι θέλει αντικατάσταση. Ούτε καν!

έδωσα το Pb 12' 1.5 σε φίλο, ο οποίος συνέχεια με ευχαριστεί!!!

(και φυσικά δεν ξαναγυρίζει σε pc)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

γενικά. κάθε χρόνο βγαίνουν νέα mb. δεν γίνεται να μείνεις 5 χρόνια με το ίδιο.απλά δε γίνεται.

Γίνεται και παραγίνεται! Η apple, τα μηχανήματά της, τα υποστηρίζει τουλάχιστον 5 χρόνια. Δες, το τελευταίο ibook κυκλοφόρησε 2006 και το snow leopard θα είναι το πρώτο λειτουργικό που δεν θα υποστηρίζει G4.

Την περασμένη βδομάδα έκανα αναβάθμιση το macbook μου (τέλος 2006 μοντέλο) και το τουμπάνιασα 3gb ram, 500mb hd. Πάει σφαίραααα. Άλλα 2 χρόνια, άνετα, δηλαδή στο επόμενο λειτουργικό, 10.7 με το καλό.

Δηλαδή τι άλλο θες κύριος;; ( :lol: ) 2 virtual machines (XP, linux), photoshop, safari, itunes να παίζουν ταυτόχρονα και ΔΕΝ κολλάει! Τι άλλο να κάνω; video editing? Πας για το 8πύρηνο τέρα μετά...

Δεν είναι pc alex, το ROI στα apple είναι σαφώς καλύτερο. Πάντα παίρνεις την τελευταία τεχνολογία όταν κυκλοφορεί το κάθε μηχάνημα. Οι άλλοι τα βάζουν 6 μήνες αργότερα (συνήθως). Λίγους έχω δει να αλλάζουν mac στη διετία, και αυτό από "αρρώστεια" να έχουν το τελευταίο μοντέλο.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

αν αντέχει κάποιος να μην έχει Unibody όταν έχουν όλοι τότε πάω πάσω.

και να μένει με το λευκό...

Alex = the best!

εγω βασικα το θελω γιατι νιωθω οτι τα unibody ειναι απιστευτα πιο ακαμπτα απο πχ το δικο μου ΜΒΡ.

Για μενα που ταξιδευω 3 φορες την εβδομαδα με τρενο 3ωρα αυτο ειναι σημαντικο.

σημερα θα παω να παρω ενα Macbook Pro unibody με δικαιωμα επιστροφης εντος 14 ημερων απο Apple Store Online...

αν η οθονη ειναι οκ το κραταω...αν οχι δεν το κραταω...

βασικα το 17αρι θελω με την μπαταρια την απιστευτη που εχει...

αλλα στοιχιζει 2250Ε....πολλα....παρα πολλα...

σημερα μιλουσα και με εναν τεχνικο και τον ρωτησα αν μπορω να δουλευω το ΜΒΡ χωρις την μπαταρια και ειπε ανετα...τον ξαναρωταω αν πεφτει η αποδοση ετσι....μου λεει οχι...

μηπως δεν ηταν καλα πληροφορημενος...;

edit.μαλλον δεν ειναι καλα πληροφοριμενος....πεφτει στο μισο η αποδοση...και του το ειπα και μου πε οχι...

καλα χαζοι ειναι...;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αν αντέχει κάποιος να μην έχει Unibody όταν έχουν όλοι τότε πάω πάσω.

και να μένει με το λευκό...

Ta thes kai ta les h sou feygoun etsi;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Ta thes kai ta les h sou feygoun etsi;

το κακό είναι ότι αν τα λέγαμε εμείς θα ήμασταν fanboys, κολλημένοι με την... aapl (!), παράλογοι κτλ.

Τώρα...δεν νοείται να μην έχει κανείς το καινούργιο macbook. :p

το κακό είναι ότι αν τα λέγαμε εμείς θα ήμασταν fanboys, κολλημένοι με την... aapl (!), παράλογοι κτλ.

Τώρα...δεν νοείται να μην έχει κανείς το καινούργιο macbook. :p

συνήθως όλοι αλλάζουν laptop κάθε 2 χρόνια.

πολλοί κάθε 1 χρόνο. όμως ΚΑΝΕΝΑΣ κάθε 5 χρόνια... α ναι. ξέρω ποιος ... ο Εμπενίζερ Σκρούτζ.

Alex = the best!

συνήθως όλοι αλλάζουν laptop κάθε 2 χρόνια.

πολύ κάθε 1 χρόνο. όμως ΚΑΝΕΝΑΣ κάθε 5 χρόνια... α ναι. ξέρω ποιος ... ο Εμπενίζερ Σκρούτζ.

vale ki emena, hdh 3 xronia to exo, kai an den exeis kai toyla ;)

Guest valeria

Η αλήθεια είναι ότι εγώ υπέκειψα στα δύο χρόνια, αλλά το έκανα μόνο και μόνο γιατί από την αρχή με έτρωγε το ότι το MacBook μου ήταν όλο πλαστικό και είχα κόλλημα με το αλουμίνιο...

Κατά τ'άλλα σε απόδοση το Unibody σε σχέση με το παλιό μου είναι ανεπαίσθητα πιο γρήγορο, οπότε θεωρώ ότι θα το κρατήσω παραπάνω αυτή τη φορά, αφού το παράπονο μου σε σχέση με την ποιότητα επιλύθηκε :)

Εμένα το λευκό μου το έφτυσε!

Η μόνη εξήγηση η παραμόρφωση του πλαστικού λόγω θερμοκρασιών!

Οπότε με το καλό σύντομα ένα Unibody αλλά pro αυτή τη φορά!

Εγώ πάλι ξέρω ότι αλλάζεις κάτι όταν δε σε ικανοποιεί και δεν κάνεις τη δουλειά σου. Αυτοί που το κάνουν αυτό λέγονται καταναλωτές.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά τους και αλλάζουν λάπτοπ, κινητά, αυτοκίνητα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο σαν τα πουκάμισα μόνο και μόνο για να πουλήσουν μούρη. Αυτοί λέγονται υπέρκαταναλωτές.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά τους και αλλάζουν λάπτοπ, κινητά, αυτοκίνητα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο σαν τα πουκάμισα μόνο και μόνο για να πουλήσουν μούρη. Αυτοί λέγονται υπέρκαταναλωτές.

Όχι, λάθος. Αυτοί λέγονται απλά ψώνια :)

Όχι, λάθος. Αυτοί λέγονται απλά ψώνια :)

ψώνιο είναι αυτός που αγοράζει mb pro ενώ το ίδια θα έκανε και με ένα dell διετίας. ;)

ps. ο Γιωρίκας έχει imac :p το δείχνει στον Ευαγγελάτο τώρα. έλεος.

Alex = the best!

ψώνιο είναι αυτός που αγοράζει mb pro ενώ το ίδια θα έκανε και με ένα dell διετίας. ;)

ps. ο Γιωρίκας έχει imac :p το δείχνει στον Ευαγγελάτο τώρα. έλεος.

Ακριβώς.

Βάλε στη θέση του "mb pro" τη φράση "φετινό mb pro" και στη θέση του "dell διετίας" τη φράση "mb pro διετίας" και λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Έχω κουραστεί να βλέπω/ακούω ανθρώπους να αλλάζουν κινητά και υπολογιστές ανα 6μηνο γιατί λέει δεν τους καλύπτουν. Και αμα ρωτήσεις τι κάνετε σου λένε "ε ναι μωρές κανα Facebook, καμια φωτογραφία να δω, απλά πράγματα"...

Anyway, δικαίωμα του καθενός (και δικαίωμα της... τσέπης του καθενός :p) είναι να αλλάζει κάθε...βδομάδα υπολογιστή, who cares? Aπλά ένα πολύ βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας των Apple μηχανημάτων είναι ότι είναι value for money, που σημαίνει πως δε θα το πάρεις τώρα και θα το αλλάξεις σε 3 μήνες.

Εγώ το iPhone που έχω (πρώτης γενιάς) το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όταν βγει όμως το επόμενο θα το αλλάξω. Όχι γιατί το καινούργιο έχει τίποτα που να με ενδιαφέρει τόσο πολύ απλά...γιατί έτσι θέλω. Δε θα γυρίσω όμως να πω πως όποιος έχει το iPhone πρώτης γενιάς είναι ξεπερασμένος, επειδή εγώ είμαι...ψώνιο και θέλω να έχω το τελευταίο gadget της Apple...

Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

PS: Ποιός είναι ο Γιωρίκας :p ;;

Aπλά ένα πολύ βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας των Apple μηχανημάτων είναι ότι είναι value for money, που σημαίνει πως δε θα το πάρεις τώρα και θα το αλλάξεις σε 3 μήνες.

Παρολαυτά τα Apple είναι και της μόδας. Πολλοί αγοράζουν μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα.

Εννοείται.

Αλλά και αυτό επιτυχία είναι για μία εταιρεία.

Και η Mercedes είναι μόστρα νεοπλουτισμού, αυτό όμως δε σημαίνει πως επειδή κάποιοι το αγοράζουν γιατί θέλουν να κάνουν επίδειξη, δεν είναι καλά αμάξια.

Να τοποθετηθω και γω..:p

συμφωνω με τα γραφομενα του ΝτεζερτςΜιςΡέιν

αν και δεν εχω imac ουτε macbook αλλα εχω το λειτουργικο οσ χ σε ενα λαπτοπ..

προτιμω το οσχ,ως τωρα με τη λιγη χρηση που του εχω κανει, γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ιδιο το λειτουργικο για να το βελτιωσω...ασχολουμαι μονο με τη δουλεια που θελω να κανω με το πισι και οχι με το ιδιο το πισι..δεν ξερω αν εγινα κατανοητος:O

και μαλιστα σκεφτομαι το επομενο λαπτοπ να ειναι μακμπουκ..οχι τιποτ αλλο αλλα γιατι μου αρεσει το λειτουργικο και η υποστηριξη του αλλα και η ποιοτητα ενος μακ... σταθερο μακ (imac κτλ) δεν ξερω αν θα παρω ποτε μιας και παιζω ακομα παιχνιδια στο πισι οποτε ενα μακ δε θα ηταν οτι καλυτερο....αυτα απο μενα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ακριβώς.

Βάλε στη θέση του "mb pro" τη φράση "φετινό mb pro" και στη θέση του "dell διετίας" τη φράση "mb pro διετίας" και λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Έχω κουραστεί να βλέπω/ακούω ανθρώπους να αλλάζουν κινητά και υπολογιστές ανα 6μηνο γιατί λέει δεν τους καλύπτουν. Και αμα ρωτήσεις τι κάνετε σου λένε "ε ναι μωρές κανα Facebook, καμια φωτογραφία να δω, απλά πράγματα"...

Anyway, δικαίωμα του καθενός (και δικαίωμα της... τσέπης του καθενός :p) είναι να αλλάζει κάθε...βδομάδα υπολογιστή, who cares? Aπλά ένα πολύ βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας των Apple μηχανημάτων είναι ότι είναι value for money, που σημαίνει πως δε θα το πάρεις τώρα και θα το αλλάξεις σε 3 μήνες.

Εγώ το iPhone που έχω (πρώτης γενιάς) το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όταν βγει όμως το επόμενο θα το αλλάξω. Όχι γιατί το καινούργιο έχει τίποτα που να με ενδιαφέρει τόσο πολύ απλά...γιατί έτσι θέλω. Δε θα γυρίσω όμως να πω πως όποιος έχει το iPhone πρώτης γενιάς είναι ξεπερασμένος, επειδή εγώ είμαι...ψώνιο και θέλω να έχω το τελευταίο gadget της Apple...

Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

μια από τα ίδια κι εδώ .. συμφωνώ μαζί σου απόλυτα ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...