mpaouts Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Έχετε δοκιμάσει αυτό? Προσωπικά δεν το έχω κάνει γιατί δεν έχω Aino αλλά κάποια άλλα μέλη είπαν ότι λειτουργεί. Από 'κει και πέρα υπάρχουν και τα site στα οποία πληρώνεις. :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 παιδια μια ερωτηση στο aino πανω κατω ποσες ωρες εχει διαρκεια η μπαταρια;γιατι εχω παρατηρησει στο δικο μου οτι με κανονικη χρηση αντε να κρατησει 2 μερες..επισης καποιες φορες οταν το βαζω στην φορτιση μενει στο 99% η μπαταρια και οσες ωρες και να το αφησω παραμενει εκει και δεν ολοκληρωνεται στο 100% βεβαια οταν αποσυνδεσω και επανασυνδεσω τον φορτιστη εκει μου διχνει οτι ειναι στο 100% λετε να θελει καποια αναβαθμιση στο λογισμικο? η να φταιει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Oxi έτσι ειναι απο τη μάνα του...... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Αυτη ειναι η Χιλιοστη απαντηση που με την ευκαιρια σκεφτομουν εδω και καιρο οτι το aino δεν εχει σχολιαθει τοσο οσο το w995 πχ αν και βγηκαν την ιδια περιοδο. Τελικα πως σας φανηκε η αποκριση της οθονης αφης που εχει με τις μερες που περνουσαν στα χερια σας? Κολλαει καθολου? Capacitive or resistive νομιζω ο πρωτος τυπος οθονης αντιστοιχει σε αυτο το τηλεφωνο. Αν και αυτες οι οθονες αφης εχουν καλες κριτικες δεν ξεχνω την εμπειρια μου με αυτο το τηλεφωνο σe ενα πολυκαταστημα που η οθονη του δε λειτουργουσε καθολου η αφη! Θα ηθελα να ξερω την καθημερινη εμπειρια που εχετε μεχρι τωρα με αυτο το κινητο γιατι ετσι μου κατσε να το παρω μεταχειρισμενο καθως ειναι απο τα πολυ πρωτοτυπα που κυκλοφορουν στην αγορα και δεν θελω να το χρησιμοποιω μονο για τηλεφωνο αλλα και για καμερα οπωςδηποτε(που λειτουργει μονο με αφη..)! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Αυτη ειναι η Χιλιοστη απαντηση που με την ευκαιρια σκεφτομουν εδω και καιρο οτι το aino δεν εχει σχολιαθει τοσο οσο το w995 πχ αν και βγηκαν την ιδια περιοδο. Τελικα πως σας φανηκε η αποκριση της οθονης αφης που εχει με τις μερες που περνουσαν στα χερια σας? Κολλαει καθολου? Capacitive or resistive νομιζω ο πρωτος τυπος οθονης αντιστοιχει σε αυτο το τηλεφωνο. Αν και αυτες οι οθονες αφης εχουν καλες κριτικες δεν ξεχνω την εμπειρια μου με αυτο το τηλεφωνο σe ενα πολυκαταστημα που η οθονη του δε λειτουργουσε καθολου η αφη! Θα ηθελα να ξερω την καθημερινη εμπειρια που εχετε μεχρι τωρα με αυτο το κινητο γιατι ετσι μου κατσε να το παρω μεταχειρισμενο καθως ειναι απο τα πολυ πρωτοτυπα που κυκλοφορουν στην αγορα και δεν θελω να το χρησιμοποιω μονο για τηλεφωνο αλλα και για καμερα οπωςδηποτε(που λειτουργει μονο με αφη..)! Thanks Μια χαρά ειναι η οθόνη. Με καλή απόκριση κ κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Ημουν πολύ ευχαριστημένος μαζί του σε όλα. Κ εφαρμογούλες κανα 2 του πέρασα που παίζουν με το touch screen του κ καλό Mp3 player ¨εχει, όσο για την κάμερα..................Απίστευτη. Μόνο γι αυτό το λόγο το κράταγα ώς τώρα μιας κ πλεων παίζω με ένα wildfire. Edited January 30, 2011 by zxr Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Το AINO δεχεται μεχρι 16gb καρτα Το ΑΙνο δεχεται και 32αρα καρτα και ασε την Σονυ Ερικσσον να λεει ο,τι θελει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Το ΑΙνο δεχεται και 32αρα καρτα και ασε την Σονυ Ερικσσον να λεει ο,τι θελει.;) Το γεγονός ότι το AINO δέχεται και 32 κάρτα, το γνωρίζω γιατί το εχω δοκιμάσει και εγώ. Όμως μην ξεχνάμε ότι κάθε συσκευή πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που θέτει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Θέλω να πω ότι η S.E κάποιο λόγο θα έχει που όρισε σαν όριο τα 16gb. Αυτή είναι η άποψη μου. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 καλησπέρα και πάλι παιδιά ήθελα να ρωτήσω γίνετε να εγκαταστήσω msn στο aino; και αν ναι υπάρχει κάποια σελίδα που να μπορώ να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 ebuddy! Google it! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 ebuddy! Google it! να σαι καλά αδερφέ!ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris66 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 που θα βρω το aino στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Το γεγονός ότι το AINO δέχεται και 32 κάρτα, το γνωρίζω γιατί το εχω δοκιμάσει και εγώ. Όμως μην ξεχνάμε ότι κάθε συσκευή πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που θέτει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Θέλω να πω ότι η S.E κάποιο λόγο θα έχει που όρισε σαν όριο τα 16gb. Αυτή είναι η άποψη μου. Δεν του όρισε σαν όριο τα 16 gb. Άσε τις ανακρίβειες του site, ό,τι θέλουν γράφουν εκεί :p που θα βρω το aino στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει πουθενα Ούτε το Aino classic βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris66 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 οχι δεν βρηκα κανενα αινο, βασικα για το aino με το λευκο χρωμα ενδιαφερομε. και στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 που εψαξες? γτ ακομα τα πουλαν αβερτα! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καλημέρα παιδία... Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως μπορώ (αν φυσικά γίνεται) να συχρονίσω το κινητό με τον exchange server της δουλειάς για να πέρνω τα emails μου; Επίσης και αν ναι μπορώ να χρησιμοποιώ ασύρματο δίκτυο για να τα πέρνω; Εννοώ να μην χρησιμοποιώ data δικτύου ώστε να μην χρεώνομαι... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogate7 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 τις τελευταιες 2 μερες που μεταφερω στο κινητο μου τραγουδια και βιντεο απο τον υπολογιστη...οταν παω να τα ακουσω το κινητο κολλαει..δλδ δεν μπορω κανω ουτε να το κλεισω και αναγκαστηκα βγαζω την μπαταρια....ξερετε που οφειλεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλησπέρα παιδιά, ερώτηση: οθόνη κλειδωμένη, μου δείχνει ημερομηνία, βελάκι για ξεκλείδωμα, μπορώ να βάλω φωτογραφία σε αυτή την κλειδωμένη οθόνη? thanks in advance Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλησπέρα παιδιά, ερώτηση: οθόνη κλειδωμένη, μου δείχνει ημερομηνία, βελάκι για ξεκλείδωμα, μπορώ να βάλω φωτογραφία σε αυτή την κλειδωμένη οθόνη? thanks in advance οχι,δεν μπορεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 οχι,δεν μπορεις:) σε ευχαριστώ μεγάλε, καλά είχα καταλάβει Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Hello there... Θελω να ρωτησω κ τους αλλους κατοχους του κινητου αν εχουν αντιμετωπισει το προβλημα που εχω κ γω... Μερικες φορες καθως μιλαω στο τηλ (στην αρχη της ομιλιας συνηθως) πεφτει η γραμμη κ δν ακουγεται ηχος ουτε απο το μικροφωνο, ουτε απο το ακουστικο...Οταν παω για επανακληση απλα δν ακουγεται τιποτα! Το περιεργο ειναι οτι με μια επανεκκινηση ολα ειναι νορμαλ μεχρι την επομενη φορα... Καμια ιδεα?Καποιο bug ισως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ainomania Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Καλησπέρα εχω και εγω το aino classic....μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτο και στον απλο aino??γιατι εχω εναν φιλο που εχει το κανονικο aino και εχει την δυνατοτητα επιλογης διαταξη κυριου μενου απο το θεμα...ενω εγω οχι....τελος το τηλεφωνο το ειχα παρει σε χρωμα μαυρο και πηγα και μου το αλλαξαν σε ασπρο αππο τοτε το slide κολλαει.....βεβαια με τον καιρω ολο και λιγοτερο αλλα δεν εχει φτασει σε κανονικη λειτουργια ακομα...λετε αμα παω στον γερμανο να μπορεσουν να μου το φτιαξουν?? Edited February 14, 2011 by ainomania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Καλησπέρα εχω και εγω το aino classic....μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτο και στον απλο aino??γιατι εχω εναν φιλο που εχει το κανονικο aino και εχει την δυνατοτητα επιλογης διαταξη κυριου μενου απο το θεμα...ενω εγω οχι....τελος το τηλεφωνο το ειχα παρει σε χρωμα μαυρο και πηγα και μου το αλλαξαν σε ασπρο αππο τοτε το slide κολλαει.....βεβαια με τον καιρω ολο και λιγοτερο αλλα δεν εχει φτασει σε κανονικη λειτουργια ακομα...λετε αμα παω στον γερμανο να μπορεσουν να μου το φτιαξουν?? το classic απ'οσο γνωριζω εχει στην βασικη του συσκευασια bluetooth handsfree και την βαση. το δικο σου για να μην εχει αυτη την επιλογη μπορει να ειναι "κλειδωμενο" (vodafone live,cosmote) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ainomania Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Οχι φιλε εμενα δεν ειχε την βαση τεσπα....Ναι ειναι κλειδομενο ειχε ευκολο να το ξεκλειδωσω????πιστευεις οτι αξηζει??αμα ειναι δυσκολο υπαρχει καποιο καταστημα η τιποτα τετοιο που να στο κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Οχι φιλε εμενα δεν ειχε την βαση τεσπα....Ναι ειναι κλειδομενο ειχε ευκολο να το ξεκλειδωσω????πιστευεις οτι αξηζει??αμα ειναι δυσκολο υπαρχει καποιο καταστημα η τιποτα τετοιο που να στο κανει?? δεν αξιζει να το ξεκλειδωσεις για καποιες συντομευσεις. ασε που χανεις και την εγγυηση. αστο οπως ειναι ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλημέρα παιδία... Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως μπορώ (αν φυσικά γίνεται) να συχρονίσω το κινητό με τον exchange server της δουλειάς για να πέρνω τα emails μου; Επίσης και αν ναι μπορώ να χρησιμοποιώ ασύρματο δίκτυο για να τα πέρνω; Εννοώ να μην χρησιμοποιώ data δικτύου ώστε να μην χρεώνομαι... Ευχαριστώ πολύ Παιδία μια βοήθεια σε αυτό!!!! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts