Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι τυπος βιντεο ειναι το καλυτερο για το aino???οτι βιντεο εχω βαλει στο κινητο μου δεν φαινεται καθολου καλα(σαν να εχει αναλυση 2mp)..καναν καλο μετατροπεα βιντεο ξερετε???

Εάν στον υπολογιστή σου βρίσκεται εγκατεστημένο το Nero, μπορείς να κάνεις την κωδικοποίηση με το Nero Recode, το οποίο μπορεί να στο κωδικοποιήσει στη μορφή Nero Digital (παράγει αρχείο με κατάληξη mp4) και έχει και επιλογή για κωδικοποίηση με αλλαγή του μεγέθους της ταινίας στο μέγεθος της οθόνης του κινητού. Γενικά παράγει πολύ ποιοτικά αποτελέσματα σε μικρό μέγεθος.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια ελεος δηλαδη πως γινεται καθε φορα που μπαινω σε εναν φακελο με βιντεο,το κινητο καθε φορα να κολλαει και ουτε να μην κλεινει...μονο οταν βγαζω την μπαταρια ξεκολλαει...

• 2 weeks later...
ρε παιδια ελεος δηλαδη πως γινεται καθε φορα που μπαινω σε εναν φακελο με βιντεο,το κινητο καθε φορα να κολλαει και ουτε να μην κλεινει...μονο οταν βγαζω την μπαταρια ξεκολλαει...

Εμένα πάλι καλά δεν έχει κολλήσει πότε:D

Ένα από τα λίγα καλά που έχει το Aino..:wacko:

Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V

Τα χάνεις όλα. Το τηλέφωνο θα είναι σαν να το έβγαλες από το κουτί του. Ακόμα και να μην τα έχανες όμως το backup θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊγουρογύρευε που λένε!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τα χάνεις όλα. Το τηλέφωνο θα είναι σαν να το έβγαλες από το κουτί του. Ακόμα και να μην τα έχανες όμως το backup θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊγουρογύρευε που λένε!

Να σε ρωτησω κατι φιλε? Αν ποτε μου χρειαστει να κανω αυτη την ενεργεια στο w995 μου θα χασω και τα swf αρχεια που του εβαλα στο λογισμικο για να εχω flash themes? :(

Ναι. Το τηλέφωνο είναι όπως το αγόρασες την πρώτη μέρα οπότε θα χρειστεί να ξανά κάνεις την διαδικασία του modding.

• 4 weeks later...

Γεια χαρα παιδες...

Να ρωτησω, τι ρυθμισεις εχετε στο aino σας για καλυτερες φωτο? Εγω πιστευω κατι αναμεσα σε 6μπ και hd...

Τι λετε εσεις?

Και κατι ακομη, εχω κανει debrand σε c905 2-3 φορες... Για aino ισχυει το ιδιο θελει αλλο τροπο?

Εγώ για φωτογραφίες έχω την επιλογή Full HD και για βίντεο το nHD. Για το debrand δεν ξέρω.

Έχω το Aino αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός είναι branned Cosmote και το κινητό μου δεν έχει flash themes. Άμα το κάνω debranned θα υποστηρίζει flash themes; Άμα το κάνω Debranned τι προβλήματα θα έχω; Δεν θα έχει το επίσημο λειτουργικό της Sony Ericsson;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V

Εγώ για φωτογραφίες έχω την επιλογή Full HD και για βίντεο το nHD. Για το debrand δεν ξέρω.

Έχω το Aino αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός είναι branned Cosmote και το κινητό μου δεν έχει flash themes. Άμα το κάνω debranned θα υποστηρίζει flash themes; Άμα το κάνω Debranned τι προβλήματα θα έχω; Δεν θα έχει το επίσημο λειτουργικό της Sony Ericsson;

θα χασεις την εγγυηση! για μενα δεν αξιζει να το κανεις αυτο :cool

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
το aino βγαζει hd βιντεο? αν οχι γνωριζει κανεις τι ποιοτητας ειναι?

το aino βγαζει hd βιντεο? αν οχι γνωριζει κανεις τι ποιοτητας ειναι?

γενικα, υπαρχουν 2 ειδη HD video.

ΗD ("απλο" 1280 x 720 pixels)

Full HD (1920 x 1080 pixels)

το Aino δεν τραβαει κανενος ειδους HD βιντεο (δεν εχει και το hardware να το κανει)

VGA --> 640 Χ 480 pixels 30fps βγαζει μονο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

γενικα, υπαρχουν 2 ειδη HD video.

ΗD ("απλο" 1280 x 720 pixels)

Full HD (1920 x 1080 pixels)

το Aino δεν τραβαει κανενος ειδους HD βιντεο (δεν εχει και το hardware να το κανει)

VGA --> 640 Χ 480 pixels 30fps βγαζει μονο

ευχαριστωω :)

Στην ρύθμιση nHD πάντως βγάζει 640x352 διαστάσεις βίντεο με 23 καρέ/δευτερόλεπτο. Και αρκετά καλή ποιότητα και σε βραδινή ώρα που το έχω δοκιμάσει...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Στην ρύθμιση nHD πάντως βγάζει 640x352 διαστάσεις βίντεο με 23 καρέ/δευτερόλεπτο. Και αρκετά καλή ποιότητα και σε βραδινή ώρα που το έχω δοκιμάσει...

αυτο ειναι ακομα πιο κατω σε αναλυση απο το κλασσικο VGA που τραβαει το κινητο (640χ480, 30 frames) ;)

οποτε μη το βαζεις σε nHD

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

αυτο ειναι ακομα πιο κατω σε αναλυση απο το κλασσικο VGA που τραβαει το κινητο (640χ480, 30 frames) ;)

οποτε μη το βαζεις σε nHD

Ναι αλλά είναι καθαρότατη ποιότητα... Και σε πρωινή λήψη και σε βραδινή.

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

ναι αλλα σε vga δεν θα ειναι ακομα καλυτερο?

καλυτερη αναλυση και περισσοτερα frames

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ :

ΕΧΩ ΤΟ ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ ΑΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ, ΜΙΚΡΑ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΕΤΣΙ , ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΙΚΣΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΠΑΤΑΩ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ PICTURES ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??:worry:

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Δυστυχώς δεν μπορείς να τις δεις σε προεπισκόπηση. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να τις αντιγράψεις στον υπολογιστή σου. Διαφορετικά αν κάνεις διπλό κλικ πάνω στις φωτογραφίες μπορείς να τις δεις με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows αλλά μόνο μια μια.

ναι αλλα σε vga δεν θα ειναι ακομα καλυτερο?

καλυτερη αναλυση και περισσοτερα frames

εμενα παντως θα μου αρεσε η πρωτη επιλογη που θα δειχνει πανοραμικη εικονα 16:9. Γιαυτο αλλωστε σκεφτομουν να παρω παλια το αινο.

• The title was changed to Sony Ericsson Aino