multiPetros Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 τι τυπος βιντεο ειναι το καλυτερο για το aino???οτι βιντεο εχω βαλει στο κινητο μου δεν φαινεται καθολου καλα(σαν να εχει αναλυση 2mp)..καναν καλο μετατροπεα βιντεο ξερετε??? Εάν στον υπολογιστή σου βρίσκεται εγκατεστημένο το Nero, μπορείς να κάνεις την κωδικοποίηση με το Nero Recode, το οποίο μπορεί να στο κωδικοποιήσει στη μορφή Nero Digital (παράγει αρχείο με κατάληξη mp4) και έχει και επιλογή για κωδικοποίηση με αλλαγή του μεγέθους της ταινίας στο μέγεθος της οθόνης του κινητού. Γενικά παράγει πολύ ποιοτικά αποτελέσματα σε μικρό μέγεθος. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogate7 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 ρε παιδια ελεος δηλαδη πως γινεται καθε φορα που μπαινω σε εναν φακελο με βιντεο,το κινητο καθε φορα να κολλαει και ουτε να μην κλεινει...μονο οταν βγαζω την μπαταρια ξεκολλαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelic_98 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ρε παιδια ελεος δηλαδη πως γινεται καθε φορα που μπαινω σε εναν φακελο με βιντεο,το κινητο καθε φορα να κολλαει και ουτε να μην κλεινει...μονο οταν βγαζω την μπαταρια ξεκολλαει... Εμένα πάλι καλά δεν έχει κολλήσει πότε:D Ένα από τα λίγα καλά που έχει το Aino..:wacko: Παράθεση Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μου έχει μπλοκάρει το Bluetooth !!! Δεν βγαίνει με τίποτα κ μου τελειώνει την μπαταρία σε μηδέν χρόνο. Καμία ιδέα;!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Πως ;; Χωρίς να χάσω τηλέφωνα κ φωτο ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Τα χάνεις όλα. Το τηλέφωνο θα είναι σαν να το έβγαλες από το κουτί του. Ακόμα και να μην τα έχανες όμως το backup θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊγουρογύρευε που λένε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Τα χάνεις όλα. Το τηλέφωνο θα είναι σαν να το έβγαλες από το κουτί του. Ακόμα και να μην τα έχανες όμως το backup θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊγουρογύρευε που λένε! Να σε ρωτησω κατι φιλε? Αν ποτε μου χρειαστει να κανω αυτη την ενεργεια στο w995 μου θα χασω και τα swf αρχεια που του εβαλα στο λογισμικο για να εχω flash themes? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ναι. Το τηλέφωνο είναι όπως το αγόρασες την πρώτη μέρα οπότε θα χρειστεί να ξανά κάνεις την διαδικασία του modding. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogate7 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 κανα καλο προγραμμα ποθ μετατρεπει βιντεο για το aino ξερετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ψάξε για 3gp converter. Θα βρεις πολλά Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Γεια χαρα παιδες... Να ρωτησω, τι ρυθμισεις εχετε στο aino σας για καλυτερες φωτο? Εγω πιστευω κατι αναμεσα σε 6μπ και hd... Τι λετε εσεις? Και κατι ακομη, εχω κανει debrand σε c905 2-3 φορες... Για aino ισχυει το ιδιο θελει αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelic_98 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) Εγώ για φωτογραφίες έχω την επιλογή Full HD και για βίντεο το nHD. Για το debrand δεν ξέρω. Έχω το Aino αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός είναι branned Cosmote και το κινητό μου δεν έχει flash themes. Άμα το κάνω debranned θα υποστηρίζει flash themes; Άμα το κάνω Debranned τι προβλήματα θα έχω; Δεν θα έχει το επίσημο λειτουργικό της Sony Ericsson; Edited October 1, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Εγώ για φωτογραφίες έχω την επιλογή Full HD και για βίντεο το nHD. Για το debrand δεν ξέρω. Έχω το Aino αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός είναι branned Cosmote και το κινητό μου δεν έχει flash themes. Άμα το κάνω debranned θα υποστηρίζει flash themes; Άμα το κάνω Debranned τι προβλήματα θα έχω; Δεν θα έχει το επίσημο λειτουργικό της Sony Ericsson; θα χασεις την εγγυηση! για μενα δεν αξιζει να το κανεις αυτο :cool Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelic_98 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 το aino βγαζει hd βιντεο? αν οχι γνωριζει κανεις τι ποιοτητας ειναι? Παράθεση Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 το aino βγαζει hd βιντεο? αν οχι γνωριζει κανεις τι ποιοτητας ειναι? γενικα, υπαρχουν 2 ειδη HD video. ΗD ("απλο" 1280 x 720 pixels) Full HD (1920 x 1080 pixels) το Aino δεν τραβαει κανενος ειδους HD βιντεο (δεν εχει και το hardware να το κανει) VGA --> 640 Χ 480 pixels 30fps βγαζει μονο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelic_98 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 γενικα, υπαρχουν 2 ειδη HD video. ΗD ("απλο" 1280 x 720 pixels) Full HD (1920 x 1080 pixels) το Aino δεν τραβαει κανενος ειδους HD βιντεο (δεν εχει και το hardware να το κανει) VGA --> 640 Χ 480 pixels 30fps βγαζει μονο ευχαριστωω :) Παράθεση Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 ευχαριστωω :) να σαι καλα αγορινα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Στην ρύθμιση nHD πάντως βγάζει 640x352 διαστάσεις βίντεο με 23 καρέ/δευτερόλεπτο. Και αρκετά καλή ποιότητα και σε βραδινή ώρα που το έχω δοκιμάσει... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Στην ρύθμιση nHD πάντως βγάζει 640x352 διαστάσεις βίντεο με 23 καρέ/δευτερόλεπτο. Και αρκετά καλή ποιότητα και σε βραδινή ώρα που το έχω δοκιμάσει... αυτο ειναι ακομα πιο κατω σε αναλυση απο το κλασσικο VGA που τραβαει το κινητο (640χ480, 30 frames) ;) οποτε μη το βαζεις σε nHD Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 αυτο ειναι ακομα πιο κατω σε αναλυση απο το κλασσικο VGA που τραβαει το κινητο (640χ480, 30 frames) ;) οποτε μη το βαζεις σε nHD Ναι αλλά είναι καθαρότατη ποιότητα... Και σε πρωινή λήψη και σε βραδινή. Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ναι αλλα σε vga δεν θα ειναι ακομα καλυτερο? καλυτερη αναλυση και περισσοτερα frames Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efikma772009 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ : ΕΧΩ ΤΟ ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ ΑΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ, ΜΙΚΡΑ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΕΤΣΙ , ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΙΚΣΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΠΑΤΑΩ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ PICTURES ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??:worry: :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 2, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Δυστυχώς δεν μπορείς να τις δεις σε προεπισκόπηση. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να τις αντιγράψεις στον υπολογιστή σου. Διαφορετικά αν κάνεις διπλό κλικ πάνω στις φωτογραφίες μπορείς να τις δεις με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows αλλά μόνο μια μια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ναι αλλα σε vga δεν θα ειναι ακομα καλυτερο? καλυτερη αναλυση και περισσοτερα frames εμενα παντως θα μου αρεσε η πρωτη επιλογη που θα δειχνει πανοραμικη εικονα 16:9. Γιαυτο αλλωστε σκεφτομουν να παρω παλια το αινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts