Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερααα σε ολους ...παιδιαα μου αρεσει κ μενα η δουλεια σας πολυ...διαβασα αρκετα καλα λογια για το αινο u10i εγω δν εχω καλη εμπειρια ομως χθες τ βραδυ εκλεισα το κινητο μου κ το πρωι παω να το ανοιξω ..καταλαβαινω την δονηση μου διχνει το λογοτυπο κ μετα μια μαυρη οθονη με το φως της να αναβοσβηνει σε τακτα χρονικα διαστηματα...δεν παιζει να ειναι οθονη γιατι το λογοτυπο το διχνει μπορειται να με βοηθησετε...αν καποιος ξερει ... θα το εκτιμουσα πολυ ειλικρινα...

Το κινητο το είχες στη φόρτιση???

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω το αινο classic και μου εδωσε ενας φιλος που εχει την αλλη συσκευσια του κινητου μια βαση και το headset που υπαρχει.....πως μπορω να συνδεσω το κιν με την βαση???δεν ξερω καθολου πως γινεται μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες?

εχω το αινο classic και μου εδωσε ενας φιλος που εχει την αλλη συσκευσια του κινητου μια βαση και το headset που υπαρχει.....πως μπορω να συνδεσω το κιν με την βαση???δεν ξερω καθολου πως γινεται μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες?

Η βάση έχει 2 υποδοχές-εισόδους.

Η μία για το καλώδιο ρευματος το απλό, που το βάζεις μετα στην πρίζα και μία για το data usb καλώδιο που το άλλο άκρο του το συνδέεις στον υπολογιστή.

Ετσι όταν βαζεις το τηλεφωνο στη βάση κ φορτίζει "κανονικά" απο την πρίζα σε πλήρη τάση αλλα και κάνει σύνδεση με τον υπολογιστή σου άμεσα.

Κ τώρα HTC U24pro

ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια εχει δοκιμασει κανεις να παιξει java games στο κινητο αυτο?

πως τα παιζει? και themes κλπ.υπαρχουν αρκετα?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια εχει δοκιμασει κανεις να παιξει java games στο κινητο αυτο?

πως τα παιζει? και themes κλπ.υπαρχουν αρκετα?

thanks

Ναι παίζει java games.

Κ τώρα HTC U24pro

Ναι παίζει java games.

ευχαριστω..δεν εννοω τα touch screen games αλλα τα απλα 240χ320 με τα virtual keys

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

ευχαριστω..δεν εννοω τα touch screen games αλλα τα απλα 240χ320 με τα virtual keys

Me τα κανονικά button Μιλάς ε?

Γιατι κ εγώ γι αυτά μιλάω. Είχα απο το προηγούμενο κ τα πέρασα κ στο aino. Ta touch δε τα πέρασα ποτέ :p

Κ τώρα HTC U24pro

Me τα κανονικά button Μιλάς ε?

Γιατι κ εγώ γι αυτά μιλάω. Είχα απο το προηγούμενο κ τα πέρασα κ στο aino. Ta touch δε τα πέρασα ποτέ :p

σε ευχαριστω φιλε μου

9ελω να αγορασω το aino αλλα δεν μπορω να το βρω στο γερμανό:/

και αν 3ερει καποιος ποσο κοστιζει ας μου πει

• 2 weeks later...
Ούτε χωρίς Sim ανάβει !!!

Ευχαριστώ θα του πω να το πω να το πάει στο service !

Απαράδεχτο πάντως και να σε χρεώνουν και να σου λένε μετά μην κάνεις το update !!!

EDIT

Τελικά το έφτιαξε, προσπάθησε να το κάνει update με το καλώδιο από pc, επειδή δεν άνοιγε του έγραφε μια διαδικασία για να συνδεθεί προφανώς σε boot mode πατώντας κάποια κουμπιά, τον ενημέρωσε ότι έχει το τελευταίο update αλλά αν έχει πρόβλημα να το ξαναπεράσει.

Το ξαναπέρασε και όλα καλά !

επειδη εχω το ιδιο προβλημα, αλλα επισης ο υπολογιστης δε βλεπει το κινητο, μηπως μπορεις να μου πεις τι εκανε αυτος ο φιλος σου?

• 3 weeks later...
μπορω να κανω κλησεις με skype με το Aino u10;

Δε νομίζω, αν κ δε ξέρω να το δοκίμασε και κανείς.

Κ τώρα HTC U24pro

Δεν νομίζω να υπάρχει java εφαρμογή για skype οπότε δεν μπορείς να κάνεις
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

γεια σας.μηπως μπορει κανενας να μου πει καπιο προγραμμα να βαλω στο κινητο μου για να κανω τζαμπα βιντεοκλησεις οταν βρισκομαι σε free wi-fi δικτυο;εχω το sony ericsson Aino U10.εχω βαλει το nimbuzz και δεν υποστιρυζει βιντεοκλησεις μονο το chat ενω δεν μπορω να βαλω και skype.εχω αγανακτισει παιδια.γενικα μηπως ξερεται καπιο προγραμμα κινητων που να παιζει βιντεοκλησεις για να το ψαξω;χιλια ευχαριστω για οσους με βοηθησουν εκ των προτερων

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας!

θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό ή έστω τα μηνύματα...

ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας

χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς

Καλησπέρα φίλε johnvrak[/member]! :)

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις κάτι τέτοιο.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• 3 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους μέσα εδώ,είμαι κάτοχος ενός aino black εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και συνολικά "sonyericcsonakias'' περίπου 15 χρόνια και δεν τα αλλάζω έυκολα,μετά απο τόσα χρόνια χώρις ουσιαστικά προβλήματα με τις συσκεύες που εχω αλλάξει,εως εδω καλά..απο χτές το βράδυ όμως εχω νομίζω ενα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το aino μου,ενω συνήθως δεν το κλείνω τα βράδια(απενεργοποίηση) χτές μου ήρθε να το κλείσω ,ε απο τότε που το έκλεισα εχω προσπαθήσει άπειρες φορές να το ανοίξω πάταω το on άνοιγει δείχνει το sonyericsson και μετα σκοτάδι!!!!!το πρόβλημα μου γίνετε μεγαλύτερο γιατί εχω μέσα φακέλους με φώτογραφιες εκ τών οποίων πάρα πολλες δεν είχα προλάβει να περάσω στο pc μου (που να φανταστώ πως θα κολλησει!!!!),σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος απο το forum και μπορεί να με βοηθήσει με κάποιον τροπο να μου πει αν γίνετε να μπορέσω να μεταφέρω τα άρχεια στο pc μου και μέτα να τούς το παω στο service..αν το παω έτσι θα μου χάσουν τα πάντα απο μέσα..ευχαριστώ και πιστέυω να μην σας κούρασα..

Καλησπέρα σε όλους μέσα εδώ,είμαι κάτοχος ενός aino black εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και συνολικά "sonyericcsonakias'' περίπου 15 χρόνια και δεν τα αλλάζω έυκολα,μετά απο τόσα χρόνια χώρις ουσιαστικά προβλήματα με τις συσκεύες που εχω αλλάξει,εως εδω καλά..απο χτές το βράδυ όμως εχω νομίζω ενα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το aino μου,ενω συνήθως δεν το κλείνω τα βράδια(απενεργοποίηση) χτές μου ήρθε να το κλείσω ,ε απο τότε που το έκλεισα εχω προσπαθήσει άπειρες φορές να το ανοίξω πάταω το on άνοιγει δείχνει το sonyericsson και μετα σκοτάδι!!!!!το πρόβλημα μου γίνετε μεγαλύτερο γιατί εχω μέσα φακέλους με φώτογραφιες εκ τών οποίων πάρα πολλες δεν είχα προλάβει να περάσω στο pc μου (που να φανταστώ πως θα κολλησει!!!!),σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος απο το forum και μπορεί να με βοηθήσει με κάποιον τροπο να μου πει αν γίνετε να μπορέσω να μεταφέρω τα άρχεια στο pc μου και μέτα να τούς το παω στο service..αν το παω έτσι θα μου χάσουν τα πάντα απο μέσα..ευχαριστώ και πιστέυω να μην σας κούρασα..

τα αρχεια αν τα εχεις στην καρτα μνημης θα τα περασεις με ενα card reader.αλλιως πηγαινε'το σε service point και πεστους να σου κανουν αναβαθμιση(δεν χανεις τιποτα).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το παω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και τους πω να μου κανουν αναβάθμιση είναι σίγουρο πως θα ληθεί το πρόβλημα(σκοτεινή οθόνη) με το κινητό και απο την άλλη δεν θα χασω τα αρχεία΄?τα αρχεία δεν τα εχω στήν κάρτα μνήμης άλλα στο κινητό..

Αν το παω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και τους πω να μου κανουν αναβάθμιση είναι σίγουρο πως θα ληθεί το πρόβλημα(σκοτεινή οθόνη) με το κινητό και απο την άλλη δεν θα χασω τα αρχεία΄?τα αρχεία δεν τα εχω στήν κάρτα μνήμης άλλα στο κινητό..

καλυτερα να το πας σε εξουσιοδοτημενο service point sony ericsson και οχι στο πλαισιο.απ'οτι ξερω και αυτοι σε service point τα στελνουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα κατεβασα ενα παιχνιδι(ουτε ηξερα οτι ηταν touch) και το παιχνιδι ειναι touch και οταν η οθονη ειναι κλειστη ΑΛΛΑ ΚΑΙ οταν η οθονη ειναι ανοιχτη προς τα επανω.............εγω ηξερα οτι το touch του aino ενεργοποιειται μονο οταν ειναι κλειστη η οθονη....τι παιζει??:p

σημερα κατεβασα ενα παιχνιδι(ουτε ηξερα οτι ηταν touch) και το παιχνιδι ειναι touch και οταν η οθονη ειναι κλειστη ΑΛΛΑ ΚΑΙ οταν η οθονη ειναι ανοιχτη προς τα επανω.............εγω ηξερα οτι το touch του aino ενεργοποιειται μονο οταν ειναι κλειστη η οθονη....τι παιζει??:p

Με αυτα που διαβαζουμε ρε παιδια λετε να υπαρχει καμια παρανομη εφαρμογη πχ ωστε να φλασαρεις ολο το κινητο και να γινεται η οθονη αφης σε ολες τις λειτουργιες του κινητου?

• The title was changed to Sony Ericsson Aino