Giorgos007 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Παντως και ωραιες φωτο βγαζει αλλα και ενα Βιντεο που τραβηξα προχθες,διαρκεια 5 λεπτων,ειναι πολυ καθαρα.Το βιντεο ειναι σε μορφη MP4,μεγεθος 640*352,ηχος AAC & μεγεθος αρχειου[5λεπτου]57 MB.Εμενα μου αρεσε πολυ.Τωρα για τη νυχτα δεν ξερω.Δεν εχω τραβηξει τιποτα ακομα. Να σας ρωτησω: Πως μπορω να βγαλω π.χ σε μια γιορτη[ ονομα Κωστας,ας πουμε]ολους που τα ονοματα τους ειναι Κωστας μονο? Edited June 7, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Σε κεντρο διασκεδασης βγαζει τις πιο αθλιες φωτογραφιες. Σε σκοταδι αλα για κοντινη λιψη με φλασ πολυ καλες. Την ημερα απλα τελειες! αυτα εχω παρατηρισει! *ξερει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να εχω οστε σε κλαμπ μεσα με ολα αυτα τα φωτα-προβολικα να βγαζει σοβαρες φωτο? ρεζιλι εγινα :mad: Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdaektzou Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 1ον καντες backup στη καρτα μνημης! 2ον βαλε το myphoneexlorer να βρεις την υγεια σου http://www.fjsoft.at/en/ 3ον Μη γραφεις κεφαλαια γιατι ειναι σα να φωναζεις!:) ουπσ......συγνωμη...δεν το σκεφτηκα για τα κεφαλαια....ειναι ασφαλες αν βαλω το my phone explorer???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 ουπσ......συγνωμη...δεν το σκεφτηκα για τα κεφαλαια....ειναι ασφαλες αν βαλω το my phone explorer???? TO Kαλυτερο προγραμμα για μπακαπ ειναι το myphonexplorer ;) χρησιμοποιησε'το αφοβα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 ουπσ......συγνωμη...δεν το σκεφτηκα για τα κεφαλαια....ειναι ασφαλες αν βαλω το my phone explorer???? Πολυ ωραιο προγραμμα το my phone explorer.Κανει πολλα πραγματα.Μου αρεσε. Να ρωτησω:Στο τηλεφωνο μου,βλεπω οτι υπαρχουν Επαφες στη Μνημη τηλεφωνου[21 εγγραφες] & στη Καρτα SIM [220 εγγραφες].Δεν θα πρεπει να πανε ολες σε μια μνημη? Τελικα οταν περναμε μια επαφη,που αποθηκευεται? Εμενα πως μου βγηκαν ετσι? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Πολυ ωραιο προγραμμα το my phone explorer.Κανει πολλα πραγματα.Μου αρεσε. Να ρωτησω:Στο τηλεφωνο μου,βλεπω οτι υπαρχουν Επαφες στη Μνημη τηλεφωνου[21 εγγραφες] & στη Καρτα SIM [220 εγγραφες].Δεν θα πρεπει να πανε ολες σε μια μνημη? Τελικα οταν περναμε μια επαφη,που αποθηκευεται? Εμενα πως μου βγηκαν ετσι? Ευχαριστω πολυ. Υπαρχει επιλογη το που να αποθηκευεις μια "νεα επαφη" συνηθως στα καινουργια η επιλογη ειναι τσεκαρισμενη να πηγαινουν κατευθειαν στο κινητο και οχι στην Sim.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Σε ενα aino που εχω στα χερια μου, εχει λογισμικο R7BA084 ειναι παλια?... εχει βγει πιο καινουργια?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Στη συσκευασια περιεχεαι Bluetοoth που εχει ενσωματωμενο δεκτη για το ραδιοφωνο? Ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ναι, στη συσκευασια περιλαμβανεται το AINO μαζι την επιτραπεζια βαση φωρτησης, ενα καλωδιο USB και ενα bluetooth με τα ακουστικα που μπορεις να ακους τοσο τα τραγουδια που εχεισ αποθηκευμενα στο τηλεφωνο οσο και για την ακροαση μουσικης απ'το ραδιο (λειτουργει σαν κεραια) Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Υπαρχει επιλογη το που να αποθηκευεις μια "νεα επαφη" συνηθως στα καινουργια η επιλογη ειναι τσεκαρισμενη να πηγαινουν κατευθειαν στο κινητο και οχι στην Sim.:) Σημερα ασχοληθηκα καμποσο με το μηχανημα.Οποτε βρηκα πολλα πραγματα.Αυτο που δεν βρηκα-και δεν ξερω αν υπαρχει η επιλογη στο AINO-οταν μαρκαρουμε στις επαφες & θελουμε να σβησουμε μερικες,οχι ολες,γινεται? Οσο και αν εψαξα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Σημερα ασχοληθηκα καμποσο με το μηχανημα.Οποτε βρηκα πολλα πραγματα.Αυτο που δεν βρηκα-και δεν ξερω αν υπαρχει η επιλογη στο AINO-οταν μαρκαρουμε στις επαφες & θελουμε να σβησουμε μερικες,οχι ολες,γινεται? Οσο και αν εψαξα τιποτα. σε οσα κινητα ειχα sony ericsson αυτη η επιλογη δεν υπηρχε.προφανως δεν θα υπαρχει και στο κινητο σου.αναγκαστικα θα τις σβηνεις ξεχωριστα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 σε οσα κινητα ειχα sony ericsson αυτη η επιλογη δεν υπηρχε.προφανως δεν θα υπαρχει και στο κινητο σου.αναγκαστικα θα τις σβηνεις ξεχωριστα.:cool: Να εισαι καλα.Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Να εισαι καλα.Σε ευχαριστω πολυ. Δηλαδή ρε παιδιά, όταν βλέπεις τις επαφές σου και πατήσεις "επιλόγ" - "μαρκάρ. πολλών" δεν μπορείς να επιλέξεις παραπάνω απο μία επαφές για διαγραφή? Δεν έχω το aino, όμως κρίνοντας απο το C905 μου πιστεύω θα μπορείς να το κάνεις αυτό. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Εχοντας και εγω C905 θα ηθελα να ξερω αν παιρνοντας το Aino θ΄απογοητευτω με την καμερα του. Θελω να πω, ποσο καλα αποδιδει στις λεπτομερειες συγκριτικα με το C905? Εχω ακουσει οτι την ημερα βγαζει εξισου καλες φωτογραφιες, και απ΄οτι βλεπω το βιντεο του ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) Δηλαδή ρε παιδιά, όταν βλέπεις τις επαφές σου και πατήσεις "επιλόγ" - "μαρκάρ. πολλών" δεν μπορείς να επιλέξεις παραπάνω απο μία επαφές για διαγραφή? Δεν έχω το aino, όμως κρίνοντας απο το C905 μου πιστεύω θα μπορείς να το κάνεις αυτό. Αυτη την επιλογη δεν την βλεπω...Μαλλον δεν θα υπαρχει. Αλλη ερωτηση:Διαβαζοντας το εγχειριδιο χρηστη,αυτες τις μερες,σχετικα με το ΒΙΝΤΕΟ,λεει:nHD 640*352 PXS[16/9],OK. 640*480 PXS Τυπικη μορφη βιντεο, για video-καμερες και Οθονες Υπολογιστων.Την εχει σε μορφη VGA.Πως αλλαζουμε τη ληψη απο nHD σε VGA? Edited June 11, 2010 by Giorgos007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Εχει κυκλοφορησει διαδικασια για δωρεαν unbranding του aino ? Ευχαριστω :) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bene Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 είμαι κάτοχος του αινο εδώ και 3 ημέρες και πάρα πολύ απογοητευμένος..είναι εταιρική συσκευή και την χρησιμοποιώ σαν δεύτερη αλλά νιώθω πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. πρώτες παρατηρήσεις 1.αργεί να φορτώσει..βλέπω καθυστέρηση ακόμα και στο κεντρικό μενού 2.όταν στέλνεις sms είναι ζήτημα τύχης αν η επαφή που θα επιλέξεις θα λάβει και το sms...το κινητό αποκτά δική του πρωτοβουλία και ενώ διαλέγεις το μύνημα να πάει στη μαρία το κινητό διαλέγει την δήμητρα :!: 3.τα κουμπιά, το χειριστήριο κλπ.. δεν είναι κ η καλύτερη μου.. στα θετικά η κάμερα και η οθόνη αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα το πουλούσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Λογικα καμια αναβαθμιση θα θελει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Εχει κυκλοφορησει διαδικασια για δωρεαν unbranding του aino ? Ευχαριστω :) πονεμένη ιστορία το debrand φίλε. Εάν θες μπορώ να σου προτείνω κάτι αξιόπιστο. Βέβαια μπορείς να ψαχτείς στο νετ για διάφορα προγραμματάκια και να το δοκιμάσεις μόνος σου. Πολλά και σοβαρά τα μειονεκτήματα του aino και απογοητεύομαι σε πρώτη φάση. Μου αρέσει πολύ το bluetooth του, όμως με τέτοια μείον δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό. το C905 έχει φακό cybershot, το aino τραβάει με HD. οπότε πρέπει να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 πονεμένη ιστορία το debrand φίλε. Εάν θες μπορώ να σου προτείνω κάτι αξιόπιστο. Βέβαια μπορείς να ψαχτείς στο νετ για διάφορα προγραμματάκια και να το δοκιμάσεις μόνος σου. Πολλά και σοβαρά τα μειονεκτήματα του aino και απογοητεύομαι σε πρώτη φάση. Μου αρέσει πολύ το bluetooth του, όμως με τέτοια μείον δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό. το C905 έχει φακό cybershot, το aino τραβάει με HD. οπότε πρέπει να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο. Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Εχεις κατι υποψιν σου για δωρεαν Debranding ? Links ? Eαν δεν βγαλω ακρη θα την κανω την δουλεια με WotanServer ;) Καλησπέρα Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bene Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Λογικα καμια αναβαθμιση θα θελει!! μπορώ να κάνω αναβάθμιση χωρίς να το συνδέσω με το pc? με wifi για παράδειγμα..απο που πάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Εχει κυκλοφορησει διαδικασια για δωρεαν unbranding του aino ? Ευχαριστω :) Εδώ Κοίτα επίσης δύο σελίδες πριν (σελ. 46 #682) και κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos313 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 γεια σας,ειμαι καινουριος οποτε καλως σας βρηκα;) ...διαβαζω καιρο τις αποψεις σας αλλα τωρα γραφτηκα.....σκεφτομαι να αγορασω κι εγω το αινο απλα με προβλιματιζει αυτο το θεμα με τα μηνυματα...αυτο συμβαινει σε ολους σας ή μονο σε μερικους;Και μπορει κανεις να μου πει τι ακριβως γινεται στο ιδιο θεμα με τα μηνυματα.. ευχαριστω πολυ για τις μελλοντικες απαντησεις σας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Δεν συμβαινει τιποτα με τα μηνυματα. Κανονικα, μια χαρα. Ισως, στον φιλο μας πιο πανω, (εκτος κι αν ειναι θεμα αναβαθμισης), να του ετυχε αυτο που συνεβει και σε μενα.. Δηλαδη, ενω εστειλα τις επαφες απο ενα Κ800 με ''αποστολη ολων'' μεσω μπλουτουθ στο aino, κατα ενα παραδοξο τροπο 4 επαφες, στο aino ''εφτασαν'' με τον ιδιο αριθμο ανα ζευγος!!! Οι επαφες αυτες, εχουν τα ιδια δυο αρχικα γραμματα. Π.χ., ο ''Χρήστος'' και η ''Χρύσα'', ο ''Γιαννης'' και ο ''Γιωργος''. Οταν το καταλαβα αυτο τσεκαρισα σε αντιπαραβολη με το Κ800 τις επαφες, και χρειαστηκε να διορθωσω δυο ακομα ονοματα.. (Κατι λοιπον συμβαινει μερικες φορες στην αποστολη επαφων απο αλλο παλιοτερο s.e...) Απο τοτε, ολα καλα..:) ( To μονο που με χαλασε, ηταν οταν χτες βραδυ σε κλειστο χωρο, σ'ενα μπαρακι, στην ιδια σκηνη το aino πάτωσε μπροστα στο c905..) Edited June 15, 2010 by antonio_r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) μπορώ να κάνω αναβάθμιση χωρίς να το συνδέσω με το pc? με wifi για παράδειγμα..απο που πάω? Φιλε δεν εχω το aino ακομη. Ψαχνω για λευκο μεταχειρισμενο αλλα ακομη δεν εχω βρει !!! Πιστευω θα σου απαντησει καποιος κατοχος!! ( To μονο που με χαλασε, ηταν οταν χτες βραδυ σε κλειστο χωρο, σ'ενα μπαρακι, στην ιδια σκηνη το aino πάτωσε μπροστα στο c905..) To ενα εχει xenon και το αλλο led.. Λογικο!! Επρεπε να το περιμενεις !! Edited June 15, 2010 by sf-haris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts