pokoLoko Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 θελω να περασω Flash θεματα στο Yari και απλα δεν μπορω λιγη βοηθεια παρακαλω!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stat71 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 καλησπερα παιδια..εχω μια απορια ,μπορει να σας φανει ηλιθια,προσπαθω εδω και μερες να μην εμφανιζεται το εισερχομενο σμς στα ''νεα συμβαντα''..δηλ να μην μπορει ο καθενας να δει τι σου γραφει,και δεν το βρισκω!..στο τ700 που ειχα στις ρυθμισεις μου εδινε την δυνατοτητα να το αλλαξω,και οταν ερχοταν σμσ απλα με ειδοποιουσε..και δεν φαινοταν οι πρωτες λεξεις τον σμσ...ελπιζω να μην σας μπερδεψα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Βοηθάει αυτό; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stat71 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 αδερφε το yari στις ρυθμισεις δεν εχει την επιλογη ''νεα συμβαντα''...εκει σκαλωσα και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 R7BA084. -Προσθήκη 3 νέων θεμάτων -Βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας -Γενικότερη βελτίωση στην απόδοση του τηλεφώνου Καλή αναβάθμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetitPr1nce Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! =) Μόλις απόκτησα ένα SE Yari από την κοσμοτε μέσω επιδότησης και θέλω να το κάνω debrand!Απ'ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες τσάμπα δεν γίνεται, μόνο μέσω ιντερνετικών υπηρεσιών. Ψάχνω εδώ και 2 μέρες συνέχεια στο νετ μπας καταφέρω κάτι αλλά τίποτα.Ότι προσπάθησα δεν πέτυχε. =\ Μήπως τα έχει καταφέρει κάποιος άλλος να το κάνει debrand? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! =) Μόλις απόκτησα ένα SE Yari από την κοσμοτε μέσω επιδότησης και θέλω να το κάνω debrand!Απ'ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες τσάμπα δεν γίνεται, μόνο μέσω ιντερνετικών υπηρεσιών. Ψάχνω εδώ και 2 μέρες συνέχεια στο νετ μπας καταφέρω κάτι αλλά τίποτα.Ότι προσπάθησα δεν πέτυχε. =\ Μήπως τα έχει καταφέρει κάποιος άλλος να το κάνει debrand? Δες αυτό. Δεν ξέρω αν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetitPr1nce Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Δες αυτό. Δεν ξέρω αν δουλεύει... Το είχα δει αυτό αλλά δεν έχω βρει το firmware που χρειάζεται(τζάμπα)..Κατέβασα ένα τζενέρικ αλλά δεν ξέρω αν κάνει..Αν και βέβεια θα ήθελα το ελληνικό firmware για να έχω φουλ Ελληνικά.. =\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Πώς ενεργοποιώ τα mms και gprs της cosmote; Δοκίμασα αποστολή ρυθμίσεων από τη σελίδα της SE και δεν έρχεται τίποτα. Επίσης έστειλα wap στο 1333 και με τις νέες ρυθμίσεις που ήρθαν πάλι δεν μπαίνει στο internet. IP και DNS είναι κενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKISAFRICA Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 http://semcblog.com/ Διαστάσεις οθόνης:2,4 ίντσες,262144 χρώματα 5 mpixels κάμερα με αυτόματη εστίαση και led Gesture control για τα παιχνίδια Κυκλοφορία από Σεπτέμβριο καλησπερα , εχω ενα προβλημα με ενα κινητο που αγορασα , συγκεκριμενα το yari της sonyerickson.ενω ολες οι λειτουργιες του ειναι ενταξει δεν ακουγεται καθολου ο ηχος κλησης οταν με καλουν.εχω κανει αλλαγες στο προφιλ , στην ενταση , αλλα τιποτα. να το στειλω πισω ? ή υπαρχει καποια λυση που δεν γνωριζω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με την κεραια?το σημα του ειναι εξαιρετικα ασταθες και πολυ ασθενεστερο απ οσα κινητα ειχα πριν..κατα τ αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος..και πολυ καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ καλύτερο από το 890i που είχα παλιότερα στην λήψη. Βέβαια τυχαίνει καμιά φορά από συσκευή σε συσκευή να υπάρχουν ανοχές, λόγω της κατασκευής του κρυστάλλου. Πάντως δες μήπως κρύβεις την κεραία με το χέρι (είναι χαμηλά τοποθετημένη, κοντά στο κάτω άκρο της συσκευής ενώ αν δεν χρειάζεσαι και απενεργοποιήσεις το 3G μπορεί να δουλεύει καλύτερα. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory1897 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) το αγορασα σημερα με 165 ευρω , μεχρι στιγμης ολα μια χαρα , πολυ ωραιο κινητο :) απορια : τι ειναι αυτο ? , ηταν μεσα στο κουτι http://img530.imageshack.us/img530/3418/dsc00004wz.jpg Edited July 30, 2010 by gregory1897 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) το αγορασα σημερα με 165 ευρω , μεχρι στιγμης ολα μια χαρα , πολυ ωραιο κινητο :) απορια : τι ειναι αυτο ? , ηταν μεσα στο κουτι http://img530.imageshack.us/img530/3418/dsc00004wz.jpg Για να στέκεται το κινητό, όρθιο πάνω στο γραφείο Edited August 1, 2010 by multiPetros Αφαίρεση εικόνας παράθεσης - λόγος καλοπισμού Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory1897 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 μία ερώτηση θέλω να κάνω όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ. Όταν κάποιος στέλνει sms στην οθόνη του κινητού φαίνεται το όνομα του κ από κάτω η αρχική πρόταση του μηνύματος. Υπάρχει επιλογή έτσι ώστε να φαίνεται μόνο το όνομα ή τέλος πάντων να μην δείχνει την αρχική πρόταση??Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλημέρα σε όλους...Ιδιοκτήτης και εγώ του όμορφου σχετικά YARI το οποίο σήμερα ξαφνικά (χωρίς να μου πέσει κάτω) έβγαλε ένα πρόβλημα..... Συγκεκριμένα απο το κυκλικό μεσαίο πλήκρο δεν δουλεύει η κίνηση δεξιά.....??? Έκανα ένα απλο reset μέσα απο το μενού αλλά τίποτα......τώρα σκέφτομε να κάνωόλική επαναφορά του τηλεφώνου...!Έχει αντιμετωπήσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα????Τι λέτε να κάνω?Ίσως μια αναβάθμιση λογισμικού βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα? Σας παρακαλώ περημένω απόψεις σας 1 έτος και κάτι το έχω το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Δεν έχεις να χάσεις τίποτα δοκιμάζοντας αυτά που αναφέρεις αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι θέμα hardware οπότε μάλλον πρέπει να επισκεφτείς κάποιο Sony Ericsson Service Points Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 μία ερώτηση θέλω να κάνω όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ. Όταν κάποιος στέλνει sms στην οθόνη του κινητού φαίνεται το όνομα του κ από κάτω η αρχική πρόταση του μηνύματος. Υπάρχει επιλογή έτσι ώστε να φαίνεται μόνο το όνομα ή τέλος πάντων να μην δείχνει την αρχική πρόταση??Ευχαριστώ. δυστυχως δε μπορεις να κανεις κατι φιλε μου..στα παλιοτερα se υπηρχε επιλογη που λεγοταν 'αναδυομενο κειμενο' στα νεα συμβαντα,αλλα στα καινουρια μοντελα την εχουν καταργησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Χθες κατά λάθος μου ενεργοποιήθηκε το Update μέσω δικτύου (το χρησιμοποιούσα όταν έβγαλε την ειδοποίηση και πατήθηκε το "ΝΑΙ" χωρίς να έχω πρόθεση, γιατί πήγαινα να πατήσω κάτι άλλο). Έκανα την ύψιστη χαζομάρα να μην το σταματήσω για λόγους που πρέπει να ρωτήσω κάποιον ψυχίατρο ίσως... Το ότι μου έφαγε 15 MB από τα 40 του μήνα πάει κι έρχεται. Το ότι μετά απλά πέθανε ήταν το "καλό". Ευτυχώς μέσω του PC Suite (επιλογή "Επισκευή Τηλεφώνου") το επανέφερα όπως ήταν όταν γεννήθηκε και ζωντάνεψε...όχι τίποτε άλλο αλλά το παλιό 810i που ξέθαψα για την ανάγκη ήταν ολίγον "έγκυος" (είχε φουσκώσει η μπαταρία σαν μπαλόνι...)... :mad::wacko: Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 καλησπέρα. έχω το yari u100i και η κάμερα έχει πρόβλημα. ανοιγεις την κάμερα και στην αρχή είναι άσπρη και μετα ανοίγει κανονικά η κάμερα αλλα δε δείχνει τιποτα, μαύρη οθονη σαν να κρύβεις το φακό. καθάρισα το φακό και έκανα update αλλά το πρόβλημα παραμένει. ξέρει κανείς τίποτα? έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα το τηλέφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Τελικα το ΥΑΡΙ σας βγηκε καλο?? Αν και απ τα πιο προσφατα κινητα και δεν ξαναμιλησε κανεις γιαυτο..! Μηπως ανατιναχτηκε τιποτα και η εκρηξη πηγε τον ιδιοκτητη στον αλλο κοσμο? :X:lol::O:cry::wacko: Σκεφτομαι να το αγορασω επειδη μου αρεσει πολυ το μενου του και επειδη το ΑΙΝΟ ειναι ακομα ακριβο! Νομιζω εχει και το ΥΑΡΙ υπηρεσιες εντοπισμου(google maps ktl) ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Προσωπικά δεν έχω σοβαρά παράπονα, όχι ότι είμαι και ενθουσιασμένος. Γενικά το βρίσκω εύχρηστο και βολικό, έχει καλύτερο σήμα από το 890i που είχα πιο πριν (αλλά αυτό δεν ξέρω αν ισχύει γενικά ή έτυχε στην περίπτωσή μου), κάποιες λειτουργίες (ναι, google maps, ένα άλλο applet για να καταγράφεις διαδρομές, την πλοήγηση δεν την χρησιμοποιώ). Δεν είμαι ευχαριστημένος από το software, μια φορά μου "πέθανε" στο update και γενικά τρώει κολλήματα. π.χ. το σενάριο περπατάω ακούγοντας μουσική από το bluetooth και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ το tracker για να καταγράφω την διαδρομή θα αποτύχει αρκετές φορές. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Τελικα το ΥΑΡΙ σας βγηκε καλο?? Αν και απ τα πιο προσφατα κινητα και δεν ξαναμιλησε κανεις γιαυτο..! Μηπως ανατιναχτηκε τιποτα και η εκρηξη πηγε τον ιδιοκτητη στον αλλο κοσμο? :X:lol::O:cry::wacko: Σκεφτομαι να το αγορασω επειδη μου αρεσει πολυ το μενου του και επειδη το ΑΙΝΟ ειναι ακομα ακριβο! Νομιζω εχει και το ΥΑΡΙ υπηρεσιες εντοπισμου(google maps ktl) ετσι? Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα. Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamenos2011 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλησπερα ειμαι νεο μελος εδω!!..επειδη τυχενει να εχω το κινητο Sony Ericsson Yari και πριν μια ωρα εκανα αναβαθμιση στο κινητο θα ηθελα μερικες εφαρμογες δηλαδη προγραμματα,Games,κτλ!!! θα εκτιμουσα παρα πολυ την βοηθεια σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts