WolfBack Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εγώ με τη σειρά μου χρησιμοποιώ το Media Coder x64. Εκμεταλεύεται και τους δύο πυρήνες και είναι συμβατό με CUDA. Μου κάνει μετρατροπή μιας ταινίας 2 ωρών μέσα σε 10 λεπτά. ;-) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisn73 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Χαίρετε! Το κινητό φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά έχω μια απορία: Ενώ στο preview (και στο gsmarena) διάβασα ότι έχει μπροστινή κάμερα για κλήσεις βίντεο, στο site της ericsson γράφει video calling (main camera). Παρακαλώ κάποιος ας με διαφωτίσει! Α! Και κάτι άλλο:Διατίθεται και στα 3 χρώματα που αναφέρει το site;Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το ροζ για την κοπέλα μου. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Χαίρετε! Το κινητό φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά έχω μια απορία: Ενώ στο preview (και στο gsmarena) διάβασα ότι έχει μπροστινή κάμερα για κλήσεις βίντεο, στο site της ericsson γράφει video calling (main camera). Παρακαλώ κάποιος ας με διαφωτίσει! Α! Και κάτι άλλο:Διατίθεται και στα 3 χρώματα που αναφέρει το site;Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το ροζ για την κοπέλα μου. Ευχαριστώ! Το Yari έχει μπροστινή κάμερα για video κλήσεις. (η οποία χρησιμοποιείται και για τα guesture games). Όσο για τα χρώματα που κυκλοφορεί, είναι δύο. Το μαύρο (με λευκά και ασημένια περιθόρια - όπως στην photo που βλέπεις στα avatars) και στο λευκό με κόκκινα περιθώρια. Ερώτηση: Γνωρίζει κανείς αν το Yari υποστηρίζει αρχεία flash (.swf)? Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Υπαρχει σε java το wetravel, με ενσωματωμενους χαρτες, που θεωρητικα πρεπει να λειτουργει καλα. Δεστε στο thread του LG Arena για το που μπορειτε να το βρειτε και πως να το λειτουργησετε. Eν τέλει το δοκίμασε κανείς?Γιατί ενδιαφέρομαι για τη συσκευή αλλά θέλω να έχω τους τσαμπαχαρτες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Μη βασιστείς στο gps του Yari, με οποιαδήποτε εφαρμογή. Αν θες gps, πηγαίνεις σε άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ναι,δεν είχα σκοπό να βασιστώ κιόλας στο gps του αλλά καλά θα ταν να δούλευε..Θέλω κάποιο περίπου σ αυτό το μέγεθος,τιμή,με καλή καμερούλα και ομορφούλι,έχεις κάποιο καλύτερο να μου προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω, μήπως κάποιος ξέρει, σχετικά με την αναβάθμιση της έκδοσης του yari και κάποιο πρόβλημα που προέκυψε... Χθες πήγα να κάνω αναβάθμιση του κινητού και αφού έχει φωρτόσει σχεδόν το μισό update bar μου βγάζει ένα σφάλμα οτι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί... Δοκίμασα κανα δυο φορές αλλά το ίδιο... Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό δεν ανοίγει πια.... :worry: Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά μήπως το πέθανε η αναβάθμιση? να το στείλω αντιπροσωπεία? Έβγαλα τη μπαταρία μπας και ανοίξει αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Πιθανότατα να έχει γίνει corrupted το αρχείο της εγκατάστασης για αυτό και δεν προχωράει παρακάτω. Η καλύτερη λύση είναι μια επίσκεψη σε Sony Ericsson Service Point Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ελπίζω να μην το κρατήσουν για κανα μήνα... :worry: εγώ δεν έχω ελπίδες να το επαναφέρω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Πολύ δύσκολο εως αδύνατο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Πάντως το πρόβλημα που είχα και με πήγε στο update ήταν οι ήχοι που δεν έπαιζαν ούτε στα παιχνίδια ούτε στα τραγούδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nextlive Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Αύριο θα το αγοράζω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό. τα πλήκτρα κάνουν κάτι χαζά με τον φωτισμό και γενικότερα ψιλοκολλάει..... κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 το πήρα χτες κι εγώ και πράγματικα μπορώ να διαβεβαιώσω κι εγώ ότι όντως είναι πολύ καλό κι ειδικά σαν ποιότητα κατασκευής όμως εχω ένα πρόβλημα.παω να του βάλω θέμα και μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι είναι κατεστραμενο,τι συμβαίνει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_sun Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Εγώ με τη σειρά μου χρησιμοποιώ το Media Coder x64. Εκμεταλεύεται και τους δύο πυρήνες και είναι συμβατό με CUDA. Μου κάνει μετρατροπή μιας ταινίας 2 ωρών μέσα σε 10 λεπτά. ;-) Δε ξέρω...Εγώ σήμερα κατέβασα το media coder και μου φάνηκε δύσκολο:blink:...καμία ιδέα για κανένα πιο εύκολο πρόγραμμα για να αλλάζω την ανάλιση ταινιών mp4 για κινητό????Ή τουλάχιστον καμία οδηγία για το coder..... Ευχαριστώ!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 το πήρα χτες κι εγώ και πράγματικα μπορώ να διαβεβαιώσω κι εγώ ότι όντως είναι πολύ καλό κι ειδικά σαν ποιότητα κατασκευής όμως εχω ένα πρόβλημα.παω να του βάλω θέμα και μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι είναι κατεστραμενο,τι συμβαίνει. Έχει γραφτεί στο topic ότι δεν παίρνει θέματα... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Έχει γραφτεί στο topic ότι δεν παίρνει θέματα... και γιατι δεν παιρνει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Παίρνει, απλά όπως και το Aino, χρειάζονται μετατροπή τα θέματα με το SE Themes Creator, διότι είναι καινούρια η έκδοσή τους. Αυτό άλλωστε θα χρειαστεί να γίνει με κάθε νέο τηλέφωνο της Sony Ericsson με κλειστό λειτουργικό που θα βασίζεται στην ανανεωμένη τους πλατφόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Ναι, εννοούσα τα παλιά δεν παίρνει... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Είναι triband? γιατι θέλω να το πάρω αμερική και απ'ο,τι είδα googlarοντας μπερδεύτικα κάπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Μια βόλτα στο site της SE νομίζω θα σε ξεμπερδέψει. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλησπερα θελω να το αγορασω απο το πλαισιο και δινουν δωρο ενα ρολοι bluetooth.επειδη δεν γραφει στο site ποιο ειναι μηπως ξερει καποιος ποιο μοντελο ειναι.αξιζει να το αγορασω το κινητο η οχι.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papachango Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω από κατόχους του Yari δύο πράγματα: Α) πως πάει με μπαταρία (πόσες μέρες κρατάει) και Β) αν το φλασ της φωτογραφικής μπορεί να λειτουργήσει σαν φακός (δλδ αν μπορεί να μένει αναμένο το φως, χωρίς να τραβάς βίντεο ή να παίρνεις φωτογραφία) Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 2-3 μέρες αλλά ξέρεις, εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα. Την χρήση, το αν μιλάς σε σημεία χωρίς καλό σήμα, πολλά. γενικά δεν έχω παράπονο και ούτε κάποιος άλλος δεν παραπονέθηκε. Το φλας λειτουργεί κανονικά σαν φακός με το γνωστό τρόπο των SE, συνεχώς ή για 1 λεπτό ή να αναβοσβήνει παίζοντας το SOS στον κώδικα μορς. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papachango Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ευχαριστώ XPhys! Πάντως εγώ έχω το SE k750i εδώ και 3-4 χρόνια και πραγματικά η μπαταρία του είναι ΠΑΡΑ πάρα πολύ καλή (κρατάει γύρω στις 5 μέρες). Επίσης το τηλέφωνο από τη στιγμή που θα σε ειδοποιήσει ότι η μπαταρία είναι άδεια μένει ανοιχτό και μπορείς να κάνεις κλήσεις για αρκετές ώρες ακόμα, κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό. Ελπίζω το yari να έχει εξίσου καλή μπαταρία γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Επίσης είδα ότι το yari έχει πάρα πολύ χαμηλό δείκτη SAR. Πάντως αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο κινητό με πολύ καλή μπαταρία και φακό και σε χαμηλότερη τιμή από το yari θα το εκτιμούσα. : ) : ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts