Jump to content

Sony Ericsson Yari

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ με τη σειρά μου χρησιμοποιώ το Media Coder x64.

Εκμεταλεύεται και τους δύο πυρήνες και είναι συμβατό με CUDA. Μου κάνει μετρατροπή μιας ταινίας 2 ωρών μέσα σε 10 λεπτά.

;-)

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαίρετε!

Το κινητό φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά έχω μια απορία:

Ενώ στο preview (και στο gsmarena) διάβασα ότι έχει μπροστινή κάμερα για κλήσεις βίντεο, στο site της ericsson γράφει video calling (main camera).

Παρακαλώ κάποιος ας με διαφωτίσει!

Α! Και κάτι άλλο:Διατίθεται και στα 3 χρώματα που αναφέρει το site;Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το ροζ για την κοπέλα μου.

Ευχαριστώ!

Χαίρετε!

Το κινητό φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά έχω μια απορία:

Ενώ στο preview (και στο gsmarena) διάβασα ότι έχει μπροστινή κάμερα για κλήσεις βίντεο, στο site της ericsson γράφει video calling (main camera).

Παρακαλώ κάποιος ας με διαφωτίσει!

Α! Και κάτι άλλο:Διατίθεται και στα 3 χρώματα που αναφέρει το site;Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το ροζ για την κοπέλα μου.

Ευχαριστώ!

Το Yari έχει μπροστινή κάμερα για video κλήσεις. (η οποία χρησιμοποιείται και για τα guesture games).

Όσο για τα χρώματα που κυκλοφορεί, είναι δύο. Το μαύρο (με λευκά και ασημένια περιθόρια - όπως στην photo που βλέπεις στα avatars) και στο λευκό με κόκκινα περιθώρια.

Ερώτηση:

Γνωρίζει κανείς αν το Yari υποστηρίζει αρχεία flash (.swf)?

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Υπαρχει σε java το wetravel, με ενσωματωμενους χαρτες, που θεωρητικα πρεπει να λειτουργει καλα. Δεστε στο thread του LG Arena για το που μπορειτε να το βρειτε και πως να το λειτουργησετε.

Eν τέλει το δοκίμασε κανείς?Γιατί ενδιαφέρομαι για τη συσκευή αλλά θέλω να έχω τους τσαμπαχαρτες μου

Μη βασιστείς στο gps του Yari, με οποιαδήποτε εφαρμογή. Αν θες gps, πηγαίνεις σε άλλη συσκευή.

Ναι,δεν είχα σκοπό να βασιστώ κιόλας στο gps του αλλά καλά θα ταν να δούλευε..Θέλω κάποιο περίπου σ αυτό το μέγεθος,τιμή,με καλή καμερούλα και ομορφούλι,έχεις κάποιο καλύτερο να μου προτείνεις?

Γεια σας.

Θέλω να ρωτήσω, μήπως κάποιος ξέρει, σχετικά με την αναβάθμιση της έκδοσης του yari και κάποιο πρόβλημα που προέκυψε...

Χθες πήγα να κάνω αναβάθμιση του κινητού και αφού έχει φωρτόσει σχεδόν το μισό update bar μου βγάζει ένα σφάλμα οτι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί...

Δοκίμασα κανα δυο φορές αλλά το ίδιο...

Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό δεν ανοίγει πια.... :worry:

Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά μήπως το πέθανε η αναβάθμιση? να το στείλω αντιπροσωπεία?

Έβγαλα τη μπαταρία μπας και ανοίξει αλλά τίποτα...

Καμιά ιδέα???

Πιθανότατα να έχει γίνει corrupted το αρχείο της εγκατάστασης για αυτό και δεν προχωράει παρακάτω. Η καλύτερη λύση είναι μια επίσκεψη σε Sony Ericsson Service Point
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ελπίζω να μην το κρατήσουν για κανα μήνα... :worry:

εγώ δεν έχω ελπίδες να το επαναφέρω...?

Πάντως το πρόβλημα που είχα και με πήγε στο update ήταν οι ήχοι που δεν έπαιζαν ούτε στα παιχνίδια ούτε στα τραγούδια..

παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό. τα πλήκτρα κάνουν κάτι χαζά με τον φωτισμό και γενικότερα ψιλοκολλάει..... κανείς το ίδιο πρόβλημα?
PaOk RE!!!!

το πήρα χτες κι εγώ και πράγματικα μπορώ να διαβεβαιώσω κι εγώ ότι όντως είναι πολύ καλό κι ειδικά σαν ποιότητα κατασκευής όμως εχω ένα πρόβλημα.παω να του βάλω θέμα και μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι είναι κατεστραμενο,τι συμβαίνει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ με τη σειρά μου χρησιμοποιώ το Media Coder x64.

Εκμεταλεύεται και τους δύο πυρήνες και είναι συμβατό με CUDA. Μου κάνει μετρατροπή μιας ταινίας 2 ωρών μέσα σε 10 λεπτά.

;-)

Δε ξέρω...Εγώ σήμερα κατέβασα το media coder και μου φάνηκε δύσκολο:blink:...καμία ιδέα για κανένα πιο εύκολο πρόγραμμα για να αλλάζω την ανάλιση ταινιών mp4 για κινητό????Ή τουλάχιστον καμία οδηγία για το coder.....

Ευχαριστώ!!!:O

το πήρα χτες κι εγώ και πράγματικα μπορώ να διαβεβαιώσω κι εγώ ότι όντως είναι πολύ καλό κι ειδικά σαν ποιότητα κατασκευής όμως εχω ένα πρόβλημα.παω να του βάλω θέμα και μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι είναι κατεστραμενο,τι συμβαίνει.

Έχει γραφτεί στο topic ότι δεν παίρνει θέματα...

Read The F...ing Manual First

Έχει γραφτεί στο topic ότι δεν παίρνει θέματα...

και γιατι δεν παιρνει?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παίρνει, απλά όπως και το Aino, χρειάζονται μετατροπή τα θέματα με το SE Themes Creator, διότι είναι καινούρια η έκδοσή τους. Αυτό άλλωστε θα χρειαστεί να γίνει με κάθε νέο τηλέφωνο της Sony Ericsson με κλειστό λειτουργικό που θα βασίζεται στην ανανεωμένη τους πλατφόρμα.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
καλησπερα θελω να το αγορασω απο το πλαισιο και δινουν δωρο ενα ρολοι bluetooth.επειδη δεν γραφει στο site ποιο ειναι μηπως ξερει καποιος ποιο μοντελο ειναι.αξιζει να το αγορασω το κινητο η οχι.ευχαριστω πολυ

παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω από κατόχους του Yari δύο πράγματα:

Α) πως πάει με μπαταρία (πόσες μέρες κρατάει)

και Β) αν το φλασ της φωτογραφικής μπορεί να λειτουργήσει σαν φακός (δλδ αν μπορεί να μένει αναμένο το φως, χωρίς να τραβάς βίντεο ή να παίρνεις φωτογραφία)

Ευχαριστώ! :)

2-3 μέρες αλλά ξέρεις, εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα. Την χρήση, το αν μιλάς σε σημεία χωρίς καλό σήμα, πολλά. γενικά δεν έχω παράπονο και ούτε κάποιος άλλος δεν παραπονέθηκε. Το φλας λειτουργεί κανονικά σαν φακός με το γνωστό τρόπο των SE, συνεχώς ή για 1 λεπτό ή να αναβοσβήνει παίζοντας το SOS στον κώδικα μορς.
Read The F...ing Manual First

Ευχαριστώ XPhys!

Πάντως εγώ έχω το SE k750i εδώ και 3-4 χρόνια και πραγματικά η μπαταρία του είναι ΠΑΡΑ πάρα πολύ καλή (κρατάει γύρω στις 5 μέρες). Επίσης το τηλέφωνο από τη στιγμή που θα σε ειδοποιήσει ότι η μπαταρία είναι άδεια μένει ανοιχτό και μπορείς να κάνεις κλήσεις για αρκετές ώρες ακόμα, κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Ελπίζω το yari να έχει εξίσου καλή μπαταρία γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω.

Επίσης είδα ότι το yari έχει πάρα πολύ χαμηλό δείκτη SAR.

Πάντως αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο κινητό με πολύ καλή μπαταρία και φακό και σε χαμηλότερη τιμή από το yari θα το εκτιμούσα. : ) : )

• The title was changed to Sony Ericsson Yari