Jump to content

Sony Ericsson Yari

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει κάρτα μνήμης στο κουτί?

Έχει 1gb, όχι όμως τις κλασσικές της se (M2) αλλά όπως αυτές που παίρνουν τα nokia, microsd.

Επίσης, το γεγονός ότι nokiaζει υπάρχει και κατά την συγγραφή μηνυμάτων, αφού το 0 είναι πλέον το κενό, αντί της δίεσης. Κάτι που προσωπικά με ενοχλεί...

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις το αγορασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Οσον αφορα το wi-fi δεν με ενοχλει γιατι εχω προγραμμα με δωρεαν mb οποτε ανοιγω το ιντερνετ κ ολα οκ..Θελω να ρωτησω αν μπορω να εγκαταστησω καποιο αλλο προγραμμα gps ωστε να μην εχει καθολου ογκοχρεωση και αν ναι που μπορω να το βρω.π.χ. το τομ-τομ υπαρχει για αυτο το κινητο?

Επίσης, το γεγονός ότι nokiaζει υπάρχει και κατά την συγγραφή μηνυμάτων, αφού το 0 είναι πλέον το κενό, αντί της δίεσης. Κάτι που προσωπικά με ενοχλεί...

Αυτό είναι προτέρημα του τηλεφώνου!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι προτέρημα του τηλεφώνου!:lol:

Σε αυτο μιας και το ιδιο εχει και το Αινο συμφωνο απολυτα!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Υπαρχει περιπτωση να βρουμε κατι σαν το Τομ Τομ για αυτο το τηλεφωνο...?Η εστω ενα αλλο gps προγραμμα χωρις να χρεωση?

Σε αυτο μιας και το ιδιο εχει και το Αινο συμφωνο απολυτα!!:)

Μόνο εγώ έχω συνηθίσει να γράφω σε se?:confused: Όπως και να έχει πάντως, τα χαρακτηριστικά Νοκια θα μας συντροφεύουν πλέον, αφού υπάρχουν σε όλα τα νέα κινητά της.

Επίσης έχω μια υποψία ότι έχει λιγότερες λέξεις περασμένες στην έξυπνη γραφή, από ότι παλαιότερα κινητά της εταιρείας; Τι λέτε;

Επίσης έχω μια υποψία ότι έχει λιγότερες λέξεις περασμένες στην έξυπνη γραφή, από ότι παλαιότερα κινητά της εταιρείας; Τι λέτε;

Αυτό πρόσεξα κι εγώ. Πολλές λέξεις, από σπάνιες όπως "τήλιο" μέχρι και πιο συχνές. Λείπουν και πολλά ρήματα σε ω. π.χ. πάω να γράψω ΔΟΚΙΜΑΖΩ και βγάζει ΔΟΜΙΚΑΖΩ, λες και υπάρχει τέτοια λέξη.

Ένα άλλο πρόβλημα με αυτή την νέα "έξυπνη" και καλά γραφή είναι ότι σε πατήματα 2-3 χαρακτήρων δεν βγάζει όλους τους συνδυασμούς. Πολλές φορές για να γράψω κάποια περίεργη λέξη την έγραφα σε κομμάτια, τα παλιότερα SE για λέξεις 2-3 γραμμάτων απλά σε έδιναν όλους τους συνδυασμούς. Αλλά τώρα τίποτα, ούτε το "ΕΣ" δεν έχει που είναι τόσο συχνή κατάληξη, ούτε το "ΗΣ".

Read The F...ing Manual First

Ένα άλλο πρόβλημα με αυτή την νέα "έξυπνη" και καλά γραφή είναι ότι σε πατήματα 2-3 χαρακτήρων δεν βγάζει όλους τους συνδυασμούς. Πολλές φορές για να γράψω κάποια περίεργη λέξη την έγραφα σε κομμάτια, τα παλιότερα SE για λέξεις 2-3 γραμμάτων απλά σε έδιναν όλους τους συνδυασμούς. Αλλά τώρα τίποτα, ούτε το "ΕΣ" δεν έχει που είναι τόσο συχνή κατάληξη, ούτε το "ΗΣ".

Και αυτό που αναφέρεις είναι ένα πρόβλημα του. Δεν ξέρω αλλά νομίζω στον τομέα των μηνυμάτων κάναμε ένα βήμα πίσω... Και αν υποθέσω ότι αυτό θα είναι το πρότυπο που θα κυριαρχήσει και στις επερχόμενες συσκευές της se, βλέπω να αλλάζω εταιρεία...

τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο είναι ελληνικά? το πήρα και γω από οτεσοπ αλλά είναι αγγλικοί οι χαρακτήρες
PaOk RE!!!!

Και αυτό που αναφέρεις είναι ένα πρόβλημα του. Δεν ξέρω αλλά νομίζω στον τομέα των μηνυμάτων κάναμε ένα βήμα πίσω... Και αν υποθέσω ότι αυτό θα είναι το πρότυπο που θα κυριαρχήσει και στις επερχόμενες συσκευές της se, βλέπω να αλλάζω εταιρεία...

Χωρίς να είμαι ικανοποιημένος και συμφωνώ με αυτό ότι κάναμε ένα βήμα πίσω. Απλά να διορθώσω σχετικά με το δεύτερο που ανέφερα (τις καταλήξεις π.χ.) ότι τελικά υπάρχει τρόπος. Το ΕΣ π.χ. Αν πατήσει κάποιος 3 και 7, κατέβει αρκετά πιο κάτω στις λέξεις θα βρει την "ΕΣΥ" με τον κέρσορα μετά το Σ, τότε πατώντας το βελάκι προς τα αριστερά μένει το ΕΣ. Σίγουρα πιο χρονοβόρο από το να υπήρχε το ΕΣ στην λίστα λίγο πάνω πριν τις ολοκληρωμένες λέξεις.

Read The F...ing Manual First

με davinci team ποια έκδοση πρέπει να ωάλω ώστε να φύγει το κοσμοτέ? εμένα έχει την R1DA010... Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
PaOk RE!!!!

με davinci team ποια έκδοση πρέπει να ωάλω ώστε να φύγει το κοσμοτέ? εμένα έχει την R1DA010... Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

1 έκδοση έχει, εκείνη βάλε. Την R1BA049

XPhys αυτό κάνω και εγώ πλέον αλλά είναι χρονοβόρο... :(

Με βάλατε στη πρίζα!

Το δικό μου το έχω στη πρώτη φόρτιση και δεν βλέπω την ώρα να το ανοίξω (ούτε την οθόνη αναμονής δεν άνοιξα για να δω..)

Απλά, χαίρομαι που επέστρεψα στην SE... 15 συσκευές της έχουν περάσει απ'τα χέρια μου και η τελευταία μου παρατυπία ήταν ένα motorola U9 (που τελικά ποτέ δεν μπόρεσε να δεχθεί java παιχνίδια, το ρημάδι...) -Ελπίζω να μην έχω τα ιδια προβλήματα και μ'αυτό...-

Η πρώτη μου επαφή μαζί του, ήταν η αφή... Το φινίρισμα μου φαίνεται μοναδικό και ανθεκτικό. Και η αίσθηση του slide μου θυμίζει το παλιό μου W850. (σε καμία περίπτωση η ίδια αίσθηση με τα φθηνότερα κινητά της σειράς W)

Ένα πράγμα με χάλασε σ'αυτό το κινητό. ΔΕΝ έχει τα ίδια hands free ακουστικά με την σειρά W!

H γυναίκα μου πήρε το W595 και τα ακουστικά της φαίνονται πιο ποιοτικά, (και, φυσικά, καταλήγουν σε mini jack, οπότε μπορεί να προσαρμώσει οποιαδήποτε ακουστικά κάψες αν της χαλάσουν αυτές που έχει...) Κρίμα.

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τα συγκεκριμένα hands free ακουστικά της σειράς W? Και σε τι τιμή;

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Σίγουρα σε κάποιο Service Point της SE και ίσως στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 euro
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ευχαριστώ zxr!

Θα τα επισκευθώ σίγουρα. (κάποια στιγμή, όταν θα λιώσω τα ήδη υπάρχοντα)

-που θα τα λιώσω στα σίγουρα!-

;-)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά...

...με μια μικρή παρατήρηση απ'το καινούριο κινητό...

Τρίζει λιγάκι το ακουστικό όταν σου μιλάνε ή είναι ιδέα μου;

Και 2ον: Το πορτάκι όταν είναι ανοικτό έχει έναν μικρό τζόγο (αριστερά-δεξιά). Είναι φυσιολογικό αυτό ή είμαι απ'τους τυχερούς;

όλα οκ με το debranding μου κόστισε 9 ευρώ από davinci team..... πολύ ωραίο το τηλέφωνο χωρίς κοσμοτέ....
PaOk RE!!!!

Χθές πήρα και εγώ το Yari, για δώρο. Πολύ καλό κινητάκι , λιγο βαρύ θα έλεγα αλλά πραγματικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (για τα λεφτά του).Αφού το κοιτάω και έπειτα κοιτάω το P1 και σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα, αλλά αντιστέκομαι!!!!

Τον τζόγο (πολύ μικρός) που αναφέρει ο WolfBack πιο πάνω, το έχει και αυτό, άρα φαντάζομαι ότι μάλλον το έχουν όλα. Περί menu cosmote, μάλλον αφού μάθουμε το κινητάκι λίγο καλύτερα θα φύγει. Αλήθεια η εφαρμογη για το GPS που κυκλοφορεί εγκαθίσταται σε συσκευές με menu cosmote ή θα πρέπει να έχει γίνει debrading???

VF Giga Unlimited Ultra

η αλήθεια είναι ότι έχει λίγο τζόγο.... ακόμη ρε παιδια στο βίντεο που τραβάω όταν το λέπω είναι σαν να έχουν χαθεί κάποιες σκηνέσ.... γνωρίζει κανείς τι class είναι η microsd?
PaOk RE!!!!

Πραγματικά, έχει λιγάκι τζόγο (δεν το βλέπω σαν κάτι το ενοχλητικό αυτό, απλά ήθελα να διαπιστώσω ότι είναι γενικό το φαινόμενο).

Όσο για τα videos που τράβηξα, μου έκαναν κάτι διακοπές στην αναπαραγωγή τους. (ο ήχος είναι οκ, απλά "χάνει" σκηνές -όπως ανέφερε και ο φίλος zipperant-)

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό, αλλά άλλαξα την κάρτα μνήμης με μια Transend 4GB HC (High Capacity) και την φόρμαρα σε FAT32 (αντί για FAT που ήταν η δικιά του). Τα videos γράφτηκαν ομολότατα και δίχως κοψίματα ή χαμένα frames.

Λίγο θολές βγαίνουν οι φωτό (ειδικά σε όσες δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός.) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα εστίασης;

Από παιχνίδια γνωρίζει κάποιος κάτι; Είναι συμβατά τα παιχνίδια του k800i?

• The title was changed to Sony Ericsson Yari