xyz Δημοσιεύτηκε May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 28, 2009 Γνωρίζοντας ότι πλέον σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με τα floppy disk αφού υπερσκελίστικαν από τα usb sticks,παρ'αυτά θέλω να ρωτήσω αν το floppy drive ενώ αναγνωρίζεται σωστά και από το bios και από την διαχείριση συσκευών στα windows παρόλαυτά μόλις βάζω δισκέτα δεν κάνει τίποτα και δεν τις αναγνωρίζει καθόλου.Τι να κάνει κάποιος όταν συμβαίνει αυτό.Είναι δυνατόν στο σετάρισμα του υπολογιστή οι τεχνικοί να μου σύνδεσαν λάθος τα καλώδια του οδηγού??Αν γινόταν αυτό θα αναγνωρίζονταν σωστά και από το bios και από τα windows??Παρακαλώ τα φώτα σας.Με ενδιαφέρει το θέμα της διάγνωσης του προβήματος και όχι μόνο να διαβάσω τα αρχεία μου απο τις δισκέτες αυτές.Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Αν οι δισκέτες είναι εντάξει τότε απλά χάλασε ο οδηγός. Αν το bios και τα windows βλέπουν το drive τότε δεν υπάρχει λάθος στην συνδεσμολογία. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Σιγά μωρέ 2-5€ έχει το floppy. Πάρε ένα άλλο αν κάνει κόλπα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 100% σάπιο floppy drive. Είναι πάμφθηνα αλλά είναι και σχεδόν μιας χρήσεως. Συνήθως χαλάνε από τη σκόνη και την αχρηστία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. May 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 100% σάπιο floppy drive. Είναι πάμφθηνα αλλά είναι και σχεδόν μιας χρήσεως. Συνήθως χαλάνε από τη σκόνη και την αχρηστία. ..Σας ευχαριστώ όλους για τις γρήγορες απαντήσεις:)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts