NeoN2evo Δημοσιεύτηκε May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2009 Γεια σας παίδες! :-) Καλώς σας ξαναβρίσκω μετά από αρκετό καιρό. Πλέον μπήκα κι εγώ στο στρατόπεδο των PPCs και όπως καταλαβαίνετε είμαι full στην απορία...!!! Χαρ χαρ χαρ χαρ... :lol::lol::lol: Λοιπόν στο ψητό. Το πρόβλημά μου αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσω να συνδέσω την Windows Mobile 6.1 GR συσκευή μου (E-Ten Glofiish X610) με το δίκτυο WiFi της σχολής μου (Α.Π.Θ.) το οποίο χρησιμοποιεί WPA2 AES με PEAP (username, password) και ένα δικό τους Root Certificate. Σας παραθέτω τις οδηγίες σαν συνημμένο έγγραφο Word σχετικά με το πώς γίνεται η ρύθμιση στα XP. Προσπάθησα να κάνω κάτι ανάλογο στο PPC, δηλαδή έκανα export το Root Certificate από τον Internet Explorer, το έστειλα στο κινητό και το πέρασα μέσα "τρέχοντάς" το. Μου εμφάνισε ότι ίσως δεν εισήχθησαν όλα τα επιμέρους πιστοποιητικά (;), όμως όταν πάω στο μενού με τα πιστοποιητικά, εμφανίζεται μαζί με τα άλλα Root Certificates. Όλα καλά ως εδώ πιστεύω... Στη συνέχεια όταν πάω να συνδεθώ και διαλέξω WPA2 AES κ.τ.λ. μου βγάζει τα πεδία με το username και το password. Αφού τα συμπληρώσω αναφέρει ότι γίνεται σύνδεση, αλλά η σύνδεση δε γίνεται ποτέ... :( Θα ήθελα τη βοήθειά σας... Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Γίνεται με ορθόδοξο τρόπο ή θέλει registry hacks και ιστορίες για binary nightmares;;; :lol: Δώστε μου τα Xenon σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε για το μακροσκελές μου post... Μάριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Γιατί δεν απευθύνεσαι στο thread του X610; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209312 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeoN2evo Δημ. June 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Σκέφτηκα (καλό,ε; χαχα) ότι αυτό είναι θέμα που αφορά περισσότερο το λειτουργικό, παρά τη συσκευή... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts