Jump to content

NeoN2evo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NeoN2evo

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

NeoN2evo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά! Πριν από 2-3 μέρες αγόρασα ένα Nokia 2323 classic. Παρατήρησα λοιπόν ότι με την κάρτα SIM της Cosmote δεν υποστηρίζονται οι αναφορές παράδοσης για SMS. Για MMS όμως λειτουργούν κανονικά. Για την ακρίβεια η επιλογή ενεργοποίησης των αναφορών παράδοσης δεν εμφανίζεται καν στο menu ρυθμίσεων των SMS... Αντίθετα, με μια κάρτα SIM της Vodafone όλα λειτουργούν και εμφανίζονται κανονικά. Αν ενεργοποιήσω τις αναφορές παράδοσης με τη SIM της Vodafone και μετά βάλω τη SIM της Cosmote, δε μπορώ πλέον να στείλω SMS παρά μόνο MMS :lol: . Τι γίνεται ρε παιδιά... :( Τό 'χει πάθει και κανένας άλλος; Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Μάριος
  2. Σκέφτηκα (καλό,ε; χαχα) ότι αυτό είναι θέμα που αφορά περισσότερο το λειτουργικό, παρά τη συσκευή... :(
  3. Γεια σας παίδες! :-) Καλώς σας ξαναβρίσκω μετά από αρκετό καιρό. Πλέον μπήκα κι εγώ στο στρατόπεδο των PPCs και όπως καταλαβαίνετε είμαι full στην απορία...!!! Χαρ χαρ χαρ χαρ... :lol::lol::lol: Λοιπόν στο ψητό. Το πρόβλημά μου αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσω να συνδέσω την Windows Mobile 6.1 GR συσκευή μου (E-Ten Glofiish X610) με το δίκτυο WiFi της σχολής μου (Α.Π.Θ.) το οποίο χρησιμοποιεί WPA2 AES με PEAP (username, password) και ένα δικό τους Root Certificate. Σας παραθέτω τις οδηγίες σαν συνημμένο έγγραφο Word σχετικά με το πώς γίνεται η ρύθμιση στα XP. Προσπάθησα να κάνω κάτι ανάλογο στο PPC, δηλαδή έκανα export το Root Certificate από τον Internet Explorer, το έστειλα στο κινητό και το πέρασα μέσα "τρέχοντάς" το. Μου εμφάνισε ότι ίσως δεν εισήχθησαν όλα τα επιμέρους πιστοποιητικά (;), όμως όταν πάω στο μενού με τα πιστοποιητικά, εμφανίζεται μαζί με τα άλλα Root Certificates. Όλα καλά ως εδώ πιστεύω... Στη συνέχεια όταν πάω να συνδεθώ και διαλέξω WPA2 AES κ.τ.λ. μου βγάζει τα πεδία με το username και το password. Αφού τα συμπληρώσω αναφέρει ότι γίνεται σύνδεση, αλλά η σύνδεση δε γίνεται ποτέ... :( Θα ήθελα τη βοήθειά σας... Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Γίνεται με ορθόδοξο τρόπο ή θέλει registry hacks και ιστορίες για binary nightmares;;; :lol: Δώστε μου τα Xenon σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε για το μακροσκελές μου post... Μάριος
  4. Ααα η Sygic δυστυχώς εννοεί το GPS της Neonode και όχι το N2. Το video που βρήκες στο youtube είναι από το μέλος jaycee του forum Neono.de, ο οποίος κατάφερε και πέρασε τους χάρτες στο N2, χωρίς υποστήριξη όμως για το δέκτη. BTW το είχα κι εγώ το πρόβλημα με το bluetooth όταν πείραξα μερικά αρχεία συστήματος μέσω linux. Με μια επανεγκατάσταση ήταν όλα ΟΚ, εκτός από τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζω ακόμα όταν συνδέομαι με bluetooth συσκευής τελευταίας γενιάς...
  5. Πέρνα την μέσα σε ανάλυση 220x176 και με σχετικά χαμηλό bitrate (<400kbps). ;)
  6. Γειά σου φίλε! (1) Ναι, παίζει άνετα. (2) Γενικά ο SAR είναι μπούρδες - ο χειρότερος τρόπος να μετρήσεις ακτινοβολία , αλλά για να σου απαντήσω, δεν έχει και από τους χαμηλότερους αλλά ούτε και από τους υψηλότερους. Ειδικά μετά τη νέα αναβάθμιση έχουν πέσει. (3) Ναι, προς στιγμήν βγαίνουν τακτικά updates. ;)
  7. Κι εγώ από το Γερμανό το πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. :) Ήταν πλήρως αχρησιμοποίητο με την έκδοση 2.1.552.4 μέσα! :D Βέβαια από αυτά που διαβάζω προβληματίζομαι γιατί εμένα η μπαταρία μου ζήτημα είναι αν θα μου κρατήσει για μια μέρα υπό φυσιολογική χρήση!!! :cry: Θέλει φόρτιση κάθε μέρα... Κι εδώ διαβάζω για 4 μέρες!!! Ίσως να φταίει και που της άλλαξα τα φώτα σύνδεσε-αποσύνδεσε στη USB κατά τις εγκαταστάσεις... :( Δεν ξέρω... :wacko:
  8. Ε καλά μωρέ κι εσύ αφού είδες ότι ήταν συννενοήσιμοι, αν έβλεπες ότι ήταν άρτιο σαν hardware μπορούσες και να το κρατήσεις. Εξάλλου το software του αλλάζει πλήρως. Είχα πάρει πριν 3 χρόνια σχεδόν ένα V902 το οποίο ήταν δείγμα και χρησιμοποιημένο (ούτε κι εγώ ήξερα πώς και γιατί) και λειτουργεί ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα... :ninja: Τα ίδια μου είχαν πει τότε κι εμένα (θα αργήσουμε να φέρουμε κ.τ.λ.). :X
  9. Α το 'χω πάθει κι αυτό! Λοιπόν... Πήγαινε σε κάποιον υπολογιστή με linux η mac και κάνε format στην κάρτα σου σε FAT16 ή FAT32. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό το προγραμματάκι της Panasonic που αναφέρθηκε εδώ σε προηγούμενες σελίδες για να τη φορμάρεις και μέσα από τα Windows, αλλά προσωπικά δεν το 'χω δοκιμάσει. Μόλις τη φορμάρεις (σε ένα partition!) Βάλε τη στο κινητό, πάτα Format SD card, και μετά κάνε Clean Install. Αν μετά την μεταφορά των αρχείων το N2 δεν κάνει boot από μόνο του για την εγκατάσταση, δοκίμασε να το ανοίξεις μόνος σου από το κουμπί. Μερικές φορές πετυχαίνει. Σε αυτή τη διαδικασία ισχύει ό,τι και στα καθαριστικά... Επαναλάβατε έως ότου προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα... ;) Καλή τύχη και καλό κουράγιο!
  10. Αρχικά βρίσκεις έναν αντάπτορα από microSD σε miniSD. Με τέτοιον δουλεύω κι εγώ. Μετά πάτα εδώ: Neno 2.1.552.5 για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση λογισμικού. Στη συνέχεια συνδέεις το τηλέφωνο στη θύρα USB, κάνεις Clean Install και είσαι έτοιμος. ;) ------- Μετά για να μεταφέρεις αρχεία μην αφαιρείς την κάρτα μνήμης από το κινητό ώστε να την τοποθετήσεις στο PC γιατί θα σου πει να τη φορμάρει και έτσι και πατήσεις "Ναι" την πάτησες! :ninja: Υ.Γ. Από την υπογραφή σου διαλέγω το BMW!
  11. Thanx salamandra! Το δοκίμασα αλλά τπτ... Ε νταξ δεν είναι και τίποτα σοβαρό έτσι κι αλλιώς. Volrath όπως είσαι στην οθόνη που βλέπεις τα πλήκτρα, κάνε tools sweep, πάτα Settings, πάτα favourite keyboards και διάλεξε τι πληκτρολόγια μεταχειρίζεσαι συνήθως! ;)
  12. Γεια σας και χαρά σας παίδες! Καλώς σας βρήκα! Εδώ και λίγο καιρό είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Ν2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό... Είναι alienware! :D Φίλε triviz ο φωτισμός χαμηλώνει αλλά δε σβήνει, τουλάχιστον σε μένα. Πάντως ο διπλανός δε βλέπει τίποτα, αφού είναι το χέρι μου στη μέση και το τηλέφωνο (ή το όνομα) αναγράφεται στην κάτω μεριά. ;) Ρε παιδιά το έλυσε κανείς το πρόβλημα με τις μεταφορές αρχείων μέσω bluetooth; Σε λήψεις σχετικά μεγάλων αρχείων η σύνδεση παγώνει και θέλει restart το bluetooth... Με τις παλαιότερες εκδόσεις 2.1.290.6 και 2.1.339.4 αυτό δε συμβαίνει. Επίσης δε συμβαίνει με τις τελευταίες εκδόσεις όταν λάμβάνω αρχείο από παλαιά συσκευή (π.χ. το Sharp V902). Ξέρει κανείς τίποτα; :ninja:
×
×
  • Create New...