niknik Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Σε κατάστημα που πήγα δεν ήξεραν τίποτα :( Προσοχή: ενεργοποίηση μόνο από 13830! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Σε ποια περιοχή πήγες? Να το αποφεύγουμε. Χαχα. Έλεος. Έστω λίγο τηλεόραση ας δουν. Πάντως το πακέτο με βόλεψε πολύ και περιμένω κι άλλα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Στάδιο Καραϊσκάκη - Πειραιά. Τα παιδιά ήθελαν να με εξυπηρετήσουν αλλά δεν το έβγαζε το σύστημα και ίσχυε μόνο για ανανεώσεις. Ας είναι καλά το myphone.gr που μας ενημερώνει, πήρα τηλ. στο 13830 και σώθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Εγώ πήγα σε κατάστημα τις πρώτες ημέρες, που δεν ήταν ακόμα εφικτή η ενεργοποίηση του "500' προς Vodafone", και η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε μέσα σε 20 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Άντε τώρα περιμένω, στο ίδιο πρόγραμμα, να συμπεριλάβουν και τα σταθερά (όπως στο παλαιό "Βραδινές Κλήσεις"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Σε κατάστημα που πήγα δεν ήξεραν τίποτα :( Προσοχή: ενεργοποίηση μόνο από 13830! Πλάκα μου κάνεις!!!Φαινεται επεσες στην περιπτωση. ΕΛΕΟΣ:lol: Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εγώ πήρα τηλέφωνο 13830 και μου είπαν οτι δεν έχω συμβατό πρόγραμμα (έχω το παλιό VF240 + βραδυνές κλήσεις). Οι βραδυνές κλήσεις είναι που δεν ταιριάζουν. Το θέμα είναι όμως οτι μου είπαν οτι δεν μπορώ να καταργήσω αυτές μόνο, πρέπει να καταργήσω όλο το VF 240 και να πάω σε ένα κοντινότερο πρόγραμμα. Και ιδού το ερώτημα. Με 38 € το μήνα έχω 240 λεπτά + 500' λεπτά μετά τις 21:00 για Vodafone και σταθερά. Βάζοντας τα κάτω δεν με συμφέρει να αλλάξω με τίποτα πρόγραμμα. Π.χ. είδα ότι τα 250' λεπτά σε σημερινά προγράμματα κοστίζουν 36,5 € και τα 200 ' λεπτά 32,5 €. Εσείς τι λέτε? Θα αλλάζατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εγώ πήρα τηλέφωνο 13830 και μου είπαν οτι δεν έχω συμβατό πρόγραμμα (έχω το παλιό VF240 + βραδυνές κλήσεις). Οι βραδυνές κλήσεις είναι που δεν ταιριάζουν. Το θέμα είναι όμως οτι μου είπαν οτι δεν μπορώ να καταργήσω αυτές μόνο, πρέπει να καταργήσω όλο το VF 240 και να πάω σε ένα κοντινότερο πρόγραμμα. Και ιδού το ερώτημα. Με 38 € το μήνα έχω 240 λεπτά + 500' λεπτά μετά τις 21:00 για Vodafone και σταθερά. Βάζοντας τα κάτω δεν με συμφέρει να αλλάξω με τίποτα πρόγραμμα. Π.χ. είδα ότι τα 250' λεπτά σε σημερινά προγράμματα κοστίζουν 36,5 € και τα 200 ' λεπτά 32,5 €. Εσείς τι λέτε? Θα αλλάζατε? μονο εαν η κλησεις που κανεις ειναι η πιο πολες vodafone, τοτε επιλεγεις ενα μικρο προγραμα για να καλυψεις τις κλησεις που ειναι προς αλλους ! διαφορετικα η τιμες τον παλαιον προγραματων δεν νομιζω να τις ξαναδουμε γιατι ειναι και με την εκπτωση του 1 χρονου, αντιστιχο εκπτωση αντι για εποιδοτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Από τη Δευτέρα 1/6/2009 μιλάμε ασταμάτητα με 1 αριθμό Vodafone με το νέο επιπρόσθετο πακέτο λιανικής VODAFONE UNLIMITED NUMBER. Απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές λιανικής που θέλουν να μιλούν ασταμάτητα με έναν συγκεκριμένο αριθμό Vodafone. Χαρακτηριστικά πακέτου •Η μηνιαία χρέωση είναι 5€ επιπρόσθετα του βασικού παγίου του συνδρομητή. •Το πακέτο θα διατίθεται για ενεργοποιήσεις από 1/6/2009 έως και 1/7/2009. •Το πακέτο είναι διαθέσιμο για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές. •Το επιπρόσθετο πακέτο Vodafone Unlimited Number είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα συμβολαίου λιανικής, εμπορικά διαθέσιμα και μη. •Εξαιρούνται τα προγράμματα:ΧωρίςΠάγιο, VF10, Καρτοπρόγραμμα,Best Friends, TOP 5, TOP 5 SMS. Επιλεγμένος Vodafone αριθμός: •Ο επιλεγμένος αριθμός κινητού μπορεί να ανήκει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συμβολαίου, καρτοκινητής, Καρτοπρόγραμμα. Δεν μπορούν να δηλωθούν αριθμοί κινητών home zone. •Η ενεργοποίηση του πακέτου θα γίνεται από: -Τα καταστήματα -Με δωρεάν κλήση στο 1339 -Με κλήση στο 13830 •Οι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν τοε πιπρόσθετο πακέτο θα το έχουν στη διάθεσή τους για πάντα, έως ότου αιτηθούν την απενεργοποίησή του ή μεταβούν σε μη συμβατό πρόγραμμα. Διευκρινίσεις •Το πάγιο θα χρεώνεται αναλογικά από την ημερομηνία ενεργοποίησης •Τα δωρεάν λεπτά για την πρώτηε νεργοποίηση θα δίνονται αναλογικά. •Συνολικά για το μήνα ο συνδρομητής θα έχει 2000 λεπτά χωρίς χρέωση που πρακτικά είναι απεριόριστη επικοινωνία. •Τα λεπτά που δεν καταναλώθηκαν δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα •Το πακέτο θα ενεργοποιείται εντός 2-3εργάσιμων ημερών •Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος χρήσης το επιπρόσθετο πακέτο θα παραμένει ενεργοποιημένο εφόσον το νέο πρόγραμμα είναι συμβατό •Ο συνδρομητής θα μπορεί να αλλάξει τον αριθμό που έχει επιλέξει μετά τη συμπλήρωση 30 ημερών από την τελευταία αλλαγή •Ο συνδρομητής θα μπορεί να απενεργοποιήσει το πακέτο μόνο αν έχουν συμπληρωθεί 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του •Η απενεργοποίηση και η αλλαγή του επιλεγμένου αριθμού θα μπορεί να γίνει από τα καταστήματα Vodafone ή την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι η Βοντα. Οταν οι άλλες έκλεισαν τις προσφορές τους τον Μαρτιο, αυτή συνεχίζει για να μαζέψει ότι μπορεί από τους αντιπάλους και φυσικά νέους συνδρομητές που γιατί να μην την προτιμήσουν από τη στιγμή που είναι η μόνη που έχει καλές προσφορές αυτόν τον καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Αν εβαζε και sms θα ηταν τελειο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 συνεχωσ νεα πακετα κ νεεσ επιλογεσ η vodafone. μπραβο τησ, πολυ δυναμικεσ κινησεισ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πολύ καλό γουστάρω. Δεν είναι συμβατό με το unlimited weekends. Το κρατάς και όσο θες και απλά αλλάζεις αριθμό κάθε μήνα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 •Συνολικά για το μήνα ο συνδρομητής θα έχει 2000 λεπτά χωρίς χρέωση που πρακτικά είναι απεριόριστη επικοινωνία. Υπηρχε καποτε μια εποχη, που μια αλλη εταιρεια ετρωγε κραξιμο συνεχες για δηλωσεις τετοιου ειδους. Πως αλλαζουν οι καιροι... :lol::lol::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Καλοδεχουμενη, αλλα ρε παιδια σιγα την προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Καλοδεχουμενη, αλλα ρε παιδια σιγα την προσφορα. οπωσ κ να το δεισ ειναι μια προσφορα, ειναι μια θετικη κινηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Καλοδεχουμενη, αλλα ρε παιδια σιγα την προσφορα. Ενω αν έδινε 2.000.000.000 λεπτά προς όλους με 0,10 Ευρώ θα ήταν καλή προσφορά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ενω αν έδινε 2.000.000.000 λεπτά προς όλους με 0,10 Ευρώ θα ήταν καλή προσφορά...... Δεν καταλαβα γιατι ειρωνευεσαι, την γνωμη μου ειπα, αν δεν σ'αρεσει μην την διαβαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Δεν καταλαβα γιατι ειρωνευεσαι, την γνωμη μου ειπα, αν δεν σ'αρεσει μην την διαβαζεις. Καλά μην παραξηγήσαι...... Απλά το σωστό ρήμα είναι πως απαξιώ και εγώ με τον ίδιο τρόπο. Άλλωστε όπως λες, ο καθένας λέει τη γνώμη του... και όποιος θέλει τη διαβάζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ψιλομουφα το συγκεκριμενο προγραμμα σαν τα περισσοτερα ...δεν εκπλησομαι καθολου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 εαν δειτε εχουν εξαφανιση την ανακοινοση για τα 500 λεπτα προς vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ψιλομουφα το συγκεκριμενο προγραμμα σαν τα περισσοτερα ...δεν εκπλησομαι καθολου. τουλάχιστον έχουν οι συνδρομητές πολλές επιλογές και δυνατότητα να φτιάχνουν το πρόγραμμα τους στα μέτρα τους. πχ το παλιότερο you and me δεν συνέφερε τα ζευγάρια γιατί μοιράζονταν τον χρόνο ενώ τώρα και περισσότερα λεπτά και ο καθένας ξεχωριστο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 εαν δειτε εχουν εξαφανιση την ανακοινοση για τα 500 λεπτα προς vodafone. η υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένους συνδρομητές! είναι κάτι αντίστοιχο με τα δωρεάν bluetooth που έδιναν στους εταιρικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Γιατί επιλεκτικά; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Γιατί επιλεκτικά; δέν ξέρω, πολιτική της εταιρίας λογικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 δέν ξέρω, πολιτική της εταιρίας λογικά! δεν μπορω να την καταλαβω αυτη την πολιτικη τησ εταιριασ. τι σημαινει επιλεκτικα?με πιο κριτηρι ογινεται η επιλογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts