aromeo Δημοσιεύτηκε May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2009 Παιδια απο σημερα εχω ενα προβλημα...δεν μου διαβαζει καθολου το DVD-RW.Δεν υπαρχει πουθενα ουτε στη διαχειριση συσκευων ουτε και στον φακελο του υπολογιστη.Το περιεργο ειναι οτι οσο και να παταω το κουμπι που εχει στο pc πανω για να ανοιξει το πορτακι δεν γινετε τιποτα. :( Any Help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 το bios το βλέπει? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Θα δοκιμασω reboot kαι θα σου πω.Αλλα μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι χτες το εβλεπε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 κάνε τότε ένα system restore σε κάποια προηγούμενη στιγμή. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Αυτο δεν παιζει με τιποτα.Εχω ενα σκασμο καινουργια πραγματα και βαριεμε να κανω system restore.Ελπιζω να βρω καποια λυση αλλιως θα αναγκαστω να το παω πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Αυτο δεν παιζει με τιποτα.Εχω ενα σκασμο καινουργια πραγματα και βαριεμε να κανω system restore.Ελπιζω να βρω καποια λυση αλλιως θα αναγκαστω να το παω πισω. Άσε τη βλακεία το system restore. Δες αν "ζει" γενικότερα το dvd-r, αν ανάβει το γλομπάκι, αν είναι συνδεδεμένο σωστά, αν το βλέπει το BIOS, και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Άσε τη βλακεία το system restore. Δες αν "ζει" γενικότερα το dvd-r, αν ανάβει το γλομπάκι, αν είναι συνδεδεμένο σωστά, αν το βλέπει το BIOS, και πες μας. +1 ,ξεκιναμε με το αν υπαρχει στο bios η συσκευη ,μετα αν μας την βγαζει στο post και μετα αν υπαρχει στα win. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 το bios το βλέπει? πρώτα αυτό ρώτησα και δεν απαντάει... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Οχι δεν το βλεπει στο bios:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Οχι δεν το βλεπει στο bios:( Άρα δεν είναι πρόβλημα των Vista, εξ' ου και το split. Κοίτα τα καλώδια, τις ρυθμίσεις του controller στο bios και δοκίμασε με άλλο DVD-RW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Κοιταξα τα καλωδια ειναι ολα μια χαρα ουτε κομενα ουτε τιποτα.Αλλα το περιεργο ειναι οτι το λαμπακι του DVD-RW αναβει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 δοκιμασε αλλο drive... δανείσου ενα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Θα δοκιμασω με καποιο αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts