kyttaro Δημοσιεύτηκε May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2009 καλησπερα παιδες,εχς ενα glofish x600 και εχω το destinator 6 αλλα επειδη ειμαι μηχανοβιος δεν μπορω να το κραταω στο χερι οποτε θα με βολευε να μπορω να ακουω τις εντολες απο το ακουστικο του bt.γινεται?με καποιο προγραμμα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Δες εδώ και πες μας εάν σου δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyttaro Δημ. May 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ok katevasa apo kapou allou telika to BTaudio kai kanei ok tin douleia tou...efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisP Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ναι! είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αγόρασα ένα φτηνό (κινέζικο) stereo bluetooth ακουστικό από το ebay και το πρόβλημα λύθηκε. Προσοχή όμως... Όταν το συνδέεις με το PPC σου θα το βάζεις σε "Wireless stereo" mode και όχι hands free. Δούλεψε στο ΗΤC Touch 3g μου. Μάλλον θα κάνει και για το δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts