Jump to content

YiannisP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

YiannisP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σας! Πρόσφατα εγκατέστησα το destinator 8 στο HTC Touch 3G μου. Εκπληκτική η εκφώνηση όλων των δρόμων στα Ελληνικά και πολύ καλός χάρτης. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο πρόβλημα: Κάθε φορά που βρίσκει δορυφόρο ΑΛΛΑΖΕΙ την ώρα και την ημερομηνία στο τηλέφωνο. Φυσικά timezone και ρύθμιση για θερινή ώρα είναι σωστά και στο destinator και στα Windows. Καμια λύση σ'αυτό? Επίσης αν το destinator δεν έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα με την αλλαγή ώρας (που υπάρχουν και στην έκδοση7) Τουλάχιστον μπορούν τα Windows mobile να "κλειδώνουν" κάπως την ώρα ώστε να μην μπορεί να την αλλάξει το κάθε κακογραμμένο πρόγραμμα?
  2. Ναι! είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αγόρασα ένα φτηνό (κινέζικο) stereo bluetooth ακουστικό από το ebay και το πρόβλημα λύθηκε. Προσοχή όμως... Όταν το συνδέεις με το PPC σου θα το βάζεις σε "Wireless stereo" mode και όχι hands free. Δούλεψε στο ΗΤC Touch 3g μου. Μάλλον θα κάνει και για το δικό σου.
  3. Νεκταρία ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου... θα το δοκιμάσω!
  4. Καλησπέρα σε όλους. Όσοι έχουν κάποια συσκευή με windows mobile θα έχουν ανακαλύψει σίγουρα ότι τους λείπουν απλά πράγματα που ήταν αυτονόητα για τα κινητά τηλέφωνα εδώ και αρκετά χρόνια! Ο λόγος για την απλούστατη αυτόματη προσθήκη των γενεθλίων των .pim contacts στο *^%# το ημερολόγιο με reminders ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να βάλουμε το #*@ το Outlook sto PC μας. :angry: Όποιος έχει καμιά ιδέα πως γίνεται αυτό ας μου το πει σας παρακαλώ. P.S. Όσοι ενδιαφέρονται για τα παραπάνω ας ρίξουν μια ματιά στο pim birthdayz. Είναι ένα πανάλαφρο Freeware προγραμματάκι που βγάζει σε λίστα όλα τα γενέθλια από τα contacts ανά μήνα αλλά δεν έχει reminders. Αν ο άγιος άνθρωπος που το έφτιαξε έβαζε και αυτή τη δυνατότητα θα μας έλυνε νομίζω τα χέρια. Δείτε το εδώ και κατεβάστε το: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pim-birthdayz-v1-2.html
  5. Ευχαριστώ που μου απάντησες, δυστυχώς όμως το πρόβλημά μου δεν είναι το wifi αλλά ο δέκτης gps. ακόμα και αν έβαζα το pda σε μια ασφαλή θέση στη μηχανή, θα ήθελα να μπορώ να κλείνω την οθόνη αλλά οι οδηγίες του destinator να συνεχίσουν να ακούγονται από τα ακουστικά.
  6. Παιδια μια ερώτηση... Χρησιμοποιώ το GPS (με Destinator 7) οδηγώντας μηχανή και έτσι πρέπει να το βάζω στην τσέπη και να κλείνω την οθόνη για να ακούω μόνο τις οδηγίες με ακουστικά και να μην πατάω κουμπιά κατά λάθος. Νόμιζα ότι αυτό γίνεται με το κουμπί που υπάρχει στο πάνω μέρος της συσκευής (μιλάω βέβαια για το touch 3g αλλά ίσως ισχύει και για άλλα htc) Αλλά... πατώντας αυτό το κουμπί δεν κλείνει μόνο η οθόνη αλλά και ο δέκτης GPS και το destinator φεύγει από το χάρτη και πάει στην προηγούμενη οθόνη σταματώντας φυσικά να δίνει και οδηγίες. Καμιά λύση σ'αυτό? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...