Jump to content

Τι βάρος έχετε;

nio1975
 Κοινοποίηση

Εσείς που ανήκετε;  

560 members have voted

1. 1. Εσείς που ανήκετε;

• Χοντρός-η
      58
    • Αδύνατος-η
      123
    • Κανονικός-ή
      262
    • Χοντρός αλλά παλιά ήμουν αδύνατος
      46
    • Αδύνατος αλλά παλιά ήμουν χοντρός
      46
    • Υπερυπερβαρος
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 584
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

29,3 :(

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MAX POWER (31 Ιαν. 2004 , 07:08)

Den diafono me oti les file Runner oti se merikes spanies periptoseis mporei na exoume spasimo miokon inon, apla to eksigisa to 8ema giati etsi opos parousiastike nomizo oti oi perisoteroi to tautisan ton miiko kamato...

Den katalabaino ti enoeis oi mys katasrafikan pio pano mporeis na to eksigiseis (an fysika den enoeis spasimo myikon inon)?

Auto pou les pantos syxna symbainei otan i diatrofi enos a8liti den einai katalili, kai otan proponite pio syxna ap'otan prepei me apotelesma na min prolabainei na apo8ikeutei glykogono stous mys (xreiazontai 2,5 meres gia na epanel8oun ta epipeda tou glykogonou sto 90% :confused: )

Pantos kalos i kakos Ergo+metrika einai ta mixanimata ou metroun to ergo kai oxi to lipos :D (den ksero isos kanena tetoio mixanima epagelmatikis katigorias metraei to lipos i akomi kai ton anemo...se kamia periptosi pantos den 8a to poume anemourio as poume :p )

BTW i me8odos metrisis tou lipous me aktines X den nomizo na efarmozete simera pou oloi gnorizoume tis blaptikes tis synepeies (den to ksero auto apla to ypo8eto) :cool: (siga na min bgalei karkino o allos gia na metrisei to lipos tou)

Me ton oro "kapsimo" gia na to pw apla emeis ston stibo ennooume tous athlites pou kataballoun gia kapoia xronia toso megali prospatheia proponisis,h opoia einai sta oria tous kai ta kseperna kamia fora kai otan kapoios to kanei ayto gia paradeigma sta 14-15 tou tha deis oti mporei na einai panellinionikis kai kai kai kai!Omws aytes oi epidoseis tha parameinoun gia 2 ante to anwtero 3 xronia kai meta o athlitis parolo pou bash hlikias tha prepei na synexisei na anebainei tote ksafnika tha meinei stous idious xronous kai ksafnika tha arxisei na peftei apo epidoseis xwris kan na to katalabei!!!Elpizw na katalabes ti ennow!

Yparxei mia periptwsi an stamatisei teleiws kai me alles methodous na epanelthei alla kai pali tha exei xasei toso poly xrono pou oi epidoseis an afksithoun tha einai sto elaxisto!Kai ayto pou les me to glykogono einai enas paragontas tou "kapsimatos"!!!

Diabaze kalytera ti grafw!!!Den eipa ERGOMETRIKA MHXANHMATA!!!!Alla Ergometrika Ergastiria!!!Diladi ta ergastiria pou ginontai diafora test panw se ayta!OLA TA ERGASTHRIA ERGOMETRIAS exoun mixanimata metriseis tou lipous kai oxi mono,ektos apo ta mixanimata pou metrane mesw tou ergou diafora alla!

H methodos me tis aktines X xrhsimopoieite simera alla poly ligotero alla den yparxei tosos kindynos giati den tin kaneis synexws!Aplws egw tin anefera gia na deis oti yparxoun kai alloi tropoi kati pou den to ikseres!Kai oxi mono esy alla kai alloi!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

ego pantos exo ipsos 1,88 kai 66kila eimai!!!!

kai pisteyo pos eimai mia xara!!!! eno fenomai kanonika...oti troo.... ta vazo sthn kilia...! (exoume ligo skempa...alla antras xoris skempe den leei! :p )!!!!!

pio palaia hmoun 1,87 kai 85 kila kai hmoun xontros!!!!! kai mesa se 6 mhnes eixa xasei 15 kila apo ton dekembrio mexri ton iounio!!!!

kai prin ligo kairo exasa kai kana 2 akoma.....kai tora eimai mia xara!!!!

gia na fantasteita apo 36 noumero panteloni tora exo ftasei sto 29-30 !!!!

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (29 Ιαν. 2004 , 18:55)

nio1975....pws ta kataferes...8a mas peis to mustiko....giati 8elw na xasw kamia 10aria kila.

Pantws eimai 197....kai 101 kila....sumfona me auto pou lete den eimai xontros...pantws oute kai leptos eimai....kai kamia dekaria 8a h8ela na ta xasw!

Κοίτα αν και είχα σκελετό αρκετά βαρύ από ότι είπε και η διαιτολόγος για

2.00 μέτρα και πάνω και είμαι 1.80.

Για 8 μήνες είχα διατροφή από διαιτολόγο πάρα πολύ χορταστική και τον πρώτο μήνα έχασα 9,5 κιλά μιάς και τον πρώτο χάνεις πολλά υγρά και τους επόμενους μήνες από 4 εώς και 5 σύνολο στους 8 μήνες 42 κιλά και τώρα μετά από 3 χρόνια λόγω φαγητού και λίγο ποτού έβαλα γύρω στα 8 κιλά αλλά τώρα κάνω πάλι την διατροφή για να τα χάσω.Πάντως πριν ξεκινήσω έκανα γενικές και ειδικές εξετάσεις αίματος και για θυροειδή ένα μάτσο πράγμα.

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Eγω παιδια ειμαι ο καλυτερος απ'ολους.1.83 και 95 κιλα βαρος.Εχω την τελεια κοιλια και τα παιδακια ειναι η καλυτερη μου διασκεδαση μετα τα χαμπουργκερ.Απο διαιτα?μπα...Απο γυμναστικη?Μπα...Κατα τα αλλα καλα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun ( 5 Φεβ. 2004 , 12:35)

Eγω παιδια ειμαι ο καλυτερος απ'ολους.1.83 και 95 κιλα βαρος.Εχω την τελεια κοιλια και τα παιδακια ειναι η καλυτερη μου διασκεδαση μετα τα χαμπουργκερ.Απο διαιτα?μπα...Απο γυμναστικη?Μπα...Κατα τα αλλα καλα!

Siga mia xara eisai...ekei sta 18 kai ego eixa parei kila giati eixa angxos (eksetaseis ktl) ...strosou meta sto gym kai 8a eisai super ;)

BTW kai ego 1,83 90-92kgr imoun tote...tora gyro sta 83kgr...to kalokairi eixa ftasei mexri kai 77 (alla mallon den mou pigaine) :o

1.78 ,69-70 κιλα ,ο δεικτης μου ειναι 22,09 (φτου γαμωτο εχασα το 22 για λιγο δε θα ζησω αυτο το κατι παραπανω :P) .Αυτα εδω και 2 χρονια.Εχω κοψει το γυμναστηριο εδω και 10 μηνες περιπου (δυστυχως).Πριν παω γυμναστηριο ημουν 65 κιλα,απο μυς αστα να πανε δεν ημουν ιδιαιτερα αθλητικο παιδι.Πηρα μονο μυς στο γυμναστηριο χωρις να χασω λιπος (αφου δεν ειχα και περισσευμα).Εχω εντυπωσιακη σταθεροτητα στο βαρος μου,3 μερες να μη φαω 69-70 κιλα (ηλεκτρονικη ζυγαρια) ,3 μερες να τρωω οτι βρισκω παλι 69-70 κιλα,Αυτο ειναι καλο υποθετω :)

ΠΑΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eXecrable ( 6 Φεβ. 2004 , 02:13)

18.5 sto test....

Foititis pou xronos gia fai :p :)

Πλάκα κάνεις;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Φεβ. 2004 , 20:17)

Πλάκα κάνεις;

Oxi sobara milaw, alla d einai to oti eimai foititis to problima...

Lesxi bariemai na paw, fisika den mageireuw (ektos apo kati psila) kai paragelnw ap'eksw tis perissoteres fores...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eXecrable ( 8 Φεβ. 2004 , 10:19)

Oxi sobara milaw, alla d einai to oti eimai foititis to problima...

Lesxi bariemai na paw, fisika den mageireuw (ektos apo kati psila) kai paragelnw ap'eksw tis perissoteres fores...

Μες στην υγειηνη διατροφη...! :D

1.88 και 73kg...

Tι να κανεις...Εχει θυσιες το modelling! :P

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 8 Φεβ. 2004 , 11:51)

Μες στην υγειηνη διατροφη...! :D

Ase ase... Kai pou kai pou tabernes, ladera, retsines....

Alla entaksei, gurizoume pou k pou sti "MAMA" kai trwme kai tpt ygeiino... :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eXecrable ( 9 Φεβ. 2004 , 00:39)

Ase ase... Kai pou kai pou tabernes, ladera, retsines....

Alla entaksei, gurizoume pou k pou sti "MAMA" kai trwme kai tpt ygeiino... :D

Ταπερ δεν στελνει η μαμα.....? :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 8 Φεβ. 2004 , 11:52)

1.88 και 73kg...

Tι να κανεις...Εχει θυσιες το modelling! :P

Τώρα μάλλον και τα μοντέλα θα μπορούν να τρώνε την μπριζολίτσα τους,

Μπριζόλες με γεύση μπακαλιάρου; Εντάξει, ακούγεται ακόμη υπερβολικό. Μπριζόλες τόσο ωφέλιμες, όσο και ο μπακαλιάρος; Αυτό, ακόμη κι αν μοιάζει γευστικά δυσάρεστο, οι επιστήμονες θεωρούν πως είναι πιθανό! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, στη Βοστώνη υποστηρίζουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν βοοειδή, το κρέας των οποίων θα διαθέτει τις ευεργετικές ιδιότητες των ιχθυελαίων.

Ένα γονίδιο κάνει τη διαφορά...

Οι εργαστηριακές έρευνες έδειξαν ότι είναι εφικτό να αναπαραχθούν γενετικά τροποποιημένα θηλαστικά ζώα, οι μυς των οποίων είναι σε θέση να παράγουν την ουσία Ωμεγα-3, που απαντά σε αφθονία στα ψάρια.

Τα εργαστηριακά πειράματα σε ποντίκια υπήρξαν επιτυχή και η ερευνητική ομάδα πιστεύει πως είναι απλώς θέμα χρόνου, προτού η μέθοδος εφαρμοστεί και σε βοοειδή.

Σημειώνεται ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες τα θηλαστικά δεν μπορούν να παράγουν το λιπαρό οξύ Ωμεγα-3, που θεωρείται ασπίδα κατά των καρδιοπαθειών.

Οι ερευνητές εισήγαγαν σε έμβρυα ποντικιών ένα γονίδιο, το οποίο ευθύνεται για την παραγωγή ενός ενζύμου, που βοηθά στη σύνθεση του Ωμεγα-3. Στους ιστούς των ποντικιών που γεννήθηκαν ανιχνεύθηκαν μεγάλες συγκεντρώσεις του προαναφερθέντος λιπαρού οξέος και μικρότερες ποσότητες του λιγότερου ωφέλιμου Ωμεγα-6.

Το επόμενο βήμα, πια, σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι να γίνει αντίστοιχη εφαρμογή σε μεγαλύτερα ζώα.

Προς το παρόν, η μέθοδος που ακολουθείται για τον εμπλουτισμό προϊόντων, όπως το κρέας και τα αυγά, με Ωμεγα-3, είναι η σίτιση των ζώων με τροφές πλούσιες σε ιχθυέλαια, όπως τα ιχθυάλευρα. Ωστόσο η νέα μέθοδος θωρείται ότι θα επιφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς να υπάρξει αλλοίωση της γεύσης των εν λόγω προϊόντων, διότι το Ωμεγα-3 δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση.

Αυτά είναι τα επιτεύγματα και οι φιλοδοξίες των επιστημόνων. Τώρα βέβαια, αν θα θελήσουν οι καταναλωτές να γευτούν μια τόσο... ωφέλιμη μπροζόλα, αυτό είναι σίγουρα άλλη υπόθεση...Αν και πιστεύω οτι τα μοντέλα θα ενδώσουν τελικά και κατα πόσο θα βγεί "υγιεινή" γιατί στο τέλος βγαίνουν και λένε α συγνώμη έχει και κάποιες παρενέργειες ;)

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...