Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδώ είναι η εργοστασιακή ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533808

Τώρα λογικά κάνεις boot to recovery IMG με την ίδια διαδικασία που έκανες το τηλέφωνο σου root access και μετά στο recovery IMG θα δείς επιλογές wipe data kai update από sd. Πρώτα κάνεις wipe data και μετά update. Νοείται ότι στην sd ( κάνε φορματ FAT 32) πρέπει να έχειs περάσει το πιο πάνω αρχείο αφού το μετενομάσεις ως update.zip. Θα κάνει to update μόνο του. Προσοχή δεν tο έχω δοκιμάσει σε hero μόνο σε magic. Λογικά όμως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Πριν τα κάνεις όλα αυτά ψάξε για το calibration touch input, το έχω δεί κάπου στα settings, μπορεί να σου το φτιάξει:)

σε ευχαριστω. Η sd ειναι ειναι απο μαμα fat32?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Root Permisions στο Hero

αφου κατεβασετε το αρχειο tools και το ξεζιπαρεται (εχω βαλει το image που χρειαζεται μεσα),τοτε συνδεεται το hero με το pc σας και το σβινεται.

πατατε το πληκτρο back (αυτο το βελακι διπλα απο το κουμπι search) μαζι με το πληκτρο on/off,τοτε το hero θα ανοιξει σε FASTBOOT.

ανοιγεται το cmd του υπολογιστη σας και γραφεται

fastboot boot cm-hero-recovery.img

θα δειτε μια νεα εικονα στο hero οπου και μεσα θα δειτε και την αψογη εφαρμογη για fullbackup(με αυτο δεν θα ασχολιθουμε τωρα)

χωρις να πειραξεται τιποτα γραφεται παλι στον υπολογιστη σας

adb shell

mount /dev/block/mtdblock3 /system

cat /system/bin/sh > /system/bin/su

chmod 4755 /system/bin/su

/system/bin/reboot

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΑΙ ROOT ΣΤΟ ΗΕRO ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ....

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ.

http://rapidshare.com/files/262794085/tools.zip

μετα το Hard Reboot, εκανα ξανα root το Hero με τα 7αρια μου...

Πως μπορω να δω εαν οντως ειναι rooted το τηλεφωνο μου?

Μπαινω με Terminal και γραφω su

και δεν κανει τιποτα.

Η εφαρμογη ομως autostart αλλα και το Root Explorer παιζουν κανονικα.

cm-hero-recovery.img

edit: Επειδη κατεβασα το αρχειο που δινουν στο thread του xda για rooting Και οχι το δικο σου (!), ειδα οτι μεσα στο φακελο δεν υπηρχε αρχειο boot.img παρα μονο το cm-hero-recovery.img. Παιζει ρολο αυτο ?

Παιδιά εγώ στο Magic πάντως, είχα περάσει άλλη rom πρώτα, που μάλλον ήταν rooted απο την αρχή, καθώς σχεδόν όλες όσες κυκλοφορούν είναι rooted. Απλά έπρεπε να κάνω κι άλλη μια διαδικασία ούτως ώστε να έχουν οι εφαρμογές του τηλεφώνου root. Το έκανα, και μόνο τότε δούλεψε το autostarts.

Οπότε αν σας δουλέυει και σας αφήνει να κάνετε disable μερικά πράγματα, χαλαρά έχετε root access.

μετα το Hard Reboot, εκανα ξανα root το Hero με τα 7αρια μου...

Πως μπορω να δω εαν οντως ειναι rooted το τηλεφωνο μου?

Μπαινω με Terminal και γραφω su

και δεν κανει τιποτα.

Η εφαρμογη ομως autostart αλλα και το Root Explorer παιζουν κανονικα.

cm-hero-recovery.img

edit: Επειδη κατεβασα το αρχειο που δινουν στο thread του xda για rooting Και οχι το δικο σου (!), ειδα οτι μεσα στο φακελο δεν υπηρχε αρχειο boot.img παρα μονο το cm-hero-recovery.img. Παιζει ρολο αυτο ?

αν δεν εχεις το boot πως θα κανει boot?????

το hard reset με ποιον τροπο το εκανες και πετυχες το ελληνικο πληκτρολογιο?

εφω το εχασα τελιως!!!!!!!

εδώ είναι η εργοστασιακή ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533808

Τώρα λογικά κάνεις boot to recovery IMG με την ίδια διαδικασία που έκανες το τηλέφωνο σου root access και μετά στο recovery IMG θα δείς επιλογές wipe data kai update από sd. Πρώτα κάνεις wipe data και μετά update. Νοείται ότι στην sd ( κάνε φορματ FAT 32) πρέπει να έχειs περάσει το πιο πάνω αρχείο αφού το μετενομάσεις ως update.zip. Θα κάνει to update μόνο του. Προσοχή δεν tο έχω δοκιμάσει σε hero μόνο σε magic. Λογικά όμως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Πριν τα κάνεις όλα αυτά ψάξε για το calibration touch input, το έχω δεί κάπου στα settings, μπορεί να σου το φτιάξει:)

η συγκεκριμενη ρομ θα του βγαλει λαθος.......

αν δεν εχεις το boot πως θα κανει boot?????

το hard reset με ποιον τροπο το εκανες και πετυχες το ελληνικο πληκτρολογιο?

εφω το εχασα τελιως!!!!!!!

χαχαχαχαχ θα σε γελασω! δεν εχω ιδεα. Μπορεις ομως να το δοκιμασεις και εσυ. Εμενα επαιξε μια χαρα. Εχω Ελληνικο πληκτρολογιο και νομιζω ειναι και rooted!:D

εχω ενα προβλημα με τους emulators... γραφω su αλλα δεν κανουν τιποτα...:cry::cry::cry:

το hard reset το εκανα μεσα απο την συσκευη. του ειπα να κανει factory data reset!

χαχαχαχαχ θα σε γελασω! δεν εχω ιδεα. Μπορεις ομως να το δοκιμασεις και εσυ. Εμενα επαιξε μια χαρα. Εχω Ελληνικο πληκτρολογιο και νομιζω ειναι και rooted!:D

εχω ενα προβλημα με τους emulators... γραφω su αλλα δεν κανουν τιποτα...:cry::cry::cry:

το hard reset το εκανα μεσα απο την συσκευη. του ειπα να κανει factory data reset!

μπορεις να πας στο πληκτρολογιο στα settings και να μου πεις αν ειναι τικαρισμενο το english!!!!!!!!!!!!

μπορεις να πας στο πληκτρολογιο στα settings και να μου πεις αν ειναι τικαρισμενο το english!!!!!!!!!!!!

στο keyboard language δεν ειναι τιποτα τικαρισμενο.:lol::lol:

ΛΟΙΠΟΝ, μιας και αρχίσαμε να το χακιεβουμε (οσοι το εχετε κάνει root), σε οσους δεν αρεσει το ηχητικό ντοκουμέντο που κάνει στην αρχή οπως ανοίγει, ανοίγετε καποιον Explorer που να εχει access στο root, και πηγαίνετε /system/media/ εκει λοιπον υπάρχει ενα αρχείο που λέγεται boot.mp3. Απλα κάντε τον rename σε .old.

Αυτο ηταν!

Στον ιδιο φάκελο θα βρείτε και τα αρχικά HTC LOGO κλπ, που εαν θελετε πειράζετε για να εχετε δικα σας logo (δεν το εχω κανει εγω και ισως να θελει προσοχή!):D

λοιπον μολις περασα το copilot, ελληνικα, τη φωνη της Ελενιτσας, αλλα ο χαρτης που εχω για ελλαδα (60mb) απο HTC copilot 7.7 και δεν παιζει. λεει incorrect grid data version.

καποιος συναδελφος μηπως εχει χαρτες για το copilot 8?:)

αντε ακομα μια για greek keyboard

1.hard reset

2.δεν θα επιλεξετε στην αρχη ENGLISH

3.μετα δεν ξερω τι και πως αλλα μολις εκανα root το hero νατο και το πληκτρολογιο

Μόλις έκανα και εγώ hard reset.

Πάτησα απλά next στην επιλογή γλώσσας αντί για αγγλικά όπως την πρώτη φορά.

Μου έβγαλε 2 notifications, από τα οποία το ένα ήταν Greek Input Method succesfully installed.

Το επιλέγω, και με βγάζει στο market έχοντας εγκαταστήσει το ίδιο Greek Input Method που είχα βάλει από μόνος μου και πριν....

Τουλάχιστον έχω ακόμα ελληνικά :p Αν και με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι θα ήταν κάποιο IME της HTC

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Μόλις έκανα και εγώ hard reset.

Πάτησα απλά next στην επιλογή γλώσσας αντί για αγγλικά όπως την πρώτη φορά.

Μου έβγαλε 2 notifications, από τα οποία το ένα ήταν Greek Input Method succesfully installed.

Το επιλέγω, και με βγάζει στο market έχοντας εγκαταστήσει το ίδιο Greek Input Method που είχα βάλει από μόνος μου και πριν....

Τουλάχιστον έχω ακόμα ελληνικά :p Αν και με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι θα ήταν κάποιο IME της HTC

αυτο εγινε γιατι με το που βαζεις το gmail σου η το email σου τελος παντων εχει κρατησει logs με αποτελεσμα να μπαινουν παλι οι εφαρμογες που ειχες,αν πχ πας στα mydownloads θα δεις ολες τις εφαρμογες που ειχες κατεβασει πριν το HR

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλα κοίταξα στο my downloads και δέν υπήρχε τίποτα εκτός απο το Greek Input Method.

Το πληκτρολόγιο που έβγαλε εσένα είναι σαν το αγγλικό της HTC με ελληνικά?

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλα κοίταξα στο my downloads και δέν υπήρχε τίποτα εκτός απο το Greek Input Method.

Το πληκτρολόγιο που έβγαλε εσένα είναι σαν το αγγλικό της HTC με ελληνικά?

ναι της Htc

Παιδια καλησπερα,

Εχω καποιες ερωτησεις γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγειλω τον Ηρωα.Ποιες οι διαφορες αναμεσα στην Uk και στην ΕU version και γιατι ειναι πιο ακριβη η EU?Eπισης με το bluetooth τι παιζει?Οντως δεν μπορεις να παρεις αρχεια απο αλλα τηλεφωνα?

Ευχαριστω

Παιδια καλησπερα,

Εχω καποιες ερωτησεις γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγειλω τον Ηρωα.Ποιες οι διαφορες αναμεσα στην Uk και στην ΕU version και γιατι ειναι πιο ακριβη η EU?Eπισης με το bluetooth τι παιζει?Οντως δεν μπορεις να παρεις αρχεια απο αλλα τηλεφωνα?

Ευχαριστω

Φίλε μου δυστυχώς δεν δέχεται αρχεια

μέσω bl αν δεν ανοίξει το root του...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Φίλε μου δυστυχώς δεν δέχεται αρχεια

μέσω bl αν δεν ανοίξει το root του...

με 2 ευρω ...ολα γινονται !!!:lol::lol:

http://www.cyrket.com/package/com.alex.BluetoothFileshare

με ροοτ ομως πρωτα ε!!!!

Παλι τα ίδια θα λεμε Γιώργο?

RECEIVING FILES REQUIRES ROOT, SENDING WORKS WITHOUT IT

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παλι τα ίδια θα λεμε Γιώργο?

RECEIVING FILES REQUIRES ROOT, SENDING WORKS WITHOUT IT

ο μονος που δεν εχει κανει root εισαι εσυ Μητσε !!!

αχχαχααχαχα...

Ελα Αθηνα να στο φτιαξω! Πλέον κάνω root σε hero και απο windows 7 και απο osx:lol::lol::lol: