McKriss Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Μόλις τελείωσα με goldcard...προσπαθώ downgrade σε .1 Πάλι error 140 πάω για generic RUU από xda απ το tutorial τα ξαναλέμε σε λίγο EDIT: Νέα: goldcard+RUU απ' το xda tutorial= επιτυχία! Το flashrec έκανε backup και flashαρε κανονικά, κατεβάζω villain 6 τώρα που πληκτρολογώ. BIG TNX στον φίλο vman για τις συμβουλές του. 28/5 Ερώτηση: Είναι λογικό η Villain 6.1 με apps2sd, class 4 4gb Kingston και overclocked με το overclock widget να σέρνεται? ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!! Το advanced task killer είναι μόνιμα γεμάτο (σέρνεται και αυτό) Edited May 28, 2010 by McKriss Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmit Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Kάνε μερικά reboot, τα χρειάζεται για να στρώσει. Και σε συμβουλεύω να βγάλεις το taskiller, κατά πάσα πιθανότητα συμβάλλει και αυτό στο... σύρσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 28/5 Ερώτηση: Είναι λογικό η Villain 6.1 με apps2sd, class 4 4gb Kingston και overclocked με το overclock widget να σέρνεται? ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!! Το advanced task killer είναι μόνιμα γεμάτο (σέρνεται και αυτό) Έχει συζητηθεί πολλές φορές στα διάφορα topics για Android κινητά. Οι task killers είναι περιττοί και αρκετές φορές επιβλαβείς για το Android. Έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του. Βγάλε τον task killer και κατά πάσα πιθανότητα θα δεις βελτίωση. Επιπλέον, απέφυγε τη χρήση overclock, εκτός κι αν γίνεται από τον kernel που έχεις βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Παιδιά το startup φταίει. Καταλήγει να μένει με 10 mb ελεύθερα μετά το bootάρισμα. Τραβαω kill (με μπόλικο ignore) και είναι άμεσα στα 50-60. Εν τω μεταξύ το OTA updater του villain μου έβαλε integrated autokill, ενώ στο atk το εχω απενεργοποιήσει. Τα παιδιά της ομάδας villain παραδέχτηκαν "performance issues" ως λόγο για την ενσωμάτωση του autokiller. Εγώ θα προτιμούσα ένα startup manager και να εχω καθαρή εκκίνηση χωρίς kill. Καμία πρόταση; Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Sent from my HTC Hero using Tapatalk Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Να κάνω και μια ερώτηση άσχετη με roms? Έχει δοκιμάσει κανείς Bluetooth ακουστικό με caller id με το Hero? Δείχνει την αναγνώριση κλίσης? Θέλω να πάρω ένα bluetooth headset και θα ήθελα να ξέρω αν το υποστηρίζει για να μην το πληρώσω άδικα. Ευχαριστώ Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opcast Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 εγω χρησιμοποιω της itech(i.Tech Bluetooth Headset Clip D Black) και εχω αναγνωριση. βεβαια τις επαφες μου τις εχω με λατινικους χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Να κάνω και μια ερώτηση άσχετη με roms? Έχει δοκιμάσει κανείς Bluetooth ακουστικό με caller id με το Hero? Δείχνει την αναγνώριση κλίσης? Θέλω να πάρω ένα bluetooth headset και θα ήθελα να ξέρω αν το υποστηρίζει για να μην το πληρώσω άδικα. Ευχαριστώ Κανονικότατα και για ελληνικούς χαρακτήρες αναγνώριση Διευκρίνιση: όχι επάνω στο Bluetooth. Στο τηλέφωνο. Η αναγνώριση στο ακουστικό είναι θέμα ακουστικού. Edited May 31, 2010 by McKriss Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Παιδιά το startup φταίει. Καταλήγει να μένει με 10 mb ελεύθερα μετά το bootάρισμα. Τραβαω kill (με μπόλικο ignore) και είναι άμεσα στα 50-60. Εν τω μεταξύ το OTA updater του villain μου έβαλε integrated autokill, ενώ στο atk το εχω απενεργοποιήσει. Τα παιδιά της ομάδας villain παραδέχτηκαν "performance issues" ως λόγο για την ενσωμάτωση του autokiller. Εγώ θα προτιμούσα ένα startup manager και να εχω καθαρή εκκίνηση χωρίς kill. Καμία πρόταση; Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Sent from my HTC Hero using Tapatalk δοκίμασε το AutoStarts (δεν υπάρχει στο market αλλα μπορείς να το βρεις..) απαίτει root (που έχεις αν εχεις villain), και βρίσκει τι εφαρμογές εκτελούνται στο boot και αν θέλεις τις απενεργοποιείς.. μόνο το footprints μου έχει γλυτώσει αλλά όλα τα άλλα αχρείαστα τα έβγαλα.. την Villain δεν την έχω δοκιμάσει αλλά με την Cronos πετάει το τηλέφωνο!! Edited May 31, 2010 by skatedancer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ρε παιδιά εγώ έχω ένα hardware προβλημα : τα λεντακια του τηλεφώνου σταμάτησαν να λειτουργούν εντελώς ξαφνικά.Δοκίμασα και reset to defaults αλλά τίποτα, λέτε με ένα φλασαρισμα να γλιτώσω τη βόλτα στην Αγ. Παρασκευή; BTW βρήκα ένα προγραμμα led tester στο market αλλά δεν είδα φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ρε παιδιά εγώ έχω ένα hardware προβλημα : τα λεντακια του τηλεφώνου σταμάτησαν να λειτουργούν εντελώς ξαφνικά.Δοκίμασα και reset to defaults αλλά τίποτα, λέτε με ένα φλασαρισμα να γλιτώσω τη βόλτα στην Αγ. Παρασκευή; BTW βρήκα ένα προγραμμα led tester στο market αλλά δεν είδα φως... Τελικά μάλλον παω για φλασαρισμα : androidforums.com/htc-hero/7583-led-buttons-lights-dont-work.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 δοκίμασε το AutoStarts (δεν υπάρχει στο market αλλα μπορείς να το βρεις..) απαίτει root (που έχεις αν εχεις villain), και βρίσκει τι εφαρμογές εκτελούνται στο boot και αν θέλεις τις απενεργοποιείς.. μόνο το footprints μου έχει γλυτώσει αλλά όλα τα άλλα αχρείαστα τα έβγαλα.. την Villain δεν την έχω δοκιμάσει αλλά με την Cronos πετάει το τηλέφωνο!! Ευχαριστώ πολύ φίλε skatedancer. Γενικά μ' άρεσε πάρα πολύ το "εργοστασιακό" feel της villain και τα visual πράματά της. Άμα δε δω φως από ταχύτητα θα δοκιμάσω και cronos. Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε skatedancer. Γενικά μ' άρεσε πάρα πολύ το "εργοστασιακό" feel της villain και τα visual πράματά της. Άμα δε δω φως από ταχύτητα θα δοκιμάσω και cronos. φίλε μου, το μόνο πρόβλημα που δεν έχω επιλύσει είναι τα MMS αν και δεν είναι major για μένα, αυτό και το friendstream είναι οι μόνοι λόγοι που ψήνομαι να δοκιμάσω την VillainRom... κατα τα άλλα, η Cronos είναι και σε αίσθηση και σε ταχύτητα ίδια (ίσως και καλύτερη απο stock 1.5) και δεν μου έχει κολλήσει ποτε! δεν θέλω να την αλλάξω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Apndroid είδες αν κάνει τίποτα; Σήμερα βγήκε και η Villain 6.2 ota. Μέρα με νύχτα από ταχύτητα. Edit: Αντί για Friendstream βαλε το Pure Messenger Widget. Έχει όσα skins θες, δείχνει fb, gmail,sms, Twitter και είναι και ελαφρύτερο! ;-) Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) Φαίνεται ότι η HTC άρχισε να δίνει την αναβάθμιση 2.1 για το Hero. Υπομονή μέχρι να φτάσει και στην Ελλάδα. Αν σας ενδιαφέρει να μην κλειδώσει το SPL του Herο, μη βιαστείτε να την εγκαταστήσετε. Αυτό ισχύει τόσο για την αναβάθμιση OTA όσο και γι' αυτή από RUU. Στην περίπτωση της OTA αναβάθμισης θα κάνει κάποιος στο xda dump και θα μπορέσετε να την εγκαταστήσετε. Αν δοθεί ως RUU, θα το κάνω εγώ και θα σας δώσω την αναβάθμιση (rooted) για εγκατάσταση από recovery. EDIT: Όσοι θέλουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το RUU. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι θα κλειδώσει το SPL σας. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό ή αν δε σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση root στο Hero σας, κατεβάστε το RUU και τρέξτε το. Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το HTC Sync. Επίσημη rooted 2.1 ROM O Paul από το Modaco έχει ήδη ανεβάσει μια rooted 2.1 ROM εδώ. Περιλαμβάνει εκτός από την επίσημη 2.1 ROM και το radio και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι η εγκατάστασή του από τη recovery με "Flash zip from sd card". Καλό είναι να κάνετε wipe προηγουμένως. Edited June 4, 2010 by vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Φαίνεται ότι η HTC άρχισε να δίνει την αναβάθμιση 2.1 για το Hero. Υπομονή μέχρι να φτάσει και στην Ελλάδα. Αν σας ενδιαφέρει να μην κλειδώσει το SPL του Herο, μη βιαστείτε να την εγκαταστήσετε. Αυτό ισχύει τόσο για την αναβάθμιση OTA όσο και γι' αυτή από RUU. Στην περίπτωση της OTA αναβάθμισης θα κάνει κάποιος στο xda dump και θα μπορέσετε να την εγκαταστήσετε. Αν δοθεί ως RUU, θα το κάνω εγώ και θα σας δώσω την αναβάθμιση (rooted) για εγκατάσταση από recovery. EDIT: Όσοι θέλουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το RUU. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι θα κλειδώσει το SPL σας. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό ή αν δε σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση root στο Hero σας, κατεβάστε το RUU και τρέξτε το. Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το HTC Sync. Επίσημη rooted 2.1 ROM O Paul από το Modaco έχει ήδη ανεβάσει μια rooted 2.1 ROM εδώ. Περιλαμβάνει εκτός από την επίσημη 2.1 ROM και το radio και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι η εγκατάστασή του από τη recovery με "Flash zip from sd card". Καλό είναι να κάνετε wipe προηγουμένως. είναι εντελώς απείραχτη? χωρίς superuser ή apps2sd? Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Αυτή του Paul είναι rooted με το Superuser και, από μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι άλλο. Δεν ξέρω, αν έχει ενεργοποιήσει το Apps2SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Ελληνικά και όλα?Ισχυει και για μας που έχουν πάρει το hero απο ελλάδα? Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) Η έκδοση του roufianos από xda wireless tether apps2sd optimized rooted superuser plurk http://www.roufianos.com/showthread....post#post12091 φλασάρω τώρα Edited June 4, 2010 by McKriss Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Η έκδοση του roufianos από xda wireless tether apps2sd optimized rooted superuser plurk φλασάρω τώρα O roufianos είμαι έγω :lol:... Πριν λίγο τελείωσα το rooting και έκανα την rom app2sd enabled. Με 1 ώρα χρήσης της μπορώ απλά να σας πω, πως ΟΟΟΤΙ έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα ήταν ενα ΤΙΠΟΤΑ, σε αυτό που έχω ανεβάσει τώρα... Περισσότερα εδώ http://www.roufianos.com/showthread.php/12062-HERO-Oficial-ROOTED-2.1-ROM-SU-Wireless-Tether?goto=newpost#post12091 ευχαριστώ... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Ελληνικά και όλα?Ισχυει και για μας που έχουν πάρει το hero απο ελλάδα? To RUU είναι το ίδιο για όλους. Οπότε αρκεί κατά την πρώτη εκκίνηση (δεδομένου ότι έχετε ελληνική SIM μέσα), όταν σας ρωτήσει για γλώσσα, απλά να επιλέξετε επόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 @tron13 πρέπει να είναι rooted το κινητο ή όχι? Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 @tron13 πρέπει να είναι rooted το κινητο ή όχι? To κινητό (συσκευή) δεν γίνετε rooted... Rooted γίνετε η ROM που έχουμε πάνω στην συσκευή... Αν όμως ΔΕΝ έχεις ξανά βάλει custom roms στο hero σου, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στην υπογραφή μου... ;) Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 @tron13 πρέπει να είναι rooted το κινητο ή όχι? Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει custom recovery ROM και να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, για να μπορέσεις να βάλεις κάποια απ' αυτές τις custom (βασισμένες στην επίσημη 2.1) ROM που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 EDIT: Όσοι θέλουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το RUU. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι θα κλειδώσει το SPL σας. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό ή αν δε σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση root στο Hero σας, κατεβάστε το RUU και τρέξτε το. Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το HTC Sync. Εχει δοκιμασει κανεις το παραπανω? Εχει ελληνικα κι ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις το παραπανω? Εχει ελληνικα κι ολα? Αυτό που δίνεις ήταν το source code μου, για να φτιάξω την ΡΟΜ μου. Ελληνικά παίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ με την δωρεάν εφαρμογή του Market : morelocale2 (να σημειώσω πως αυτή η εφαρμογή ΔΕΝ κανει εγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας άπλα "την ξεκλειδώνει" το πρόγραμμα είναι ελάχιστα kb) όλες οι ΡΟΜ που υπάρχουν από όλες τις χώρες του κόσμου έχουν μέσα τους ΟΛΕΣ τις γλώσσες, και απλά κάποιοι providers τις κλειδώνουν ώστε οι χρήστες να βλέπουν ΜΟΝΟ τις γλώσσες που ενδιαφέρει το κοινό τους. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts