eeVoskos Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 @fonaklas High-res το Hero δεν παίρνει (είναι HVGA), είναι για κινητά της HTC με υψηλότερη ανάλυση (WVGA) και voice input η 1.5 επίσης δεν έχει. Μόλις βγει η 2.1 δοκίμασέ το. Παράθεση Follow the path of the shepherd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το λογισμικό; Η οθόνη αφής κάνει τρελά. Δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις εντολές μου, στο εικονικό πληκτρολόγιο "πλήκτρα" δεν λειτουργούν (π.χ. το backspace σε portrait), άλλες φορές άλλο πατάω και άλλο βγαίνει... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Ερώτηση, Τι διαφορά έχουν οι "επίσημη" rom που κυκλοφόρησε απο αυτήν που θα βγάλει η HTC? Αν δε με ενδιέφερε να περάσω custom rom να κάνω αναβάθμιση με το RUU που εχει κυκλοφορήσει ή να περιμένω να το κατεβάσω απο HTC όταν βγεί? Αν αναβαθμίσω τώρα, θα μπορώ μετά να αναβαθμίσω με αυτο που θα βγάλει η HTC? Θα έχει νόημα? Thanx Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Εγινε update η rom μου... Ριξτε μια ματια, αξιζει Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το λογισμικό; Η οθόνη αφής κάνει τρελά. Δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις εντολές μου, στο εικονικό πληκτρολόγιο "πλήκτρα" δεν λειτουργούν (π.χ. το backspace σε portrait), άλλες φορές άλλο πατάω και άλλο βγαίνει... Τι rom φλάσαρες? Ερώτηση, Τι διαφορά έχουν οι "επίσημη" rom που κυκλοφόρησε απο αυτήν που θα βγάλει η HTC? Αν δε με ενδιέφερε να περάσω custom rom να κάνω αναβάθμιση με το RUU που εχει κυκλοφορήσει ή να περιμένω να το κατεβάσω απο HTC όταν βγεί? Αν αναβαθμίσω τώρα, θα μπορώ μετά να αναβαθμίσω με αυτο που θα βγάλει η HTC? Θα έχει νόημα? Thanx Δεν έχει ελληνικά η τωρινή official, είναι για την ταϊβανέζικη αγορά. Αν δε σε ενδιαφέρει το rootάρισμα, μάλλον θα τα καταφέρεις να αναβαθμίσεις με την τωρινή RUU, αλλά μπορεί και να σε μπλοκάρει μέσω IMEI. Καλύτερα να περιμένεις. Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Τι rom φλάσαρες? Δεν έχει ελληνικά η τωρινή official, είναι για την ταϊβανέζικη αγορά. Αν δε σε ενδιαφέρει το rootάρισμα, μάλλον θα τα καταφέρεις να αναβαθμίσεις με την τωρινή RUU, αλλά μπορεί και να σε μπλοκάρει μέσω IMEI. Καλύτερα να περιμένεις. Η ROM μου είναι απο τα sources της ταϊβανέζικης, αλλά έχουν περαστεί μέσα όλα τα localizations KAI τα APNS από όλες τις χώρες. Αυτό πάει να πεί οτι μπορείς να διαβάζεις ΚΑΙ να γραφεις Ελληνικά (με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλητρκολόγιο). Κάποιες εφαρμογές είναι στα Ελληνικά... οι περισσότερες όμως είναι στα αγγλικά. Είναι full Rooted με overclocked πυρίνα. Δεν υπάρχει κανένας φόβος αν την βάλεις. Άλλωστε την έχουν ήδη βάλει πάρα πολλοί χρήστες απο το xda και λένε πολύ καλά λόγια... Δοκίμασε την και... εδώ είμαστε!!! Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Η ROM μου είναι απο τα sources της ταϊβανέζικης, αλλά έχουν περαστεί μέσα όλα τα localizations KAI τα APNS από όλες τις χώρες. Αυτό πάει να πεί οτι μπορείς να διαβάζεις ΚΑΙ να γραφεις Ελληνικά (με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλητρκολόγιο). Κάποιες εφαρμογές είναι στα Ελληνικά... οι περισσότερες όμως είναι στα αγγλικά. Είναι full Rooted με overclocked πυρίνα. Δεν υπάρχει κανένας φόβος αν την βάλεις. Άλλωστε την έχουν ήδη βάλει πάρα πολλοί χρήστες απο το xda και λένε πολύ καλά λόγια... Δοκίμασε την και... εδώ είμαστε!!! Θέλω να πω οτι υποστηρίζω τον tron για όλη την εξαιρετική δουλειά του. Αλλά τα παιδιά ρωτάνε μάλλον για unrooted συσκευές, όπως έγινε κουβέντα και πριν κανα-δυο σελίδες. Πάντως πλέον στηρίζω και εγώ την κίνηση root και τα πλεονεκτήματά της. Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Θέλω να πω οτι υποστηρίζω τον tron για όλη την εξαιρετική δουλειά του. Αλλά τα παιδιά ρωτάνε μάλλον για unrooted συσκευές, όπως έγινε κουβέντα και πριν κανα-δυο σελίδες. Πάντως πλέον στηρίζω και εγώ την κίνηση root και τα πλεονεκτήματά της. Sorry... :X Νόμιζα πως η κουβέντα είχε να κάνει με την rooted ROM μου... !!! Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jerouris Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Εγινε update η rom μου... Ριξτε μια ματια, αξιζει Nice ROM tron13. Δουλεύει μια χαρά προς το παρόν. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Θέλω να πω οτι υποστηρίζω τον tron για όλη την εξαιρετική δουλειά του. Αλλά τα παιδιά ρωτάνε μάλλον για unrooted συσκευές, όπως έγινε κουβέντα και πριν κανα-δυο σελίδες. Πάντως πλέον στηρίζω και εγώ την κίνηση root και τα πλεονεκτήματά της. σωστά για unrooted μιλάω. Η αλήθεια είναι πως δοκίμασα να περάσω τη rom του "roufianos" :) αλλά απότι κατάλαβα έπρεπε να κάνω downgrade για να το καταφέρω και φοβήθηκα-βαρέθηκα :O όσο για την taiwanεζικη rom, στο ξεκίνημα αν δε διαλέξω καμία γλώσσα δε θα φορτώσει τα ελληνικά διαβάζοντας ότι αυτή είναι η γλώσσα της sim? Στο προηγούμενο Upgrade τουλάχιστον έτσι είχε γίνει. Edited June 7, 2010 by acidburn Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 σωστά για unrooted μιλάω. Η αλήθεια είναι πως δοκίμασα να περάσω τη rom του "roufianos" :) αλλά απότι κατάλαβα έπρεπε να κάνω downgrade για να το καταφέρω και φοβήθηκα-βαρέθηκα :O όσο για την taiwanεζικη rom, στο ξεκίνημα αν δε διαλέξω καμία γλώσσα δε θα φορτώσει τα ελληνικά διαβάζοντας ότι αυτή είναι η γλώσσα της sim? Στο προηγούμενο Upgrade τουλάχιστον έτσι είχε γίνει. Με μια κουβέντα όχι. Μόνο αγγλικά και κινέζικα. Οι πειραγμένες custom έχουν πολυγλωσσικά πληκτρολόγια, μαζί με τα υπόλοιπα mods. Υπομονή. Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Με μια κουβέντα όχι. Μόνο αγγλικά και κινέζικα. Οι πειραγμένες custom έχουν πολυγλωσσικά πληκτρολόγια, μαζί με τα υπόλοιπα mods. Υπομονή. Περίπου... στην Roufianos V1.1, αν βάλεις Ελληνικά, Καποιες απο τις εφαρμογές της HTC, τις βγάζει στα Ελληνικά (google Maps = Χάρτες δείχνει), και ότι νέο widget βάζεις απο την HTC είναι και αυτό στα Ελληνικά. Καλό θα ήταν κατά το 1ο boot να επιλέξεις Greek, και θα έχεις και το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Τι rom φλάσαρες? Αν ρωτάς εμένα, δεν έχω φλασάρει καμμία ROM. Χρησιμοποιώ την 2.73.405.38 που "φόραγε" το Hero όταν το πήρα. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkoskapa Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) Έβαλα και εγώ εχθές την ROM από royfianos. Πολύ καλή δουλειά roufiane ;) όλα μια χαρά. Κάτι μικροπροβληματάκια συνάντησα με 2 εφαρμογές που ήταν εγκατεστημένες αλλά τίποτα σοβαρό. EDIT: Για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή app2sd πρέπει να κάνουμε κάτι επιπλέον; Edited June 8, 2010 by nikkoskapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αν ρωτάς εμένα, δεν έχω φλασάρει καμμία ROM. Χρησιμοποιώ την 2.73.405.38 που "φόραγε" το Hero όταν το πήρα. Δοκιμασες factory reset? Sent from my HTC Hero using Tapatalk Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Ελπίζω σύντομα να δούμε και το Swype με Ελληνικά , στο Hero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Δοκιμασες factory reset? Sent from my HTC Hero using Tapatalk Όχι, διότι θα χάσω τα πάντα. Πως κάνω backup? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Handy backup για αποθήκευση SMS, επαφών κλπ, αλλά όχι εφαρμογών και ρυθμίσεων. Ούτως ή άλλως αυτά είναι καλό να μην τα βάλεις από backup, γιατί δεν αποκλείεται κάποιο απ' αυτά να σου προκαλεί το πρόβλημα. Εάν είχες το κινητό rooted, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το Titanium Backup, αλλά και σ' αυτή την περίπτωση δε θα το συνιστούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Handy backup για αποθήκευση SMS, επαφών κλπ, αλλά όχι εφαρμογών και ρυθμίσεων. Ούτως ή άλλως αυτά είναι καλό να μην τα βάλεις από backup, γιατί δεν αποκλείεται κάποιο απ' αυτά να σου προκαλεί το πρόβλημα. Εάν είχες το κινητό rooted, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το Titanium Backup, αλλά και σ' αυτή την περίπτωση δε θα το συνιστούσα. Το Handy Backup δεν το βρήκα στο δικό μου το market...είναι δωρεάν η επι πληρωμή...? Δευτερον αν και ξέρω ότι μπαίνει σε λάθος νήμα...απλα το βάζω εδώ για να εκφράσω μια μικρή μου πικρία....η T-mobile ανακοίνωσε ότι θα βγάλει επίσημο update froyo για όλα τα myTouch 3g επαναλαμβάνω ΟΛΑ όχι μόνο το καινούριο το slide...Για όσους δεν ξέρουν το myTouch 3g είναι το αμερικάνικο magic.... Πηγή http://www.androidcentral.com/ Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Το Handy Backup δεν το βρήκα στο δικό μου το market...είναι δωρεάν η επι πληρωμή...? Δευτερον αν και ξέρω ότι μπαίνει σε λάθος νήμα...απλα το βάζω εδώ για να εκφράσω μια μικρή μου πικρία....η T-mobile ανακοίνωσε ότι θα βγάλει επίσημο update froyo για όλα τα myTouch 3g επαναλαμβάνω ΟΛΑ όχι μόνο το καινούριο το slide...Για όσους δεν ξέρουν το myTouch 3g είναι το αμερικάνικο magic.... Πηγή http://www.androidcentral.com/ Πίκρα...:mad: Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Άντε γμτ τι θα γίνει με την official 2.1... 10 του μήνα φτάσαμε και οι Ταιβανέζοι την έχουν ήδη μια βδομάδα... Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Σε οχτώ μέρες σύμφωνα με αυτό Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Έκανα μια απόπειρα να περάσω το VillainRom 10 και ακολούθησα τον οδηγό που έχει εκεί αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. έκανα τα σχετικά με την goldcard και πήγα να περάσω το RUU που δίνει αλλά το κινητό έμπαινε σε bootloader και το πισί πετούσε μήνυμα ότι δεν ειναι συνδεδεμένο. Όση ώρα κ να το άφηνα δεν έκανε κάτι. Τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να είμαι καλυμμένος μετά τις αλλαγές που είχε κάνει κ τις διαγραφές.... Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Έκανα μια απόπειρα να περάσω το VillainRom 10 και ακολούθησα τον οδηγό που έχει εκεί αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. έκανα τα σχετικά με την goldcard και πήγα να περάσω το RUU που δίνει αλλά το κινητό έμπαινε σε bootloader και το πισί πετούσε μήνυμα ότι δεν ειναι συνδεδεμένο. Όση ώρα κ να το άφηνα δεν έκανε κάτι. Τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να είμαι καλυμμένος μετά τις αλλαγές που είχε κάνει κ τις διαγραφές.... Ποιά έκδοση είχες πριν την απόπειρα root? Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Ποιά έκδοση είχες πριν την απόπειρα root? 2.73.405.38 έχω εργοστασιακά. Έκανα την διαδικασία σητν αρχή δε με άφησε να κάνω backup οπότε αναγκάστικά πήγα μέσω goldcard. Έφτασα στο σημείο να κάνω sync το κινητό και να τρέξω το RUU που έχει εκεί, το κινητό κάνει reboot σε μια άσπρη οθόνη με 3 androids κάτω και ένα RUU USB κείμενο, και μένει εκεί. Το pc πετάει ERROR 171 ότι και καλά δεν είναι συνδεδεμένη συσκευή... Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts