tron13 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μόλις έλαβα το εξής μήνυμα απο την htc New Response From [ Marcus (CIS Support (Tech)) ] Dear Mr.Dimitris Thank you for contacting HTC. Some of the phones in our Android line up including your Hero are due to receive an upgrade, and it is scheduled to be released starting at the end of April. Your phone should be upgraded Over-The-Air. You can expect a pop-up message on your phone when connected to the internet once it is ready. When the upgrade is ready, we will notify you via our website and on various social media networks including Twitter and Face book.. If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again. Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to HTC ? Support ? Customer Service ? Support via Hotline , you'll find a toll free number that you can dial only from a landline. Thank you so much for using HTC products. Respect & Regards, HTC Team http://www.htc.com Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eeVoskos Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.. Ξέρει κανείς για το 7bit SMS alphabet και το "EditorInfo.TYPE_TEXT_VARIATION_SHORT_MESSAGE" είναι ένα application "Greek input keyboard" που υποτίθεται κάνει enable το "7bit SMS alphabet" και έτσι μπορείς και στέλνεις 160 χαρακτήρες στα sms..Βέβαια δεν μου δούλεψε! :p Μήπως (αν δουλεύει)μπορούν το ενσωματώσουν κάποιοι που φτιάχνουν custom rom? Δοκίμασα το Greek IME. Υποτίθεται (αν δεις το faq) ότι λύνει το πρόβλημα σε κάποια κινητά, αλλά όχι στο Hero μου. Λέει ότι δουλεύει σε G1. Πάντως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ελληνικό ΙΜΕ για όσους δεν έχουν συσκευή αγορασμένη στην Ελλάδα. Αλήθεια, σε κινητό από Ελλάδα (με ελληνική rom) υπάρχει η δυνατότητα για Αγγλικό μενού με ελληνικό πληκτρολόγιο (της HTC, όχι με 3rd party εφαρμογή); Παράθεση Follow the path of the shepherd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Δοκίμασα το Greek IME. Υποτίθεται (αν δεις το faq) ότι λύνει το πρόβλημα σε κάποια κινητά, αλλά όχι στο Hero μου. Λέει ότι δουλεύει σε G1. Πάντως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ελληνικό ΙΜΕ για όσους δεν έχουν συσκευή αγορασμένη στην Ελλάδα. Αλήθεια, σε κινητό από Ελλάδα (με ελληνική rom) υπάρχει η δυνατότητα για Αγγλικό μενού με ελληνικό πληκτρολόγιο (της HTC, όχι με 3rd party εφαρμογή); εμενα παντως δεν μου δουλευει σωστα ουτε στο g1,οποτε πατησω πληκτρο το οποιο ειναι κοινο και στα 2 αλφαβητα πχ ΑΒΗ κτλ πεφτει απο τα 160 στα 70 Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achillx Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Δοκίμασα το Greek IME. Υποτίθεται (αν δεις το faq) ότι λύνει το πρόβλημα σε κάποια κινητά, αλλά όχι στο Hero μου. Λέει ότι δουλεύει σε G1. Πάντως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ελληνικό ΙΜΕ για όσους δεν έχουν συσκευή αγορασμένη στην Ελλάδα. Αλήθεια, σε κινητό από Ελλάδα (με ελληνική rom) υπάρχει η δυνατότητα για Αγγλικό μενού με ελληνικό πληκτρολόγιο (της HTC, όχι με 3rd party εφαρμογή); Εγώ έχω γαλλικό και καλά..από expansys france..αν όταν πρωτοβάλεις την κάρτα,εκεί που ζητάει γλώσσα, δεν επιλέξεις τίποτα όλα γυρνάνε στα Ελληνικά..ακόμα και το πληκτρολόγιο..απλά δεν έχει 160 χαρακτήρες.. Σε ένα που είχα δει στο πλαίσιο έγραφε 160 χαρακτήρες..είχε την .38 rom Την δοκίμασα και αυτή αλλά τίποτα..μου έστηλαν και από ace Hellas την rom που βάζουν στα κινητά όταν πάνε στο service τους αλλά ήταν η ίδια που ήταν στο htc.com Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτό το θέμα..και ρε ****το με κινητά των 20 euro μπορείς και γράφεις 160 χαρακτήρες!!! Ντροπή!! Παράθεση VANILLA AOSP :up: CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Λολ, άσε που το update που αναφέρεις βγήκε 13/1, λες να μην το έχουμε δει;:lol: Τεσπά σε πιο σοβαρά πράγματα. Πήρα εγώ τηλ στο τηλέφωνο που έδωσε ο Tron13 παραπάνω, και εμένα μου απάντησαν. Ο τύπος που μίλησα ή πρέπει να ήξερε σπαστά Ελληνικά ή να ήταν Κύπριος και να μην ήξερε καλά τα Ελληνικά. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως τα γραφεία τους είναι Κύπρο γιατί με πέρασε σε μια κυριά που επίσης μίλαγε σαν να είναι από το νησί - μπορεί να κάνω και λάθος - No Offence με τους Κύπριους, απλά οι συγκεκριμένοι φάνηκαν να μιλάνε με αυτή τη προφορά και λίγο σπαστά. Τεσπά, αφού του έδωσα το IMEI και κάποια άλλα στοιχεία για να με φακελώσει, μου είπε πως δεν έχουν ιδέα το πότε θα βγει το update. Ζήτησα να με περάσει σε έναν άλλο υπεύθυνο εκεί μέσα με την δικαιολογία πως θέλω να μάθω ποιά είναι η επίσημη θέση της εταιρίας για αυτή την καθυστέρηση και κατά πόσο με κοροιδεύει ή όχι (:X, drama stories ξέρετε...) και με σύνδεσε με την κυριά που μου είπε (αν κατάλαβα καλά όπως μίλαγε) πως δεν έχουν ιδέα και πως πρέπει να κάνω - κάνουμε υπομονή. Της είπα αν αυτό σημαίνε ως το τέλος του μήνα ή τέλος του καλοκαιριού (ή τέλος του κόσμου...) και είπε πως δεν θέλει να μου πει ψέμματα, δεν ξέρει. Υπομονή ή κάντε root και τέλος...Λύσεις πάντα υπάρχουν. Η δική μου εκτίμηση είναι πως θα πρέπει να βγουν τα νέα τους τηλέφωνα και μετά να βγει η update. Πωλήσεις κάνουν... Ποιές είναι αυτές οι λύσεις για rooted τηλέφωνο; Μπορείς να δώσεις κάποια links; Αν εννοείς Villain ROM και άλλες 2 που υπάρχουν στο xda δυστυχώς τουλάχιστον για μένα δεν είναι λύσεις διότι έχουν παρθεί απο kernels από άλλα android τηλέφωνα με αποτέλεσμα διάφορα δυσσάρεστα κατα την χρήση και πάνω από όλα ελλεινή αυτονομία μπαταρίας! Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achillx Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ποιές είναι αυτές οι λύσεις για rooted τηλέφωνο; Μπορείς να δώσεις κάποια links; Αν εννοείς Villain ROM και άλλες 2 που υπάρχουν στο xda δυστυχώς τουλάχιστον για μένα δεν είναι λύσεις διότι έχουν παρθεί απο kernels από άλλα android τηλέφωνα με αποτέλεσμα διάφορα δυσσάρεστα κατα την χρήση και πάνω από όλα ελλεινή αυτονομία μπαταρίας! Νομίζω είσαι λάθος στο θέμα των custom rom... Φυσικά και υπάρχουν rom που δεν είναι καλές,με πράγματα να μην δουλεύουν,να τρώνε μπαταρία,και να κολλάνε..αλλά υπάρχουν και άλλες που είναι μια χαρά.. Δεν ξέρω για κάποια 2.1 rom που να είναι τέλεια(τέλεια βέβαια δεν είναι ούτε της μαμάς του) αλλά εγώ έχω την 3.2 modaco που υποτήθετε είναι android 1.6 και δουλεύουν ΟΛΑ.. Με την custom μπορώ να κάνω πράγματα που με την original δεν μπορώ(ακόμα),μεταφορά αρχείων με bluetouth, wifi tether ,το ap2sd και φυσικά την δυνατότητα να πετάξεις ότι application δεν χρειάζεσαι..(έχω κάνει έναν οδηγό γι'αυτό)..τέλος νομίζω είναι πιό γρήγορη από την original! Anyway..γούστα είναι αυτά! Γνώμη μου..βολέψου με την rom που έχεις ή με κάποια custom και αν ποτέ η HTC βγάλει το μπιπ update βάλτο..μην περιμένεις πάνω από το κινητό για το περίφημο pop-up!! Παράθεση VANILLA AOSP :up: CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 ... έχω κάποιες απορίες. 1-Έχει αναγνώριση γραφής; 1. Εννοείται ... Είναι σίγουρο αυτό; Δηλαδή μπορεί να αναγνωρίσει αριθμούς ή γράμματα που θα σχηματίσω με το δάχτυλο μου στην οθόνη όπως τα κινητά αφής της SE; Ρωτάω πάλι γιατί δεν το έχω δει να το γράφει στα χαρακτηριστικά του. Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achillx Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Είναι σίγουρο αυτό; Δηλαδή μπορεί να αναγνωρίσει αριθμούς ή γράμματα που θα σχηματίσω με το δάχτυλο μου στην οθόνη όπως τα κινητά αφής της SE; Ρωτάω πάλι γιατί δεν το έχω δει να το γράφει στα χαρακτηριστικά του. 1000 συγνωμη..διαβασα αναγνωριση κλησης! Αναγνωριση γραφης δεν εχει απο τη μαμα του σιγουρα.δεν ξερω αν υπαρχει application που το κανει... Παράθεση VANILLA AOSP :up: CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Είναι σίγουρο αυτό; Δηλαδή μπορεί να αναγνωρίσει αριθμούς ή γράμματα που θα σχηματίσω με το δάχτυλο μου στην οθόνη όπως τα κινητά αφής της SE; Ρωτάω πάλι γιατί δεν το έχω δει να το γράφει στα χαρακτηριστικά του. Γενικα για συσκευες με android 1.6 και πανω υπαρχει το google gesture το οποιο αναγνωριζει μονο αγγλικη γραφη προς το παρον και στην ουσια ψαχνει τις επαφες,εφαρμογες,mp3 που εχεις μεσα στο τηλεφωνο.Αν εννοεις να αναγνωριζει γραφη ενω γραφεις sms δεν νομιζω να γινεται προς το παρον Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eeVoskos Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Σε κινητό αγορασμένο από Ελλάδα (με ελληνική rom) υπάρχει η δυνατότητα για Αγγλικό μενού με ελληνικό πληκτρολόγιο (της HTC, όχι με 3rd party εφαρμογή); Κάποιος μπορεί να απαντήσει σ' αυτό; Σκέφτομαι σοβαρά να βάλω ελληνική rom για να έχω το ελληνικό πληκτρολόγιο της HTC, αλλά η ελληνική μετάφραση στο μενού δεν είναι ό,τι καλύτερο. Παράθεση Follow the path of the shepherd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Κάποιος μπορεί να απαντήσει σ' αυτό; Σκέφτομαι σοβαρά να βάλω ελληνική rom για να έχω το ελληνικό πληκτρολόγιο της HTC, αλλά η ελληνική μετάφραση στο μενού δεν είναι ό,τι καλύτερο. Φίλε μου με το morelocale γινεται η δουλειά σου. Έτσι δεν είναι παιδιά; Όσο για τη ROM, δεν είναι "ελληνική", απλά έχει ελληνική μετάφραση σε όλα (κατά τη γνώμη μου πολύ ωραία). Κατά τα άλλα περιέχει και πολλές επιπλέον γλώσσες. Βάλε την .66 άφοβα, από τους xda (είναι official κανονικά) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559622 Edited April 17, 2010 by McKriss Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Νομίζω είσαι λάθος στο θέμα των custom rom... Φυσικά και υπάρχουν rom που δεν είναι καλές,με πράγματα να μην δουλεύουν,να τρώνε μπαταρία,και να κολλάνε..αλλά υπάρχουν και άλλες που είναι μια χαρά.. Δεν ξέρω για κάποια 2.1 rom που να είναι τέλεια(τέλεια βέβαια δεν είναι ούτε της μαμάς του) αλλά εγώ έχω την 3.2 modaco που υποτήθετε είναι android 1.6 και δουλεύουν ΟΛΑ.. Με την custom μπορώ να κάνω πράγματα που με την original δεν μπορώ(ακόμα),μεταφορά αρχείων με bluetouth, wifi tether ,το ap2sd και φυσικά την δυνατότητα να πετάξεις ότι application δεν χρειάζεσαι..(έχω κάνει έναν οδηγό γι'αυτό)..τέλος νομίζω είναι πιό γρήγορη από την original! Anyway..γούστα είναι αυτά! Γνώμη μου..βολέψου με την rom που έχεις ή με κάποια custom και αν ποτέ η HTC βγάλει το μπιπ update βάλτο..μην περιμένεις πάνω από το κινητό για το περίφημο pop-up!! Όπα, έχεις δίκιο ξέχασα να το αναφέρω και εννοούσα τις ROM 2.1. Συμφωνώ μαζί σου για την Mοdacco, αλλά για 2.1 ROM είμαι κατηγορηματικός, είναι χάλια ως τώρα αυτές που έχω δοκιμάσει, Μπορεί να υπάρχει και κάποια που δεν την ξέρω εννοείται ;) Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Μπορείτε να μου πείτε τα μειονεκτήματά του; ( αν είναι αργό, κολλάει, κλπ ) :O ( έκανα αναζήτηση και δεν βρήκα τίποτα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eeVoskos Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Φίλε μου με το morelocale γινεται η δουλειά σου. Έτσι δεν είναι παιδιά; Όσο για τη ROM, δεν είναι "ελληνική", απλά έχει ελληνική μετάφραση σε όλα (κατά τη γνώμη μου πολύ ωραία). Κατά τα άλλα περιέχει και πολλές επιπλέον γλώσσες. Βάλε την .66 άφοβα, από τους xda (είναι official κανονικά) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559622 Άκυρο! Δοκίμασα το morelocale. Αλλάζει με επιτυχία τα μενού (τα κάνει ελληνικά), αλλά και πάλι δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο! Οι επιλογές του πληκτρολογίου παραμένουν Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά. Θα περιμένω μπας και λυθεί το πρόβλημα στην 2.1 και αν παραμένει, θα βάλω την αντίστοιχη ελληνική rom που θα βγει. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Follow the path of the shepherd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Γενικα για συσκευες με android 1.6 και πανω υπαρχει το google gesture το οποιο αναγνωριζει μονο αγγλικη γραφη προς το παρον και στην ουσια ψαχνει τις επαφες,εφαρμογες,mp3 που εχεις μεσα στο τηλεφωνο.Αν εννοεις να αναγνωριζει γραφη ενω γραφεις sms δεν νομιζω να γινεται προς το παρον Έστω, και αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Πάντως αυτή η λειτουργία της SE είναι πάρα πολύ βολική και χρήσιμη τόσο στα μηνύματα όσο και σε σημειώσεις και γενικά όπου θα χρειαστεί το πληκτρολόγιο, ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα και με στυλ :cool: Πολύ θα ήθελα αυτή την λειτουργία και στο Hero :( Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Γεια σε ολους.Υπαρχει τροπος να αντιγραψω τις επαφες απο το τηλεφωνο στην καρτα sim? Επισης κατι αλλο....εχω κανει συγχρονισμο στον υπολογιστη ενα τηλεφωνο HTC HD και εχω συγχρονισει τις επαφς μου. Πς μπορω να συγχρονισω και το hero που εχει αλλες επαφες διαφορετικες καταχωρημενες?ετσι ωστε να μην συγχωνευτουν με αυτες του HD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Γεια σε ολους.Υπαρχει τροπος να αντιγραψω τις επαφες απο το τηλεφωνο στην καρτα sim? Κατέβασε από το Market την εφαρμογή contact2sim. Για την άλλη ερώτησή σου δε γνωρίζω, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenry Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Γεια σας παιδια.Εχω μια απορια,εχω κατεβασει ενα wallpaper στην sd αλλα οταν παω να αλλαξω το wallpaper στην οθονη κλειδωματος δεν μου το εμφανιζει πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ρε παιδια εχω το hero και βαρεθηκα να περιμενω το eclair να το βαλω να τελειωνουμε η να περιμενω (σημειωση οι εφαρμογες που φτιαχνω ειναι αναγκαστικα 1.5 για να τις τσεκαρω στο hero μια και τι παλιο καλο g1 χάθηκε) Επομενως αμα το παω στο eclair θα ειμαι και dev open πλεον για 1.6 και 2.1 Αν ναι ποια ρομ προτεινεται γιατι στι g1 εβαζα cyan και εδω θελω κατι απο nexus χωρις sense απλα σταθερο Thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Άκυρο! Δοκίμασα το morelocale. Αλλάζει με επιτυχία τα μενού (τα κάνει ελληνικά), αλλά και πάλι δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο! Οι επιλογές του πληκτρολογίου παραμένουν Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά. Θα περιμένω μπας και λυθεί το πρόβλημα στην 2.1 και αν παραμένει, θα βάλω την αντίστοιχη ελληνική rom που θα βγει. Ευχαριστώ πάντως. Τίποτα! Περίεργο για το keyboard... δες και το greek IME άμα κάνει τίποτα. Το ανέφεραν και προηγουμένως τα παιδιά. Την .66 την έβαλες? Μπορείτε να μου πείτε τα μειονεκτήματά του; ( αν είναι αργό, κολλάει, κλπ ) :O ( έκανα αναζήτηση και δεν βρήκα τίποτα ) Μετά το update έχει αρκετά καλή ταχύτητα στα swipes της οθόνης και τα apps που θα βάλεις. Προσωπικά θα ήθελα καλύτερη οθόνη (χρώματα) και κάμερα (ένα φλας δε θα έβλαπτε). Και το πλήκτρο "back" να ήτανε πιο προσβάσιμο. Άν δεν αντέχεις αυτά τα ψιλολόγια, Legend κατά τη γνώμη μου για χρηστικότητα και ποιότητα, Desire για επιδόσεις. Edited April 18, 2010 by McKriss Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eeVoskos Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Τίποτα! Περίεργο για το keyboard... δες και το greek IME άμα κάνει τίποτα. Το ανέφεραν και προηγουμένως τα παιδιά. Την .66 την έβαλες? Την 2.73.405.5 έχω. Είναι η τελευταία που έβγαλε η HTC επισήμως για κινητό από UK, όπως το δικό μου. Μάλλον αυτό φταίει που δεν έχω πολλές επιλογές για πληκτρολόγιο. Επικοινώνησα και με την HTC (UK) και ισχυρίζονται ότι για νομικούς λόγους δεν τους επιτρέπεται να βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο σε UK συσκευή. Klein mein. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το Greek IME. Καλό είναι, αλλά δεν έχει spell-checking στα αγγλικά, ενώ είναι πιο δύσχρηστο από της HTC για άτομα με μεγάλα δάχτυλα!! :) Μια απορία που κανένας δεν έχει απαντήσει: σε Hero με "ελληνική" rom, μπορώ να έχω Αγγλικό μενού & ελληνικό πληκτρολόγιο;;; Παράθεση Follow the path of the shepherd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Μια απορία που κανένας δεν έχει απαντήσει: σε Hero με "ελληνική" rom, μπορώ να έχω Αγγλικό μενού & ελληνικό πληκτρολόγιο;;; Ναι μπορεις. Ελληνικο Τ9 βεβαια δεν εχεις στα μηνυματα, αλλα αυτο ειναι γενικο θεμα, δεν εχει σχεση με τη γλωσσα του μενου. Edited April 19, 2010 by Lothar Προσθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Μια βοηθεια παρακαλω.Πηρα προσφατα ενα Hero.Ειχε ελληνικα(παραδειγμα κατω στο κεντρο εγραφε τηλεφωνο).Εκανα mia epanafora parametrvn mesa apo thn epilogh toy menoy kai ekei poy elege thlefvno egine πηονε!!!!Τι πρεπει να κανω να ξαναγινει ελληνικο το μενου??? Επισης κατεβασα το greekinput method για ναχω ελληνικα στο πληκτρολογιο εκανα και την επιλογη απο το locale text αλλα δεν την βγαζει την ελληνικη σημαια διπλα στο πληκτρολογιο.Πως θα γινει να βγει? Edited April 20, 2010 by athanasiosm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achillx Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Μια βοηθεια παρακαλω.Πηρα προσφατα ενα Hero.Ειχε ελληνικα(παραδειγμα κατω στο κεντρο εγραφε τηλεφωνο).Εκανα mia epanafora parametrvn mesa apo thn epilogh toy menoy kai ekei poy elege thlefvno egine πηονε!!!!Τι πρεπει να κανω να ξαναγινει ελληνικο το μενου??? Επισης κατεβασα το greekinput method για ναχω ελληνικα στο πληκτρολογιο εκανα και την επιλογη απο το locale text αλλα δεν την βγαζει την ελληνικη σημαια διπλα στο πληκτρολογιο.Πως θα γινει να βγει? Ενας γρηγορος και ευκολος τροπος ειναι να κατεβασεις το morelocale 2 απο το market και να επιλεξεις Ελληνικα..θα σου αλλαξει ολο το menu στα ελληνικα και θα εχεις και ελληνικο πληκτρολογιο.. Να σε ρωτησω και κατι..πριν το factory reset μπορουσες να γραψεις 160 χαρακτηρες στα sms?και αν ναι, τωρα εξακολουθεις να μπορεις? Παράθεση VANILLA AOSP :up: CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Ενας γρηγορος και ευκολος τροπος ειναι να κατεβασεις το morelocale 2 απο το market και να επιλεξεις Ελληνικα..θα σου αλλαξει ολο το menu στα ελληνικα και θα εχεις και ελληνικο πληκτρολογιο.. Να σε ρωτησω και κατι..πριν το factory reset μπορουσες να γραψεις 160 χαρακτηρες στα sms?και αν ναι, τωρα εξακολουθεις να μπορεις? επιβεβαιώνω οτι το morelocale δουλέυει και αλλάζει όλο το μενού σε ελληνικά (επίσης μπορείς να επιλέξεις english (greece) και να έχεις αγγλικο μενού αλλα ελληνική αναζήτηση κλπ αλλα το πληκτρολόγιο παραμένει μόνο στα αγγλικά)... Εγω χρησιμοποιώ και το smart keyboard το οποίο είναι πολυ καλο! Edited April 20, 2010 by skatedancer ΛΑΘΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts