Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην συσκεασία μέσα δεν υπάρχει κάποιο cd?. Πως θα κάνω upgrade, back up τηλ. κατολόγους και σημειώσεις μέσω pc?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην συσκεασία μέσα δεν υπάρχει κάποιο cd?. Πως θα κάνω upgrade, back up τηλ. κατολόγους και σημειώσεις μέσω pc?

internet φιλε μου... κατεβασεις αυτα που χρειαζεσαι και κανεις την δουλεια σου.

http://www.htc.com

βασικα οσον αφορα συγχρονσιμους σε επαφες και ημερολογια η καλυτερη λυση ειναι το gmail

τα φτιαχνεις εκει και ενημερωνεται το κινητο αυτοματα οταν εχεις ιντερνετ

απλα και ωραια, ουτε να συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη ουτε τπτ

η μονη χρηση του pc θα ειναι για κανα backup αν θελησεις να αλλαξεις rom κατα τα αλλα ειναι αχρηστο

α και για να περνας αρχεια, που αυτο γινεται και τωρα , καλωδιο εχεις(φανταζομαι)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

σαν backup τι εννοεις;

τις επαφες τα προγραμματα ολο το λογισμικο και οτι ειναι αποθηκευμενο μεχρι εκεινη τη στιγμη;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

κοιτα, εγω αυτο που εχω κανει, ειναι να μεταφερω τις επαφες απο τ οoutlook στο gmail και εκει να τις τροποποιησω συμπληρώνοντας οτι στοιχειο ελειπε και εν συνεχεια το κινητο αυτοματα εκανε συγχρονισμο και τις ειχα και εκει..

οσο για backup το μονο που εχω κανει ειναι να κρατω ανα τακτα χρονικα διαστηματα ενα αρχειο επαφων απο το gmail. τπτ αλλο

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Αν μπορουσατε να μου απαντησετε στις ερωτησεις ευχαριστω :)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ειναι αληθεια οτι δεν μπορει να στειλει ουτε και να λαβει αρχεια μεσω bluetooth ? επισης αν μπορουσατε να μου δωσετε ενα λινκ με πληροφοριες σχετικα με το android τι γινεται πανω κατω κλπ θα ημουν ευγνωμων

το bluetooth είναι άχρηστο κατ' εμέ τη στιγμή που υπάρχει το wifi ή 3g, για το android θα δεις στο google ;)

Παιδια σημερα το πηρα και εγω...πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Το gps του λιγο με εχει στειλει στο maps οπου με βρισκει καμια 500 μετρα απο το σπιτι μου?!?!

το δοκιμασες εξω απο το σπιτι σου η στο σπιτι σου;

αν μεσα τοτε σου δειχνει την βαση που παιρνει το wifi internet...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά, είμαι με συμβόλαιο της Vodafone και έβαλα data plan αλλα ρυθμίσεις Internet/MMS τίποτα.. Τις έχει κανείς? Αν ναι, μήπως να τις βάζαμε sticky γιατί μέχρι την σελίδα 45 που έψαξα δεν βρήκα τίποτα.. ούτε το search μου έβγαλε τίποτα..

κοιτα για καποιους παιζει ρολο αυτο με τα ακουστικα...

απο εκει και περα ειναι ιδια και ειλικρινα πιστευω πως το Magic ειναι και λιγο πιο ομορφο....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σιγουρα ετσι ειναι οπως και για την καμερα

απο ομορφια πιστευω και εγω πως το magic ειναι ομορφοτερο

με τα Ελληνικα ειμαστε ΟΚ?

Μόνο εγώ θεωρώ το Hero "art of mobile design" ? :O

"There's a story still unread"

μα δεν ειπα πως ειναι ασχημο ειπα απλα πως δεν ειναι σαν το Magic...

:D

σε καφε ειναι πανεμορφο....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

κοιτα για καποιους παιζει ρολο αυτο με τα ακουστικα...

απο εκει και περα ειναι ιδια και ειλικρινα πιστευω πως το Magic ειναι και λιγο πιο ομορφο....

- Αλλα για μια καλυτερη παρατηρηση του τι εστι κουμουτσα hTC Hero :lol: ,δεν εχετε παρα να δειτε αυτο το βιδεο ...... :X

- Και οσο για διαφορετικοτητα με το magic ..... μονο η εξοδος(3,5mm) των ακουστικων και ο σενσορας(5mpx) της καμερας ..... το υπολοιπο hardware ειναι ολοϊδιο...... και εννοειται απο ντιζαιν ... το magic ,ονομα και πραμα :shifty:

- Και για τα ακουστικα στο magic ..... περνεις αυτο και εισαι οκ. :)

- Stathis -

Πφφ καμια απαντηση ακομα τεσπα τι να κανουμε .

Να κανω μια ερωτηση για τυχον αναβαθμισεις της ρομ απο που της κανουμε ? απο htc.com η htc.com.gr επισης απο ελληνικα τελικα τι γινεται εχει ? και τελος θα εχει ολες τις αναβαθμισεις τoy android δωρεαν η θα ειναι σαν του winmo που θα εχει μια τσαμπα και τις υπολοιπες μονο με εμεσσο τροπο ?

Φιλικά Σπύρος

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα στο να ενεργοποιήσω το Ελληνικό πληκτρολόγιο στο Hero μου. Είναι αγορασμένο από Αγγλία και το λειτουργώ με Αγγλική κάρτα αφού μένω εκεί!

Κατέβασα το MoreLocale. Όταν έβαλα την επιλογή Greek, ολόκληρο το menu γύρισε στα Ελληνικά και φυσικά είχα και Αγγλικό και Ελληνικό πληκτρολόγιο. Όταν επιλέγω όμως English (Greece) όπως κάποιος χρήστης του forum ανέφερε (θέλω να έχω αγγλικό menu), έχω μόνο αγγλικό πληκτρολόγιο και στo Touch Input Settings -> Keyboard language έχω τις επιλογές English, Francais, Italiano και Espanol, που είναι και οι default του κινητού.

Πριν μερικές μέρες (και πριν εγκαταστήσω το morelocale) εγκατέστησα το Greek Input Method από το Market, και παρόλο που το "έβλεπα" στο Touch Input Settings δεν εμφανιζόταν στο Keyboard language και δε μπορούσα να το επιλέξω από πουθενά.

Κάνω κάτι λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πιθανή απάντηση!

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα στο να ενεργοποιήσω το Ελληνικό πληκτρολόγιο στο Hero μου. Είναι αγορασμένο από Αγγλία και το λειτουργώ με Αγγλική κάρτα αφού μένω εκεί!

Κατέβασα το MoreLocale. Όταν έβαλα την επιλογή Greek, ολόκληρο το menu γύρισε στα Ελληνικά και φυσικά είχα και Αγγλικό και Ελληνικό πληκτρολόγιο. Όταν επιλέγω όμως English (Greece) όπως κάποιος χρήστης του forum ανέφερε (θέλω να έχω αγγλικό menu), έχω μόνο αγγλικό πληκτρολόγιο και στo Touch Input Settings -> Keyboard language έχω τις επιλογές English, Francais, Italiano και Espanol, που είναι και οι default του κινητού.

Πριν μερικές μέρες (και πριν εγκαταστήσω το morelocale) εγκατέστησα το Greek Input Method από το Market, και παρόλο που το "έβλεπα" στο Touch Input Settings δεν εμφανιζόταν στο Keyboard language και δε μπορούσα να το επιλέξω από πουθενά.

Κάνω κάτι λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πιθανή απάντηση!

Για να έχεις ελληνικά μέσω MoreLocale στο αυθεντικό πληκτρολόγιο της HTC πήγαίνε Settings>Applications>Manage Applications>Touch Input> Clear Data.

Για να δεις το Greek Input Method απλά κράτα πατημένο για 2sec στο "χώρο" που θες να γράψεις και θα βγει ένα popup Select Input Method>Greek IM.

Μετά θα έχεις το ελληνικό αλλά με default android skin

ρε παιδια Kανεις δεν ξερει να μoυ απαντησει ? :(

Φιλικά Σπύρος

Για να έχεις ελληνικά μέσω MoreLocale στο αυθεντικό πληκτρολόγιο της HTC πήγαίνε Settings>Applications>Manage Applications>Touch Input> Clear Data.

Για να δεις το Greek Input Method απλά κράτα πατημένο για 2sec στο "χώρο" που θες να γράψεις και θα βγει ένα popup Select Input Method>Greek IM.

Μετά θα έχεις το ελληνικό αλλά με default android skin

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Έκανα Clear Data, αλλά και πάλι δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για Ελληνικα (ούτε ως shortcut όπως υπάρχει όταν ολόκληρο το menu είναι Ελληνικό ούτε στις επιλογές στο Touch Input Settings -> Keyboard language) :( Δοκίμασα επίσης να αλλάξω σε άλλο locale, να κάνω clear data και μετά να το ξαναγυρίσω σε English (Greece) και πάλι τίποτα.

Αυτό με τα 2sec για το Greek Input Method δούλεψε και μπορώ να αλλάξω. Βέβαια είναι αρκετά άσχημο σε σχέση με της HTC αλλά προς το παρόν θα βολευτώ μέχρι να καταφέρω να ενεργοποιήσω το κανονικό πληκτρολόγιο!

Πφφ καμια απαντηση ακομα τεσπα τι να κανουμε .

Να κανω μια ερωτηση για τυχον αναβαθμισεις της ρομ απο που της κανουμε ? απο htc.com η htc.com.gr επισης απο ελληνικα τελικα τι γινεται εχει ? και τελος θα εχει ολες τις αναβαθμισεις τoy android δωρεαν η θα ειναι σαν του winmo που θα εχει μια τσαμπα και τις υπολοιπες μονο με εμεσσο τροπο ?

ρε παιδια Kανεις δεν ξερει να μoυ απαντησει ? :(

Συγνώμη αλλά μη στραβώνεις κιόλας όταν δε σου απαντάει κάποιος σε ένα forum! Ούτε η επίσημη αντιπροσωπεία είναι ούτε τους πληρώνεις για να το κάνουν!

Αναβάθμιση της rom εγώ έκανα μόλις το πήρα κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από το htc.com.

Πάντως αν θες να πληρώσεις, να το συζητήσουμε :lol:

Στα σοβαρά πάντως, μόλις στο Site της HTC μπήκε αυτό:

http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=756&news_id=339

Με τίτλο: HTC Sync upgrade (V2.0.8) for HTC Magic, Hero& Tatto

Βέβαια όταν επιλέγω Hero, δεν μου το βγάζει εκεί. Έλα το 2.0, ψήνεται !!!

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!