Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52 (Pre-Release)

varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το NOKIA E55 θα έχει αυτή τη τιμή.....ακριβό...

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=179075

Οπότε και το Nokia E52 περίπου τέτοια τιμή θα έχει (ελαφρώς μικρότερη)...

• Απαντήσεις 355
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άσε τι λέει εκεί.

Πάντα υπερφορολογεί τα προϊόντα του, ειδικά όταν δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πιστεύω πως μέσα στο Ιούλιο θα το δούμε και αυτό στα ράφια των καταστημάτων.

ΥΓ: Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν θέλει compact qwerty, δεν θα περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να αποκτήσει το E52.

πολυ αισιόδοξο είναι το μέσα Ιουλίου...

Να πω μια σκεψη επειδη βιαζομαι λιγο για κινητο και απο οτι βλεπω θα αργησει το Νοκια Ε52 ενω το Ε55 μεσα στο μηνα το βλεπω να το εχουμε ,

εκτος απο το πληκτορολογιο καμια αλλη διαφορα δεν εχουμε ? (π.χ υλικα κατασκευης , δυνατοτητες) ,γιατι αν δεν εχουμε καμια αλλη διαφορα το δοκιμαζω το πληκτρολογιο και αμα μου κατσει καλα τοτε δεν περιμενω το Ε52

Δεν υπάρχει άλλη διαφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Αυτό είναι πολύ....??

Αντικειμενικά, είναι πολύ... αν και δεν περιμέναμε και τίποτα λιγότερο! :p

Πάντως (κατά κανόνα), αν δεν βάζεις το κινητό κολλητά στο κεφάλι σου με ανοιχτά 3G & Wi-Fi, ρίχνεις κατά πολύ το SAR.

Αν έβρισκα το Test Report, θα μπορούσα να σου αποδείξω του λόγου το αληθές και με βάση τις επίσημες μετρήσεις.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Τα παλιά μόνο:

http://www.forum.nokia.com/devices/pics/E52_main.JPG

ΕΔΩ το έχει μόνο σε μαύρο.

ΕΔΩ δεν το έχει καν σε μαύρο.

Πολύ πιο όμορφο σε μαύρο, πάντως. :happy:

Στην σελιδα το εχει μαυρο οποτε θα βγει σιγουρα . Τωρα αρχή λιγο πιο μετα , δεν γνωριζω .

Με το καλο θα ερθει κι αυτη !

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Τα παλιά μόνο:

http://www.forum.nokia.com/devices/pics/E52_main.JPG

Ας ελπίσουμε να είναι έτσι, γιατί στο site της Nokia προς το παρόν το δείχνει σε δύο χρώματα μόνο, το ασημί και το σαμπανί...

Για την τιμη του μαθαμε Pricing EUR245 (US$326) before taxes and subsidies

για την αφιξη του δεν βλεπω φως :worry:

Το έχουμε ξαναπεί, θα έρθει μέσα στον Ιούλιο. :)

Είναι πραγματικά όμορφο. Να δούμε με την μπαταρία του όμως. Έχω ένα Ε51 και το έχω σαν δεύτερο τηλέφωνο για έναν και μόνο λόγο. Δεν μου έβγαζε ημέρα με την μπαταρία του!!! :confused:

Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η μπαταρία, αλλά και άλλη που αγόρα τα ίδια ήταν. Τώρα στο Ε52 λένε μεγάλες κουβέντες στον τομέα διάρκεια μπαταρίας! :blink:

Για να δούμε!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλά, τι χρήση έκανες που δεν έβγαζε ούτε μέρα...;

Λόγω του επαγγέλματός μου, βαρειά. Και δεν με βολεύει να το έχω 2G γιατί παίζει να είμαι σε μέρος που θα υπάρχει μόνον 3G ή μονον 2G και θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να το γυρίζω. Οπότε dual mode λειτουργεία + BTHF = μπαταρία off.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παντως στην δουλειά μας, έχουμε σε 4 υπαλλήλους μας αντίστοιχα τα Ε51, τα οποία με μόνιμη λειτουργία σε 3G, bluetooth, emails και πολύ ομιλία, δεν τα φορτίζουν πρίν περάσουν τις 2-3 ημέρες μέσο όρο. Τους τα πήρα μετά από πολύ έρευνα γιατί ήθελα κινητά με μεγάλους χρόνους αυτονομίας, ταχύτητας, μεγέθους και χαρακτηριστικών.

Ισως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν χρειάζεται φόρτιση καθημερινή. Πολύ περίεργο.

Μάλλον αυτά στην δουλειά σου πρέπει να είναι υπόθεση. Με BTHF, ομιλία βαρειά 3 ώρες (με πολύ καλή λύψη, καλήτερη δεν γίνεται), η μπαταρία έχει ανεβάσει θερμοκρασία (!!) και φορτισμένη το βράδυ με χαιρετάει το απόγευμα. Τρεις συνάδελφοι στο γραφείο με τα ίδια τηλέφωνα, έχουν την ίδια διάρκεια. Τέλος πάντων, είμαστε εκτός θέματος αφού εδώ δεν συζητάμε για τα Ε51 αλλά για τα επερχόμενα 52. Πρέπει όμως να δεχτούμε ότι γενικότερα τα Νοκια δεν κατείχαν σκήπτρα στην διάρκεια μπαταρίας. Πλαγίως πιστεύω ότι το παραδέχονται και οι κατασκευαστές, αφού εδώ φαίνεται να τονίζουν ιδιέτερα το θέμα αντοχής μπαταρίας (άκρως εντυπωσιακή διάρκεια τολμώ να πω). Μακάρι, πραγματικά μακάρι γιατί μου αρέσει και σαν τηλέφωνο το άτιμο!

Και στο ευρωπαϊκό site βγήκε το Coming Soon και από τα δύο. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία τους ξεκίνησε και επίσημα. Καλό αυτό. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...