Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Σε πολλα πραγματα πρεπει να πειραματιζεται κανεις, οχι παντα με καλα αποτελεσματα.. :down: Αν δεν πειραματιστείς όμως δεν πρόκειται να μάθεις. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M45T3R_dfg Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παιδία γίνεται όταν προβάλω κατι με το tv out (πχ μια ταινία) στην τηλεόραση να σβήνει η οθόνη για οικονομία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 γνωριζει κανεις αμα εχει βγει καινουρια rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) http://i187.photobucket.com/albums/x248/fire_z/20100522_152416_0059_111g.jpg http://omniacs.net/showthread.php?6630-Daskalos-b7610-sense-2.5-rom τωρα παιδες για ελληνικα δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο csc αρχειο για ελληνικα αλα το δουλευω το θεμα!!! παντως εγω εχω ελληνικα με τον παλιο καλο τροπο :) Edited May 25, 2010 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Επειδή τα έχω μπερδέψει λίγο … όταν κάνουμε κάποια αναβάθμιση χρειαζόμαστε αυτά ... Eboot PDA CSC Phone μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το καθένα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Πως διαγραφουμε τα αρχεια στο media player/Δηλαδη πως αδειαζουμε την βιβλιοθηκη?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 λοιπόν σε windows 7, με octans mini και τη τελευταία ρομ του δασκαλάκος προσπάθησα να φλασάρω το κινητό μου ....αλλά δεν τα κατάφερα...καμιά βοήθεια κανείς να με βοηθήσει αναλυτικά με τα βήματα τι να κάνω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ir Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Παιδία γίνεται όταν προβάλω κατι με το tv out (πχ μια ταινία) στην τηλεόραση να σβήνει η οθόνη για οικονομία? εάν πας στις ρυθμίσεις -> γενικές ρυθμίσεις -> έξοδος για τηλεόραση-> η τελευταία επιλογή είναι για αυτό που ρωτάς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M45T3R_dfg Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 εάν πας στις ρυθμίσεις -> γενικές ρυθμίσεις -> έξοδος για τηλεόραση-> η τελευταία επιλογή είναι για αυτό που ρωτάς.... Σε ευχαριστώ φίλε μου.. Μου εχει δημιουργιθεί ακόμη ένα πρόβλημα.. Οταν είχα αγοράσει το καλώδιο λειτουργούσε μια χαρά. Την επόμενη μέρα που το ξαναέβαλα ενω έπαιζε εικόνα δεν είχα είχα ήχο.. Δεν εχω βγάλει άκρη.. Τι να παίζει? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SanDeNtrepomai Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Μπορείτε να μ δώσετε link γιά την καλύτερη κατά την γνώμη σας Ελληνική rom? Και αν μπορείτε πείτε και τα κύρια πλεονεκτήματα της σε σχέση με την κλασσική του pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkellgr Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλημέρα σε όλους έχω πάρει το τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα και παρατηρώ ότι αν και έχω την ένταση του ακουστικού στο μέγιστο η απόδοσή του είναι μέτρια σε σχέση με άλλα κινητά που κατά καιρούς είχα. Για να είμαι ειλικρινής δοκίμασα και άλλα δύο ίδια μοντέλα με το δικό μου και παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα. Μου έκανε εντύπωση ότι επίσης μέτρια απόδοση είχε και με την χρήση bluetooth. Απευθυνόμενος σε δύο service samsung με ενημέρωσαν ότι έτσι είναι το ακουστικό σε αυτό το μοντέλο για το λόγο του ότι ο ενισχυτής του είναι χαμηλός. Επίσης όπως, με ενημέρωσαν, μέτρια απόδοση έχει όσον αφορά το δίκτυο και αυτά τα δύο είναι συνέπεια του χαμηλού SAR που έχει η συσκευή. Εάν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι σχετικό στη δική του συσκευή περιμένω την αποψή του. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Εγώ το έχω το Β7610 περίπου 3 μήνες για το ακουστικό το το ότι είχε χαμηλή ένταση είναι γεγονός , αλλά νομίζω ότι περισσότερο έχει σχέση με την κατανάλωση της μπαταριάς και όχι με το χαμηλό sar που έχει η συσκευή . με το χαμηλό sar δεν έχεις καλή ποιότητα συνομιλίας και όχι χαμηλή ένταση Σωστά δεν τα λέω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hombre Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 "βρηκα αυτον τον κωδικο *#0002*28346# που μπαινεις σε κρυφο μενου και αλαζεις τα decibel" αυτη την λυση την εδωσε ο nop77 στην σελιδα 17...διαβασε 2 σελιδες παρακατω και θα δεισ τι θα κανεις....ειλικρινα κατα εμε νομιζω πως εφθασα και 2πλασια ενταση....τελειο...και παλι thanks nop77 Παράθεση Υπάρχουν 10 ομάδες ανθρώπων. αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που όχι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hombre Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλημέρα σε όλους έχω πάρει το τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα και παρατηρώ ότι αν και έχω την ένταση του ακουστικού στο μέγιστο η απόδοσή του είναι μέτρια σε σχέση με άλλα κινητά που κατά καιρούς είχα. Για να είμαι ειλικρινής δοκίμασα και άλλα δύο ίδια μοντέλα με το δικό μου και παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα. Μου έκανε εντύπωση ότι επίσης μέτρια απόδοση είχε και με την χρήση bluetooth. Απευθυνόμενος σε δύο service samsung με ενημέρωσαν ότι έτσι είναι το ακουστικό σε αυτό το μοντέλο για το λόγο του ότι ο ενισχυτής του είναι χαμηλός. Επίσης όπως, με ενημέρωσαν, μέτρια απόδοση έχει όσον αφορά το δίκτυο και αυτά τα δύο είναι συνέπεια του χαμηλού SAR που έχει η συσκευή. Εάν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι σχετικό στη δική του συσκευή περιμένω την αποψή του. Σας ευχαριστώ. "βρηκα αυτον τον κωδικο *#0002*28346# που μπαινεις σε κρυφο μενου και αλαζεις τα decibel" αυτη την λυση την εδωσε ο nop77 στην σελιδα 17...διαβασε 2 σελιδες παρακατω και θα δεισ τι θα κανεις....ειλικρινα κατα εμε νομιζω πως εφθασα και 2πλασια ενταση....τελειο...και παλι thanks nop77 Παράθεση Υπάρχουν 10 ομάδες ανθρώπων. αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που όχι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Πως διαγραφουμε τα αρχεια στο media player/Δηλαδη πως αδειαζουμε την βιβλιοθηκη?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Πως διαγραφουμε τα αρχεια στο media player/Δηλαδη πως αδειαζουμε την βιβλιοθηκη?Ευχαριστω. Εγώ τα διαγράφω όταν συνδέω το κινητό στο pc , ο άλλος τρόπος είναι να τα διαγράψεις από τον explorer που έχεις στο κινητό Για να τα βρεις που τα έχεις αποθηκεύσει άμα δεν γνωρίζεις πας στο media player ενώ έχεις επιλέξει το κομμάτι που θες να σβήσεις το βάζεις να παίζει Μετά πατάς menu , και μετά ιδιότητες Εκεί λέει κάπου θέση πχ. \η αποθ. Μου\ (το όνομα του τραγουδιού) Μετά βάζεις κάποιο άλλο να παίζει στο media player αλλιώς δεν θα μπορείς να το σβήσεις Και στην συνεχεία ανοίγεις τον explorer σου ( την διαχείριση αρχείων)και πας στην θέση που είναι αποθηκευμένα και τα σβήνεις Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Εγώ τα διαγράφω όταν συνδέω το κινητό στο pc , ο άλλος τρόπος είναι να τα διαγράψεις από τον explorer που έχεις στο κινητό Για να τα βρεις που τα έχεις αποθηκεύσει άμα δεν γνωρίζεις πας στο media player ενώ έχεις επιλέξει το κομμάτι που θες να σβήσεις το βάζεις να παίζει Μετά πατάς menu , και μετά ιδιότητες Εκεί λέει κάπου θέση πχ. \η αποθ. Μου\ (το όνομα του τραγουδιού) Μετά βάζεις κάποιο άλλο να παίζει στο media player αλλιώς δεν θα μπορείς να το σβήσεις Και στην συνεχεία ανοίγεις τον explorer σου ( την διαχείριση αρχείων)και πας στην θέση που είναι αποθηκευμένα και τα σβήνεις Ελπίζω να βοήθησα! Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 πως το αναβαθμίζω τα mobile? έχω τα 6.5 πως βάζω τα 6.5.5??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Καλησπέρα κύριοι, ελπίζω να είστε όλοι καλά. είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω το Omnia Pro απο Vodafone (μαζί με τους χάρτες της) και θέλω να ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ εάν το Samsung Omnia Pro (απο την Vodafone) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κανονικό και πλήρες GPS. Μπορεί? και εαν ναι, χρειάζεται κάτι έξτρα? Ρύθμιση ή λογισμικό. Οι εντυπώσεις του συγκεκριμένου κινητού, καλές? ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν gps μπορείς όπως και σχεδόν όλα το κινητά που έχουν gps , απλά αν το θες μόνο για gps πάρε ένα σκέτο gps όπου θα κάνεις πιο εύκολα την δουλεία σου Από το πλαίσιο που πήρα το δικό μου είχε το πρόγραμμα της n-drive (την δουλεία του την κάνει μια χαρά) Τώρα αυτό που μένει να σκεφτείς για μένα πόσο το omnia θα σε βολέψει σαν τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αγαπητοί, κατέβασα αυτό εδώ http://rs404.rapidshare.com/files/263396669/Afroditi-Artemis-iGO8_amigo-TTS_Greek_HighQuality-odytsak.rar για την GPS λειτουργία του Omnia pro, ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει, ελπίζω όμως να μην είναι πηγή νέων προβλημάτων. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Δοκιμασε αυτη την Κ6 ρομ στο link που δινω που ειναι πανευρωπαικη, ή την L2 η οποια δεν ειναι κανονικη αλλα της Ο2 Tσεχιας για να απαλλαγεις απο τα χαζα της vodafone . http://www.modaco.com/content/b7610-omnia-pro-b7610-modaco-com/301623/b7610nxxik6-rom-wm6-5-full-set-pda-eboot-phone-csc/ Να βάλουμε στα κινητά μας τσέχικη ΡΟΜ? είσαι σίγουρος? Σε τι γλώσσα είναι η ΡΟΜ? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Να βάλουμε στα κινητά μας τσέχικη ΡΟΜ? είσαι σίγουρος? Σε τι γλώσσα είναι η ΡΟΜ? οι περισσότερες rom (αν όχι όλες) είναι multilanguage ,δηλαδή επιλέγεις πια γλώσσα θες. Aπό την ρομ που λες στο post σου έχει βγει και πιο καινούρια που είναι αυτή (post 455) Mε το Samsung Mobile Firmware Downloader κατεβαζεις κατευθειαν απο τον server της Samsung ,οποτε ειναι official .Μεχρι πριν λιγο καιρο οι οποιεσδηποτε αναβαθμισεις βγαινανε μεσω του secany ο οποιος απο οτι ξερω δουλευε στην Samsung και τις διεθετε στο modaco . Το φλασάρισμα δεν μπορεί να το κάνει κάποιος και να το ανεβάσει γιά μην κάνουμε όλοι άσκοπα τα ίδια και τα ίδια? Μπορεις να το κατεβασεις μονο σου και να το κανεις ,ειναι ευκολο κατεβαζεις το Samsung Mobile Firmware Downloader απο αυτη την διευθυνση http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/304717/samsung-mobile-firmware-downloader/ στη συνεχεια εγκαθιστας την εκδοση 32 η 64 bit αναλογα τον υπολογιστη που εχεις και οταν το ανοιξεις στον υπολογιστη σου επιλεγεις στο πανω μερος Phone model : GT-Β7610 και Product code : All product codes , πατας το search και σου βγαζει τις διαφορες διαθεσιμες ρομ με την ζητουμενη να ειναι πρωτη στην σειρα και μετα πατας κατω δεξια Download and Decrypt και την κατεβαζεις (αν δεν συνδεθει αμεσως λογω υπερφορτωσης του server πατας κατω δεξια γωνια το connect και ξανα search ,αν τυχον καποια απορια εδω ειμαστε για βοηθεια .Απο οτι λενε στο modaco πιο σιγουρη εγκατασταση γινεται με ΧΡ . Εκανα upload σε rapidshare το Samsung Mobile Firmware Downloader για οσους δεν εχουν προσβαση στο modaco http://rapidshare.com/files/378853555/SMFD.rar.html Link για download της νεας ρομ : http://www.multiupload.com/7A2QV8IKPF http://www.modaco.com/content/uploads/monthly_03_2010/post-649926-1268936190_thumb.png και η διαδικασία αναβάθμισης εξηγειται εδω.. (post 384) Η διαδικασία αναβάθμισης της ROM εξηγειται πολυ αναλυτικα στο παρακατω link http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13773 Σοβαρο ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην βγάλετε το καλώδιο και μην σβήσετε τον υπολογιστή για κανένα λόγο μέχρι να δείτε το Job Done στον OCTANS Downloader [/color][/size] Παρόλα αυτά θέλει μεγάλη προσοχή όταν κάνεις την αναβάθμιση , μην κάψεις τίποτα... Και αν την κάνεις διάβασε καλά της οδηγίες Edited June 3, 2010 by nop77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 οι περισσότερες rom (αν όχι όλες) είναι multilanguage ,δηλαδή επιλέγεις πια γλώσσα θες. Aπό την ρομ που λες στο post σου έχει βγει και πιο καινούρια που είναι αυτή (post 455) και η διαδικασία αναβάθμισης εξηγειται εδω.. (post 384) Παρόλα αυτά θέλει μεγάλη προσοχή όταν κάνεις την αναβάθμιση , μην κάψεις τίποτα... Και αν την κάνεις διάβασε καλά της οδηγίες Καλημέρα σε όλους και σε όλες, αυτό που κατέβασα είναι (ή κατάλαβα πως είναι) λογισμικό για λειτουργία GPS. Βέβαια θα κατεβάσω την ΡΟΜ που προτείνεις παλικάρι. Είδα τσέχικο σάιτ και ... ψάρωσα. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 (edited) @nop77 http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13773 σε αυτό το σάιτ υπάρχουν οδηγίες για flashaρισμα σε samsung omnia II Η διαδικασία είναι ίδια και για το omnia pro και για το Omnia II ? ακόμα εφόσον το κινητό είναι δυνατό, και εφόσον το UI της Samsung είναι βαρύ, πως μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε και να βάλουμε κάτι άλλο (καλύτερο ίσως) στην θέση του? έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο? ποιο και που το βρίσκουμε? ακόμα edit http://www.modaco.com/content/b7610-omnia-pro-b7610-modaco-com/301908/custom-samsung-b7610-us-rom-6-5-3-build-28205-v2/ ή http://www.multiupload.com/7A2QV8IKPF ή http://www.modaco.com/content/b7610-omnia-pro-b7610-modaco-com/306556/hybrid-rom-b7610-6-5-3-xxil2-jd1/ Ποια από τις 3 ΡΟΜ προτιμούμε και γιατί? Edited June 19, 2010 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts