Ariskos07 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Στην L2 υπάρχει το accu weather ,την L1 δεν την δοκιμασα αλλα λογικα στο more widgets ,στο καιρος κατι θα βρεις . Εγω παντως χρησιμοποιω το spb weather . Παιδιά αυτά τα widgets πώς ενημερώνονται? Εννοω ας που αυτό του καιρού, πρέπει να πληρώνεις για να συνδεεται πχ με την εκαστοτε εταιρεια (Voda, wind ktl) και από εκεί να ενημερώνεται? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Χρειάζεσαι internet. Εάν μπεις με wifi ή μέσω του PC σου δεν χρεώνεσαι. Αλλιώς μέσω του provider με την αντίστοιχη χρέωση της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 τωρα αρχίζω και αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να πάρω το omnia ii αντί του pro ? gps χωρις συνδεση στο internet λειτουργει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 τωρα αρχίζω και αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να πάρω το omnia ii αντί του pro ? Με ποια αιτιολογία; gps χωρις συνδεση στο internet λειτουργει ? Φυσικά. Η συσκευή έχει αυτόνομο gps δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 με την αιτιολογια ότι είναι ογκόδες...και νομίζω πως και τα δυο omnia ii και pro δινουν τις ίδιες δυνατότητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το ΟΜΝΙΑ pro φαντάζομαι το πήρες επειδή έχει το slide πληκτρολόγιο. Αυτή είναι και η βασική διαφορά, συν την λίγο μεγαλύτερη οθόνη του ΟΜΝΙΑ ΙΙ. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, έχω προσέξει οτι το ΟΜΝΙΑ pro τραβάει ίσως λίγο καλύτερο βίντεο. Στις προδιαγραφές του pro αναφέρεται μεν η ίδια ανάλυση, αλλά ως D1, ενώ στο ΟΜΝΙΑ ΙΙ το D1 δεν αναφέρεται. Αυτό που έχω δει είναι οτι τα βίντεο του ΟΜΝΙΑ pro όταν τα παίζω με τον media player, παίζουν σε μεγαλύτερο μέγεθος απο του ΟΜΝΙΑ ΙΙ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το ΟΜΝΙΑ pro φαντάζομαι το πήρες επειδή έχει το slide πληκτρολόγιο. Αυτή είναι και η βασική διαφορά, συν την λίγο μεγαλύτερη οθόνη του ΟΜΝΙΑ ΙΙ. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, έχω προσέξει οτι το ΟΜΝΙΑ pro τραβάει ίσως λίγο καλύτερο βίντεο. Στις προδιαγραφές του pro αναφέρεται μεν η ίδια ανάλυση, αλλά ως D1, ενώ στο ΟΜΝΙΑ ΙΙ το D1 δεν αναφέρεται. Αυτό που έχω δει είναι οτι τα βίντεο του ΟΜΝΙΑ pro όταν τα παίζω με τον media player, παίζουν σε μεγαλύτερο μέγεθος απο του ΟΜΝΙΑ ΙΙ. To D1 τι σημαίνει ?? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 D1: A resolution standard for TV and DVD-Video. In the NTSC system, Full D1 represents 720x480 pixels. The specifications for D1 TV and DVD-Video are as follows: * TV PAL: 704x576 * TV NTSC: 704x480 * DVD-Video PAL: 720x576 (MPEG2) * DVD-Video NTSC: 720x480 (MPEG2) Αυτό βρήκα, αλλά δεν νομίζω οτι μας λύνει την απορία.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) με την αιτιολογια ότι είναι ογκόδες...και νομίζω πως και τα δυο omnia ii και pro δινουν τις ίδιες δυνατότητες Το qwerty κάνει την διαφορά! Χωρίς qwerty τα winmo κινητά γίνονται εύκολα εκνευριστικά! :D Το Pro είναι πιό ογκώδες αλλά το πίσω μέρος είναι εντυπωσιακό! Και γενικά μοιάζει πιό καλό από το OmniaII! Btw, το μόνο κακό είναι ότι μαζεύει εύκολα δακτυλιές και είναι λίγο ενοχλητικό! Στο παλιό F700 η Sammy έδινε 2 καλύματα! 'Ενα από γυαλιστερό πλαστικό και ένα από βουρτσισμένο! Αυτό πρέπει να κάνει και από εδώ και πέρα! Edited April 15, 2010 by Spyroscesarsc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 thanks παιδιά για τις απαντήσεις.....απλά πήρε το omnia ii ένας φίλος μου και τα κοιτούσα και τα δύο και αναρωτιόμουνα μήπως έκανα .... :X ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το qwerty κάνει την διαφορά! Χωρίς qwerty τα winmo κινητά γίνονται εύκολα εκνευριστικά! :D Το Pro είναι πιό ογκώδες αλλά το πίσω μέρος είναι εντυπωσιακό! Και γενικά μοιάζει πιό καλό από το OmniaII! Btw, το μόνο κακό είναι ότι μαζεύει εύκολα δακτυλιές και είναι λίγο ενοχλητικό! Στο παλιό F700 η Sammy έδινε 2 καλύματα! 'Ενα από γυαλιστερό πλαστικό και ένα από βουρτσισμένο! Αυτό πρέπει να κάνει και από εδώ και πέρα! συμφωνω και εγω ο κυριος λογος που το πηρα και εγω ηταν το qwerty και ευτηχως μεχρι τωρα με εχει βολεψει παρα πολυ στο πισω μερος αν και ειναι συνεχεια μεσα στην θηκη στην ακρες εχει φυγει η κοκκιναδα που εχει ( λες και εχει ξεβαψει) το εχει και κανει αλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 στο πισω μερος αν και ειναι συνεχεια μεσα στην θηκη στην ακρες εχει φυγει η κοκκιναδα που εχει ( λες και εχει ξεβαψει) το εχει και κανει αλλος??? Υπάρχει προστατευτικό τύπου screen saver αλλά για την πισω πλευρά του κινητού??? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Στο ebay μόνο αν θα βρεις full body protection για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 συμφωνω και εγω ο κυριος λογος που το πηρα και εγω ηταν το qwerty και ευτηχως μεχρι τωρα με εχει βολεψει παρα πολυ στο πισω μερος αν και ειναι συνεχεια μεσα στην θηκη στην ακρες εχει φυγει η κοκκιναδα που εχει ( λες και εχει ξεβαψει) το εχει και κανει αλλος??? Στην άκρη νομίζω πως από την αρχή δεν ήταν όπως στην μέση αλλά με ένα σκούρο κόκκινο(σε έντονο ήλιο) - μαύρο χρώμα(σε κανονικές συνθήκες)... Αλλα ίσως κάνω λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Κάποια ερωτήματα που έχω και εγώ: 1. Πως μπορώ να βάλω το TouchWiz 2.0 UI and a 3D cube menu του Ι8000 στο B 7610; 2. Πως ενεργοποιείται το composer στο 7610 (φωτό) ; 3. Έχω το bleutooth Nokia BH 215 το οποίο συνδέεται κανονικά με τη συσκευή, δουλεύει τόσο η δόνηση του bleutooth όσο και η ομιλία. Δεν μπορώ όμως να ακούσω μουσική από τη συσκευή ή την πλοήγηση του Igo. Όταν εγκατέστησα το SRB shell (το οποίο δεν μου πολυάρεσε) πάλι δεν λειτουργούσε, μετά όμως από την απεγκατάσταση του προγράμματος λειτούργησε αλλά δεν είχα δόνηση στο bleutooth. Μετά από επανακίνηση τοθ PRO επανήλθε στον αρχικό τρόπο λειτουργίας (δόνηση ναι, όχι όμως πλοήγηση η μουσική). Έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο και σε άλλους ή υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση του ήχου - bleutooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elissavet Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλησπέρα :) Είμαι νέα στο My phone και δεν είμαι σίγουρη αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να βάλω την Αγγελία αυτή πώλησης του κινητού μου. Είμαι Κάτοχος του Samsung Omnia Pro το οποίο απέκτήσα από αναβάθμιση. Δυστυχώς αποφάσισα βιαστικά κ δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα να τα χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 εχω ενα bluetooth ακουστικο(clip me304) και θελω οταν με καλουν να απαντα απο μονο του το τηλ χωρις να παταω καποιο κουμπι.. πως θα το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Στο ebay μόνο αν θα βρεις full body protection για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το μόνο που βρίσκω είναι αυτό εδώ. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλησπέρα :) Είμαι νέα στο My phone και δεν είμαι σίγουρη αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να βάλω την Αγγελία αυτή πώλησης του κινητού μου. Είμαι Κάτοχος του Samsung Omnia Pro το οποίο απέκτήσα από αναβάθμιση. Δυστυχώς αποφάσισα βιαστικά κ δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα να τα χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ πολύ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Εδω πρεπει να βαλεις την αγγελια σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 εχω ενα bluetooth ακουστικο(clip me304) και θελω οταν με καλουν να απαντα απο μονο του το τηλ χωρις να παταω καποιο κουμπι.. πως θα το κανω?? ρυθμισεις - ρυθμισεις τηλεφωνου - Ολες οι κλησεις - Αυτοματη απαντηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλησπέρα :) Είμαι νέα στο My phone και δεν είμαι σίγουρη αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να βάλω την Αγγελία αυτή πώλησης του κινητού μου. Είμαι Κάτοχος του Samsung Omnia Pro το οποίο απέκτήσα από αναβάθμιση. Δυστυχώς αποφάσισα βιαστικά κ δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα να τα χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ πολύ Πρόσβαση στις αγγελίες τους forum έχουν μέλη με τουλάχιστον 100 μέρες εγγραφής και τουλάχιστον 150 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Κάποια ερωτήματα που έχω και εγώ: 1. Πως μπορώ να βάλω το TouchWiz 2.0 UI and a 3D cube menu του Ι8000 στο B 7610; 2. Πως ενεργοποιείται το composer στο 7610 (φωτό) ; 3. Έχω το bleutooth Nokia BH 215 το οποίο συνδέεται κανονικά με τη συσκευή, δουλεύει τόσο η δόνηση του bleutooth όσο και η ομιλία. Δεν μπορώ όμως να ακούσω μουσική από τη συσκευή ή την πλοήγηση του Igo. Όταν εγκατέστησα το SRB shell (το οποίο δεν μου πολυάρεσε) πάλι δεν λειτουργούσε, μετά όμως από την απεγκατάσταση του προγράμματος λειτούργησε αλλά δεν είχα δόνηση στο bleutooth. Μετά από επανακίνηση τοθ PRO επανήλθε στον αρχικό τρόπο λειτουργίας (δόνηση ναι, όχι όμως πλοήγηση η μουσική). Έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο και σε άλλους ή υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση του ήχου - bleutooth; Κάποιος κάποια βοήθεια:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Για το πρωτο δεν νομιζω οτι γινεται. Το δευτερο πρεπει να πατησεις το εικονακι κατω κατω δςξια στο Samsung today. Οταν ειναι ενεργοποιημενο (μπλε) τοτε με ανοιγμα πληκτρολογιου σε βγαζει στον composer. Για το τριτο πρεπει προφανως να βαλεις ενα προγραμματακι μεταφορας ηχου στο bluetooth Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 να ρωτήσω κάτι ....το gps test που το έχω κατεβάσει σε μορφή winrar πως το περνάω μέσα στο κινητάκι....το ξεζιπάρω και μετα το πετάω κάπου μέσα ? καμιά βοήθεια ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 να ρωτήσω κάτι ....το gps test που το έχω κατεβάσει σε μορφή winrar πως το περνάω μέσα στο κινητάκι....το ξεζιπάρω και μετα το πετάω κάπου μέσα ? καμιά βοήθεια ? ευχαριστώ Kαλησπερα ,το gps test.exe το εγκαθιστας στα Windows στο pc σου ,ενω εχεις συνδεδεμενο το Β7610 και αυτοματα απο το pc γινεται εγκατασταση στο κινητο .Τωρα αν το εχεις σε cab μορφη το βαζεις στο κινητο και το εγκαθιστας απο το κινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts