Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia Pro (B7610)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομίζω δεν το κατάλαβες πως μου τα βγάζει πχ. γράφω ένα μήνυμα και στο κινητό του αποστολέα του εμφανίζεται πχ.???? ???? ???? ????? ????

δηλαδή όλοι τους χαρακτήρες τους κάνει αντικατάσταση με ερωτηματικά

όταν από τις επιλογές τον μηνυμάτων βάζω την επιλογή (χρήση unicode όταν απαιτείται ) μου τα βγάζει σωστά αλλά έχει 70 χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα και όχι 160 ( στα ελληνικά πάντα)

κάτι πρέπει να παίζει με την καινούρια rom που του έβαλα << B7610NXXJC2 ROM>>

γιατί έχω την εντύπωση ότι πριν έστελνα με ελληνικούς χαρακτήρες κανονικά με 160 χαρακτήρες

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν δεν βγάλεις άκρη... βάλε το FingerKeyboard.

να ρωτησω .... το ace ? τι ειναι??

και επιπλέων δεν <<συνεργάζεται>> το πρόγραμμα με το hardware πληκτρολόγιο που έχει, ενώ με το πληκτρολόγιο της οθόνης δουλεύει σωστά , με το άλλο δεν μπορώ να του αλλάξω γλωσσά μένει μονό στα αγγλικά

Edited by nop77

• Administrators
να ρωτησω .... το ace ? τι ειναι??

Αγνόησε το. Αναφέρεται σε ελληνικές συσκευές HTC, δεν σε απασχολεί στην παρούσα φάση.

ΥΓ. Το συγκεκριμένο είναι software πληκτρολόγιο μόνο.

Modpic.gif

υπαρχει καποιος αλλος με αυτην τη rom << B7610NXXJC2>>

να μου πει αν εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ??

δηλαδη να μην υποστηριζει τα ελληνικα με 160 χαρακτηρες

Παίδες μία βοήθεια.

Μετά από Hard Reset προσπάθησα και προσπαθώ να ρυθμίσω τη Sansung New Pc studio και Β 7610. Μετά από αρκετό κόπο κατάφερα να έχω σύνδεση αλλά δεν μου περνά τον τηλεφωνικό κατάλογο που είχα πάρει back up γιατί "η ενέργεια αυτή δεν υποστηρίζεται", όπως λέει. Δεν παίρνει τα ονόματα ούτε στη sim. Στη sim μπορώ να βάλω μόνο μικρά ονόματα, ενώ όταν κάνω επαφή στο τηλ μεγάλο όνομα το μεταφέρει στο PC. Αντίθετα το ημερολόγιο που είχα πάρει αντίγραφο μου το περνά κανονικά και συγχρονίζονται.

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι;;;;;;;;;;

Παίδες μία βοήθεια.

Μετά από Hard Reset προσπάθησα και προσπαθώ να ρυθμίσω τη Sansung New Pc studio και Β 7610. Μετά από αρκετό κόπο κατάφερα να έχω σύνδεση αλλά δεν μου περνά τον τηλεφωνικό κατάλογο που είχα πάρει back up γιατί "η ενέργεια αυτή δεν υποστηρίζεται", όπως λέει. Δεν παίρνει τα ονόματα ούτε στη sim. Στη sim μπορώ να βάλω μόνο μικρά ονόματα, ενώ όταν κάνω επαφή στο τηλ μεγάλο όνομα το μεταφέρει στο PC. Αντίθετα το ημερολόγιο που είχα πάρει αντίγραφο μου το περνά κανονικά και συγχρονίζονται.

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι;;;;;;;;;;

GoodSync v.8.2.4.4 Pro & Enterprice

GoodSync is a file synchronization and file backup software that allows you to automatically sync files between desktops, laptops, and external drives. GoodSync also enables you to backup files to and from FTP, WebDAV, and Windows Mobile phones and PDAs.

Το βρισκεις ευκολα με λιγο googling .:)

keltonas μηπως την εχεις βαλει εσυ την rom << B7610NXXJC2>>

να μου πεις αν σου υποστηριζει τα ελληνικα με 160 χαρακτηρες στα μηνυματα??

keltonas μηπως την εχεις βαλει εσυ την rom << B7610NXXJC2>>

να μου πεις αν σου υποστηριζει τα ελληνικα με 160 χαρακτηρες στα μηνυματα??

Δυστυχως την μερα που βγηκε η ρομ πουλησα το κινητο και δεν την περασα για να σου απαντησω , αλλα τα ελληνικα με 160 χαρακτηρες στα μηνυματα μπορεις να τα εχεις με διαφορα πληκτρολογια οπως resco , FingerKeyboard κ.α.

Θεωρω δε δεδομενο οτι στο regional settings εχεις το Greek as default .

Παιδια μια βοηθεια,προσπαθω να περασω σε ενα ομνια προ το destinator 7 αλλα δεν βρισκει δορυφορους.Το προγραμμα το εχω περασει και σε αλλα οπως πχ asus p565,glofiish x600 κλπ και δουλευει αψογα.Το εχω ρυθμισει σε software sto com7 και σε hardware στο com9 baud 4800 agps off kai gps auto.Κανει gps connect αλλα δεν βρισκει ουτε ενα δορυφορο...οτι εχετε ευχαριστηση...

• Administrators
Βάλε το GPS Test και βγες σε ανοιχτό ουρανό να βρει αυτό τη θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά τρέξε το Destinator.

Modpic.gif

Πόσο κατάφερες να το πουλήσεις αν επιτρέπεται επειδή και μένα δε με βολεύει και σκέφτομαι να το πουλήσω....

Πολύ αξιόλογη συσκευή αν και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν υπάρχει μια φωτεινή ένδειξη για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα... :mad:

Μια ερώτηση: ακούω πολύ μουσική (mp3) από το κινητό και ΜΟΝΟ με ενσύρματα ακουστικά. :music: Θέλω να έχω κάποιο χειριστήριο για να χειρίζομαι τα mp3 (play, pause, skip κλπ), την ένταση του ήχου αλλά τις φωνητικές κλήσεις. Υπάρχει κάποιο τέτοιο χειριστήριο για το PRO;

• Administrators
Πόσο κατάφερες να το πουλήσεις αν επιτρέπεται επειδή και μένα δε με βολεύει και σκέφτομαι να το πουλήσω....

Σε ποιον απευθύνεσαι; :confused:

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω πως να κάνω σύνδεση δικτύου για να μεταφέρω το ιντερνετ από το κινητό στον φορητό υπολογιστή. Με τον πάροχο είμαι οκ διότι με άλλο pocket pc μπορώ και κάνω κανονικά κλήση από τον φορητό υπολογιστή, συνδέεται κανονικά το Pocket pc και στη συνέχεια έχω κανονικά πρόσβαση στο ίντερνετ από τον φορητό. Με το samsung δεν μπορώ με τίποτα. Έχει να κάνει με τους drivers του bluetooth? Με το ότι έχω windows 7 στον φορητό υπολογιστή; Πάντως όταν συνδέω το samsung με τον φορητό υπολογιστή και κάνω pairing μέσω bluetooth δημιουργούνται δύο καταχωρήσεις στην διαχείρηση συσκευών του φορητού με όνομα "Περιφερειακή συσκευή bluetooth" στην κατηγορία "Αλλες συσκευες", εκεί δηλαδή που βάζει ότι δεν εχει εγκαταστήσει σωστα (με το κίτρινο θαυμαστικό). Ενώ με άλλα pda δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα....

Μήπως κανείς μπορεί να βοηθήσει;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

υπαρχει καποιος αλλος με αυτην τη rom << B7610NXXJC2>>

να μου πει αν εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ??

δηλαδη να μην υποστηριζει τα ελληνικα με 160 χαρακτηρες

τελικα την βρηκα την λυση για οποιον εχει το ιδιο προβλημα

1.καλέστε το *#1546792*#

2.επιλέξτε Preconfiguration

3.βάλτε τον κωδικό *#81230*#

4.επιλέξτε για default operator Greece

5.ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ HARD RESET (AKOMA KAI ΣΤΗΝ MYSTORAGE)

καλημερα, δεν εχω καταφερει να βρω πως γραφουμε ελληνικα με το hardware πληκτρολόγιο, εχω την 6.5.5 rom αλλα ο συνδιασμός των πλήκρων alt gr δεν δουλευει, μπορειτε να βοηθεισετε? Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

καλημερα, δεν εχω καταφερει να βρω πως γραφουμε ελληνικα με το hardware πληκτρολόγιο, εχω την 6.5.5 rom αλλα ο συνδιασμός των πλήκρων alt gr δεν δουλευει, μπορειτε να βοηθεισετε?

καλημερα, δεν εχω καταφερει να βρω πως γραφουμε ελληνικα με το hardware πληκτρολόγιο, εχω την 6.5.5 rom αλλα ο συνδιασμός των πλήκρων alt gr δεν δουλευει, μπορειτε να βοηθεισετε?

Επειδη διαβαζα ολο το thread και απαντηση δεν δοθηκε μεχρι σημερα(παρα το οτι η ερωτηση εχει γινει εδω και μηνες..) η απαντηση ειναι: Πατας παρατεταμενα (Ασχετα τοποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιεις) το "space" και αλλαζει απο Αγγλικα σε Ελληνικα (και αντιστροφα βεβαια, στο γραφει..):wink:

Edited by black_hawk
Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;)

Επειδη διαβαζα ολο το thread και απαντηση δεν δοθηκε μεχρι σημερα(παρα το οτι η ερωτηση εχει γινει εδω και μηνες..) η απαντηση ειναι: Πατας παρατεταμενα (Ασχετα τοποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιεις) το "space" και αλλαζει απο Αγγλικα σε Ελληνικα (και αντιστροφα βεβαια, στο γραφει..):wink:

καλημερα και σε ευχαριστω για την βοηθεια, σε εμενα δουλεψε ως εξης: πατησα sys και space μου ανοιξε ενα παραθυρο επιλογων και διαλεξα ελληνικα.

Να κανω και γω με τη σερα μου μια ερωτηση..

Καποια στιγμη (προφανως ενω ρυθμιζα τη συσκευη) εφυγε απο την γραμμη της εναρξης η ενδειξη της μπαταριας (ποσο φορτισμενη ειναι) και δεν μπορω να την επαναφερω με τι-πο-τα! :wacko:

Ξερει κανεις πως επανερχεται?? :O

Να κανω και γω με τη σερα μου μια ερωτηση..

Καποια στιγμη (προφανως ενω ρυθμιζα τη συσκευη) εφυγε απο την γραμμη της εναρξης η ενδειξη της μπαταριας (ποσο φορτισμενη ειναι) και δεν μπορω να την επαναφερω με τι-πο-τα! :wacko:

Ξερει κανεις πως επανερχεται?? :O

Μήπως στις ρυθμίσεις του ρολογιού έχεις επιλέξει "εμφάνιση ρολογιού στη γραμμή τίτλου" ? Αν ναι απενεργοποίησέτο

Μήπως στις ρυθμίσεις του ρολογιού έχεις επιλέξει "εμφάνιση ρολογιού στη γραμμή τίτλου" ? Αν ναι απενεργοποίησέτο

Οντως, αυτο ηταν, ευχαριστω!! :up:

Εδω να αναφερω οτι το manual της Samsung (οχι μονο το ελληνικο αλλα και το αγγλικο και γαλλικο που εχω δει) ειναι πολυ ελλειπες, οσο αναφορα τις διαφορες ρυθμισεις της συσκευης..Σε πολλα πραγματα πρεπει να πειραματιζεται κανεις, οχι παντα με καλα αποτελεσματα.. :down: