Jump to content

Ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας

tazio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θέλω να πιστεύω πως θα το φτιάξουν. εαν παρελπίδα δεν επανέλθει, επειδή διάβασα εδω ότι αρκετοί χρησιμοποιείται χρεωστικές της Πειραιώς, μπορείτε να κάνετε και ανανέωση από το easypay.gr

αυτο βοηθαει μονο στο να μην βγεισ απο το σπιτι κ πασ στο περιπτερο, δεν εχει ομωσ τα υπολοιπα πλεονεκτηματα τησ ηλεκτρονικησ ανανεωσησ μεσω του site τησ wind.ολοι κανουν βηματα μπροστα η wind προσ τα πισω. τα παντα ολα, τι να λεμε τωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 179
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για τα βήματα προς τα πίσω συμφωνώ και επαυξάνω. εγώ ανέφερα το easypay καθώς είδα μερικά post του τύπου επαναφέρετε την ηλεκτρονική ανανέωση ακόμα και χωρίς το bonus!

Εγώ πιστεύω πως βγάλανε την online ανανέωση λόγω του 50%.Η εταιρεία μπορεί να μην παίρνει και πολλά λόγω των χαμηλών χρεώσεων του F2G.Αν έχει και 50% bonus θα μπει "μέσα" σε λίγο καιρό.Γι'αυτό μπορεί να μην γινόταν με επιτυχία η ανανέωση μέσω internet όσο την είχε διαθέσιμη η Wind.;)

Έτσι πιστεύω.:happy:

Υ.Σ:Άν όμως τα οικονικά της είναι καλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "έκλεισε" την online ανανέωση :confused:.Εκτός και αν είχε κάποιο πρόβλημα με τις τράπεζες το σύστημα της Wind.

Εγώ πιστεύω πως βγάλανε την online ανανέωση λόγω του 50%.Η εταιρεία μπορεί να μην παίρνει και πολλά λόγω των χαμηλών χρεώσεων του F2G.Αν έχει και 50% bonus θα μπει "μέσα" σε λίγο καιρό.Γι'αυτό μπορεί να μην γινόταν με επιτυχία η ανανέωση μέσω internet όσο την είχε διαθέσιμη η Wind.;)

Έτσι πιστεύω.:happy:

Υ.Σ:Άν όμως τα οικονικά της είναι καλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "έκλεισε" την online ανανέωση :confused:.Εκτός και αν είχε κάποιο πρόβλημα με τις τράπεζες το σύστημα της Wind.

Παντως κ χωρις το 50% η ηλεκτρονικη ανανεωση ειναι ενα εργαλειο.οτι ωρα θες ανανεωνεις,οσα χρηματα θελεις με 10 κλικ απο τον υπολογιστη σου.καλο θα ειναι να το σκεφτει ξανα η wind κ να την επαναφερει.αλλωστε οπως ανεφερε κ παραπανω καποιος συμφορουμιτης ειναι πιο συμφερουσα για την wind η ηλεκτρονικη ανανεωση γιατι δεν παρεμβαλονται διαφοροι μεσαζοντες που μειωνουν το ποσοστο κερδους της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλλωστε οπως ανεφερε κ παραπανω καποιος συμφορουμιτης ειναι πιο συμφερουσα για την wind η ηλεκτρονικη ανανεωση γιατι δεν παρεμβαλονται διαφοροι μεσαζοντες που μειωνουν το ποσοστο κερδους της.

Έτσι θα μειωθούν τα έξοδα της ;).Η ηλεκτρονική ανανέωση δέχεται Paypal;:worry:

Παντως κ χωρις το 50% η ηλεκτρονικη ανανεωση ειναι ενα εργαλειο.οτι ωρα θες ανανεωνεις,οσα χρηματα θελεις με 10 κλικ απο τον υπολογιστη σου.καλο θα ειναι να το σκεφτει ξανα η wind κ να την επαναφερει.αλλωστε οπως ανεφερε κ παραπανω καποιος συμφορουμιτης ειναι πιο συμφερουσα για την wind η ηλεκτρονικη ανανεωση γιατι δεν παρεμβαλονται διαφοροι μεσαζοντες που μειωνουν το ποσοστο κερδους της.

Και οι μεσάζοντες κλέφτες θα γίνουνε; :rolleyes:

Μείωση εξόδων = μεγαλύτερη φορολογία. :rolleyes:

Δεν μπορω να φανταστω οτι θα πληρωνα για χρονο ομιλιας με paypal.

Θα τους ειχα σκισει στα dispute αν γινοταν στραβη:lol:

Καλά πόσο καραγκιόζηδες είναι δηλαδή;; μας κοροϊδεύουν;; Αν δε τους συνέφερε θα μπορούσαν πολύ κομψα να έβγαζαν ενα μηνυματακι που να έλεγε ότι έως 31/5 πχ 50% επιπλέον και από τον άλλο μήνα απλά να το αφαιρούσαν τι γελοία είναι αυτά να καταργησουν στα καλά καθούμενα την online ανανέωση;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

απλά τα πράγματα, ένα σωρό εκπτώσεις και προσφορές μέχρι να μαζέψουμε πελάτες, να αλλάξουν νούμερο και να έρθουν στην TIM και μετά τα κόβουμε όλα. :rolleyes:

απλά τα πράγματα, ένα σωρό εκπτώσεις και προσφορές μέχρι να μαζέψουμε πελάτες, να αλλάξουν νούμερο και να έρθουν στην TIM και μετά τα κόβουμε όλα. :rolleyes:

ναι αλλα οπωσ ηρθεσ στην wind ετσι μπορεισ κ να ξαναφυγεισ. αυτο δεν το σκεφτονται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι αλλα οπωσ ηρθεσ στην wind ετσι μπορεισ κ να ξαναφυγεισ. αυτο δεν το σκεφτονται?

κοίτα να δεις, στην αρχή πουλάς κάτω του κόστους για να κερδίσεις νέους πελάτες και στην συνέχεια εναρμονίζεις τις τιμές σου με τους υπόλοιπους ώστε να μην έχουν κίνητρο μεταπήδησης σε ανταγωνιστές... έτσι το βλέπω εγώ, ίσως να κάνω και λάθος.

κοίτα να δεις, στην αρχή πουλάς κάτω του κόστους για να κερδίσεις νέους πελάτες και στην συνέχεια εναρμονίζεις τις τιμές σου με τους υπόλοιπους ώστε να μην έχουν κίνητρο μεταπήδησης σε ανταγωνιστές... έτσι το βλέπω εγώ, ίσως να κάνω και λάθος.

ο ενασ ανταγωνιστησ ομωσ προσφερει ηλεκτρονικη ανανεωση κ μαλιστα με καποιο bonus, γιατι λοιπον η wind καταργει κ το bonus αλλα κ την ηλεκτρονικη ανανεωση?πισωγυρισμα δεν ειναι αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήνυμα της wind στο κινητό μου :

Η υπηρεσία ανανέωσης χρόνου από το internet διακόπτεται προσωρινά για τεχνικούς λόγους. Όλες οι προγραμματισμένες συναλλαγές προς το παρόν ακυρώνονται.

Καπάκι, μάλιστα, είχαν το θράσος να μου στείλουν sms-διαφήμιση της "ηλεκτρονικής ανανέωσης μέσω καταστημάτων wind"...

Α ρε Wind-Tim-Tellas... μια ζωή παπατζήδες και ερασιτέχνες θα μείνετε...

καθηστε να δουμε... ισως πραγματι να ειναι τεχνικοι οι λογοι της διακοπης
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Συμφωνώ με την διακοπή της υπηρεσίας για τεχνικούς, (και μόνο λόγους).

Είχε παραγίνει το κακό με πολλούς από εσάς, (εγώ ήμουν από τους τυχερούς).

Το θέμα είναι ότι εδώ παίζει να αφαιρεθεί το Bonus και μάλιστα τελείως... :wacko:

Αυτό κι αν είναι πισωγύρισμα... :blink:

Δεν πάνε καλά εκεί στη wind... :mad:

Peace... Love... Freedom...

χτες που τους πηρα μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση οτι σταματαει και λογικα σε λιγες μερες θα επανελθει... τωρα για το αν θα εχει bonus η οχι δεν ξερω... προσωπικα πηστευω οτι θα το βγαλουν η απο 50% θα το κανουν 15%
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

τώρα που η φορητότητα αριθμών θα διαρκεί 3 μέρες θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος με την Wind (και την κάθε wind) :D:D:D

χτες που τους πηρα μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση οτι σταματαει και λογικα σε λιγες μερες θα επανελθει... τωρα για το αν θα εχει bonus η οχι δεν ξερω... προσωπικα πηστευω οτι θα το βγαλουν η απο 50% θα το κανουν 15%

σου ειπαν επι λεξη λογικα θα επανελθει>δηλαδη αν δεν ξερουν στην wind ποτε κ αν θα επανελθει τοτε ποιοσ ξερει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τώρα που η φορητότητα αριθμών θα διαρκεί 3 μέρες θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος με την Wind (και την κάθε wind) :D:D:D

οι 3 μέρες πότε θα ξεκινήσουν?

οι 3 μέρες πότε θα ξεκινήσουν?

στο αρθρο δεν γραφει. προτίθεται να εισάγει λεει, δεν αναφερει καποια ημερομηνια

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο αρθρο δεν γραφει. προτίθεται να εισάγει λεει, δεν αναφερει καποια ημερομηνια

καλά κρασιά δηλαδή.

καλά κρασιά δηλαδή.

Όποτε και να γίνει πάντως, η wind με τις υπηρεσίες "σήμερα την βλέπεις - αύριο όχι" θα είναι η μεγάλη χαμένη.

κανενα νεο ακομα για την ηλεκτρονικη ανανεωση. απο το cc λενε λιγεσ μερεσ οτι θα κρατησει αυτο το προβλημα. οι μερεσ περνανε κ καμια εξελιξη
[sIGPIC][/sIGPIC]

κανενα νεο ακομα για την ηλεκτρονικη ανανεωση. απο το cc λενε λιγεσ μερεσ οτι θα κρατησει αυτο το προβλημα. οι μερεσ περνανε κ καμια εξελιξη

Δεν είναι έκλπηξη! Θέλει το χρόνο της η wind για τέτοιες διαδικασίες! Λειτουργεί σαν το δημόσιο!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν είναι έκλπηξη! Θέλει το χρόνο της η wind για τέτοιες διαδικασίες! Λειτουργεί σαν το δημόσιο!

απο τη μια σε φιαχνει για τα καλα με κατι προσφορεσ τησ κ τισ ανανεωσεισ των προσφορων αυτων κ απο την αλλη σε ξενερωνει απιστευτα με κατι προβληματα του στυλ ηλεκτρονικη ανανεωση

[sIGPIC][/sIGPIC]