PanaGeorge Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πριν μερικές μέρες ολοκλήρωσα ττη σειρά! Φοβερά εθιστική.... εριξα μπόλικα ξενύχτια γιατι δεν σταματαγα να βλέπω επεισόδια συνεχόμενα! Ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Πριν μερικές μέρες ολοκλήρωσα ττη σειρά! Φοβερά εθιστική.... εριξα μπόλικα ξενύχτια γιατι δεν σταματαγα να βλέπω επεισόδια συνεχόμενα! Ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια! Δεν είναι τυχαίο που σαρωσανε στα τελευταία Grammy. :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Serialαρα, εφτασα να δω τα 5 τελευταια επεισοδια σερι. Δεν επρεπε να χωριςουν γκας-γουολτερ για τον χαζο πινκμαν. Μονο λαθος του γουολτερ η δολοφονια του μαικ, τιποτα αλλο. Masterpiece.......... Edited October 13, 2014 by soka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Λέω να τη ξεκινήσω κι εγώ με τα σχόλια που διαβάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αργησες... Μπορει να ειναι η καλυτερη σειρα που εχει παιχτει μεχρι στιγμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Συμφωνω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Φάγαμε ωραίο spoiler από τα σχόλια.... Όπως και να έχει, εξαιρετική μέχρι τώρα (2η σεζόν). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Σποιλερ σε σειρα που εχει ηδη τελειωσει εδω και καιρο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Φάγαμε ωραίο spoiler από τα σχόλια.... Όπως και να έχει, εξαιρετική μέχρι τώρα (2η σεζόν). Την έπαθα και εγώ 1-2 φορές έτσι και πλέον δεν διαβάζω τοπικ σειράς που έχω να δω ακόμα επεισόδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Την έπαθα και εγώ 1-2 φορές έτσι και πλέον δεν διαβάζω τοπικ σειράς που έχω να δω ακόμα επεισόδια Ναι αλλά το ίδιο κάνεις και εσύ ο ίδιος σε άλλη σειρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Λες για το σχολιο μ στο homeland.Μα σου ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου ότι βλέπω τα επεισόδια και μετά μπαίνω να σχολιάσω. Δεν μπαίνω σε ένα τοπίκ σειράς που δεν έχω δει επεισόδια. Edited October 14, 2014 by nikolas1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Σποιλερ σε σειρα που εχει ηδη τελειωσει εδω και καιρο?????? Τώρα ξεκίνησα να την βλέπω εγώ :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τώρα ξεκίνησα να την βλέπω εγώ :) Θα σού αρέσει.μεγάλο μυαλό λέμε ο τύπος. Κάποια επεισόδιά βέβαια δεν έλεγαν πολλά όμως μικρό το κακό.από τις καλύτερες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Από βδομάδα θα τη ξεκινήσω μόλις βρω λίγο χρόνο! Πάντως μόνο από τα σχόλια, με έχετε ψήσει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 εμενα παντως το φιναλε δε με αρεσε.το βρηκα καπως ρηχο για σειρα που ο χαρακτηρας της ειναι μαστερ μαιντ να τελιωσει με αυτο το τροπο.Και δε ξερω μηπως ειμαι ο μοναδικος που ειδα οτι εκανε ο γουωλτερ τα κακα δηλ ηταν σε στυλ καθαρα αυτοαμυνα και οχι το ηταν κακος;δηλ ηταν πολεμος που καπιος επρεπε να τα @#@#@ αλιως οι bad guys θα @#@#@# την οικ του και αυτον.ΑΙΣΧΟΣ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Από βδομάδα θα τη ξεκινήσω μόλις βρω λίγο χρόνο! Πάντως μόνο από τα σχόλια, με έχετε ψήσει πολύ! Αξίζει πραγματικά. Αν και ισχύει ότι μερικά επεισόδια ή σημεία τα ξεχνάς στο 5λεπτο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 εμενα παντως το φιναλε δε με αρεσε.το βρηκα καπως ρηχο για σειρα που ο χαρακτηρας της ειναι μαστερ μαιντ να τελιωσει με αυτο το τροπο.Και δε ξερω μηπως ειμαι ο μοναδικος που ειδα οτι εκανε ο γουωλτερ τα κακα δηλ ηταν σε στυλ καθαρα αυτοαμυνα και οχι το ηταν κακος;δηλ ηταν πολεμος που καπιος επρεπε να τα @#@#@ αλιως οι bad guys θα @#@#@# την οικ του και αυτον.ΑΙΣΧΟΣ εε δεν ήταν και όλα αυτοάμυνα όταν άφησε την κοπέλα του jesse να πνιγεί στον εμετό της και όταν σκότωσε τον Mike επειδή φοβόταν εκεί νομίζω έβγαλε τον 'κακό' εαυτό του [/*code] πέρα όμως απ'ότι έκανε εγώ πάντα ήμουν με το μέρος του..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Τα πρώτα 2 επεισόδια δε με ξετρέλαναν μπορώ να πω. Περίμενα κάτι καλύτερο. Θα τη συνεχίσω όμως για να δω πως θα πάει στη συνέχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μην την σταματήσεις σε καμία περίπτωση. Μετά την δεύτερη σεζόν ξεκινάει το πανηγύρι. Θα αποζημιωθείς από την υπομονή σου. Είναι κορυφαία σειρά από όλες τις απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μην την σταματήσεις σε καμία περίπτωση. Μετά την δεύτερη σεζόν ξεκινάει το πανηγύρι. Θα αποζημιωθείς από την υπομονή σου. Είναι κορυφαία σειρά από όλες τις απόψεις. Για να δούμε! Μακάρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Για να δούμε! Μακάρι! Κανε λίγη υπομονή,η αρχή είναι λίγο ρηχή,μετά μπαίνει για τα καλά στο ζουμί. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Κανε λίγη υπομονή,η αρχή είναι λίγο ρηχή,μετά μπαίνει για τα καλά στο ζουμί. Όντως, αυτό παρατήρησα κι εγώ. Χτες έφτασα μέχρι το 6ο επεισόδιο της 1ης σεζόν και σιγά σιγά άρχισε να γίνεται και καλύτερο. Ειδικά από εκεί που άρχισε να μπαίνει και ο γαμπρός στο παιχνίδι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Εχεις ακομη... ναρκωτικο ειναι η σειρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Το παρατήρησα. Τη τελείωσα! Πολύ ωραία σειρά πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Την ολοκλήρωσες? Μπεστ σειρα εβερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts