Jump to content

Βελτιώσεις αυτοκινήτου: Turbo,Nitro κ.α.


akalokat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλτρο-Προγραμμα-Εξατμιση (μεσαιο-τελικο) αλλα μην περιμενεις πανω απο 10 αλογα αυξηση.. (χοντρικα παντα, ετσι?)

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 248
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι αμαξι ειναι αν επιτρεπεται? οπως ειπε κ ο φιλος απο πανω,φιλτρο πανελ/σκουπα/χοανη (50ε) , εξατμιση(μεσαιο-τελικο) (150ε)και για να δουλεψουν ολα αυτα,προγραμμα (250ε) οι τιμες ειναι σχετικα χαμηλες που εβαλα,ισως βρεις κ με τοσα ισως κ με παραπανω..:)
Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου σε 1100 μοτερ ειναι πεταμενα λεφτα... Το αυτοκινητο σου δεν ειναι στημενο για ταχυτητα. Τι αυτοκινητο ειναι αν επιτρεπεται?? Το να πας απο 60 σε 80 αλογα τι θα σου προσφερει ??? Μονο θορυβο και παραπονα απο τους κατοικους που θα ενοχλεις.... Καλυτερα αποταμιευση και με το καλο παιρνεις ενα πιο γρηγορο αυτοκινητο και με ενα πιο "αλεξισφαιρο" μοτερ για βελτιωση.
Hello !
Link to comment
Share on other sites

τι αμαξι ειναι αν επιτρεπεται? οπως ειπε κ ο φιλος απο πανω,φιλτρο πανελ/σκουπα/χοανη (50ε) , εξατμιση(μεσαιο-τελικο) (150ε)και για να δουλεψουν ολα αυτα,προγραμμα (250ε) οι τιμες ειναι σχετικα χαμηλες που εβαλα,ισως βρεις κ με τοσα ισως κ με παραπανω..:)

 

fiat seicento ειναι...

Link to comment
Share on other sites

fiat seicento ειναι...

 

απ οσο ξερω εβγαινε και 1350 16βαλβιδο,θα μπορουσες να το κανεις μετατροπη,δινοντας τα δικα σου σε καποιον ανταλλακτικατζη για να βγαλεις καποια λεφτα.. μοτερ πλεξουδα σασμαν(αν κ ειναι παρομοιο εχω την εντυπωση),η..αλλο αμαξι (?:ninja:)

Link to comment
Share on other sites

ειναι κινεζικες ηλεκτρικες π@π@ριες,καταρχην μπαινει στην εισαγωγη,πριν το καρμπυρατερ,που αναθεμα αν ξερουν που χρησιμευει αυτοι που το βγαλαν,και μην νομιζει καποιος οτι στελνει παραπανω αερα στην εισαγωγη κ παει καλυτερα,γιατι δεν ισχυει,οχι θορυβο δεν κανει,και να κανε δεν θα θελα να ειχα "turbo":lol: να με κοιτανε ολοι
Link to comment
Share on other sites

Αμα ενωεις κανονικη δεν κανει τιποτα γιατι δεν μπορει να τη γυρισει;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My bikepics member

http://www.bikepics.com/members/akis236/

Tα παντα για τα scooter

http://greekscooters.50.forumer.com

Link to comment
Share on other sites

Αμα ενωεις κανονικη δεν κανει τιποτα γιατι δεν μπορει να τη γυρισει;)

 

Οχι ρε δεν νομιζω αμα το μηχανακι εχει συμπιεση-μιλαμε για 60+mm πιστευω την δουλευει.Εχω δει μπομπακι με turbo μετατοποιημενη απο smart με 24 αλογα:O

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτόσουν δηλαδή σοβαρά να βάλεις nitro σε seicento; :worry:

 

οχι βεβαια...ετσι απλα μια ερωτηση εκανα:D

 

παιδια η τουρμπινα σε glx me 110 lifan κανει τιποτα?εστω τον θορυβο που κανει και στα αυτοκινητα?

 

οσοι το εχουν βαλει λενε οτι περισσοτερο μπερδευει παρα δινει οποτε μην πετας τα λεφτα σου...

Link to comment
Share on other sites

ηλεκτρικη τουρμπινα δεν κανει απολυτως τπτ και ειναι μονο για το "ματι",για κανονικη τουρμπινα δεν δουλευει γιατι εκτος το οτι δεν μπορει να την φουσκωσει χρειαζεται μεγαλυτερη συχνοτητα πραγμα που τα μονοκυλινδρα δεν εχουν (3κυλινδρα η 4κυλινδρα)
Link to comment
Share on other sites

πoυντο gt του 97.

Tουρμπινα 28/25,πιστονια cps,ρυθμιζομενο γραναζι,εκεντροφορος bubis,μπεκ 4Χ420cc,intercooler μπροστα 70cm X 23cm,αντλια βενζινας,βιδες arp,τελειως ανοιχτο φιλτοκουτι απο κατω,προγραμμα Ανδριανακης.

Το αμαξι το αγορασα ετσι,και δειχνει οτι εχει στηθει πολυ σωστα.

Εβγαλε σε δυναμομετρηση 255ps στο 1,54bar.

Tωρα απο προσωπικη εμπειρια σε 2 ουνο τουρμπο και ενα charade που ειχα,ειναι οτι ολοι ειναι οτι ναναι,αρκει να αδειαζει το πορτοφολι σου.

Στο charade η powerchips ειχε βαλει κοφτη 8.800rpm,την στιγμη που το εργοστασιο εδινε maximum 8350rpm!!!!!

Σε αλλον στο χαιδαρι εβαλα ρυθμιστη βενζινας.Μετα απο μερες με τρομο διαπιστωσα οτι μεσα στην μηχανη εχασκε ενας σωληνας βενζινης 1 μετρου.Σκεψου να πηγαινε στην ιμαντα χρονισμου.

Πιο προσφατα πηγαινε να συνδεσει το καλωδιο του χαλμιτερ που παει στον αισθητηρα λ στην....μπαταρια,ενω πηρε πιεση για το μπαρομετρο απο λαθος σωληνα και μου εδειχνε μιση πιεση απο οσο ειχα.Με εσωσε το μαμα οργανακι.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Link to comment
Share on other sites

http://www.americat.gr/ - Μεγάλη ποικιλία από διάφορα για το αμάξι και στο μαγαζί ακόμα περισσότερα. Από εκεί έχω πάρει πεντάλ (τα Sparco Strip μπλε) προσωπικα και διάφορα άλλα μικροπραγματάκια. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές αρκετά καλές.

Americat -> Αυλώνος 33, Αθήνα

 

http://www.dragocsa.gr - Λάμπες, Xenon Kit, Καθρέφτες τύπου Μ3 και φίλτρα, φιλτροχοάνες, σκούπες κτλ. Simota.. Πήρα side repeaters σε εξευτελιστική τιμή (€10) και επίσης τσίμπησα και ένα αυτοκόλλητο με το logo του μαγαζιού και με το site εντελώς free για διαφήμιση.. Neat!! (είναι αυτό που έχω στο καπώ..)

Drago Car Styling Accessories -> Γράμμου 21, Αργυρούπολη

 

http://www.speedcartuning.gr - Αντιηλιακές μεμβράνες, Body Kits, Αεροτομές, Πλαϊνά, κτλ, κάποιες ζάντες, σκιάδια που διαλέγεις ότι θες για logo και στο εκτυπώνει και το εγκαθιστά πολύ εύκολα (€20 και είναι αυτό που έχω στη φωτό με το logo της Sparco). Πολύ φιλικό περιβάλλον, εξυπηρετικοί και πραγματικοί γνώστες..

Speed Car Tuning -> Θεοδωρουπόλεως 7, Σκύδρα Πέλλης

 

http://www.zografos.gr/ - Ταπετσαρίες και καλύμματα.. Πολύ φιλικό περιβάλλον, πολλά χρόνια στο επάγγελμα, καλές τιμές σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν στα δέρματα, αμεσότητα και πλήρης επικοινωνία με τον πελάτη.. Εγώ επένδυσα πλαϊνές πόρτες, φούσκα χειροφρένου χειροποίητη ραμμένη, όπως και φούσκα λεβιέ ταχυτήτων πάλι χειροποίητη ραμμένη στα μέτρα του αμαξιού και κάτι κομμάτια από πλαστικό πάνω από το ντουλαπάκι του αμαξιού.. Για όλα αυτά σε δέρμα (από μοσχάρι.. σε χρώμα μπλε το κοστος ήταν €260

Ζωγράφος Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων -> Δημοκρατίας 29, Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα

 

http://www.zapatinas.gr/ - Εξατμίσεις και τοποθετήσεις αυτών.. Στο μαγαζί υπάρχουν αρκετά δείγματα από πολύ ωραία κομμάτια.. Εγώ πήγα με ήδη υπάρχουσα αγορασμένη χειροποίητη εξάτμιση από το e-market και συνολικά μαζί με την εγκατάσταση (εξάτμιση και αλλαγή ως και μεσαίο με καζανάκι) συν την εξάτμιση μου που αγόρασα από το παιδί κόστισε €230. Πολύ καλός στη δουλειά του και γνώστης, γρήγορη δουλειά και πολύ καλή..

Zapatinas Racing -> Λεωφόρος Δημοκρατίας 252, Αγίοι Ανάργυροι, Αθήνα (λίγο πιο πάνω από τον Ζωγράφο)

 

http://www.renaultjohnnyservice.gr/ - Ειδικευμένο Service για Renault και μόνο.. Πολύ καλός, γρήγορος, πάντα το συνεργείο του είναι γεμάτο και παρόλα αυτά πάντα όταν το αφήνω για οποιαδήποτε δουλειά το παίρνω στην ώρα μου. Για οτιδήποτε με καλεί για να με ενημερώσει. Αμεσότητα, πλήρως εξοπλισμένο και σε πολύ πολύ καλές τιμές!!

Γιαννάκογλου Ιωάννης -> Λ. Ηρακλείου 59 & Ορφανίδου 17, Άνω Πατήσια

 

http://www.pan-car.gr/default.asp?langID=1 - Γενικά αξεσσουάρ για αυτοκίνητα. Αγόρασα (κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας, πολύ γρήγορη την επόμενη μέρα ήρθε) ένα φίτρο ελευθέρας K&M και μου το εγκατέστησαν εκείνη τη στιγμή έξω από το μαγαζί περίπου, αν δε με απατά η μνήμη μου, στα €49. Γρήγοροι, άμεσοι και φοβερή εξυπηρέτηση και στο τηλέφωνο, καλές τιμές!

Pan Car -> Πρωτοπαπαδάκη 59, Γαλάτσι

 

http://www.llumar.gr/homepage.asp?ITMID=2 - Αντιηλιακές μεμβράνες. Μου κόστισαν για τα δυο μπροστά πλαϊνά (UV 99% τα πιο απλά με πιστοποίηση) και για τα τρία πίσω (Alu Light 21% μαύρο σκούρο) συνολικά €200 λόγω έκπτωσης από κάρτα μέλους στο Greek Renault Club (χωρίς έκπτωση €220). Πολύ καλή δουλειά και καλή εξυπηρέτηση και χαρτί πιστοποίησης για ΚΤΕΟ και εγγύηση εφ' όρου ζωής..

LLumar -> Λεωφ. Τατοίου 3, Μεταμόρφωση

 

http://www.sparcoclub.gr - Αξεσσουάρ, καθίσματα Sparco.. Πολύ καλές τιμές και φοβερή εξυπηρετικότητα.. Πήρα πατάκια από λάστιχο σε προσφορά εκείνη τη περίοδο τα Sparco Road, νομίζω €35 ή €40..

SparcoClub, Φραντζή 94, Νέος Κόσμος

 

Επίσης κάποια άλλα τα πήρα εντελώς στο φλού, όπως πχ. τους προβολείς ομίχλης από αλλού, το διακόπτη από μια μάντρα Renault στο Χαλάνδρι (Δουκίσης Πλακεντίας κοντά στο μετρο, δε θυμάμαι αριθμό) και μαζί με την εγκατάσταση (όχι με πατέντες και κουμπιά εκτόξευσης) κόστισε περί τα €100 σύνολο..

Και να αναφέρω και ένα πολύ αρνητικό, μέσα σε όλα τα θετικά που έχω συναντήσει σε μαγαζιά.. Είναι το Celestial SA που βρίσκεται στη Γλυφάδα στην Βουλιαγμένης.. Δε ξέρω αν έχει κάνει κάποιος άλλος κάποια παραγγελία στο εν λόγω μαγαζί αλλά προσωπικά παρήγγειλα μια αεροτομή που έχει καθυστερήσει 3!! μήνες (ακόμα περιμένω) και γενικά η όλη κατάσταση είναι τραγική.. Επικοινωνία καμμία από τους κυρίους και αναβολές στις αναβολές...

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Link to comment
Share on other sites

Mazda RX7 FD3S

 

Electrical part

 

'99 spec lights in crystal smoked color all around...

2X EGT & 1 Fuel pressure (Racetech)

Apexi turbotimer

Microtech Dashboard (Customized base)

Microtech LT10s ECU

Microtech X4 ignition

Odyssey battery

PLX wideband

Profec B boost controller

Thermosleeves and looms applied on all wires

Ultra plug wires

 

Tires,Wheels, Brakes

 

Barracuda Voltec T-6 wheels

Brembo discs

Dunlop tires

Hawk pads & high pressure brake lines

RAYS lugs

 

Interior-Exterior

 

Center Console Pad

Efini emblems and sticker

Feed hood (from Shine Auto Project)

KS-Auto full Burnout widebodykit (from Shine Auto Project)

Nardi steering wheel

Rotary tire valve stem caps

Tint windows

 

Dampers etc

 

Attain (KSP) engine mounts

Buddy Club racing spec dampers

Custom made differential brace

Customized bullbar addition

Customized enhancement of PPF

 

Engine

 

Air-Pump removed

Billion thermostat

Custom downpipe (sus304)

Custom exhaust manifold (extended version)

Custom made Turbo support brace

Custom made air duct (intercooler, radiator & turbo)

Denso 280lt fuel pump

FPR

Feed intank collector

Fully customized engine&engine bay heat shielding

Godspeed Intercooler

Godspeed Radiator

Greddy elbow

Greddy pulley kit

MOP cancelation (working premix)

Ogura clutch (3ple plate)

Oil filter magnetic brace

Power Enterprise RX6R F1 turbo

RE-Amemiya AST

RE-Amemiya quickshift

Synapse BOV

Synapse Wastegate

Trust steel exhaust

Turbo blanket

Apexi ECV pipe type

 

και έχουμε δρόμο ακόμα...:):):)

Link to comment
Share on other sites

Δικο σου ειναι αυτο????:shock::shock:

 

Μπραβο φιλε θα βγει γαματο.Που το φτιαχνεις,rotary expert????

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Link to comment
Share on other sites

πολυ ωραιο φαινεται το FD! dream car για μενα...

 

να το χαιρεσαι! θα ηθελα να δω καμμια φωτο του, η κανα βιντεο απο ανοιγμα η πιστα..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Link to comment
Share on other sites

Οχι ρε δεν νομιζω αμα το μηχανακι εχει συμπιεση-μιλαμε για 60+mm πιστευω την δουλευει.Εχω δει μπομπακι με turbo μετατοποιημενη απο smart με 24 αλογα:O

 

δεν εχουν σχεση τα χιλιοστα, αν ηταν ετσι ολα τα ktm & crf π φτανουν 102 χιλ.πιστονι θα ηταν τουρμπο..

Link to comment
Share on other sites

δεν εχουν σχεση τα χιλιοστα, αν ηταν ετσι ολα τα ktm & crf π φτανουν 102 χιλ.πιστονι θα ηταν τουρμπο..

 

 

E ναι νομιζεις πως δεν γινεται?????

 

Εχες δικιο γι αυτο με τα χιλιοστα,αλλα παιζει ρολο αμα εχει καυσαερια να σπρωξει.

 

Τωρα πως εβγαλε 24 αλογα τι να σου πω:ninja:

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Link to comment
Share on other sites

E ναι νομιζεις πως δεν γινεται?????

 

Εχες δικιο γι αυτο με τα χιλιοστα,αλλα παιζει ρολο αμα εχει καυσαερια να σπρωξει.

 

Τωρα πως εβγαλε 24 αλογα τι να σου πω:ninja:

 

οσο κ δυναμη να εχει δεν εχουν μεγαλη συχνοτητα τα καυσαερια..στο πιο μικρο που εχω δει (απο κοντα,οχι ιντερνετ) τουρμπο ειναι ενα τσαρειντ τρικυλινδρο..:)

Link to comment
Share on other sites

Το αμάξι φτιάχνεται βασικά από έναν φίλο (που δεν είναι το επάγγελμα του μηχανικός) που έχει χόμπι τα rotary.

 

http://img191.imageshack.us/img191/4435/img0017e.th.jpg

 

http://img191.imageshack.us/img191/3803/faceqeg.th.png

 

http://img89.imageshack.us/img89/8365/weto.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραιο!!!!Εμφανισιακα ειναι πολυ προσεγμενο,αν και aftermarket προφυλακτιρας δεν δειχνει καγκουρικο,μονο μην κοτσαρεις καμια αεροτομη πισω και το καταστρεψεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραιο!!!!Εμφανισιακα ειναι πολυ προσεγμενο,αν και aftermarket προφυλακτιρας δεν δειχνει καγκουρικο,μονο μην κοτσαρεις καμια αεροτομη πισω και το καταστρεψεις.

 

Thanks. Βασικά έβγαλα και αυτήν που είχε αρχικά, αλλά εαν το αισθανθώ στα πολλά οτι είναι ασταθές θα βάλω μια διακριτική.

 

Δεν είναι μόνο ο προφυλακτήρας aftermarket...καπό, φτερά μπρός πίσω, φρύδια και πίσω προφυλακτήρας :)

Link to comment
Share on other sites

απλα πανεμορφο!! να το χαιρεσαι!

 

 

ΥΓ: το IC γιατι top mount? μπροστα δεν ειναι σαφως καλυτερα..?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Link to comment
Share on other sites

το IC γιατι top mount? μπροστα δεν ειναι σαφως καλυτερα..?

 

Με αυτό τον τρόπο έχω την μικρότερη δυνατή απόσταση από τουρμπίνα σε intercooler και intercooler σε εισαγωγή. Έτσι το lag σε συνδυασμό με την ρουλεμανάτη τουρμπίνα έχει εξαφανιστεί. Μπροστά υπάρχει air-duct που κατευθύνει τον αέρα στο intercooler και το καπό έχει δύο ανοίγματα πίσω για να φεύγει η καΐλα.

 

Το front mount είναι μεν πιο απλό από άποψη τοποθέτησης και χωροθέτησης, αλλά έχει μεγαλύτερες σωληνώσεις και κάθεται μπροστά από το ψυγείο…

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...