Jump to content

Σχετικά με POP3

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω δημιουργήσει ένα λογαριασμό mail στην vodafone η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις εξωτερικούς λογαριασμούς. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω έναν λογαριασμό που έχω στο yahoo.

Έχω συμπληρώσει την φόρμα μέσα από τις επιλογές του vodafone mail αλλά όταν συνδέομαι μου εμφανίζει μήνυμα οτι απέτυχε η σύνδεση με αυτό το λογαριασμό.

Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται με τις επιλογές:

-Διεύθυνση mail server

-Αριθμός πόρτας

Στο πρώτο έχω δοκιμάσει pop.mail.yahoo.com αλλά και smtp.mail.yahoo.com

Πιο είναι το σωστό? Κανένα από τα 2 δεν δούλεψε!

Επίσης στον αριθμό πόρτας δεν δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξω. Είναι αντίστοιχο με την "Πύλη" που έχει ο λογαριασμός μου στο yahoo? Μήπως δηλαδή πρέπει να βάλω τον Αριθμό πόρτας που μου δίνει η vodafone στην Πύλη στο yahoo?

Και αν ναι πώς γίνεται? Δεν το βρήκα μέσα στο yahoo!

Ευχαριστώ!

Έχω δημιουργήσει ένα λογαριασμό mail στην vodafone η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις εξωτερικούς λογαριασμούς. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω έναν λογαριασμό που έχω στο yahoo.

Έχω συμπληρώσει την φόρμα μέσα από τις επιλογές του vodafone mail αλλά όταν συνδέομαι μου εμφανίζει μήνυμα οτι απέτυχε η σύνδεση με αυτό το λογαριασμό.

Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται με τις επιλογές:

-Διεύθυνση mail server

-Αριθμός πόρτας

Στο πρώτο έχω δοκιμάσει pop.mail.yahoo.com αλλά και smtp.mail.yahoo.com

Πιο είναι το σωστό? Κανένα από τα 2 δεν δούλεψε!

Επίσης στον αριθμό πόρτας δεν δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξω. Είναι αντίστοιχο με την "Πύλη" που έχει ο λογαριασμός μου στο yahoo? Μήπως δηλαδή πρέπει να βάλω τον Αριθμό πόρτας που μου δίνει η vodafone στην Πύλη στο yahoo?

Και αν ναι πώς γίνεται? Δεν το βρήκα μέσα στο yahoo!

Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω τι γίνεται με τη vodafone, αλλά για να λάβεις mail πρέπει να βάλεις το pop.mail.yahoo.com στην πόρτα 110 και για να στείλεις πρέπει να βάλεις το smtp.mail.yahoo.com στην πόρτα 25.

Αν χρησιμοποιείς SSL οι πόρτες είναι 995 και 465 αντίστοιχα.

Υποθέτω ότι πληρώνεις τη Yahoo! για το POP account ε;

Όχι.. δωρεάν είναι. Σιγά μην πληρώσω τη yahoo :p

Βασικά οι ρυθμίσεις που έβαλα τελικά στη vodafone είναι εντάξει. Απλά κάποιο πρόβλημα έχει το vodafone mail. Ενώ κάθε φορά που συνδεόμουν μου εμφάνιζε σφάλμα.. ξαφνικά χθες ανοίγω τη βονταφον και μου περνάει όλα τα εισερχόμενα που είχα στη yahoo! Αλλά μετά δοκίμασα έστειλα μαιλ από ένα άλλο λογαριασμό στο yahoo και το μήνυμα δεν ήρθε στη βόνταφον (φυσικά ούτε και ειδοποίηση στο κινητό)

Είχα δοκιμάσει να κάνω και προώθηση τα mails μέσα από τις ρυθμίσεις yahoo.. αλλά δυστυχώς δεν κρατάει αντίγραφο στο yahoo. Έστειλα 3 δοκιμαστικά mails και μόνο το ένα προωθήθηκε στην βονταφον! Μετά που απενεργοποίησα την προώθηση τότε περάστηκαν όλα τα παλιά εισερχόμενα από το yahoo στη vodafone. Επίσης τα υπόλοιπα 2 δοκιμαστικά mails που είχα στείλει δεν ήρθαν ποτέ..

Δεν ξέρω τι θέλεις ακριβώς να κάνεις, αλλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Αν δεν πληρώσεις στο Yahoo, δεν μπορείς να λάβεις και να στείλεις email με κανένα άλλο τρόπο εκτός από το web interface στο mail.yahoo.com και το αντίστοιχο interface από κινητό τηλέφωνο (m.yahoo.com).

Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι προώθηση των mail σου σε άλλο account, που όμως σημαίνει ότι δε φτάνουν ποτέ στο Yahoo σου και δε μπορείς να τα δεις από εκεί.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να λαμβάνω τα εισερχόμενα mails της yahoo, και στο vodafone mail. Δεν είδα να αναφέρει πουθενά μέσα στο yahoo οτι για να δέχομαι mails σε άλλο λογαριασμό θα πρέπει να πληρώσω. Και μάλλον έτσι είναι γιατί μέσα από το vodafone mail έκανα προσθήκη εξωτερικού λογαριασμού βάζοντας τα στοιχεία της yahoo και πλέον είναι οκ! Δέχομαι τα νέα μηνύματα και στους 2 λογαριασμούς χωρίς να έχω πληρώσει κάτι!

Το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω, το έλυσα σβήνοντας τον λογαριασμό yahoo μέσα από τις ρυθμίσεις του vodafone mail.. και όταν τις ξαναπέρασα ήταν εντάξει..

Απλά όταν άνοιξα το θέμα κάποιο πρόβλημα είχε η vodafone, όπως και τώρα δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα.. Ενώ μου έρχονται κανονικά τα mails και στους 2 λογαριασμούς, κάτι έπαθε και δεν έρχεται ειδοποίηση στο κινητό.