Epag Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μονο μια εμπερια θελω να καταθεσω χωρις να λεω οτι εχουν το καλυτερο σερβις. Οταν πηγα το κινητο μου htc στην αρβατο ενω ηταν ραγισμενο στο σωμα κατω απο το καπακι το δεχτηκαν εντος εγγυησεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αγορά blackberry από Ελλάδα Μάρτιος 2015.πρόβλημα Νοέμβριος 2015. Η μόνη λύση αποστολή Αγγλία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την blackberry απευθείας: δεν βρήκα πουθενά email. Facebook απαλευτοι. Μόνο twitter σε παραπέμπουν όπου και εκεί με έγραψαν. Μίλησα πόση ώρα εξηγώντας τους το πρόβλημα και στο τέλος μου λέει πάρε τηλέφωνο στο σέρβις στην Αγγλία. Λέω κι εσείς τι κάνετε; Της εταιρείας δεν είστε;ενημερώστε τους.Απάντηση καμία.αποτέλεσμα; Μόνο οποία έχει Ελλάδα σέρβις και από ότι ακούω μόνο η LG κάνει καλή δουλειά. Apple δεν ξέρω αλλά και πάλι δεν αγοράζω iPhone με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αγορά blackberry από Ελλάδα Μάρτιος 2015.πρόβλημα Νοέμβριος 2015. Η μόνη λύση αποστολή Αγγλία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την blackberry απευθείας: δεν βρήκα πουθενά email. Facebook απαλευτοι. Μόνο twitter σε παραπέμπουν όπου και εκεί με έγραψαν. Μίλησα πόση ώρα εξηγώντας τους το πρόβλημα και στο τέλος μου λέει πάρε τηλέφωνο στο σέρβις στην Αγγλία. Λέω κι εσείς τι κάνετε; Της εταιρείας δεν είστε;ενημερώστε τους.Απάντηση καμία.αποτέλεσμα; Μόνο οποία έχει Ελλάδα σέρβις και από ότι ακούω μόνο η LG κάνει καλή δουλειά. Apple δεν ξέρω αλλά και πάλι δεν αγοράζω iPhone με τπτ http://www.samsung.com/gr/one-hour-service/ Μια φορα που το χρειαστηκα ετσι ηταν στην Smartec . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα!!! Θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επόμενη επιλογή μου. Αν θες πες μου τι είχες πάθει και αν ήσουν εντός εγγύησης σε παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Επειδη εχω επισκεφτει τα σερβις της σαμσουνκ της αλκατελ της νοκια και της ελτζι εχω να πω πως η τελευταια ειναι καλυτερη και με σχετικη διαφορά απο τν δευτερη νοκια για τις αλλες ειδικα την αλκατελ προτιμω να την ξεχασω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts