Jump to content

AMAN: Τα καθάρματα (Ant1)

htrul18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eμένα δεν μου πολυάρεσε επειδή σχολίαζαν μόνο πολιτικά πρόσωπα.Περίμενα να δω και το''γιατί μπαμπα'', και τα αξέχαστα

'αμαν τελεμάρκετινγκ''!Πολύ γέλιο!!!!!!!!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 5 Φεβ. 2004 , 18:52)

Eμένα δεν μου πολυάρεσε επειδή σχολίαζαν μόνο πολιτικά πρόσωπα.Περίμενα να δω και το''γιατί μπαμπα'', και τα αξέχαστα

Ναι παλιές καλές εποχές,κρίμα που δεν υπάρχουν τώρα :(

Poli wraio kai episeis eixe kai para poli gelioooo :D :D :D :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

To καλύτερο έκτακτο ΑΜΑΝ μετά την διακοπή των εβδομαδιέων κατα τη γνώμη μου ήταν το αφιέρωμα στην 5ετία 1997-2003!
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 5 Φεβ. 2004 , 18:52)

...και λίγο κ.Κακομοίρογλου και λίγο απ'τη χήρα του Κώστα-Κώστα θα πρόσθετα εγώ!! :p :p :p

Καλο αλλα πολυ πολιτικολογια ρε παιδια! Παντως εχουν εναν μοναδικο τροπο να τα σχολιαζουν ολα που και να μην αξιζει το επεισοδιο παντα κατι θυμασαι! Αξεχαστη η εποχη του comfuzio στην ΕΤ3 και τα επεισοδια με τον ταλαιπωρο Εικοσιδιό!!!!

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

To pio wraio einai oi titloi teloys! Poy kanoyn gkafes sta gyrismata! Poly gelio! Poly kalhtero to aman apo to mitsixwsta.

technoholic maniac reviewer

Αντιγράφω από συνέντευξή τους :

"Σ'αυτό το προεκλογικό επεισόδιο τα βλέπουμε όλα υποτίθεται μέσα από το οπτικό πρίσμα των πολιτικών.Δεν εμφανίζεται κανένας από τους γνωστούς χαρακτήρες του ΑΜΑΝ ,παρά μόνο οι χαρακτήρες των πολιτικών"

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 6 Φεβ. 2004 , 01:01)

"Σ'αυτό το προεκλογικό επεισόδιο τα βλέπουμε όλα υποτίθεται μέσα από το οπτικό πρίσμα των πολιτικών.Δεν εμφανίζεται κανένας από τους γνωστούς χαρακτήρες του ΑΜΑΝ ,παρά μόνο οι χαρακτήρες των πολιτικών"

Γιατί αισθάνομαι ότι έχει απολογητικό ύφος; :cool: :rolleyes: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 6 Φεβ. 2004 , 01:01)

Αυτό ακριβώς είχα δει (τουλάχιστον τη 2η πρόταση) πριν προβληθεί το επεισόδιο. Γι'αυτό είπα προχθές...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 3 Φεβ. 2004 , 01:52)

...είχα διαβάσει ότι θα είναι τέτοια η θεματολογία και ήμουν υποψιασμένος. Δεν ξέρω αν το κανάλι τους έδωσε τέτοια συνταγή ή αυτοί την θεώρησαν επιβεβλημένη λόγω των ημερών...

Tha symfwnisw me tpus perissotrous.Pou einai oi palies kales epoxes pou akouges sto dromo 'Sta dialo re" h "Skhnotheth!!!Cut them!!!" h to theiko "A Xwsta,Xwsta mou"?H apanthsh?Sto parelthon.Etsi einai auta ta pramata.Opws xathike kai to pame plateia tou lazopoulou h o akalyptos Kafetzopoulos kai oi diaplekomenoi tou Filippidh etsi kai oi AMAN kleisan ton kyklo tous.Twra poulane mhtsixwstas arnaoutoglou reality, freska pramata.An mporesoun kai ananewthoun kai oi AMAN pantws me kana zwntano typou komfouzio tha elegan polla.Etsi einai telika h zwh.Evolve or perish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 5 Φεβ. 2004 , 22:45)

...και λίγο κ.Κακομοίρογλου και λίγο απ'τη χήρα του Κώστα-Κώστα θα πρόσθετα εγώ!! :p :p :p

"Αχ, Κώστα - Κώστα μου... Που είσαι παλικάρι μου..." :lol: :lol: :lol: :lol:
I see stupid people...

Από τη συνέντευξή τους κατάλαβα πως θα επανέλθουν και με ένα επεισόδιο με τους παλιούς,καλούς χαρακτήρες :)

Οπότε μη γκρινιάζετε :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

υποτιθεται οτι σταματησαν απο την τηλεοραση για ετοιμαζαν κατι "κινηματογραφικο"...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

πάντως χωρίς να θέλω να φανώ κάπως... πιστεύω ότι έχου νάσει την αρχική τους σπιρτάδα... :(
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Giati exw tin entipwsi oti shmera den paixtikan oles i skines pou paixtikan ti deutera?? Mipos kopsane tipota? Eleipe gia paradeigma h skhnh opou peire o bush thl ton papandreou? "Aman teleshoping" :up: "giati mpampa?" best of! :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Μου είχαν λείψει πάντως και γέλασα αρκετά... Θα συμφωνήσω ότι παλίοτερα είχαν κάνει πολύ καλύτερα επεισόδεια...

Εγώ είδα μόνο μέχρι τις 21.30 γιατί μετά είχα επισκέψεις :( και την επανάληψη δεν την είδα το ξέχασα... Καλό θα ήταν να έβαζαν και κάποιες επαναλήψεις, καμία φορά δεν το'χουν βάλει επανάληψη, παλιά επεισόδια εννοώ.

Για πολιτική σάτιρα,μια χαρά ήταν το επεισοδιάκι.Το είδα στην επανάληψη.

Τη σπιρτάδα τους την έχουν αφήσει πίσω κάτι χρόνια..

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Για όποιον ενδιαφέρεται δίνουν συνέντευξη (με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο :lol: ) στο Μανώλη Καψή,23.30 Alpha.

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (10 Φεβ. 2004 , 02:27)

Για όποιον ενδιαφέρεται δίνουν συνέντευξη (με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο :lol: ) στο Μανώλη Καψή,23.30 Alpha.

Oh yes, indeed!... Μανώλη Ταψή τον είπαν ή δεν άκουσα (δις) καλά??? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (10 Φεβ. 2004 , 03:05)

Oh yes, indeed!... Μανώλη Ταψή τον είπαν ή δεν άκουσα (δις) καλά??? :p

H αυτό ή δεν ακούμε καλά αμφότεροι :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,