dr. Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 σκουριασμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Eμένα δεν μου πολυάρεσε επειδή σχολίαζαν μόνο πολιτικά πρόσωπα.Περίμενα να δω και το''γιατί μπαμπα'', και τα αξέχαστα 'αμαν τελεμάρκετινγκ''!Πολύ γέλιο!!!!!!!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 5 Φεβ. 2004 , 18:52) Eμένα δεν μου πολυάρεσε επειδή σχολίαζαν μόνο πολιτικά πρόσωπα.Περίμενα να δω και το''γιατί μπαμπα'', και τα αξέχαστα 'αμαν τελεμάρκετινγκ''!Πολύ γέλιο!!!!!!!! Ναι παλιές καλές εποχές,κρίμα που δεν υπάρχουν τώρα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Poli wraio kai episeis eixe kai para poli gelioooo :D :D :D :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 To καλύτερο έκτακτο ΑΜΑΝ μετά την διακοπή των εβδομαδιέων κατα τη γνώμη μου ήταν το αφιέρωμα στην 5ετία 1997-2003! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 5 Φεβ. 2004 , 18:52) Eμένα δεν μου πολυάρεσε επειδή σχολίαζαν μόνο πολιτικά πρόσωπα.Περίμενα να δω και το''γιατί μπαμπα'', και τα αξέχαστα 'αμαν τελεμάρκετινγκ''!Πολύ γέλιο!!!!!!!! ...και λίγο κ.Κακομοίρογλου και λίγο απ'τη χήρα του Κώστα-Κώστα θα πρόσθετα εγώ!! :p :p :p Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Καλο αλλα πολυ πολιτικολογια ρε παιδια! Παντως εχουν εναν μοναδικο τροπο να τα σχολιαζουν ολα που και να μην αξιζει το επεισοδιο παντα κατι θυμασαι! Αξεχαστη η εποχη του comfuzio στην ΕΤ3 και τα επεισοδια με τον ταλαιπωρο Εικοσιδιό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To pio wraio einai oi titloi teloys! Poy kanoyn gkafes sta gyrismata! Poly gelio! Poly kalhtero to aman apo to mitsixwsta. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αντιγράφω από συνέντευξή τους : "Σ'αυτό το προεκλογικό επεισόδιο τα βλέπουμε όλα υποτίθεται μέσα από το οπτικό πρίσμα των πολιτικών.Δεν εμφανίζεται κανένας από τους γνωστούς χαρακτήρες του ΑΜΑΝ ,παρά μόνο οι χαρακτήρες των πολιτικών" Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 6 Φεβ. 2004 , 01:01) Αντιγράφω από συνέντευξή τους : "Σ'αυτό το προεκλογικό επεισόδιο τα βλέπουμε όλα υποτίθεται μέσα από το οπτικό πρίσμα των πολιτικών.Δεν εμφανίζεται κανένας από τους γνωστούς χαρακτήρες του ΑΜΑΝ ,παρά μόνο οι χαρακτήρες των πολιτικών" Γιατί αισθάνομαι ότι έχει απολογητικό ύφος; :cool: :rolleyes: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 6 Φεβ. 2004 , 01:01) Αντιγράφω από συνέντευξή τους : "Σ'αυτό το προεκλογικό επεισόδιο τα βλέπουμε όλα υποτίθεται μέσα από το οπτικό πρίσμα των πολιτικών.Δεν εμφανίζεται κανένας από τους γνωστούς χαρακτήρες του ΑΜΑΝ ,παρά μόνο οι χαρακτήρες των πολιτικών" Αυτό ακριβώς είχα δει (τουλάχιστον τη 2η πρόταση) πριν προβληθεί το επεισόδιο. Γι'αυτό είπα προχθές... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 3 Φεβ. 2004 , 01:52) ...είχα διαβάσει ότι θα είναι τέτοια η θεματολογία και ήμουν υποψιασμένος. Δεν ξέρω αν το κανάλι τους έδωσε τέτοια συνταγή ή αυτοί την θεώρησαν επιβεβλημένη λόγω των ημερών... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omikrone3 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Tha symfwnisw me tpus perissotrous.Pou einai oi palies kales epoxes pou akouges sto dromo 'Sta dialo re" h "Skhnotheth!!!Cut them!!!" h to theiko "A Xwsta,Xwsta mou"?H apanthsh?Sto parelthon.Etsi einai auta ta pramata.Opws xathike kai to pame plateia tou lazopoulou h o akalyptos Kafetzopoulos kai oi diaplekomenoi tou Filippidh etsi kai oi AMAN kleisan ton kyklo tous.Twra poulane mhtsixwstas arnaoutoglou reality, freska pramata.An mporesoun kai ananewthoun kai oi AMAN pantws me kana zwntano typou komfouzio tha elegan polla.Etsi einai telika h zwh.Evolve or perish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 5 Φεβ. 2004 , 22:45) ...και λίγο κ.Κακομοίρογλου και λίγο απ'τη χήρα του Κώστα-Κώστα θα πρόσθετα εγώ!! :p :p :p "Αχ, Κώστα - Κώστα μου... Που είσαι παλικάρι μου..." :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Από τη συνέντευξή τους κατάλαβα πως θα επανέλθουν και με ένα επεισόδιο με τους παλιούς,καλούς χαρακτήρες :) Οπότε μη γκρινιάζετε :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 eidomen!!! :) makari giati tous exoume synh8isei sta trella gelia k htan sketh apogohteysh to last epeisodio :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 υποτιθεται οτι σταματησαν απο την τηλεοραση για ετοιμαζαν κατι "κινηματογραφικο"... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 πάντως χωρίς να θέλω να φανώ κάπως... πιστεύω ότι έχου νάσει την αρχική τους σπιρτάδα... :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Giati exw tin entipwsi oti shmera den paixtikan oles i skines pou paixtikan ti deutera?? Mipos kopsane tipota? Eleipe gia paradeigma h skhnh opou peire o bush thl ton papandreou? "Aman teleshoping" :up: "giati mpampa?" best of! :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Μου είχαν λείψει πάντως και γέλασα αρκετά... Θα συμφωνήσω ότι παλίοτερα είχαν κάνει πολύ καλύτερα επεισόδεια... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Εγώ είδα μόνο μέχρι τις 21.30 γιατί μετά είχα επισκέψεις :( και την επανάληψη δεν την είδα το ξέχασα... Καλό θα ήταν να έβαζαν και κάποιες επαναλήψεις, καμία φορά δεν το'χουν βάλει επανάληψη, παλιά επεισόδια εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Για πολιτική σάτιρα,μια χαρά ήταν το επεισοδιάκι.Το είδα στην επανάληψη. Τη σπιρτάδα τους την έχουν αφήσει πίσω κάτι χρόνια.. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Για όποιον ενδιαφέρεται δίνουν συνέντευξη (με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο :lol: ) στο Μανώλη Καψή,23.30 Alpha. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (10 Φεβ. 2004 , 02:27) Για όποιον ενδιαφέρεται δίνουν συνέντευξη (με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο :lol: ) στο Μανώλη Καψή,23.30 Alpha. Oh yes, indeed!... Μανώλη Ταψή τον είπαν ή δεν άκουσα (δις) καλά??? :p Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (10 Φεβ. 2004 , 03:05) Oh yes, indeed!... Μανώλη Ταψή τον είπαν ή δεν άκουσα (δις) καλά??? :p H αυτό ή δεν ακούμε καλά αμφότεροι :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Sth diafimisi ti paristanan? Ta mogkola? (prosvaloume kai ta kahmena ta paidakia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts