Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δώσε λεπτομέρειες ... γιατί μου φαίνονται μπερδεμένες ... :lol::lol:

Δε δινω τιποτα...δεν πρεπει να ξερετε.

Οι πρώτες είναι με το 1020...

Ρε συ Παοκ μια ερώτηση... Στη δεύτερη σκηνή πέρασε πολύ ώρα από τη μία φώτο στην άλλη??? Δηλαδή άλλαξαν τα σύννεφα ή βγήκαν κάτω από τις ίδιες συνθήκες??

Powerd by OnePlus 7 Pro

Οι πρώτες είναι με το 1020...

Ρε συ Παοκ μια ερώτηση... Στη δεύτερη σκηνή πέρασε πολύ ώρα από τη μία φώτο στην άλλη??? Δηλαδή άλλαξαν τα σύννεφα ή βγήκαν κάτω από τις ίδιες συνθήκες??

Δεν ειναι οι πρωτες με το 1020...με 1-2 λεπτα διαφορα βγηκαν αλλα επαιζε ο ηλιος μεσα απο τα συννεφα

Δεν ειναι οι πρωτες με το 1020...με 1-2 λεπτα διαφορα βγηκαν αλλα επαιζε ο ηλιος μεσα απο τα συννεφα

Ναι λάθος μου... Δεν έκατσα να τις δω αναλυτικά... Ναι αυτό με τον ήλιο είναι εμφανές ειδικά στη δεύτερη :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παίζουν πάρα πολύ τα σύννεφα.. νομίζω πρέπει να ξαναβγείς αύριο. :p

Ναι ισχυει...τωρα βλεπω οτι στη μια φωτο εχει σκιες και στην αλλη δεν εχει.Δεν γινονται αυτα.

1η, 3η, 5η πρέπει να είναι του oppo.

Από ότι βλέπω από το κινητό μου, φαίνονται λίγο καλύτερες σε χρώματα του oppo και σε ανάλυση του 1020.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Από ότι βλέπω από το κινητό μου, φαίνονται λίγο καλύτερες σε χρώματα του oppo και σε ανάλυση του 1020.

2,3,6 ειναι του Oppo

Για την 2 και 3 ήμουν σίγουρος...στην άλλη μπερδεύτηκα...ultra hd

https://www.dropbox.com/s/zluqsepdxhdej0j/IMG20140927191245.jpg?dl=0

Φιλικά Γιώργος

Αν το βλεπεις ετσι δεν εχει κανενα νοημα να ανταλλαζουμε αποψεις, και λυπαμαι για το χαμηλο επιπεδο, καλη συνεχεια παιδια!

υ.γ Οσο για την τριχα που θα μου σηκωθει, ναι αλλα οχι για αυτο που ειπες..αλλα για την επιθυμια και τον θαυμασμο ολων των ανθρωπων που μου ζητουν το zoom για να τραβηξουν φωτο,και δεν τραβανε απο τα δικα τους! αν καποτε επανελθει το επιπεδο τα ξαναλεμε.

Και μένα ζητάνε το Ν8, η ακόμα και το... G!

Ποιο επίπεδο; επίπεδο είναι να απαξιώνεις την γνώμη μου ότι είναι στημένη, επειδή διαφωνεί με τη δικιά σου; Επειδή μου φάνηκαν πολύ καλύτερες του 1020;

Όχι φίλε μου. Εξηγώ μάλιστα γιατί μου άρεσαν παραπάνω αλλά είπαμε. Δε γίνεται να πούμε καλή κουβέντα για το 1020... Το οποίο δε θεωρώ καν το κορυφαίο...! Καλό και χρυσό το Find 7 αλλά πριν στις εξωτερικές τα σκότωσε τα χρώματα... Ναι ναι, πιο ζωντανά. Με τέτοια συννεφιά πάντως, σίγουρα μόνο ζωντανά δεν ήταν τα χρώματα!

Σαν χρήστης Ν8 βλέπεις, έμαθα να εκτιμώ τα ρεαλιστικά χρώματα ;)

Το παίζουμε όλοι θιγμενοι εδώ μέσα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αν το βλεπεις ετσι δεν εχει κανενα νοημα να ανταλλαζουμε αποψεις, και λυπαμαι για το χαμηλο επιπεδο, καλη συνεχεια παιδια!

υ.γ Οσο για την τριχα που θα μου σηκωθει, ναι αλλα οχι για αυτο που ειπες..αλλα για την επιθυμια και τον θαυμασμο ολων των ανθρωπων που μου ζητουν το zoom για να τραβηξουν φωτο,και δεν τραβανε απο τα δικα τους! αν καποτε επανελθει το επιπεδο τα ξαναλεμε.

Τωρα το διάβασα.......

Μια ερώτηση μόνο και ας έχω χαμηλό επίπεδο. Αν στους γύρω σου αρέσει τόσο το zoom γιατί δεν αγοράζουν ένα? Αυτό έκαναν οι γυρο μου και γεμίζει το τραπέζι με 1020.....;)

Υ.Γ. Παλιός ο τρόπος να αποφεύγεις απαντήσεις παίζοντας τον θιγμένο αλλά όπως θέλει ο καθείς......

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μένα ζητάνε το Ν8, η ακόμα και το... G!

Ποιο επίπεδο; επίπεδο είναι να απαξιώνεις την γνώμη μου ότι είναι στημένη, επειδή διαφωνεί με τη δικιά σου; Επειδή μου φάνηκαν πολύ καλύτερες του 1020;

Όχι φίλε μου. Εξηγώ μάλιστα γιατί μου άρεσαν παραπάνω αλλά είπαμε. Δε γίνεται να πούμε καλή κουβέντα για το 1020... Το οποίο δε θεωρώ καν το κορυφαίο...! Καλό και χρυσό το Find 7 αλλά πριν στις εξωτερικές τα σκότωσε τα χρώματα... Ναι ναι, πιο ζωντανά. Με τέτοια συννεφιά πάντως, σίγουρα μόνο ζωντανά δεν ήταν τα χρώματα!

Σαν χρήστης Ν8 βλέπεις, έμαθα να εκτιμώ τα ρεαλιστικά χρώματα ;)

Το παίζουμε όλοι θιγμενοι εδώ μέσα...

Προφανώς δεν έπιασε Ν8 στα χέρια του οπότε μη τον παρεξηγείς.

Αλήθεια, το έχεις ακόμα? Αν ναι, ανέβασε καμία φωτογραφία. Προς γνώση και συμμόρφωση......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μόνο στην πρώτη βλέπω ουσιαστική διαφορά...Που την κιτρινιζει

Στο κινητό τις βλέπω και εχουν διαφορές.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από το 1020.. 5mp

WP_20140927_13_53_53_Pro.jpg?psid=1

WP_20140927_13_53_31_Pro.jpg?psid=1

WP_20140927_14_22_13_Pro.jpg?psid=1

wp_20140902_00_13_10_pro.jpg?psid=1

Αυτό δεν το κατάλαβα ακόμα. Εχουν ή δεν εχουν διαφορές οι 5αρες με τις 38αρες? Στο μέγεθος (mb) τουλάχιστον τεράστια....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Βλέποντας τις σκιές στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν να υπάρχει κάποιο άλλο φως το οποίο χτυπάει κάπου πάνω από την δεξιά πόρτα. Μήπως αυτό κιτρινίζει την φωτογραφία?

Για ευκρίνεια δεν θα μιλήσω.. όποιος κάνει ζουμ καταλαβαίνει.

Αυτό δεν το κατάλαβα ακόμα. Εχουν ή δεν εχουν διαφορές οι 5αρες με τις 38αρες? Στο μέγεθος (mb) τουλάχιστον τεράστια....

Αν δε κάνεις zoom διαφορά δεν υπάρχει.. Αν κάνεις τότε cropάρεις τρομερή λεπτομέρεια. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ.

- There is no place like 127.0.0.1 -

2,3,6 ειναι του Oppo

Το είπαμε ξεφεύγει το κόκκινο , ( purple :p ) κάνει μπαμ ... αλλά όντως ο φωτισμός έχει μεγάλες διαφορές όπως και η ανάλυση καθώς και ο θόρυβος στα χαμηλά φωτισμένα σημεία.

Στο Μουσείο της Αμφίπολης σε κανονικές συνθήκες χωρίς φλας και εστίαση[ATTACH]50382[/ATTACH][ATTACH]50382[/ATTACH][ATTACH]50382[/ATTACH][ATTACH]50382[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

Κώστα εννοείται το έχω ακόμα, δε το αφήνω για τίποτα ;) Έχω ανεβάσει παλιότερα, και επειδή είμαι με data τώρα δε μπορώ να ανεβάσω άλλες :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...