Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Η τριτη φωτογραφια ειναι καλυτερα νετσρισμενη απο τη δευτερη. Λιγο βεβαια. Μικρη διαφορα. Αλλα στη δευτερη μου αρεσουν περισσοτερα τα χρωματα. Με αλλες ρυθμισεις πιςτευω οτι θα μπορουσε και η τριτη φωτο να δωσει το ιδιο αποτελεσμα. Οποτε για εμενα καλυτερο το s4 στο συγκεκριμενο συγκριτικο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως τις ανεβάζεις κατευθείαν; Από το tapatalk ή απο το mobile site;

Αν λες για τις δικές μου, από το imgur, αφού παιδεύτηκα βέβαια λιγάκι...

Η τριτη φωτογραφια ειναι καλυτερα νετσρισμενη απο τη δευτερη. Λιγο βεβαια. Μικρη διαφορα. Αλλα στη δευτερη μου αρεσουν περισσοτερα τα χρωματα. Με αλλες ρυθμισεις πιςτευω οτι θα μπορουσε και η τριτη φωτο να δωσει το ιδιο αποτελεσμα. Οποτε για εμενα καλυτερο το s4 στο συγκεκριμενο συγκριτικο.

Έχεις δίκιο, την αντικατέστησα ηδη την 2η με αλλη καλύτερα εστιασμένη που τράβηξα γιατί δεν μου έκατσε καλά η πρώτη. Από λάθος έβαλα την χειρότερη.

Πάντως βρε παιδιά ο ΙΕ δεν παίζεται, μιλάμε παιδεύομαι πόση ώρα να γράψω ένα μήνυμα... Μου έχει τσακίσει τα νεύρα...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Τούμπα περιμέναμε, οακα μας έκατσε :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τούμπα περιμέναμε, οακα μας έκατσε :p

Εντάξει, πάλι δικέφαλος είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το 1020 κόντρα στον ήλιο. Η 2η με 1020 και η 3η με S4 zoom:

http://i.imgur.com/60vlPFl.jpg

http://i.imgur.com/yfuR29g.jpg

http://i.imgur.com/4tsCHMQ.jpg

Δεν γίνεται να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφιάρες σε τέτοια ανάλυση! :D

Όταν μπορέσεις ανέβασέ τες σε κανένα dropbox να δούμε τις πραγματικές αναλύσεις.

Ρυθμίσεις να υποθέσω αυτόματες?

Δεν γίνεται να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφιάρες σε τέτοια ανάλυση! :D

Όταν μπορέσεις ανέβασέ τες σε κανένα dropbox να δούμε τις πραγματικές αναλύσεις.

Ρυθμίσεις να υποθέσω αυτόματες?

Σε φουλ αναλυση το zoom ειναι τιγκα στο θορυβο...τραγικο.

Κακοπέραση

https://www.dropbox.com/s/0gi58ufuon2fron/Photo%2024-8-14%20-%2014%2038%2054.jpg?dl=0

Navi55, στο mobile site έχει επιλογή για εικόνα και URL...αν πάτησω εικόνα δεν την ανεβάζει...μόνο URL...

Edited by dgeorge4

Προσπαθώ να κάνω anfollow το συγκεκριμένο thread από το tapatalk και δεν γίνεται με τίποτα
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

oppo find 7 Camera 13 MP, 4160 x 3120 pixels, autofocus, dual-LED flash, από που κι ως που είναι 50??

Εχει mode που συνδιαζει 10 φωτογραφιες με oversampling (νομιζω) και φτιαχνει μια των 50 (αν την ανοιξεις θα το δεις)

ΔΕΝ εχει την ποιοτητα μιας 50ρας, αλλα εχει πολυ πολυ καλυτερη ποιοτητα απο την απλη :)

oppo find 7 Camera 13 MP, 4160 x 3120 pixels, autofocus, dual-LED flash, από που κι ως που είναι 50??

αυτες που ανεβασα ειναι 50αρες. Κατεβασε απο το flickr το original μεγεθος γιαν ατις δεις.

Δε θα πάρεις τόσο :p

Δε λέει ότι έχει 50 αλλά ότι φτιάχνει 50 :)

Δηλαδή αν βγάλω 41x5 θα πάρω μια 200mp θα λέω ότι έχω 200mp κάμερα ή κατάλαβα κάτι λάθος?

Δεν λέει κάνεις ότι έχει 50 mp κάμερα. Ούτε η εταιρεία που το παράγει.

Απλά έχει ένα mode ( ultra hd ) πού δίνει αυτό αποτέλεσμα.

Προσπαθώ να κάνω anfollow το συγκεκριμένο thread από το tapatalk και δεν γίνεται με τίποτα

Ανοίγεις το thread...τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, απενεργοποιηση παρακολούθησης...

Δηλαδή αν βγάλω 41x5 θα πάρω μια 200mp θα λέω ότι έχω 200mp κάμερα ή κατάλαβα κάτι λάθος?

41 πως θα βγαλεις? ο φακος ειναι 13Mp. Αυτο το ulta hd mode, τραβαει 10 φωτο απο 5mp η καθεμια και μετα τις ενωνει και φτιαχνει μια με 50mp. τωρα πως ακριβως γινεται αυτο δεν ξερω.

41 πως θα βγαλεις? ο φακος ειναι 13Mp. Αυτο το ulta hd mode, τραβαει 10 φωτο απο 5mp η καθεμια και μετα τις ενωνει και φτιαχνει μια με 50mp. τωρα πως ακριβως γινεται αυτο δεν ξερω.

Με το 808 εννούσα. Αλλά οκ το κατάλαβα τώρα τι κάνει. Άρα η φωτογραφία των 50mp βγαίνει από φακό των 13 (με την ποιότητα αυτού), στα 5x10. Βασικά νομίζω πιο πολύ με ενδιαφέρει η ποιότητα των 5mp που βγάζει, παρά το ότι τις ενώνει σε 50. Αλλά από όσο βλέπουμε και στις φωτογραφίες πρέπει να είναι καλή.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...