Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

ολα μετρανε! για ΑΝΑΛΥΣΗ μιλαμε,και τα megapixels ειναι μερος μιας συνθετικης δημιουργιας οπως η pv της νοκια! δεν μετρανε? απο σημερα αποφασιστικε αυτο? οκ..παω πασο. Να ρωτησω κατι...αν βγαλει το ιδιο κινητο με τεχνολογια pv αλλα με 100 megapixels δεν θα μετραει η αποσταση 41 με 100? :lol: καλα οκ,καλο βραδυ παιδια! παντος επαναλαμβανω θεωρω 1020 και σειρα ζουμ σε επιπεδα ισαξια. Ο λογος....στα παραπανω ποστ μου. Να ειστε καλα. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά τα MP συγκρίνεις εσύ?:X

Κι όμως, ακόμη ασχολείσαι......:)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παντος επαναλαμβανω θεωρω 1020 και σειρα ζουμ σε επιπεδα ισαξια. Ο λογος....στα παραπανω ποστ μου. Να ειστε καλα.

Περίεργο. Νόμιζα πως το 1020 σου φέρνει ναυτία με τις φωτογραφίες και πλακωσες τα χάπια. Κάτι τέτοιο δεν έγραφες χθες???

Όσο για την ατυχή σύγκριση των μεγαπιξελ και το πχ των αυτοκινήτων, θα σου πω εγώ ένα σχετικό παραδείγμα. Αν δυο αυτοκίνητα έχουν το ίδιο περίπου κόστος αγοράς, εσυ θα συγκρίνεις τα κυβικά τους για τις επιδόσεις? Αφού έχουν ίδια τιμή, πάρε το καλύτερο. Τι πιο απλό...

Υ.Γ. Τι θέλω και ακολουθώ????.....:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν επιμενω να τονιζω αλλο αυτο που προσπαθω να σας πω. Κουραστηκα, ισως εχω πολλες απαιτησεις απο μερικα παιδια εδω.. Σας αφηνω και ξαναλεω για τους αναγνωστες.. το 1020 για 41 mp με τεχνολογια pureview και της παναγιας τα ματια,δεν παταει κατω οπως θα περιμενε κανεις τα κινητα σειρας ζουμ με εναν ταπεινο φακο που οι ιδιοι εχετε μειωσει πολλακις. Αποδειξη,μα τι αλλο? Το συγκριτικο του KERAS! Καλο χειμωνα!

Ναυτια δεν εχω πλεον,αλλα η καλυτερη αναλυση,δεν με επεισε οτι πχ αξιζει μια μεταβαση απο το ζουμ στο 1020. Πολυς και υπερβολικος ντορος,κατ εμε. Ειμαι ομως σιγουρος,οτι με το καταλληλο προγραμματακι επεξεργασιας, θα πω το ουαου!

*εφερες ενα πολυ σωστο παραδειγμα με τα αμαξια! Κ εγω ετσι επραξα,πηρα το καλυτερο με τα περισσοτερα εξτρα που δινει η αντιπροσωπεια! δηλαδη το Κ ΖΟΟΜ!

Φιλε montoya σε αφηνω να γελασεις μαζι μου οσο θες,και χωρις να παρεξηγω. Ο διαλογος ειναι εποικοδομητικος,και ας εχει εντασεις. Γραπτα ειναι,αν μεινουν στο φορουμ κ δεν σβηστουν,καποιοι με πιο ψυχραιμια κ καθαρο μυαλο,ισως και θα βγαλουν συμπερασμα,ειτε υπερ του ενος ειτε υπερ του αλλου ειτε συνδυαστικα,κ αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω! Να εισαι καλα φιλε!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Ας επικεντρωθούμε κυρίως στην ποιότητα των φωτογραφιών και όχι τόσο στο περιεχόμενο! :p

Το 5s όντως έχει αρκετό θόρυβο για iso 200.

Μέχρι και το ταπεινό 620 έχει λιγότερο θόρυβο. :happy:

http://postimg.org/image/xk4gx3sbn/

H συγκεκριμενη απο το 620 ειναι για σεμιναριο.Απο ποια αποψη.Οχι οτι εχει κατι το σπουδαιο σαν φωτογραφια.

Απλα δειχνει τι μπορει να κανει ενα κινητο με 5mp καμερα ...και μαλιστα σε Low light conditions...οταν απο πισω βρισκεται η Nokia.

Οι ανθρωποι ειναι αλλου...απλα.

Για μένα το pureview της Nokia ήταν το next big thing μετά το πρώτο iphone...απλά η Microsoft δεν το απογείωσε στο σύνολο...

Για μένα το pureview της Nokia ήταν το next big thing μετά το πρώτο iphone...απλά η Microsoft δεν το απογείωσε στο σύνολο...

Συμφωνώ απόλυτα. Πραγματική καινοτομία.

Πάντως ότι θα μπορούσε και να είναι και καλύτερα το 1020 σε απόδοση είναι αλήθεια. Στο auto ποτέ δεν παίρνω το αποτέλεσμα που περιμένω (μέρα, απόγευμα συνήθως βγάζω τις φωτο που θέλω) και αναγκαστικά κάθομαι και πειράζω ρυθμίσεις που δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω στην τελική.

Και πάλι βέβαια το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί (εκτός από 808 που δεν έχω πάρει ποτέ για να είμαι σίγουρος) αλλά εμένα προσωπικά με κουράζει να σεταρω για να βγάλω μια άψογη φωτογραφία. Την καλύτερη δυνατή ας πούμε καλύτερα.

Αν δεν κάνω λάθος, ο "υπεύθυνος" του pureview "μετακόμισε" πλέον στην Apple.... Οπότε περίμενε νεα θαύματα......;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν επιμενω να τονιζω αλλο αυτο που προσπαθω να σας πω. Κουραστηκα, ισως εχω πολλες απαιτησεις απο μερικα παιδια εδω.. Σας αφηνω και ξαναλεω για τους αναγνωστες.. το 1020 για 41 mp με τεχνολογια pureview και της παναγιας τα ματια,δεν παταει κατω οπως θα περιμενε κανεις τα κινητα σειρας ζουμ με εναν ταπεινο φακο που οι ιδιοι εχετε μειωσει πολλακις. Αποδειξη,μα τι αλλο? Το συγκριτικο του KERAS! Καλο χειμωνα!

Ναυτια δεν εχω πλεον,αλλα η καλυτερη αναλυση,δεν με επεισε οτι πχ αξιζει μια μεταβαση απο το ζουμ στο 1020. Πολυς και υπερβολικος ντορος,κατ εμε. Ειμαι ομως σιγουρος,οτι με το καταλληλο προγραμματακι επεξεργασιας, θα πω το ουαου!

*εφερες ενα πολυ σωστο παραδειγμα με τα αμαξια! Κ εγω ετσι επραξα,πηρα το καλυτερο με τα περισσοτερα εξτρα που δινει η αντιπροσωπεια! δηλαδη το Κ ΖΟΟΜ!

Φιλε montoya σε αφηνω να γελασεις μαζι μου οσο θες,και χωρις να παρεξηγω. Ο διαλογος ειναι εποικοδομητικος,και ας εχει εντασεις. Γραπτα ειναι,αν μεινουν στο φορουμ κ δεν σβηστουν,καποιοι με πιο ψυχραιμια κ καθαρο μυαλο,ισως και θα βγαλουν συμπερασμα,ειτε υπερ του ενος ειτε υπερ του αλλου ειτε συνδυαστικα,κ αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω! Να εισαι καλα φιλε!

Θα σου το πω αλλιώς. Πήρες μια φωτογραφική μηχανή που παίρνει και τηλέφωνα. Και έρχεται το 1020 που είναι τηλεφωνο και σου δειχνει πως έπρεπε να είναι το σύνολο. Τζάμπα τον συμβιβασμό με την εμφάνιση δηλαδή....;)

Κάνεις λάθος :p

Απλά ένας που δούλευε πάνω στην ιδέα από τους πολλούς πήγε. Ο κύριος υπεύθυνος/εμπνευστής πήγε στην... Land Rover :p και άλλοι υπεύθυνοι έμειναν η έφυγαν αλλά δεν έχουν πάει κάπου :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κάνεις λάθος :p

Απλά ένας που δούλευε πάνω στην ιδέα από τους πολλούς πήγε. Ο κύριος υπεύθυνος/εμπνευστής πήγε στην... Land Rover :p και άλλοι υπεύθυνοι έμειναν η έφυγαν αλλά δεν έχουν πάει κάπου :)

Γι αυτό είπα αν θυμάμαι καλά. Προφανώς το αλτσχαιμερ μου χτυπάει την πόρτα.....

Είχα την εντύπωση πως κάποιος άλλος πήγε στη Land Rover....

Πάντως ότι θα μπορούσε και να είναι και καλύτερα το 1020 σε απόδοση είναι αλήθεια. Στο auto ποτέ δεν παίρνω το αποτέλεσμα που περιμένω (μέρα, απόγευμα συνήθως βγάζω τις φωτο που θέλω) και αναγκαστικά κάθομαι και πειράζω ρυθμίσεις που δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω στην τελική.

Και πάλι βέβαια το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί (εκτός από 808 που δεν έχω πάρει ποτέ για να είμαι σίγουρος) αλλά εμένα προσωπικά με κουράζει να σεταρω για να βγάλω μια άψογη φωτογραφία. Την καλύτερη δυνατή ας πούμε καλύτερα.

Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Όλοι το ξέρουμε ότι το 1020 έχει την καλύτερη κάμερα σε κινητό με το επαναστατικό pure view κλπ κλπ.

Όμως δεν φτάνει αυτό. Δεν είναι ότι καλύτερο να προχωράς με την οικογένεια σου και κάθε τόσο να σταματάς να ρυθμιζεις αναλόγως να βγάζεις τρποδακια.

Η Ψηφιακή τεχνολογία είναι για να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και να μπορεί να την χρησιμοποιεί καθένας μας.

Πρωτοπόρος αυτής της αντίληψης η Apple και την έχει κάνει πράξη στην κάμερα του iPhone παρά τις μικρές της δυνατότητες.

Η σειρά zoom της Samsung έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Πατάς και παίρνεις αυτό που θέλεις. Φέρνεις κοντά αυτό που είναι μακριά και οι οποίες λάθος επιλογές τις περισσότερες φορές διορθώνονται ακόμα και με auto fix φθηνών προγραμμάτων για mobile.

Με λίγα λόγια η εύκολα και η αμεσότητα είναι πολύ πιο σημαντικά από τις μικροδιαφορες δύο φωτογραφιών.

Στα topics του 808 & 1020 νομίζεις ότι μπήκες σε φόρουμ φωτογραφικού site.

Ο κόσμος δεν θέλει να γίνει ερασιτέχνης φωτογραφίες, μερικές καλές φωτο θέλει για τις διακοπές του, για την εκδρομή και τον παιδότοπο που πάει τα πιτσιρίκια του.

Από εκεί και πέρα είναι επιλογή καθενός τι θα πάρει. Και το τι είναι καλύτερο μεταφράζεται διαφορετικά και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γι αυτό είπα αν θυμάμαι καλά. Προφανώς το αλτσχαιμερ μου χτυπάει την πόρτα.....

Είχα την εντύπωση πως κάποιος άλλος πήγε στη Land Rover....

Ο Dinning, υπεύθυνος τμήματος φωτογραφίες από το ~2005 :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Όλοι το ξέρουμε ότι το 1020 έχει την καλύτερη κάμερα σε κινητό με το επαναστατικό pure view κλπ κλπ.

Όμως δεν φτάνει αυτό. Δεν είναι ότι καλύτερο να προχωράς με την οικογένεια σου και κάθε τόσο να σταματάς να ρυθμιζεις αναλόγως να βγάζεις τρποδακια.

Η Ψηφιακή τεχνολογία είναι για να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και να μπορεί να την χρησιμοποιεί καθένας μας.

Πρωτοπόρος αυτής της αντίληψης η Apple και την έχει κάνει πράξη στην κάμερα του iPhone παρά τις μικρές της δυνατότητες.

Η σειρά zoom της Samsung έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Πατάς και παίρνεις αυτό που θέλεις. Φέρνεις κοντά αυτό που είναι μακριά και οι οποίες λάθος επιλογές τις περισσότερες φορές διορθώνονται ακόμα και με auto fix φθηνών προγραμμάτων για mobile.

Με λίγα λόγια η εύκολα και η αμεσότητα είναι πολύ πιο σημαντικά από τις μικροδιαφορες δύο φωτογραφιών.

Στα topics του 808 & 1020 νομίζεις ότι μπήκες σε φόρουμ φωτογραφικού site.

Ο κόσμος δεν θέλει να γίνει ερασιτέχνης φωτογραφίες, μερικές καλές φωτο θέλει για τις διακοπές του, για την εκδρομή και τον παιδότοπο που πάει τα πιτσιρίκια του.

Από εκεί και πέρα είναι επιλογή καθενός τι θα πάρει. Και το τι είναι καλύτερο μεταφράζεται διαφορετικά και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Κανεις ένα λάθος. Αφενός παίρνεις άψογα αποτελέσματα στο αυτόματο (πάντα στο αυτόματο βγάζω και το αποτέλεσμα τα σπάει) αφετέρου στα topics του 808 & 1020 νομίζεις ότι μπήκες σε φόρουμ φωτογραφικού site γιατί οι φωτογραφικές δυνατότητες αυτών των δυο συσκευών ειναι τέτοιες που μπορούν να ικανοποιήσουν (αναλογικά πάντα) ανάλογους χρηστες......;). Χρηστες με φωτογραφικές γνώσεις στέλνουν στο φεγγάρι το αποτελεσμα και γι αυτό τέτοιες συζητήσεις θα τις βρεις πολύ πιο έντονα σε αυτά τα δυο τοπικ....;)

Αν δεν κάνω λάθος, ο "υπεύθυνος" του pureview "μετακόμισε" πλέον στην Apple.... Οπότε περίμενε νεα θαύματα......;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα σου το πω αλλιώς. Πήρες μια φωτογραφική μηχανή που παίρνει και τηλέφωνα. Και έρχεται το 1020 που είναι τηλεφωνο και σου δειχνει πως έπρεπε να είναι το σύνολο. Τζάμπα τον συμβιβασμό με την εμφάνιση δηλαδή....;)

Παιρνεις μια φωτογραφικη μηχανη, που δεν παιρνει απλα τηλεφωνα,αλλα εχει λειτουργικο που κανει τα παντα ως οφειλει ενα τελευταιας τεχνολογιας smartphone. Η εμφανιση φιλε ειναι υποκειμενικη,εγω θεωρω το 1020 σαν ψευτικο, απο θεμα ποιοτητας πλαστικων κτλ. Στο θεμα καμερας,συμφωνω με τα παιδια παραπανω. Περιμενα περισσοτερα,αποψη μου ειναι,δεν ειναι αναγκη να δεχομαι προειδοποιησεις βρε παιδια,πιστευω οτι δεν πειστικα πχ για μεταβαση απο ζουμ σε 1020 , και το νοημα του θεματος που ειμαστε,αυτο ειναι!

Θεωρειτε οτι ειμαστε τοσο εγωιστες? Ανετα βαζω αγγελια για το Κ, και το δινω 400 ευρω αυριο κιολλας,και παιρνω καινουριο 1020. Δεν πειστικα ομως οτι αξιζει τετοια φασαρια,αν ειχα πειστει, λετε να μαλωναμε τωρα εδω?

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Κανεις ένα λάθος. Αφενός παίρνεις άψογα αποτελέσματα στο αυτόματο (πάντα στο αυτόματο βγάζω και το αποτέλεσμα τα σπάει) αφετέρου στα topics του 808 & 1020 νομίζεις ότι μπήκες σε φόρουμ φωτογραφικού site γιατί οι φωτογραφικές δυνατότητες αυτών των δυο συσκευών ειναι τέτοιες που μπορούν να ικανοποιήσουν (αναλογικά πάντα) ανάλογους χρηστες......;). Χρηστες με φωτογραφικές γνώσεις στέλνουν στο φεγγάρι το αποτελεσμα και γι αυτό τέτοιες συζητήσεις θα τις βρεις πολύ πιο έντονα σε αυτά τα δυο τοπικ....;)

Αυτή ειναι δική σου άποψη. Δεν σημαίνει οτι ισχύει για όλους.

Γι αυτό εσύ έχεις 1020 ενώ εγώ προτιμώ το Zoom για φωτογραφίες.

Καθένας εχει διαφορετικά κριτήρια.

Το zoom σίγουρα σε κάποιες φωτο υστερεί, αλλά σε λεπτομέρειες. Στο 1020 όμως υπάρχουν φωτογραφίες που δεν μπορεί να αποδώσει γιατι δεν διαθέτει optical zoom.

Εγώ που βγάζω συχνά τέτοιες φωτο προτιμώ το zoom. Εσύ δεν ασχολείσαι μ αυτό το είδος οπότε σε καλύπτει το 1020.

Αυτός ηταν και ο λόγος που το αγόρασα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτή ειναι δική σου άποψη. Δεν σημαίνει οτι ισχύει για όλους.

Γι αυτό εσύ έχεις 1020 ενώ εγώ προτιμώ το Zoom για φωτογραφίες.

Καθένας εχει διαφορετικά κριτήρια.

Το zoom σίγουρα σε κάποιες φωτο υστερεί, αλλά σε λεπτομέρειες. Στο 1020 όμως υπάρχουν φωτογραφίες που δεν μπορεί να αποδώσει γιατι δεν διαθέτει optical zoom.

Εγώ που βγάζω συχνά τέτοιες φωτο προτιμώ το zoom. Εσύ δεν ασχολείσαι μ αυτό το είδος οπότε σε καλύπτει το 1020.

Αυτός ηταν και ο λόγος που το αγόρασα.

Μα σαφώς ειναι άποψή μου η οποια προφανώς δεν γίνεται να ταυτίζεται με όλων των υπολοίπων και σίγουρα δεν είναι απαραιτήτως σωστή. Γι αυτό και η μεγάλη ποικιλία συσκευών στην αγορά (ευτυχώς).

Μα σαφώς ειναι άποψή μου η οποια προφανώς δεν γίνεται να ταυτίζεται με όλων των υπολοίπων και σίγουρα δεν είναι απαραιτήτως σωστή. Γι αυτό και η μεγάλη ποικιλία συσκευών στην αγορά (ευτυχώς).

Το θέμα ειναι οτι είστε πολλοί στο συγκεκριμένο φόρουμ και κάποιοι όχι όλοι κράζουν χωρίς λόγο οτιδήποτε άλλο.

Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος οτι μερικοί εδώ αν αγοράσουν το Zoom, θα το κάνουν να βγάζει καλύτερες φωτο παντού. :)

Τελος πάντων, αυτό που επιμένω ειναι η τρομερή ευκολία του zoom να βγάζει με την μια πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο.

Για το υπερβολικό exposure σε κάποιες φωτο φταίει η οθόνη. Ειναι πολύ σκοτεινή σε εξωτερικούς χώρους και παρασύρει τον χρήστη να εστιάσει σε σκοτεινά σημεία.

Σε οποιαδήποτε οθόνη οι φωτο ειναι οκ και δεν χρειάζονται τίποτα.

Zoom
και μονο που πεταγεται το μακριναρι οταν ενεργοποιεις την καμερα,αντε γεια!

καλυτερα να παρω μια κομπακτ που θα τραβαει και καλυτερα

ειπαμε οι συσκευες να θυμιζουν κινητα,οχι φωτογραφικες που παιρνουν και τηλεφωνα

ειπαμε οι συσκευες να θυμιζουν κινητα,οχι φωτογραφικες που παιρνουν και τηλεφωνα

Εγώ πάλι προτιμώ να μην κουβαλάω 2 συσκευές στις διακοπές μου. Και με 200 ευρώ δεν παίρνεις ισάξια κάμερα.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνει για καθημερινή χρήση. Το πάχος της συσκευής κουράζει. Όμως είναι πολύ κοντά η στιγμή που το συνολικό πάχος δεν θα είναι πάνω από 13 mm.

Μια όμορφη φωτογραφία από το zoom

http://i.imgur.com/YPks832.jpg

Και μια φωτογραφία από το 1020, που δείχνει πως το άθλημα... Δεν έχει ηλικία...

:)

http://i.imgur.com/w7CFNFy.jpg

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το θέμα ειναι οτι είστε πολλοί στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Αυτό είναι κάτι το οποίο έχω ξαναρωτήσει. Πως γίνεται ένα τόσο καλό φωτοκινητο με λειτουργικό που απευθύνεται στο 85%, να υστερεί τόσο πολύ σε πωλήσεις... Και δεν το ρωτάω ειρωνικά.

Υ.Γ. Το 5s απέχει πολύ από το zoom ώστε να αναγκαστείς να πάρεις και δεύτερη συσκευή?

Αυτό είναι κάτι το οποίο έχω ξαναρωτήσει. Πως γίνεται ένα τόσο καλό φωτοκινητο με λειτουργικό που απευθύνεται στο 85%, να υστερεί τόσο πολύ σε πωλήσεις... Και δεν το ρωτάω ειρωνικά.

Υ.Γ. Το 5s απέχει πολύ από το zoom ώστε να αναγκαστείς να πάρεις και δεύτερη συσκευή?

Τι εννοείς αν απέχει πολύ. Φωτογραφικά?

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται απάντηση αν είναι αυτή η ερώτηση σου.

Ιδου ο λογος που κρινεται το ζουμ. Μολις απαντησες. Οχι απο ποιοτητα καμερας,αλλα απο αντιπαθεια στην εργονομια του. Καλα λεω πως γινεται ολοι να το βαπτισαν χαλια, με την πρωτη του μολις ανακοινωση...οχι διαθεση. Βεβαια το να μην σου αρεσει, αυτο ισχυει ισως στο 80% των χρηστων smartphone,αλλα ειπαμε οτι ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο. Μοntoya οσον αφορα την ερωτηση σου, δεν εχει πουλησει λογω ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ. Αλλιως θελει ο ΜΕΣΟΣ χρηστης το smartphone του. Οταν η Νοκια βγαλει με οπτικο,τοτε θα το παρεις,θα λες εχω κινηταρα,και απλα θα μπεις στο club! Λογικο ειναι ρε φιλε, marketing ειναι αυτο..

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

:X:cry: !!!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να αρκεστεί και στο 5s αν δεν τον ενδιαφέρει το ζουμ και η διπλάσια ανάλυση στη φωτο. Βγάζει σταθερά καλές φωτογραφίες...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ιδου ο λογος που κρινεται το ζουμ. Μολις απαντησες. Οχι απο ποιοτητα καμερας,αλλα απο αντιπαθεια στην εργονομια του. Καλα λεω πως γινεται ολοι να το βαπτισαν χαλια, με την πρωτη του μολις ανακοινωση...οχι διαθεση. Βεβαια το να μην σου αρεσει, αυτο ισχυει ισως στο 80% των χρηστων smartphone,αλλα ειπαμε οτι ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο. Μοntoya οσον αφορα την ερωτηση σου, δεν εχει πουλησει λογω ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ. Αλλιως θελει ο ΜΕΣΟΣ χρηστης το smartphone του. Οταν η Νοκια βγαλει με οπτικο,τοτε θα το παρεις,θα λες εχω κινηταρα,και απλα θα μπεις στο club! Λογικο ειναι ρε φιλε, marketing ειναι αυτο..

Άρα εκτός των άλλων που ακούμε από εσένα, προσβάλλεις και τη νοημοσύνη μας, με το να μας λες ότι δε ξέρουμε γιατί το "θάβουμε" (προφανώς το θάψιμο για σένα είναι η δέυτερη θέση), και ότι ο πραγματικός λόγος είναι ο φακός που εξέχει. Πέρα από αυτά μιλάς για nokia και marketing, δύο λέξεις τελείως άσχετες μεταξύ τους...

Προσωπικά δεν έχω θέμα με τον φακό που εξέχει παρά με τα αποτελέσματα που βλέπω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...