Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Αφου ειναι για γελια αυτα που λετε. Θα μπει ενας υποψηφιος αγοραστης να παρει γνωμη για τα δυο αυτα κινητα,και θα διαβασει οτι ο keras τελικα τραβουσε με χαλασμενο. Εκει καταληξατε. Ε αυτο εγω θεωρω προσβολη και εριστικοτητα,κ οχι αυτο που κανω εγω.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε φιλε,εγινε ενα ωραιο συγκριτικο,παθανε κοκομπλοκο μερικοι,και σηκωσανε σημαια περι χαλασμενης συσκευης. Και το αστειο ειναι οτι αυτη η χαζη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ συνεχιζεται ωρες μετα! Ε οκ, το ποιος , ποιοι προκαλουν, ας το κρινει η ιστορια.

Εξήγησέ μου τότε, πως γίνεται το κορυφαίο φωτοκινητο με το κορυφαίο λειτουργικό να ΠΑΤΩΝΕΙ?

Υ.Γ. Κρατα μικρό καλάθι μήπως αλλάξουν τα δεδομένα και αναγκαστείς να αλλάξεις nickname....

Και κάπου εδω εγκαταλείπω την προσπάθεια.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μην το συνεχιζουμε αυτο, ας κανουμε πιο παραγωγικη συζητηση...

Θα κοιταξω κι εγω μηπως γινεται κατι με το ανεβασμα..

Να η διαφορα ποιοτητας! Μπραβο κ ας μην σε ξερω φιλε. Εστω κ αν ολο αυτο ξερεις οτι ειναι μια χαζη δικαιολογια.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εξήγησέ μου τότε, πως γίνεται το κορυφαίο φωτοκινητο με το κορυφαίο λειτουργικό να ΠΑΤΩΝΕΙ?

Υ.Γ. Κρατα μικρό καλάθι μήπως αλλάξουν τα δεδομένα και αναγκαστείς να αλλάξεις nickname....

Και κάπου εδω εγκαταλείπω την προσπάθεια.

Πραγματικα πιστευεις αυτη την αποψη? Οτι το κινητο εχει προβλημα? Εγκαταλειπω κ εγω,ουτε βρεφος δεν θα ελεγε τοσο ευκολη δικαιολογια.

galaxy Κ zoom - white

Αφου ειναι για γελια αυτα που λετε. Θα μπει ενας υποψηφιος αγοραστης να παρει γνωμη για τα δυο αυτα κινητα,και θα διαβασει οτι ο keras τελικα τραβουσε με χαλασμενο. Εκει καταληξατε. Ε αυτο εγω θεωρω προσβολη και εριστικοτητα,κ οχι αυτο που κανω εγω.

Για να πέσω στο επίπεδό σου θα σου απαντήσω αναλόγως:

Μη φοβάσαι, ο υποψήφιος αγοραστής μόλις δει το zoom απο κοντά θα το βάλει στα πόδια...χαχαχα

Είδες τι ωραία που γίνομαι εριστικός σαν κι εσένα. Πάρε τώρα το πιεσόμετρο αγκαλιά...:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να η διαφορα ποιοτητας! Μπραβο κ ας μην σε ξερω φιλε. Εστω κ αν ολο αυτο ξερεις οτι ειναι μια χαζη δικαιολογια.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικα πιστευεις αυτη την αποψη? Οτι το κινητο εχει προβλημα? Εγκαταλειπω κ εγω,ουτε βρεφος δεν θα ελεγε τοσο ευκολη δικαιολογια.

Μάλλον δεν διάβασες όλες τις απαντήσεις ή δεν κατάλαβες τι γράφτηκε. Μιλάμε για το ανέβασμα φωτογραφιών και συγκεκριμένα για την ποιότητά τους.....

Αλλαξες θεμα τωρα? Μιλαμε για εμφανιση? Να λοιπον ο αληθινος λογος αντιπαθειας της σειρας ζουμ. Πριν καν κυκλοφορησει το ειχαν βγαλει ολοι χαλια σαν καμερα κ σαν λειτουργικο,καθαρα επειδη ηταν ιδιατερο σαν κατασκευη. Δεν το ειχαν καν πιασει! Ετσι κρινετε ολοι! Το λεω καιρο τωρα. Α,Εγω εχω το Κ, ασε, οσα δεν φθανει η αλεπου,ξερεις τι τα κανει φιλε ε? Αντε καλο βραδυ τωρα φιλε. Α,πιεσομετρο δεν χρειαζομαι,ζουμαρω τα βουνα,κ χαλαρωνω!

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κατι αλλο ρε παιδια! Οκ λοιπον, να δεχτω οτι η αναλυση που ανεβηκαν ηταν χαμηλη. Οκ το δεχομαι! Μετα ομως αφου η αναλυση παει σε υψηλα επιπεδα,ξεχνατε οτι εκτος του 1020 θα ανεβει αντιστοιχα κ του ζουμ.. πωπω τι ειπα τωρα! Τι κανουμε τωρα? Μα γιατι εχω την εντυπωση οτι νομιζετε πως το ενα θα μεταμορφωθει με την καλυτερη αναλυση,και το αλλο θα παραμεινει ιδιο?

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Γιατί το συνεχίζετε δεν μπορώ να καταλάβω...

Και εγώ όταν τις είδα τις φώτο του Keras μου έκανε εντύπωση... Τραβάει πολύ καλύτερες φώτο το 1020 αλλά φαντάζομαι είναι πολλά που μπορεί να πήγαν στραβά...

Ρε συ user_pixon δεν είπαν ότι ντε και καλά είναι χαλασμένο κινητό... Μια υπόθεση έκαναν... Και αν νομίζεις ότι είναι υπερβολικοί, κοίτα τις φώτο σε αυτό εδώ το θέμα και κυρίως όσων έχουν το 1020... Και άσε τον paok4270 γιατί σε κάποιες κάνει επεξεργασία (αν και ποτέ δεν το έκρυψε)... Κοίτα των υπόλοιπων... Πχ εγώ δεν έχω ιδέα από επεξεργασία... Δεν μπαίνω στη διαδικασία να τα συγκρίνω, απλά να δεις ότι αυτές οι φώτο δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του 1020...

Όσο για την σύγκριση των 2 κινητών, επειδή το ζουμ μία φορά και αυτό για πολύ λίγο το έχω πιάσει και από διάφορα reviews, σε φώτο με ζουμ είναι καλύτερο του 1020, αλλά χωρίς ζουμ δεν νομίζω ότι το περνάει... Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν με πολυκαίει κιόλας :lol:

off topic

Όπως σωστά είπε ο montoya τα θεματάκια σας με τον Κώστα (paok4270) μπορείτε να τα λύσετε με ΠΜ... Και εμάς δεν μας πολυενδιαφέρει και άδικα θα φάτε και κανα μπαν με αυτά που έχετε γράψει εδώ μέσα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ρε φιλαρακο μου,αλλο με τσαντισε εμενα. Η ευκολη κ γρηγορη δικαιολογια.Θεωρω πολυ τραβηγμενο πως αναποδογυρισε ολο το συμπαν στο συγκεκριμενο συγκρικο και φταινε τα παντα για το αποτελεσμα! Και αν ισχυει,τοτε με ευκολια θα απανταω κ εγω σε οσους κατακρινουν το ζουμ,οτι κ εμαση δεν βγηκε καλη η ταδε φωτο επειδη κατι πηγε στραβα! Ειναι πανευκολο,αναμενω ομως ειλικρινα να δω τι πηγε στραβα! Με ενδιαφερον κ οχι ειρωνικα. Αυτο με την αναλυση θα ηθελα πολυ να ισχυει,κ αν δω κατι εκπληκτικο,πρωτος θα το πω! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Τα ίδια ανάποδα λες πάλι :lol: (πλάκα κάνουμε)

Άσε λίγο στην άκρη το zoom... Μπες στο τόπικ που έβαλα παραπάνω και κοίτα τις φώτο με 1020... Και πες μου αν είναι έστω παρόμοιου επιπέδου με αυτή του φίλου keras... Δεν έβγαλε κανείς άχρηστο το zoom... Για το 1020 μιλάμε... Απλό είναι...

Δεν είναι τυχαίο που το είπαμε 3-4 άτομα που δουλεύουμε καιρό το 1020...

ΥΓ. Μην μου απαντήσεις για το zoom πάλι, σε παρακαλώ :lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Οκ,περιμενω να μαθω τι εγινε! Εκει που μου λες να κοιταξω δεν ξερω ρε φιλε τι κανουν απο θεμα edit κτλ, μην τα ξαναλεμε παλι. Αναμενω να δω απο τον keras νεες φωτο κτλ κ τι συνεβη! Γιατι αγορασε κινητο για να συγκρινει, δεν νομιζω να κανει χαβαλε ο ανθρωπος. Εγω εχω πει τα καλυτερα για το 1020 ομως η ευγενια καποια στιγμη κατανταει κ μαλ..ια με μερικους. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Μα αυτό σου είπα... Δεν ξέρουν όλοι να κάνουν edit... Και όταν κάποιος δεν ξέρει το αποτέλεσμα θα βγει τόσο φανταχτερό που θα είναι και αστείο παράλληλα :lol:
Powerd by OnePlus 7 Pro

Οκ αναμενουμε. Ειλικρινα θελω να βρεθει το σφαλμα κ να δω την τοσο ζωντανια και στου keras το κινητο,κ θα ζητησω δημοσια συγνωμη! Η απεικονηση σε πολλες κ του Κωστα κτλ ειναι υπεροχη,καλυτερη απο πανακριβη ψηφιακη,αλλα απαιτω να ειναι χωρις edit. Λογικα θα το καταφερει και ο keras. Τι στο καλο,πηρε το χειροτερο κομματι? Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Λεω κατι ψεματα? Σε ολα ο παοκ διαφωνει! Σε ολα! Μονο σε ενα συμφωνησε,και τι συμπτωση..τελικα παλι για το 1020 ηταν η ουσια της συμφωνιας! Για δικαιολογια των μετριων φωτο.

Πονηρος αλλα εχουμε κ κριση φιλε. Οσο για τις φωτο,το συγκριτικο μιλησε,αλλα ξεχασα,ο keras αγορασε ελαττωματικο κινητο! Αλητες! Μηνυση εδω κ τωρα στην samsung! Χαχαχαχαχα! Εδω ταιριαζει το.. κορωνα κερδιζω,γραμματα..χανεις!! Εντελως ομως! Καληνυχτα!

Όταν εσύ βλέπεις θολές φωτογραφίες και λες ότι τώρα επιτέλους "βλέπεις το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για ένα κινητό" τότε συγγνώμη, αλλά δείχνει ότι δεν έχεις και πολύ καλή κρίση στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να καταλάβεις 1-2 βασικά πράγματα. Μου αρέσει μάλιστα που από φωτογραφίες που δεν τις βλέπουμε σε πραγματικό μέγεθος, αλλά σε διαστάσεις 1024*769 μπόρεσες και διέκρινες και θόρυβο! Και θόρυβος να υπάρχει σε τέτοια ανάλυση χάνεται. Ήδη έχουν χαθεί σημαντικότερες λεπτομέρειες.

Για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες του paok επειδή παρακολουθώ τα θέματα με τις φωτογραφίες, θυμάμαι ότι από τότε που πήρε την συσκευή όσες φωτογραφίες έχει ανεβάσει επεξεργασμένες είτε το έχει αναφέρει είτε φαίνεται στο exif. Οπότε μην επαναλαμβάνεσαι συνέχεια με την ίδια δικαιολογία. Εγώ άλλωστε δεν έχω καμία από τις 2 συσκευές οπότε δεν έχω κάποιον λόγο να υποστηρίξω κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Σταμάτα λοιπόν να δημιουργείς αντιπαραθέσεις.

Οκ αναμενουμε. Ειλικρινα θελω να βρεθει το σφαλμα κ να δω την τοσο ζωντανια και στου keras το κινητο,κ θα ζητησω δημοσια συγνωμη! Η απεικονηση σε πολλες κ του Κωστα κτλ ειναι υπεροχη,καλυτερη απο πανακριβη ψηφιακη,αλλα απαιτω να ειναι χωρις edit. Λογικα θα το καταφερει και ο keras. Τι στο καλο,πηρε το χειροτερο κομματι?

Φίλε μου απλα έχεις εγκλωβιστεί.

Αλήθεια, δεν είπες τίποτα για αυτη που ανέβασα εγώ. Κι αυτη απο 1020 ειναι και όπως θα δεις και στο Flickr είναι μη επεξεργασμένη (ανήκω στη κατηγορία του Alex, δεν ξερω να επεξεργάζομαι). Αλλά όπως σου είπε και ο σλεξ, ριξε μια ματιά στο τοπικ να καταλάβεις. Απλα είσαι εγκλωβισμένος και κρατάς ΜΟΝΟ του keras και για για τους δικούς σου λόγους αγνοείς ΟΛΕΣ τις άλλες. Έχεις μια εμμονή να αποδείξεις πως η επιλογή σου είναι κορυφαία. Οκ, πορέψου μόνος σου......

Υ.Γ. Δεν μου εξήγησες την εμπορική αποτυχία του...... Κορυφαία κάμερα, κορυφαίο λειτουργικό......

Η εμπορικη του αποτυχια οφειλεται στην δυσκολη καθημερινη του χρηση. Δεν ειναι κινητο που απευθυνεται στην μαζα,αλλα σε συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο. Το galaxy s4 γιατι πουλησε τρελα του οποιου η φωτο αποδειχτηκε λιγη οπως πρωιν κατοχοι του παραδεχτηκαν? Αρα μπερδευεσαι. Δεν εχει να κανει η εμπορικη αποτυχια με αυτο που λες. Τωρα ποιος προκαλει αστο καλυτερα. Εγω αναμενω παντος να δω φωτο αναλογες με της δικες σας. Επισης επειδη μιλησατε για επεξεργασια,δεν ισχυει αυτο που λες οτι αναφεροταν. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ περναγε στο πονηρο. Διαβασε καλυτερα το θεμα galaxy s4 φωτογραφιες,τις αρχικες σελιδες. Ημουν ετοιμος να το παρω! Γλιτωσα ομως 500 ευρω,θα το επαιρνα εχοντας ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ εικονα. ΕΠΙΜΕΝΩ Κ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΣΥΝΕΒΗ! Ηταν ομως αξιο ερευνας τοτε πως γινεται μια συσκευη να βγαζει cartpostal και ολοι οι αλλοι να ψαχνουν τι φταιει κ αδυνατουν να κανουν το ιδιο. Και λεγετε οτι θελετε! Επισης ποτε θα καταλαβετε οτι δεν προσπαθω να αναδειξω το ζουμ καλυτερο,αλλα να τονισω τα edit που γινονταν, κ να μην αλλοιωνουν το θεμα φωτογραφια. Αντιθετως εσεις δεν ξερετε ουτε στην αφη πως ειναι το ζουμ,κ το βγαλατε μαπα. Ε το συγκριτικο εγινε,τι να κανουμε! Χαλασμενο τηλ? Μικρη αναλυση? Οκ να τα δεχτω ολα! Περιμενω ομως γιατι κ του keras 1020 ειναι ,δεν το πηρε απο την Κινα κλωνο. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

@montoya άσχετο με τα παραπάνω! Νόμιζα ότι είχες το 925! Πήρες το 1020 τώρα; Δηλαδή η φωτό που ανέβασες εδώ από το 1020 είναι;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ειλικρινα εχω αρχισει να αισθανομαι ασχημα που ανεβασα τις φωτο αλλα δεν θα επρεπε, διοτι εγινε για να γινει συζητηση και να εξαχθουν συμπερασματα.

Σκεφτειτε λοιπον, ξεχνωντας ολα τα προσφατα ποστς, μετα τις φωτο αν ελεγαν απλα οι γνωστες του 1020 κυριως, βρε φιλε keras μηπως συμβαινει κατι με το ανεβασμα; Για δοκιμασε (με καποιες συμβουλες) κι αλλιως...

Θα αποφευγαμε ολα αυτα. Δεν νομιζω οτι κανενας λεει οτι και τα δυο που συζηταμε κινητα δεν βγαζουν καλες φωτο, με τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του καθενος, που εμενα προσωπικα τουλαχιστον αυτα με ενδιαφερουν, ισως και αλλους. Απλα πραγματακια.

Δεν ειμαι ειδικος στο ανεβασμα, με photobucket ανεβασα, θα κοιταξω να δοκιμασω και με αλλο. :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ειλικρινα εχω αρχισει να αισθανομαι ασχημα που ανεβασα τις φωτο αλλα δεν θα επρεπε, διοτι εγινε για να γινει συζητηση και να εξαχθουν συμπερασματα.

Σκεφτειτε λοιπον, ξεχνωντας ολα τα προσφατα ποστς, μετα τις φωτο αν ελεγαν απλα οι γνωστες του 1020 κυριως, βρε φιλε keras μηπως συμβαινει κατι με το ανεβασμα; Για δοκιμασε (με καποιες συμβουλες) κι αλλιως...

Θα αποφευγαμε ολα αυτα. Δεν νομιζω οτι κανενας λεει οτι και τα δυο που συζηταμε κινητα δεν βγαζουν καλες φωτο, με τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του καθενος, που εμενα προσωπικα τουλαχιστον αυτα με ενδιαφερουν, ισως και αλλους. Απλα πραγματακια.

Δεν ειμαι ειδικος στο ανεβασμα, με photobucket ανεβασα, θα κοιταξω να δοκιμασω και με αλλο. :)

Keras αν είναι ανέβασε μόνο σε κάνα Dropbox για να μην υπάρχουν οι δικαιολογίες ότι δεν φαίνονται οι πληροφορίες του πως τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. Όχι τίποτα άλλο μπας και γλυτώσουμε το ζαλισμα...

Keras αν είναι ανέβασε μόνο σε κάνα Dropbox για να μην υπάρχουν οι δικαιολογίες ότι δεν φαίνονται οι πληροφορίες του πως τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. Όχι τίποτα άλλο μπας και γλυτώσουμε το ζαλισμα...

Έτσι. Δεν είναι τίποτα να ανέβει από κινητό ένα zip 150 mb αν υπάρχει 3g εκεί που είσαι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έτσι. Δεν είναι τίποτα να ανέβει από κινητό ένα zip 150 mb αν υπάρχει 3g εκεί που είσαι.

Ας τα ανεβάσει και σε λίγες μέρες από υπολογιστή ... Το πολύ πολύ κάνα 2 άτομα να έχουν φάει Ban μέχρι τότε...

Κάποιος mod να καθαρίσει ... :shifty: κουραστικό κατάντησε ... ή να βάλετε μία " . " ... όποιος έχει μάτια βλέπει , και διαβάζει ... :cool:

Δε ξέρει τι παίζει Αίγυπτο, αλλά Ελλάδα 150 mb συνήθως είναι πολλά :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...