Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Μια σχεδον βραδυνη φωτο με φοντο την Παρνηθα.

Ρυθμισεις αυτοματο.

Χωρις τριποδο κλπ, με το χερι.

Στο μεσον, στην αρχη των πολλων φωτων, φαινονται δυο κοκκινα φωτακια το ενα κατω απο το αλλο (για οποιον τα βλεπει χωρις να ζουμαρει, εγω εχω πρεσβυωπια και δυσκολευομαι... :) ).

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140803_211257_zpsxgumrm77.jpg

Να τα λοιπον τα φωτακια με 10Χ zoom που μαλιστα διαβαζεται το ενα: ΚΤΕΟ...

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140803_211351_zps2wceo8un.jpg

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κινητο που μπορει να το κανει αυτο με τετοια ποιοτητα και ετσι απλα, μεσα σε ενα λεπτο...

Σήμερα είδα τις φωτο που τράβηξα την προηγούμενη εβδομάδα στην οθόνη της TV. Ακόμα και με έξτρα pinch to zoom ηταν απολαυστικές.

Δεν μ ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Την κάμερα την θέλω για τέτοιες στιγμές. Την κόρη μου όταν παίζει στο σαλόνι την βγάζω και με το iPhone.

Ωραίες φωτογραφίες σαν τέχνη βγάζεις με οποιαδήποτε κάμερα. Φωτογραφίες όμως που θες να φαίνεται αυτο που τραβάς δεν γίνεται χωρίς zoom.

Προχθές το απόγευμα τράβηξα κι εγώ την Μηκονο και την Νάξο απο το καράβι και μάλιστα ενώ κουνούσε αφού επρόκειτο για ταχύπλοο.

Τις φωτογραφίες κάπου τις περίμενα καλές γιατί έχω δει τι μπορεί να κάνει.

Αυτό που με εξέπληξε ηταν ενα βίντεο όπου τραβάω το hight speed 4 που έρχεται με χίλια απο το πλάι και μας προσπερναει σαν σταματημένος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαλια !! χαλια μαυρα!! αυριο ολοι οι zoumακιδες ραντεβου στην χωματερη να τα πεταξουμε ομαδικα!! :lol::lol::lol: (Οι φωτο μιλανε απο μονες τους...)!!

Με όλο το σεβασμό και χωρίς ειρωνεία ή κακία, καταντάει λίγο κουραστικό αυτό...

Εμένα μ'αρέσει που σε μια σελίδα βλέπω ειρωνεία και κακό, ενώ στην άλλη "νταξ μωρέ, κινητά είναι δεν σκάμε" :lol:

Πάντα είχε πολύ ψωμί αυτό το θέμα :p

Με όλο το σεβασμό και χωρίς ειρωνεία ή κακία, καταντάει λίγο κουραστικό αυτό...

Ο σεβασμος κερδιζεται,κ προσωπικα κατεβαλα ΜΑΤΑΙΑ μεγαλη προσπαθεια να χαλαρωσουμε.. οπως φαιρονται θα φαιρομαι. Εχω ανεβασει τοσες φωτο,και εχουν περασει στο ντουκου επειδη ετσι συμφερει,και την ιδια στιγμη λενε οτι φοβομαστε να ανεβασουμε γιατι δεν αντεχουμε την συγκριση, και αντε σας προκαλω κ αηδιες,ελεος δλδ. Και στην τελικη εδω υποτιθεται ειναι θεμα συγκριτικο, η λιβανισμα του lumia? Η μονιμη απαντηση ειναι, ΤΟΥ LUMIA ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΟΚ το εμπεδωσαμε. Και στο θεμα μας, ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΦΙΛΕ,αυτες με το κτεο.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Ο σεβασμος κερδιζεται,κ προσωπικα κατεβαλα ΜΑΤΑΙΑ μεγαλη προσπαθεια να χαλαρωσουμε.. οπως φαιρονται θα φαιρομαι. Εχω ανεβασει τοσες φωτο,και εχουν περασει στο ντουκου επειδη ετσι συμφερει,και την ιδια στιγμη λενε οτι φοβομαστε να ανεβασουμε γιατι δεν αντεχουμε την συγκριση, και αντε σας προκαλω κ αηδιες,ελεος δλδ. Και στην τελικη εδω υποτιθεται ειναι θεμα συγκριτικο, η λιβανισμα του lumia? Η μονιμη απαντηση ειναι, ΤΟΥ LUMIA ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΟΚ το εμπεδωσαμε. Και στο θεμα μας, ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΦΙΛΕ,αυτες με το κτεο.

Για σενα μπορει να ειναι αψογες, για μενα δεν θα επρεπε καν να μπεις στο κοπο να τις τραβηξεις. Το zoom ειναι το τελευταιο που χρειαζεσαι για κατι που δεν μπορεις να πλησιασεις με τα ποδια. Δυστυχως επειδη σου δινει μια ευκολια, δεν σε αφηνει να εισαι πιο δημιουργικος. Για μενα, εντελως φιλικα, δοκιμασε να εχεις και μια καλη μηχανη ή κινητο χωρις zoom.

Σε ποιες φωτογραφιες αναφερεσαι συγκεκριμενα? Η αναφερεσαι γενικα στην χρηση zoom? Θεωρω την λυση που δινεις παντος,ακρως μεροληπτικη.. το ζουμ αν θες καμεροτηλεφωνο ειναι απαραιτητο. Με την λογικη σου και με μια ψηφιακη καμερα που εχει ζουμ παλι δεν χανεις σε δημιουργικοτητα? Οποτε αγορασε καμερα χωρις ζουμ να σου πω? Ειναι λογικη απαντηση?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα μ'αρέσει που σε μια σελίδα βλέπω ειρωνεία και κακό, ενώ στην άλλη "νταξ μωρέ, κινητά είναι δεν σκάμε" :lol:

Πάντα είχε πολύ ψωμί αυτό το θέμα :p

Φιλε,αν διαβαζες κ τις δεκα σελιδες πριν,θα καταλαβαινες. Το αρθρο θα επρεπε να λεγεται, ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ,ΜΟΝΟ ΤΟ LUMIA ΑΞΙΖΕΙ. Εγω παραδεχτηκα τις ομορφες φωτο που ειδα,απο την αλλη μερια, να μην υπαρχει ουτε μια καλη?? Σε ολα το lumia πρωτο? Ακομα κ στο ζουμ! Ε οκ,παραδινομαι. Προσωπικα σβηνω οτι ανεβασα απο φωτο, δεν εχει σημασια αλλωστε, και χαρηκα που σας γνωρισα,οτι κ να πειτε να προκαλεσετε (ορισμενοι) ειναι σαν να μην το διαβασα. Καλο καλοκαιρι!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Σε ποιες φωτογραφιες αναφερεσαι συγκεκριμενα? Η αναφερεσαι γενικα στην χρηση zoom? Θεωρω την λυση που δινεις παντος,ακρως μεροληπτικη.. το ζουμ αν θες καμεροτηλεφωνο ειναι απαραιτητο. Με την λογικη σου και με μια ψηφιακη καμερα που εχει ζουμ παλι δεν χανεις δημιουργηκοτητα? Οποτε αγορασε καμερα χωρις ζουμ να σου πω? Ειναι λογικη απαντηση?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε,αν διαβαζες κ τις δεκα σελιδες πριν,θα καταλαβαινες. Το αρθρο θα επρεπε να λεγεται, ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ,ΜΟΝΟ ΤΟ LUMIA ΑΞΙΖΕΙ. Εγω παραδεχτηκα τις ομορφες φωτο που ειδα,απο την αλλη μερια, να μην υπαρχει ουτε μια καλη?? Σε ολα το lumia πρωτο? Ακομα κ στο ζουμ! Ε οκ,παραδινομαι.

Εννοω οτι δοκιμασε να βγαζεις φωτογραφιες οπου πραγματικα θα σου χρειαστει το zoom για να δειξεις κατι που αλλιως δεν μπορεις. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις πλησιασε με ποδια πιο κοντα. Θα εισαι πιο δημιουργικος. Στην περιπτωση με το κτελ δεν σου χρειαζεται το zoom γιατι δεν δειχνει κατι σαν φωτογραφια, παρα μονο ποσο zoom μπορεις να κανεις. Συνηθως σε landscape κανεναν δεν τον ενδιαφερει αμα θα φαινεται στο βαθος ενα σπιτακι κτλ, αλλα τα χρωματα, ο φωτισμος, η συνθεση γενικοτερα! Απλα μου φαινεται πως εχεις εντυπωσιαστει απο την δυνατοτητα του zoom, αλλα χανεις στην δυνατοτητα να εκτιμησεις που θα πρεπει να το χρησιμοποιεις. Γι αυτο σου προτεινω να μην σκεφτεσαι οτι θα κανεις zoom αλλα πως δεν θα κανεις! Και μια καμερα χωρις zoom σου δινει αυτη την δυνατοτητα! Και παντα μια φωτογραφια με zoom δεν θα ειναι το ιδιο καλη με μια οπου δεν εχεις κανει!

Εννοω οτι δοκιμασε να βγαζεις φωτογραφιες οπου πραγματικα θα σου χρειαστει το zoom για να δειξεις κατι που αλλιως δεν μπορεις. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις πλησιασε με ποδια πιο κοντα. Θα εισαι πιο δημιουργικος. Στην περιπτωση με το κτελ δεν σου χρειαζεται το zoom γιατι δεν δειχνει κατι σαν φωτογραφια, παρα μονο ποσο zoom μπορεις να κανεις. Συνηθως σε landscape κανεναν δεν τον ενδιαφερει αμα θα φαινεται στο βαθος ενα σπιτακι κτλ, αλλα τα χρωματα, ο φωτισμος, η συνθεση γενικοτερα! Απλα μου φαινεται πως εχεις εντυπωσιαστει απο την δυνατοτητα του zoom, αλλα χανεις στην δυνατοτητα να εκτιμησεις που θα πρεπει να το χρησιμοποιεις. Γι αυτο σου προτεινω να μην σκεφτεσαι οτι θα κανεις zoom αλλα πως δεν θα κανεις! Και μια καμερα χωρις zoom σου δινει αυτη την δυνατοτητα! Και παντα μια φωτογραφια με zoom δεν θα ειναι το ιδιο καλη με μια οπου δεν εχεις κανει!

Πολυ σωστός, ωραια ειναι τα zoom αλλα μονο για τις dsrl, για εστιασεις, θολωμα προσώπων, τοπίων κλπ παιχνίδια...τωρα zoom ακομα και σε compact camera ειναι μια σπαστική διαδικασία για εμε...

Πήρα ένα pancake φακό για την Mirrorless μηχανή μου, αλλά ακόμα και τότε η φορητότητα ποτέ δεν είναι αρκετή για να την έχω μαζί μου στο ποδήλατο. Έπρεπε να είχα πάρει το 1020....

Ρυθμισεις αυτοματο.

Στο μεσον, στην αρχη των πολλων φωτων, φαινονται δυο κοκκινα φωτακια το ενα κατω απο το αλλο (για οποιον τα βλεπει χωρις να ζουμαρει, εγω εχω πρεσβυωπια και δυσκολευομαι... :) ).

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140803_211257_zpsxgumrm77.jpg

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140803_211351_zps2wceo8un.jpg

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κινητο που μπορει να το κανει αυτο με τετοια ποιοτητα και ετσι απλα, μεσα σε ενα λεπτο...

Εγω τετοια φωτογραφια θα ντρεπομουν να την ανεβασω παντως.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...κλαινε και τα τσιμεντα.

Εδω πια δεν δεν εχω λογια...

Θα αρχισουμε να μιλαμε για το αυτονοητο;

Για τη χρησιμοτητα του zoom;

Υπαρχει καμερα χωρις zoom; Θα τρελαθουμε εντελως;;;

Εγω τετοια φωτογραφια θα ντρεπομουν να την ανεβασω παντως.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...κλαινε και τα τσιμεντα.

Για να μιλησω και στη γλωσσα σου, μαλλον θα πρεπει να ντρεπεσαι γι αυτα που γραφεις...

Και ασε εμενα να ντραπω για τη φωτο που ανεβασα αν ειναι, που εσυ με τη συσκευη σου αν θες ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

userpixon, μου εισαι πολυ συμπαθης γιατι εισαι ευγενικος και ανοιχτος στην κουβεντα.

Απο περιέργεια και μετά τα τελευταία ποστ, επιμένεις σε αυτα?

Sorry userpixon αλλα αν έχεις κάτι με τον Κώστα στείλε του ένα pm και μη δυναμιτίζεις την κουβέντα.

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για να μιλησω και στη γλωσσα σου, μαλλον θα πρεπει να ντρεπεσαι γι αυτα που γραφεις...

Και ασε εμενα να ντραπω για τη φωτο που ανεβασα αν ειναι, που εσυ με τη συσκευη σου αν θες ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις.

+1.000.000 (Σημερα μαθαμε οτι οι καμερες θα επρεπε να μην εχουν ζουμ..Δεν σχολιαζω αλλο..) Αλλωστε υπαρχουν απιστευτες αντιφασεις. Απο την μια ακουσαμε οτι ειναι αχρηστο το ζουμ στις φωτο γιατι χανεις την ουσια,απο την αλλη γιατι η τεχνολογια pureview ειναι τοσο σημαντικη για εσας?? Γιατι θελετε να μην χαλαει η αναλυση σας στο ψηφιακο σας ζουμαρισμα?

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Φιλε,αν διαβαζες κ τις δεκα σελιδες πριν,θα καταλαβαινες. Το αρθρο θα επρεπε να λεγεται, ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ,ΜΟΝΟ ΤΟ LUMIA ΑΞΙΖΕΙ. Εγω παραδεχτηκα τις ομορφες φωτο που ειδα,απο την αλλη μερια, να μην υπαρχει ουτε μια καλη?? Σε ολα το lumia πρωτο? Ακομα κ στο ζουμ! Ε οκ,παραδινομαι. Προσωπικα σβηνω οτι ανεβασα απο φωτο, δεν εχει σημασια αλλωστε, και χαρηκα που σας γνωρισα,οτι κ να πειτε να προκαλεσετε (ορισμενοι) ειναι σαν να μην το διαβασα. Καλο καλοκαιρι!

Φίλε μου έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα :)

Σβήσεις δεν σβήσεις, εμένα δεν με ενδιαφέρει η κάμερα στις συσκευές.

Οι απόψεις σας με ενδιαφέρουν :p

Περιέργως, πώς και δεν έχουμε καλοκαιρινό διαγωνισμό φωτογραφίας; Ωραια τα zoom και τα pureview αλλα να δείξουμε αν μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε κιόλας...

Και πάλι σε φιλικό κλίμα: δε καταλαβαίνω ποιά προσπάθεια εννοείς. Επί το πλείστον βλέπω ειρωνικά μυνήματά σου ότι είναι για πέταμα η σειρά zoom κτλ. Εγώ σκεφτόμουν σοβαρά για αγορά του galaxy k αλλά είδα συγκριτικά με το 808 (όχι το 1020) και δε με κάλυψε η ποιότητα φωτογραφίας, παρόλο που υπερέχει ξεκάθαρα στο zoom μιάς και ... είναι οπτικό (χαίρω πολύ). Αναμένω τον διάδοχο του 1020 λοιπόν και αν με απογοητέυσει τότε θα ξανασκεφτώ για το k. Δεν ισοπεδώνει κανείς λοιπόν τις συσκευές αυτές, αντίθετα σκέφτομαι σοβαρά την αγορά τους. Αλλά και να κάνω την κίνηση για αγορά, θα ξέρω πολύ καλά ότι πάω σε χαμηλότερης ποιότητας φωτογραφίες. Το χαμηλότερης ποιότητας δε σημαίνει χάλια σε καμία περίπτωση, αλλιώς πίστεψέ με δε θα το σκεφτόμουνα ούτε για πλάκα.

Edited by Moralas

Δεν ειναι ..χαιρω πολυ.. το οπτικο. Ειναι σαν να εχεις μονιμως μαζι σου μια ψηφιακη μηχανη. Αν πχ το lumia βγει με οπτικο ζουμ,τοτε ολοι θα μιλουν για το πιο ολοκληρωμενο κινητο. Ειναι παραλογο να φθανουμε στο σημειο,θελωντας να μειωσουμε κατι,να λεμε οτι το οπτικο ζουμ δεν εχει χρησιμοτητα κ πως ειναι περιττο ακομη κ στις ψηφιακες! Ελπιζω να καταλαβες τον λογο που γινομαι εριστικος. Οχι για να βγαλω το ζουμ σαν τηλεφωνο καλυτερο. Δεχομαι οτι το lumia εχει καλυτερο φακο. Ομως παρατηρω απ την αλλη μερια,αρνηση στα ακρως αυτονοητα. Καλως η κακως το ενα υπερεχει εναντι του αλλου σε ενα δυο τομεις εκαστος,αν ηταν ενα τηλεφωνο με τα δυο αυτα χαραχτηριστηκα μαζι,θα ηταν οντως το απολυτο. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Ρυθμισεις αυτοματο.

Καλα τωρα εισαι σοβαρος? Αυτη δηλαδη τη θεωρεις νυχτερινη φωτογραφια? (για την πρωτη μιλαω).

Εγω βλεπω ενα πασαλειμα οπου δεν μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα και κατι φωτα στο βαθος χωρις λεπτομερεια πουθενα.

Τι σχεση εχει αυτη η φωτο που ανεβασες με αυτην εδω τη δικη μου??? οχι πες μου...

14802025615_a609af4a73_c.jpg

Edited by navi55

Δεν ειναι ..χαιρω πολυ.. το οπτικο. Ειναι σαν να εχεις μονιμως μαζι σου μια ψηφιακη μηχανη. Αν πχ το lumia βγει με οπτικο ζουμ,τοτε ολοι θα μιλουν για το πιο ολοκληρωμενο κινητο. Ειναι παραλογο να φθανουμε στο σημειο,θελωντας να μειωσουμε κατι,να λεμε οτι το οπτικο ζουμ δεν εχει χρησιμοτητα κ πως ειναι περιττο ακομη κ στις ψηφιακες! Ελπιζω να καταλαβες τον λογο που γινομαι εριστικος. Οχι για να βγαλω το ζουμ σαν τηλεφωνο καλυτερο. Δεχομαι οτι το lumia εχει καλυτερο φακο. Ομως παρατηρω απ την αλλη μερια,αρνηση στα ακρως αυτονοητα. Καλως η κακως το ενα υπερεχει εναντι του αλλου σε ενα δυο τομεις εκαστος,αν ηταν ενα τηλεφωνο με τα δυο αυτα χαραχτηριστηκα μαζι,θα ηταν οντως το απολυτο.

Ποιός θέλει να μειώσει κάτι φίλε μου?????

Η bugatti είναι πιο γρήγορη από τη ferrari. Μειώνω τη ferrari τώρα...?

@Paok: έχεις δίκιο, αλλά το χάνεις γιατί γίνεσαι επιθετικός και εριστικός.

Ποιός θέλει να μειώσει κάτι φίλε μου?????

Η bugatti είναι πιο γρήγορη από τη ferrari. Μειώνω τη ferrari τώρα...?

@Paok: έχεις δίκιο, αλλά το χάνεις γιατί γίνεσαι επιθετικός και εριστικός.

@moralas ναι το ξερω οτι γινομαι εριστικος.Αλλα οταν καποιος ανεβαζει μια μετρια φωτογραφια και καυχιεται οτι ειναι η καλυτερη...εκει δεν μπορω τρελαινομαι.Να ανεβασει κατι καλο ....ναι να τον παραδεχτω.

Και πάλι σε φιλικό κλίμα: δε καταλαβαίνω ποιά προσπάθεια εννοείς. Επί το πλείστον βλέπω ειρωνικά μυνήματά σου ότι είναι για πέταμα η σειρά zoom κτλ. Εγώ σκεφτόμουν σοβαρά για αγορά του galaxy k αλλά είδα συγκριτικά με το 808 (όχι το 1020) και δε με κάλυψε η ποιότητα φωτογραφίας, παρόλο που υπερέχει ξεκάθαρα στο zoom μιάς και ... είναι οπτικό (χαίρω πολύ). Αναμένω τον διάδοχο του 1020 λοιπόν και αν με απογοητέυσει τότε θα ξανασκεφτώ για το k. Δεν ισοπεδώνει κανείς λοιπόν τις συσκευές αυτές, αντίθετα σκέφτομαι σοβαρά την αγορά τους. Αλλά και να κάνω την κίνηση για αγορά, θα ξέρω πολύ καλά ότι πάω σε χαμηλότερης ποιότητας φωτογραφίες. Το χαμηλότερης ποιότητας δε σημαίνει χάλια σε καμία περίπτωση, αλλιώς πίστεψέ με δε θα το σκεφτόμουνα ούτε για πλάκα.

Αν ειχα να αντιμετωπησω ανθρωπους σαν εσενα,θα ειχαμε βγαλει ακρη μερες τωρα. Το ζητημα ολο ειναι ο καθενας να παραδεχτει τα ατου του αλλου. Εσυ το κανεις,αλλοι απλα ισοπεδωνουν. Για μενα το lumia ειναι εκπληκτικη συσκευη,θα κομπλεξαριστω αν το πω?

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Οι καλύτερες compact έχουν μικρό εύρος και πηγαίνουν μέχρι περίπου τα 100mm προσπαθώντας να μην υστερούν στο διάφραγμα (βλέπε sony Rx100, Fujifilm, ).

Paok δεν πας καλά μου φαίνεται. Ο άνθρωπος ανεβασε μια φωτο που τράβηξε μες τα σκοτάδια για να δείξει τι μπορεί να πιάσει το ζουμάρισμα κι εσυ κάνεις υψηλη κριτική?

Νομίζω δεν έχει κανένα νόημα η κουβέντα μαζί σου. Είσαι και μεγάλος άνθρωπος.

Κανείς δεν είπε ότι τα galaxy Zoom & K βγάζουν τις καλύτερες φώτο ούτε προέτρεψε να τρέξουν να αγοράσουν.

Η συζήτηση γίνεται για να παρυσιάσουμε τις ευκολίες και τις δυνατότητες δυο φωτογραφικών συσκευών που έιναι μεσα στα καλυτερα photo camera.

Μην φοβάσαι την πρωτοκαθεδρία δεν στην παίρνει κανείς.

Και για να σοβαρευτούμε λίγο, οι συσκευές αυτές βγάζουν καλές φώτο και χωρίς zoom.

20140728_193623

Και στο dropbox https://www.dropbox.com/sc/miz9ibxwlqcvowx/AAAEHZiFZb-001ziCDgeDHgQa

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ο κάθε ένας είναι λογικό να στηρίζει την επιλογή που έκανε και να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι το προϊόν που αγόρασε είναι το καλύτερο.

Πραγματικά τόσα χρόνια σε τόσα forum ο Έλληνας είναι σταθερή αξία στον " καυγά " για κινητά αμάξια ομάδες πολιτικά κουλουπου

Πάντως ούτε εγώ τρελάθηκα απο τις βραδινές λείψεις του Zoom ,έχω δει πολύ καλύτερες απο το 1020 σε βράδυ.

Huawei Honor 8 32GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...